לרוב המורכבות שאני רואה, הבעיה היא רק עם הקסדה. מכנסיים קצרים, כפכפים ובלי מעיל רכיבה
Yafutoo מסבירה למורכבת הטרייה על מה היא צריכה לוותר בבואה לעלות על אופנוע; טור חובה לכל רוכבת או מורכבת.
http://fullgaz.co.il/?p=112978
![]()
לרוב המורכבות שאני רואה, הבעיה היא רק עם הקסדה. מכנסיים קצרים, כפכפים ובלי מעיל רכיבה
חחח משעשע למדי...
למרות שאפשר להסתדר עם הרבה מאוד דברים.. עגילים למשל לא בעיה גדולה (היה לי 5 וקסדה קונדום) וכו'..
אחלה כתיבה ומצחיקה לאללה![]()
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
אני אומרת שאם כבר הלך הפן, העקבים, האיפור והעגילים אז למה לבזבז את זה על המושב האחורי?
לא בהכרח שוביניזם. מורכבת עולה על אופנוע לעיתים רחוקות, רוכבת תוך יום תשים לב לכל הבעיות האלה.
רק דבר אחד (או שניים), בתור רוכב יומיומי עם 2 עגילים (חישוקים אמנם) לא שמתי לב שהקדסה והעגילים לא משחקים יפה ביחד (ואלו עוד עגילים שלא משחקים יפה בד''כ, לדוגמא עם מגבות...). דבר שני זה המשקפיים, נכון שמשקפי שמש גדולות טיפה פחות נוחות בקסדה, אבל תמיד אפשר למצוא את הזווית הנכונה שבה הם יפסיקו לזוז, או פשוט לעבור לקסדה נפתחת שמאפשרת חבישה עם משקפיים על הפנים, ואז שום דבר לא זז.
כל קסדה מתנהגת אחרת עם משקפיים.
יהיו שילובים שיעבדו וכאלה שלא יעבדו.
ממש לא מובטח שתצליח להסתדר.
פאדיחה לא קטנה לעמוד באמצע חנות אופטיקה עם קסדה על הראש ולמדוד משקפיים.... אבל עדיף מאשר שלא ישבו נוח אחר כך.
יש לי משקפי שמש שפשוט לא נכנסים, כאלו שמכאיבים לי מאוד עם הקסדה וכאלו שאני לא מרגישה שהן שם.... וזה עוד כשכל המשקפיים מאותו הסגנון.
אז אחת לכמה זמן אני מוותרת על הפאסון ועומדת באמצע חנות עם קסדה על הראש ומודדת
משקף פנימי זה עוד משהו שיכול להתקלקל.
משקף פנימי זה עוד משקל.
משקף פנימי זה עוד משהו שצריך לנקות.
משקף פנימי מייקר את הקסדה אבל לא משפר את האספקטים החשובים שלה (רעש, בטיחות, משקל)
אם יש לך כבר משקפי שמש שאתה אוהב אז למה אתה צריך משקף פנימי?
אם יש לך כבר משקפי שמש שאתה אוהב, אתה צריך לסחוב אותם בנוסף לקסדה כי מתישהו תוריד אותה.
יש לי משקף שמש פנימי ואני אוהב אותו מאוד.
האמת שהוא קצת לוחץ לי על האף, אבל חוץ מזה אוהב.
בעיקר כי גם בלילה אני עם משקפיים. חוצמיזה, הסיבות שניר כתב די נכונות, אני גם ככה סוחב את המשקפיים איתי, אז למה לא להשתמש בהם. אם היו מייצרים משקפים עם מספר לקסדה החיים היו כ''כ יותר קלים...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני 4 שנים עם קסדה של שארק עם משקף פנימי.
עדיין לא התקלקל לי כלום במנגנון ואני לא מבין למה אתה חושב שזה יתקלקל.
עוד משקל? אתה רציני? מה זה שוקל 100 גרם? והמשקל של המשקפי שמש הוא לא משקל?
היתה תקופה שניסיתי לרכב עם משקי שמש וזה ממש מעיק.
בעיקר כשאתה מגיע למקום שהוא מוצל (שדרת עצים) או שיש עננים באמצע הרכיבה ואתה חסר אונים.
בנוסף יש את עניין האדים.
בעיני הרבה יותר פשוט לשים תמשקפיים בנרתיק קשיח ולזרוק בארגז\תיק\תרמיל כל מקום אחר.