צפייה בגרסה מלאה : סוכנויות יד2 מומלצות?
שלום,
חבר שרוצה לקנות קטנוע 125 ראשון (בגלל הרכבת הקלה) מחפש סוכנות אמינה באזור המשולש.
המלצות יתקבלו בברכה.
תודה!
nihrider
05-08-2015, 10:10
יש לי חבר שקנה באלבר גו'י רייד 200, הוא מאוד מרוצה והשירות ומהכלי.
אני חושב שהם היבואנים של דיאלים.
מה התקציב שלו בכלל, כי הוא יכול ללכת על s1 חדש, הם זולים למדי. אם עדיין יש שם את המבצעים, לא יודע אם זה עדיין רץ (שנה ביטוח, ציוד בכמה שקלים)
התקציב עד 13 והוא מחפש pcx. תודה על ההמלצה.
יש אצלנו pcx
יד 1 עשה 23000 ק"מ שנת 2013
צבע אפור כסוף יש ארגז מצב מצויין.
מחירון 14500 ואפשר להוציא אותו מתחת ל 13000
אפשר לשאול למה דווקא pcx?
אפשר לשאול למה דווקא pcx?
כי הוא אחלה קטנוע והוא הונדה. למה לא? יש אחרים שתמליץ? הדרישות הן תא מטען ושיהיה קטנוע טוב ורצוי שייראה יפה. סחירות טובה לא תזיק כי הוא מתכוון לשדרג רשיון בתוך פחות משנה. אני חשבתי גם על אקסמקס אבל או שהמחירים גבוהים או שהשנתונים נמוכים. מעבר לזה יש גרנד דינק וג'וי מקס שמהם הוא פחות התלהב אבל אם לא ימצא pcx ייתפשר.
אם יש לך עוד רעיון הוא יתקבל בברכה. תודה.
את הנוכחי קניתי ממוטודיל לפני 3 שנים. אין תלונות :)
Shasha127
05-08-2015, 23:17
כי הוא אחלה קטנוע והוא הונדה. למה לא? יש אחרים שתמליץ? הדרישות הן תא מטען ושיהיה קטנוע טוב ורצוי שייראה יפה. סחירות טובה לא תזיק כי הוא מתכוון לשדרג רשיון בתוך פחות משנה. אני חשבתי גם על אקסמקס אבל או שהמחירים גבוהים או שהשנתונים נמוכים. מעבר לזה יש גרנד דינק וג'וי מקס שמהם הוא פחות התלהב אבל אם לא ימצא pcx ייתפשר.
אם יש לך עוד רעיון הוא יתקבל בברכה. תודה.
הוא גם מאוד לא אוהב דלק שזה אחלה.
אתה יכול להסתכל גם על הונדה אינובה אם הוא בכיוון של כלי קטן וחסכוני. באינובה דלק זה בכלל בגדר המלצה.
הוא גם מאוד לא אוהב דלק שזה אחלה.
אתה יכול להסתכל גם על הונדה אינובה אם הוא בכיוון של כלי קטן וחסכוני. באינובה דלק זה בכלל בגדר המלצה.
מצד שני הספרטניות של האינובה לא מתאימה לכל אחד.
הוא צריך תא מטען כמו שכתבתי. אינובה לא אופציה.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
ronen_sch
06-08-2015, 08:41
התא מטען של הפיצי אקס כשמו כן הוא. קטן. קח את זה בחשבון.
לאחי היה כזה והשואי לא ממש אהבה את התא מטען
בpcx אין מקום לכלום.
בסווינג נכנסה קסדת xxl ומעיל מתחת לכיסא
סווינג זה הונדה אס-ווינג? אם כן אין כאלו משנתון סביר.
אס וינג לא מאמין שתמצא, עם ה pcx ירד מהפרק לך על הבטוח קימקו או סאניאנג
ronen_sch
07-08-2015, 12:03
אס וינג לא מאמין שתמצא, עם ה pcx ירד מהפרק לך על הבטוח קימקו או סאניאנג
מסכים, איזה , שינסה למצוא גי דינק 125 בן שנה
אחלה קטנוע ומרווח
קימקו ניו דינק 2011 אפשר למצוא ב5000-6000
הוא לא צריך יותר מזה
johnny drama
07-08-2015, 12:21
רק מובי,קטנוע אל..אלמוות.
רק מובי,קטנוע אל..אלמוות.
תכלס
עברנו מהמלצות על סוכנויות להמלצות על קטנועים? יורי מחפש סוכנות טובה שלא תכניס לו את האלמנט.
Sent from my iPhone
ronen_sch
08-08-2015, 10:45
סוכנות יד2
Red Ross
08-08-2015, 12:50
+AdBlock+
תשאיר את ה- Adblock פעיל. ניתן לעקוף את החסימה שלהם ע"י ביצוע סינון בסיסי.
לאחר מכן אפשר לפתוח את כל המודעות כרגיל.
לדוגמה: סינון תוצאות של אופנועים החל משנת 1980.
http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycle.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&MotorcycleTypeID=&FromYear=1980&UntilYear=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromPrice=&untilPrice=&Info=
אם הקטנוע לכמה חודשים ולעיר ההחלטה הכי טובה לפי דעתי היא המובי. נמכר בקלות, אין הפסד כספי גדול במכירה, אמין, מספיק לעיר.
אם הקטנוע לכמה חודשים ולעיר ההחלטה הכי טובה לפי דעתי היא המובי. נמכר בקלות, אין הפסד כספי גדול במכירה, אמין, מספיק לעיר.
הקטנוע יסע כל בוקר מהוד השרון לת"א. נמצאה כלה ביד2 (מה שהייתה ההמלצה הראשונה שלי) והבוקר הם הולכים לבדיקה.
תודה לכולם.
ohadifrach
09-08-2015, 15:40
אני מבין שנמצאה הכלה המיועדת בתנאי שתעבור את הבדיקה של הרב :) בכל מקרה, אם העניינים ביניכם יעלו על שרטון, יש בדרך סלמה בתל אביב תחנות של אלבר מוטו למכירת קטנועים משומשים. חבר ביקר שם בשבוע שעבר ויצא עם אחלה מציאה בהשקעה של 7000 ש"ח.
תודה. החבר סגר עסקה והוא בעלים של pcx יפהפה...
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft