שושני לא מחייב.
סיפור אמיתי מהבית:
אבא עליו השלום הייתה לו אהבת אמת ( ולצערי זו לא הייתה אמא שלי).
הוא הכיר אותה בעבודה אישה צעירה, יפה שאפילו היום בגיל 70 נראה כי היא שמרה על קווים נאים.
הוריה שגילו שהיא מתעסקת עם גבר נשוי שלחו אותה לארה"ב (לפחות ככה הבנתי מאבא שלי) והוא נשאר איתנו במקום ללכת אחרי ליבו.
כמו שניתן לתאר הזוגיות שלו עם אמא שלי לא הייתה משהו שראוי לספר אבל למזלו של אבא שלי (נשמע הזוי אבל אני קצת שמח בשבילו) אמא שלי נפטרה ובאמת זמן לא רב אחרי פטירתה הוא חזר להיות בקשר עם אותה אחת (הייתה כבר גרושה כמה שנים).
הקשר היה טראנס אטלנטי מאחר והיו לה ילדים (ילדה כוסית על ומוכשרת רצח) במנהטן.
לפני מספר שנים מצאתי בתעודת הזהות הישנה של אבא שלי נייר עיתון גזור ובו ידיעה על נצחון של קבוצת כדורגל ושאלתי את אבא שלי ממתי הוא מתעניין בכדורגל.
והוא בהתרגשות סיפר לי (אחרי כאפה קטנה שאני מחטט לו בדברים) על שיר שנמצא בצד השני של הדף שהוא שמר לזכרה במשך כמה עשורים.
לפני שנה ביקרתי את "אימי" החורגת (אבא שלי נפטר בינתיים) במנהטן ויצא לנו שיחה אמיתית (טוב היא קצת התפתלה כדי להוריד את חשד הבגידה למרות שאמרתי לה שהכל בסדר ואני שמח שהיא איתנו) והעלתי את עניין השיר והגברת עם דמעות רצה והוציאה את העיתון מהעודת זהות שלה.
אז המסר שלי לכולכם יש דבר כזה אהבה אמיתית ולדעתי אם יש לכם אותה אל תתנו לה לחמוק מידיכם!

ציטוט ההודעה בתגובה