צפייה בגרסה מלאה : מחפש קבוצת רכיבה לטיולים רגועים באזור השרון/צפון
אהלן אהלן,
שמי קובי, בן 28, סטודנט בפתוחה, רוכב על שיבר 750. חי בציר חדרה(שכירות/לימודים)-קרית שמונה(בית הורים/עבודה בסופי שבוע).
מחפש קבוצת/ות רכיבה לטיולים רגועים, בדגש על רגועים, בסופי שבוע בעיקר (עם אופציות לאמצ"ש בימים נעימים).
אשמח להפניות לקבוצות בפייסבוק / וואטסטפ במידה ויש (:
Kenderkin
13-02-2017, 12:06
הי קובי,
דבר אתי בהודעה פרטית, אולי נצליח לארגן משהו ביחד!
משום מה ההודעות הפרטיות אצלי היו חסומות. שלחתי הודעה, ועל הדרך מקפיץ.. לא הגיוני שאין קבוצות כאלה c:
שמעתי על "מועדון 500" בפייסבוק שהם אחלה חבר'ה וגם מלמדים ונותנים טיפים לרכיבה נכונה .
רובם בגילאים 25-35 ורוכבים על 750 נייקד כלשהו .
kfirsiton
13-02-2017, 23:48
אם תרצה להצטרף לקבוצת טיולים שפעילה כל סופש, שלח לי הודעה פרטית
שמעתי על "מועדון 500" בפייסבוק שהם אחלה חבר'ה וגם מלמדים ונותנים טיפים לרכיבה נכונה .
רובם בגילאים 25-35 ורוכבים על 750 נייקד כלשהו .
הייתי במועדון 500 לפני די הרבה זמן, למיטב הבנתי הם כבר לא פעילים, ואם כן, במתכונת מאוד מצומצמת ועם מספר מועט של חברים. בפייסבוק הם כבר לא נמצאים :<
שולח הודעה, כפיר.
הייתי במועדון 500 לפני די הרבה זמן, למיטב הבנתי הם כבר לא פעילים, ואם כן, במתכונת מאוד מצומצמת ועם מספר מועט של חברים. בפייסבוק הם כבר לא נמצאים :<
שולח הודעה, כפיר.
4699
פעילים ביותר ... האמת שיותר מדי פעילים :omfg:
4699
פעילים ביותר ... האמת שיותר מדי פעילים :omfg:
מוזר, אני לא מוצא אותם בפייסבוק.
שאלתי גם לא מזמן את אחד המנהלים שלמד איתי באותה המכללה מה נסגר עם הקבוצה, הוא אמר לי שהם במתכונת נורא מצומצמת למספר חברים בלבד.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft