מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : לבן אלף שבשעה 1:30 בלילה משתולל על רחוב ז'בוטינסקי

kobi
26-01-2017, 02:47
חתיכת אפס עם ז** קטן, אופנוע קטן יותר ואגזוז מאוד מאוד גדול. אתה משתולל על רחוב ז'בוטינסקי ברמת גן פינת ביאליק כבר חצי שעה עם האופנוע שלך, דופק ווילים וגז כאילו אין מחר - גרים כאן אנשים חתיכת חסר תרבות אפס, יש לי מבטיח לך אופנוע הרבה יותר גדול - ומערכת פליטה שלא קנית דרך עלי אקספרסס כמוך כנראה, ושאני רוכב בשעות הללו אני משתדל כמה שיותר להיות שקט ובלי מכות גז - כי לי בניגוד אליך חתיכת אפס - אכפת לי מהסביבה ואני יודע שאחרי שאתה עובר אני שומע את התינוק של שכן שלי צורח בבהלה - כי כמו שאמרתי לך אתה חתיכת אפס ! ואני נשבע לך שאם תמשיך עם זה - בתור אופנוען אני לא אגש למשטרה אבל אני כן אמצא אותך ואז הרעש היחיד שתשמע זה את האופנוע שלך מתפרק על הכביש.
ולכל היבואנים שמוכרים אגזוזים וחלומות - אף אחד מהלקוחות שלכם לא רוסי ולא יהיה רוסי, תתחילו למכור אגזוזים עם תקינה נורמאלית ותסבירו את ההשלכות האנושיות של לרכב בלי משתיק באמצע הלילה עם אגזוז פתוח. זה ראוי להעשות לא רק לדחוף עוד כסף לכיסים.

מרוכב סופר עצבני שרוצה לישון בלילה.

nadavh55
26-01-2017, 07:02
👍👍

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

strelok89
26-01-2017, 08:18
מסכים איתך לחלוטין!!
מוכרים אגזוז ועוד רומזים שבלי משתיק זה בטיחותי יותר.
לא יודע למי בטיחותי יותר אבל זה בטוח פותח פתח לצרות של אנשים שלא ישנים בלילה ובבוקר אופנוע עם בטטה באגזוז או פשוט האגזוז נעלם

Sent from mTalk using windows 10 mobile

Ami
26-01-2017, 08:36
סביר להניח שהוא לא קורא כאן או לא קורא בכלל

Paz
26-01-2017, 09:12
סביר להניח שהוא לא קורא כאן או לא קורא בכלל

100% לא קורא, ר"ג מלאה בערסים עם טימקסים שהתחמשו לאחרונה גם ב MT 07, 09 עם אגזוזים שהטימקס נשמע לידם כמו אופנוע חשמלי.

shembar1
26-01-2017, 10:37
אויי איך אני שונא אותם.. כמה חוסר התחשבות יש לאנשים לפעמים!!
ואני בספק אם באמת הוא קורא פה בפורום!

itai
26-01-2017, 11:45
רגע לכל מי שיש טימקס לעניות דעתך הוא ערס ?
איזה קוף עושה לך רעש והכללת קבוצת רוכבים שלמה ?

nihrider
26-01-2017, 11:57
טימקס קטנוע מאוד פופלרי, בטוח יש עליו לא מעט אנשים שהם רוכבים מתחשבים (מכיר לפחות 2).

alexsupreme
26-01-2017, 12:00
100% לא קורא, ר"ג מלאה בערסים עם טימקסים שהתחמשו לאחרונה גם ב MT 07, 09 עם אגזוזים שהטימקס נשמע לידם כמו אופנוע חשמלי.

ממש! 2 בלילה אתמול, נשמע כמו קבוצת רכיבה של דבילים.
mt9 זה הטימקס החדש.

טימקס קטנוע מאוד פופלרי, בטוח יש עליו לא מעט אנשים שהם רוכבים מתחשבים (מכיר לפחות 2).

מכיר יותר מזה.
מכיר פחות רוכבים מתחשבים על ה-MT

shembar1
26-01-2017, 12:21
רגע לכל מי שיש טימקס לעניות דעתך הוא ערס ?
איזה קוף עושה לך רעש והכללת קבוצת רוכבים שלמה ?

הוא לא אמר שכל רוכב TMAX / MT הוא ערס שבהכרח לא מתחשב ונוסע בלילה ומעיר חצי שכונה
אבל הוא אמר שיש מלא ערסים ברמת גן שכן יש להם TMAX ושבגללם יוצא שם רע לרוכבי הכלי הזה!

kobi
26-01-2017, 12:24
אותי זה לא ממש מעניין על מה הוא רוכב מעניין אותי איך הוא רוכב - בלילה להשתולל ככה ברחוב ראשי מאוכלס בצפיפות בלי לזרוק זה לא התנהגות וככה לא רוכבים

KKatkov
26-01-2017, 12:24
אוי, אוי...
פות"ש, כשתסיים לשבור לו את האופנוע - גש לעג'מי, כמה קילומטרים ממך - יש לך שם הרבה עבודה.
תקרא לי לפני, אצטייד בפופקורן ואבוא לראות.

kobi
26-01-2017, 12:25
אני מביא מסור חשמלי אתה תביא את הבירות

ktm690smc
26-01-2017, 12:28
קובי נשמה, למה לבוא לשפוך את ליבך בפורום?
רד לבחור ואתה מה שכתבת כאן תגיד לו בפנים. על הדרך גם להזמין משטרה ותראה איך 500 שקל
כמו שפעם אני קיבלתי יגרמו לו מהר לרוץ לשים את המשתיק.

Paz
26-01-2017, 12:35
ממש! 2 בלילה אתמול, נשמע כמו קבוצת רכיבה של דבילים.
mt9 זה הטימקס החדש.

מכיר יותר מזה.
מכיר פחות רוכבים מתחשבים על ה-MT

הקטע שהם נעים וחונים גם בלהקות-עוד תופעה של הערס הארצישראלי המצוי

kobi
26-01-2017, 12:36
אם הוא היום יהיה למטה אני אמתין לו ....נצלם בוידאו, נעצור ונדבר איתו. אם לא יעזור........טוב נו אני אסביר לו בצורה עדינה שנית. אחרי זה הוא לא ירעיש יותר.

kobi
26-01-2017, 12:40
הקטע שהם נעים וחונים גם בלהקות-עוד תופעה של הערס הארצישראלי המצוי

לא מזיז לי אם הוא בלהקה. נשבר לי מהאידיוטים הללו כבר ועוד יותר ממי שיודע למכור להם אבל לא יודע להסביר את האנושיות של לרכב בלילה עם אגזוז פתוח.

Maxi
26-01-2017, 12:41
כולכם צודקים אבל גרועים מזה אלו שמסכנים אותך. לא פעם קרה לי שאופנוען אחר החליט לשבת לי על הזנב בשוליים כשיש פקק כי לא נסעתי מספיק מהר שם לדעתו.

לפני כשבוע אחד כמעט נכנס בי !!! זה היה עניין של מילימטרים. ברמזור שאלתי אותו מדוע הוא מסכן לי את החיים - שלל הקללות כולל "אדפוק לך את הקסדה שלי בראש שלך", זה מה שהיה לו להגיד.

Tribalmistyc2
26-01-2017, 12:54
כולכם צודקים אבל גרועים מזה אלו שמסכנים אותך. לא פעם קרה לי שאופנוען אחר החליט לשבת לי על הזנב בשוליים כשיש פקק כי לא נסעתי מספיק מהר שם לדעתו.

אל תעצור את השיירה,זוז הצידה ותן לעבור.
הוא ישב לך על הזנב כי עיכבת אותו והוא רצה לעקוף,אני לא מצדיק את הקללות אבל מזדהה עם הכעס שלו.

Paz
26-01-2017, 12:58

לפני כשבוע אחד כמעט נכנס בי !!! זה היה עניין של מילימטרים. ברמזור שאלתי אותו מדוע הוא מסכן לי את החיים - שלל הקללות כולל "אדפוק לך את הקסדה שלי בראש שלך", זה מה שהיה לו להגיד.

עקיפות מימין על השול הצהוב-אחד הדברים המלחיצים והמרתיחים.
ברור שעדיף לזוז הצידה ולהיות צודק וחכם אבל לפעמים אתה חושב כמה אפשר כבר לתת לערסים האלה לעשות מה שבא להם, לפעמים יש חשק לעצור ברמזור ולפרק מישהו.

Maxi
26-01-2017, 13:02
לא תמיד זה אפשרי - תלוי בשוליים. חלקם גם נהנים מזה לגמרי (יש לי גדול וחזק ומרעיש) + כנראה גם ז** ממש קטן

Maxi
26-01-2017, 13:03
צודק - אבל הנה, גם בשרשור הזה כבר יש מי שמבין למה הם כועסים. פרצופה של המדינה

nihrider
26-01-2017, 13:21
אם מישהו רוצה לרכוב יותר מהר ממך (וביותר סכנה לעצמו), תן לו לעבור.
עדיף לך שיהיה כמה שיותר רחוק ממך.
זה לא רק בשוליים, גם כשמסתננים בפקק בין מכוניות, תן למהירים ממך לעבור, אל תחסום.

אם במקום לחכות שתיתן להם לעבור הם נדחפים ומסכנים אותך אז כמובן שזה מעצבן והתנהגות בהמתית לכל דבר.

Maxi
26-01-2017, 14:41
אם מישהו רוצה לרכוב יותר מהר ממך (וביותר סכנה לעצמו), תן לו לעבור.
עדיף לך שיהיה כמה שיותר רחוק ממך.
זה לא רק בשוליים, גם כשמסתננים בפקק בין מכוניות, תן למהירים ממך לעבור, אל תחסום.

אם במקום לחכות שתיתן להם לעבור הם נדחפים ומסכנים אותך אז כמובן שזה מעצבן והתנהגות בהמתית לכל דבר.

אין כול בעיה לתת להם לעבור כזה אפשרי מבחינת תנאי הדרך והם נותנים הזדמנות. אני מתכוון לאלה שציינת כנדחפים, ומסכנים אותי בכוונה. יש הרבה כאלו לצערי.

edir
26-01-2017, 15:06
אין כול בעיה לתת להם לעבור כזה אפשרי מבחינת תנאי הדרך והם נותנים הזדמנות. אני מתכוון לאלה שציינת כנדחפים, ומסכנים אותי בכוונה. יש הרבה כאלו לצערי.

הם לא מסכנים אותך בכוונה, פשוט לא אכפת להם ממך.
גם הטיעון של "זכותך לסכן את עצמך, אבל למה לסכן אותי?" לא רלוונטי כי למי שלא דואג לבטיחות של עצמו ממש לא מזיזה הבטיחות של האחרים.
הטיפול בעברייני תנועה הוא באחריותה של המשטרה.

Maxi
26-01-2017, 15:09
הם לא מסכנים אותך בכוונה, פשוט לא אכפת להם ממך.
גם הטיעון של "זכותך לסכן את עצמך, אבל למה לסכן אותי?" לא רלוונטי כי למי שלא דואג לבטיחות של עצמו ממש לא מזיזה הבטיחות של האחרים.
הטיפול בעברייני תנועה הוא באחריותה של המשטרה.

והטיפול בלקבור אותי יהיה של חברה קדישה

חחח
26-01-2017, 15:45
חתיכת אפס עם ז** קטן, אופנוע קטן יותר ואגזוז מאוד מאוד גדול.
יש לי מבטיח לך אופנוע הרבה יותר גדול - ומערכת פליטה שלא קנית דרך עלי אקספרסס כמוך כנראה

לא הבנתי, למי יש יותר גדול???

בתור אופנוען אני לא אגש למשטרה אבל אני כן אמצא אותך ואז הרעש היחיד שתשמע זה את האופנוע שלך מתפרק על הכביש.

אני לא מבין למה בתור אופנוען לא לפנות למשטרה?
יש איזה אומרטה של אופנוענים?

תן לדרדסים האלה לעשות את העבודה שלהם, במקום סתם להרביץ לאיזה מישהו רנדומאלי ברחוב.

אוי, אוי...
פות"ש, כשתסיים לשבור לו את האופנוע - גש לעג'מי, כמה קילומטרים ממך - יש לך שם הרבה עבודה.
תקרא לי לפני, אצטייד בפופקורן ואבוא לראות.

אני מביא מסור חשמלי אתה תביא את הבירות

אני אביא את הבירות :cheers2:

לא תמיד זה אפשרי - תלוי בשוליים. חלקם גם נהנים מזה לגמרי (יש לי גדול וחזק ומרעיש) + כנראה גם ז** ממש קטן

אני לא מבין, יש אנלוגיה ברורה בין גודל אגזוז לגודל פין?

כל מי שקוף הוא צהוב!
(קביעה באותה רמה בערך)

אברי
26-01-2017, 15:57
קורא את התגובות.
אני רק אגיד שכולם מדברים כמו קשוחים עד שהגיע הזמן להיות קשוחים.
אתה אומר שיש לך תינוק? שב בבית.

kobi
26-01-2017, 20:45
קורא את התגובות.
אני רק אגיד שכולם מדברים כמו קשוחים עד שהגיע הזמן להיות קשוחים.
אתה אומר שיש לך תינוק? שב בבית.

אני לא סתם מדבר. אני מבצע.

Mill3r
26-01-2017, 20:54
No pics - didn't happen.

אז תדאג לצלם את הביצועים או כמו שאמר ידידנו פרד:
Don't let your mouth write checks thats your ass can't cash.

אברי
26-01-2017, 21:06
אני לא סתם מדבר. אני מבצע.

יש לך תינוק.
שב בבית.

ilang
26-01-2017, 21:37
מסקנות -1.הוצאת האגזוז המפליץ מחוץ לחוק.
2.גרוש ערסים למדינת עולם שלישי אחרת.
3.שינה עם אוזניות/ אטמים. / חלונות כפולים
4. העברה משפחתית לצפון... (פחות בניי אלף. )
5. טיסה לכיוון אחד.
צ'או. ש. שלום לכולם.

Shlomo
26-01-2017, 21:59
יש לך תינוק.
שב בבית.

הוא צודק... למה לקחת סיכון עם האידיוטים האלה?

shaykram1989
28-01-2017, 12:02
נו נגיד ותתפוס אותו ברחוב ותצעק עליו, אדוני יורד מהאפנוע ומפרק לך תתחת במקרה הטוב.
במקרה הרע יש לו סכין והוא שולח אותך לעולם שכולו טוב.

שמע לאברי, שב בבית.

Sent from my T5 using Tapatalk

Paz
28-01-2017, 14:24
ברור שהוא צריך לשבת בבית, יש משטרה שאמורה לשמור על החוק ומלכתחילה לא צריך לתת לכלים עם כאלה אגזוזים לעלות על הכביש.

ayalzo
28-01-2017, 14:48
כמה כבר עולה ליטר של שמן בישול?
לא שחס וחלילה אני מייעץ למשהו אבל שלולית שמן בדיוק בנקודה הנכונה תלמד מישהו לקח.
רק לזכור לרדת לנקות אחרי שהקוף פינה את הפחנוע השרוט שלו. שבבוקר לא יחליקו.

אברי
28-01-2017, 15:25
אגב פה בדרום אין דברים כאלה.
לא אגזוזנים רועשים.
לא אידיוטים שמעירים את השכונה.
אפילו לא גונבים אופנועים יותר מידי ( עדיין יש שרשרת 14ממ)
מה שכן - יש פושטקים.
השארתי את הקסדת ב קשורה על האופנוע לחצי שעה פעם.
לא נשארה. הפכה לכדורגל מאולתר לכמה ילדי רחוב.

moonshield
28-01-2017, 17:26
אגב פה בדרום אין דברים כאלה.
לא אגזוזנים רועשים.
לא אידיוטים שמעירים את השכונה.
אפילו לא גונבים אופנועים יותר מידי ( עדיין יש שרשרת 14ממ)
מה שכן - יש פושטקים.
השארתי את הקסדת ב קשורה על האופנוע לחצי שעה פעם.
לא נשארה. הפכה לכדורגל מאולתר לכמה ילדי רחוב.

בדרום שלך כנראה באמת אין את כל מה שכתבת, בדרום הפריפרי (ב"ש רבתי) יש את כל אלו בהחלט רב.
אפילו שרשרת 14 מ"מ לא תמיד מספיקה.
מצד שני קסדה שנשארה קשורה במספר פעמים, שרדה בגבורה את האוויר הפתוח.
לפות"ש,
אני מצטרף להמלצתו של אברי ושאר החברים, שב בבית, יש דברים הרבה יותר חשובים מאשר לתפוס איזה ערס ממוצע ולפרוק עליו את זעמך. חוצמיזה, נניח ואכן שמעת אותו באיזה לילה רנדומלי, וירדת לכביש והצלחת ליירט אותו, כאשר הוא לבד ולא מוקף בשאר להקת התנים שאיתו, וניסית לדבר לליבו מה שהפך עד מהרה לסדרת חינוך נוסח שנות ה 50, שבמהלכה יצאת בלי פגע, למעט מפרקי ידיים כואבים במקצת. בזמן שתשב מרוצה מעצמך בבית, מתכונן לישון מחדש (או יותר גרוע, כבר במהלך שינה) יקרו אחד משני דברים: 1) המשטרה תידפק על דלתך עם תלונה נגדך על תקיפה בנסיבות מחמירות. 2) המשפחה של אותו ליצן תתארגן לה על קצת "ממתקים" ואו שימתינו לרגע שתצא מהבית, או שישתלו לך הפתעה ברכב/אופנוע.
תעשה לעצמך טובה, יש לך ילד בבית, תישאר בבית, תבלע את העצבים, ותחייג למשטרה בתקווה שהם יעשו את עבודתם.

yehudap9
29-01-2017, 16:17
לפותח השרשור.
קראתי את דברייך והזדהייתי עימך..
לי קרה מקרה שרכבתי על קטנוע בלילה בדרך הביתה רדפה אחריי ניידת משטרה וכשעצרתי ברמזור השוטר יצא והתחיל לצעוק עליי כמעט התנפל עליי הורדתי את הקסדה ושאלתי אותו מה קרה הוא האדים והתעצבן עוד יותר וסימן לי לכבות את המנוע הזזתי את הקטנוע הצידה כיביתי את המנוע השוטר התקרב אליי וצועק לי מה אתה לא שומע את הדבר הזה איזה רעש וכל מיני..
עניתי לו שלא שמעתי כי אני חירש.
השוטר בשלב הזה השתגע ורצה להחטיף לי עד שהשותפה שלו השוטרת השנייה אמרה לי אתה רציני?אתה חירש?עניתי לה שכן..
היא אמרה אהה עכשיו אני מבינה!
מתברר שכרזו לי לעצור כ10 דקות ורדפו אחריי כי נפל לי האגזוז והקטנוע הרעיש..

shembar1
29-01-2017, 16:58
לפותח השרשור.
קראתי את דברייך והזדהייתי עימך..
לי קרה מקרה שרכבתי על קטנוע בלילה בדרך הביתה רדפה אחריי ניידת משטרה וכשעצרתי ברמזור השוטר יצא והתחיל לצעוק עליי כמעט התנפל עליי הורדתי את הקסדה ושאלתי אותו מה קרה הוא האדים והתעצבן עוד יותר וסימן לי לכבות את המנוע הזזתי את הקטנוע הצידה כיביתי את המנוע השוטר התקרב אליי וצועק לי מה אתה לא שומע את הדבר הזה איזה רעש וכל מיני..
עניתי לו שלא שמעתי כי אני חירש.
השוטר בשלב הזה השתגע ורצה להחטיף לי עד שהשותפה שלו השוטרת השנייה אמרה לי אתה רציני?אתה חירש?עניתי לה שכן..
היא אמרה אהה עכשיו אני מבינה!
מתברר שכרזו לי לעצור כ10 דקות ורדפו אחריי כי נפל לי האגזוז והקטנוע הרעיש..

בסדר.. המקרה שלך באמת שונה.. אבל זה לא מה שקורה כאן!
אני בטוח שבאותו מקרה לא רכבת באמצע הלילה בתוך שכונה והרמת ווילי ופוצצת גז במקום צפוף!

לפות"ש עזוב אותך שטויות... נכון שזה מחרפן אבל פשוט תתקשר למשטרה והם יעשו את העבודה.

eran1100
30-01-2017, 16:43
יש ברמת גן שני רוכבים על MT זהים
(יכול להיות שאמא ואבא שלהם בני דודים)
עם מעילים זוהרים ופינים קטנטנים
הם עם אגזוזים פתוחים
שמרעישים ומרעידים את אמות הסיפים

תמסרו להם שהם קקות מתלהבים.

ktm690smc
01-02-2017, 02:56
הם עם אגזוזים פתוחים

התאומים המדליקים.. לא תזהה מי זה מי אם תראה אותם.
שתי ילדים בני 19 (אולי כבר 20) חמודים מאוד, דווקא ממש לא הסוג החצוף שאתה מכיר.
עובדים באיזושהי חנות בביאליק. מה שכן, הGPR שלהם עושים חשק לזרוק עליהם כדור תוך כדי נסיעה.

rusty james
01-02-2017, 09:21
הם עם אגזוזים פתוחים

התאומים המדליקים.. לא תזהה מי זה מי אם תראה אותם.
שתי ילדים בני 19 (אולי כבר 20) חמודים מאוד, דווקא ממש לא הסוג החצוף שאתה מכיר.
עובדים באיזושהי חנות בביאליק. מה שכן, הGPR שלהם עושים חשק לזרוק עליהם כדור תוך כדי נסיעה.
מסכים עם קטמ690,
במקרה הם שכנים שלי ולמעט הרעש הם באמת חמודים (מתואמים בציוד רכיבה זהה ואיבזור זהה על האופנועים)... האחים MT :)

ו...אה, זה לא GPR. זה אקרופוביק.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170201/578da4b1448090e048417050095fa3d4.jpg
הנה תמונה מהבוקר :)

ובעניין הרעש בכלל ואגזוז פתוח בפרט:
בעבר הייתי פושטק ולא הפריע לי אך ככל שאני מתבגר אני נמשך גם להתחשבות בסביבה, גם לשקט וגם לתכנון המקורי של המהנדסים...(בכביש ציבורי זה אמור להספיק ולהיות אמין...למסלול אשמח לשיפורים מפה ועד להודעה חדשה :) )

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

eran1100
01-02-2017, 11:08
אז אתה מסכים גם איתי שהרעש מוגזם ומזיק לסביבה והסביבה זה אנחנו.
אני האחרון שיעשה נו נו נו לאופנוע יפה ואפילו יצביע עליו שהילדה תתלהב,
אבל אין צורך להרעיד את השכונה באגואיסטיות כזאת, תמסור להם מה שאמרתי מילה במילה
ותלמד אותם אופנוענות אחרת.

rusty james
01-02-2017, 11:40
צודק במאה אחוז. נקודה.

אגב, הילדה באמת אוהבת להסתכל עליהם כשהיא חוזרת מהגן :dance:

אבל יש כאן בעיה עמוקה ביחס לשיפור ביצועים (שיפור מתלים ומכלולים יהיה עדיף מבחינת ההשקעה הכספית. בטח ובטח כשלרוב שינוי המפלט אינו מלווה בכל ההתאמות האחרות לשיפור המנוע...)
וגם ביחס אני-חברה של החברה הישראלית בת ימינו...

ktm690smc
01-02-2017, 13:12
מסכים עם קטמ690,
במקרה הם שכנים שלי ולמעט הרעש הם באמת חמודים (מתואמים בציוד רכיבה זהה ואיבזור זהה על האופנועים)... האחים MT :)

ו...אה, זה לא GPR. זה אקרופוביק.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170201/578da4b1448090e048417050095fa3d4.jpg
הנה תמונה מהבוקר :)

ובעניין הרעש בכלל ואגזוז פתוח בפרט:
בעבר הייתי פושטק ולא הפריע לי אך ככל שאני מתבגר אני נמשך גם להתחשבות בסביבה, גם לשקט וגם לתכנון המקורי של המהנדסים...(בכביש ציבורי זה אמור להספיק ולהיות אמין...למסלול אשמח לשיפורים מפה ועד להודעה חדשה :) )

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אני גר לידכם (למטה- לכיוון ***/***), כל פעם שאני בא אני לא מבין איך הם משאירים אותם ככה לא קשורים, ולפעמים אני רואה אותם יוצאים
בלילות ביחד בשעות לא שעות (1-2 בלילה).
שיהיו בריאים.. יש להם תיאבון כמו לילד.

yotams4
01-02-2017, 23:09
איזה כיף להם. באמת.

Ritalin
02-02-2017, 18:40
אני גר לידכם (למטה- לכיוון ***/***), כל פעם שאני בא אני לא מבין איך הם משאירים אותם ככה לא קשורים, ולפעמים אני רואה אותם יוצאים
בלילות ביחד בשעות לא שעות (1-2 בלילה).
שיהיו בריאים.. יש להם תיאבון כמו לילד.

היית רוצה שמישהו יכתוב איפה אתה גר מחנה את האופנוע שלך ושאתה לא נוהג לקשור אותו?

ktm690smc
03-02-2017, 11:09
היית רוצה שמישהו יכתוב איפה אתה גר מחנה את האופנוע שלך ושאתה לא נוהג לקשור אותו?
לא, אתה צודק, לא שמתי לב לפרטים שנכתבו, אבל כן הייתי רוצה שתעבוד על הגישה שלך כדי לקבל מאנשים מולם אתה מתנהל יותר שיתוף פעולה
ופחות אנטי. קח את זה כטיפ לחיים.

אבקש מהמנהל לערוך את ההודעה שלי.

אברי
03-02-2017, 15:19
לא, אתה צודק, לא שמתי לב לפרטים שנכתבו, אבל כן הייתי רוצה שתעבוד על הגישה שלך כדי לקבל מאנשים מולם אתה מתנהל יותר שיתוף פעולה
ופחות אנטי. קח את זה כטיפ לחיים.

אבקש מהמנהל לערוך את ההודעה שלי.

תשמע.. אם אתה רוצה שלא יתנהלו מולך באנטי תתחיל בעצמך.

ktm690smc
03-02-2017, 23:13
תשמע.. אם אתה רוצה שלא יתנהלו מולך באנטי תתחיל בעצמך.
הכל מצויין, שכבודו לא יטיף מוסר שלא צריך.
גישה מסויימת תתרום לאנשים ללכת אחרייך, אם לא הבנת את זה ממרום גילך אז יש לנו בעיה. שייבס שלום.

tree
04-02-2017, 00:41
הכל מצויין, שכבודו לא יטיף מוסר שלא צריך.
גישה מסויימת תתרום לאנשים ללכת אחרייך, אם לא הבנת את זה ממרום גילך אז יש לנו בעיה. שייבס שלום.

בתור אחד שתמיד נראה לו שלא לוקחים את מה שהוא כתב כמו שהוא רצה, אני מוכן ללמוד. אך הייתה אתה כותב את מה שהוא התכוון?

ktm690smc
04-02-2017, 05:05
בתור אחד שתמיד נראה לו שלא לוקחים את מה שהוא כתב כמו שהוא רצה, אני מוכן ללמוד. אך הייתה אתה כותב את מה שהוא התכוון?

"אני חושב שכדאי שתמחק את מה שמתייחס לרחוב/עיר ועל העובדה שהם לא קשורים כי הגנבים מסתובבים גם באינטרנט :thumbsup:".

Ritalin
04-02-2017, 17:22
אני חושב שכדאי שתמחק את מה שמתייחס לרחוב/עיר ועל העובדה שהם לא קשורים כי הגנבים מסתובבים גם באינטרנט

ktm690smc
04-02-2017, 18:29
אני חושב שכדאי שתמחק את מה שמתייחס לרחוב/עיר ועל העובדה שהם לא קשורים כי הגנבים מסתובבים גם באינטרנט
זה בסדר אף אחד לא מחכה לך אם לא שמת לב לצינזור למעלה.
ואני לא כאן בטח שלא לחנך אף אחד. שיהיה לך שבוע טוב.