שומרון.
עבדכם הנאמן והחרמן סובל מנידנודיי שינה.
וככזה אין לו בעייה לקבוע ליציאות בשעות בהן אפילו התרנגולים לא מתעוררים והג'יני משוטט לו בין הכפרים ומחפש קורבנות תמימים.
הוצאתי הודעה לקבוצה לסיבוב זריחה כזה שאני מאוד אוהב ולמרבה הפלא חוץ ממני יש עוד 3 שרוטים ברמות כאלו ואחרות.
קבענו במישור אדומים ( אני מניח שקראתם את סיפורו של השושנים ) אני, א' מהשב"כ, א מסיירת גייזר וקפטן נופשני בתחנת הדלק של מישור אדומים.
א. גייזר הגיע באיחורון אופנתי אליי לבית ובכלצזאת הספקנו להגיע במועד על אף הסירבול של הגוזי היפיפה שהוא רכב עליו.
א' מהשב"כ נחת בתחנה בקול תרועת אקרופוביץ'.
קפה זריז תדלוק ושמנו פעמנו לארץ המרדפים.
הכביש טכני ונהדר ואחרי פרק קצר הרמתי קצת את הקצב.
כמובן שהכל יחסי.
עלינו לאחת מנקודות התצפית וערכנו את תחרות הקרחת המוצלחת כשהמדד היה השמש.
א' שב"כ הפסיד הבחור שעיר.
ההתלבטות הייתה בין הקפיטן, גייזר ואני.
לדעתי אני נצחתי אבל תשפטו בעצמכם אחר כך.
לאחר קפה מחורבן שאני הכנתי המשכנו בדרכנו לכיוון בית אריה.
מאחר ואני לא ממש מכיר את הכביש הקצב היה רגוע והתגלו שם כבישים מופלאים ונוף מהמם ועם קורטוב של מזג אוויר נעים הביא את כולנו ( נראה לי שכולנו) להרפייה מלאה בייחוד אצל א"ג ( קיצור) הסוכרתי שגילה שרכיבה טובה לבריאות ומורידה את רמת הסוכר בדם.
יצאנו מהשומרון לכביש 444 שם פתחנו קצת מבערים לעבר לטרון והותרנו את א"ג קצת מאחור.
בכל זאת מנוע אנמי וחוץ מיפה לעיניים לא נראה לי שיש לוגזי הרבה מה להציע ( הדברים נכונים לרכיבה עם כלים בעלי הספק כפול ורוכבים פחות או יותר מנוסים).
בלטרון הייתה לנו הפתעה נעימה בשם עופר 36 המיתולוגי וzzr עם הk1300.
קפה ושיחות למי יש יותר גדול, גלולת היום שאחרי, והוצאת שפם כל מה שגברים מוטרדים מהם ושמנו פעמינו לנס הרים.
הכביש נהדר וחוץ מרוכבי האופניים הכל מושלם.
סיימנו עם טעם של ארטיק פירות ורצון לעוד.
חייב לשבח את א"ג שידע לרכוב בקצב יפה עם הגוזי בפיתולים ואני בטוח שהוא נהנה מכל רגע.
אני יודע שכולנו כן.
לגבי הgtr.
ובכן ככל שאני רוכב יותר כך אני לומד אותו ואכן הגיע הזמן לקורס רכיבה מתקדמת לצורך שיפור וחידוד נהלים.
הכלי יודע לשתף פעולה למרות מימדיו.
כאמור כל עוד לא מצפים ממנו להיות חד כמו סופרספורט אנו מקבלים כלי נהדר בעל תאוצה מטורפת שהשתיקה יפה לה.
סיימנו את היום כשאני וא"ג יצאנו לחצר הבית לשטוף את הגוזי והענק משלל הברחשים ובעלי הכנף חסרי המזל שמצאו את מנוחתם עדן על גבי משקף הקסדה הפנסים ןבמקרה של א"ג על המעיל ( בכל זאת נייקד).
אתם מוזמנים לשפוט איזו קרחת מנצחת
Loki
lokimonstet