צפייה בגרסה מלאה : אנשים חוצים בתל אביב #2
בעקבות ההצלחה המסחררת של הסרטון הקודם, הנה הסרט השני במה שהופך להיות לסדרה אצלי בערוץ היו טיוב - אנשים חוצים את תל אביב.
וכדי לעשות את זה מעניין, כי אין רכיבה בסרטון ובכל זאת מדובר על פורום צילום מוטורי - מי שיצליח לזהות את חמשת (5) הדו גלגליים שמעל גביהם צולם הסרטון, באמצעות זיהוי לוחות השעונים, מקבל הפתעה... (דגם מדויק, כן? לא רק זיהוי היצרנית).
מומלץ לצפות ב-FULL HD
https://www.youtube.com/watch?v=mSuv1qWeqkM
צולם במהלך ינואר-פברואר באמצעות Contour Roam 3 ו-Contour ION 4K
מקווה שהפרס שלך שווה. אני מאמין שאני אוסף אותו בעופר-אבניר?
חוץ מזה, ספרתי שישה דו-גלגליים, 5 אופנועים וקטנוע.
מוטו-גוצי V9, מוטו גוצי V7, סוזוקי GSR750, סוזוקי SV650, אפריליה קאפונורד, קימקו דאונטאון 350.
מקווה שהפרס שלך שווה. אני מאמין שאני אוסף אותו בעופר-אבניר?
חוץ מזה, ספרתי שישה דו-גלגליים, 5 אופנועים וקטנוע.
מוטו-גוצי V9, מוטו גוצי V7, סוזוקי GSR750, סוזוקי SV650, אפריליה קאפונורד, קימקו דאונטאון 350.
יפה! אומנם פספסת קצת (זה לא SV650 כי אם GSX-S1000) אבל עדיין - זיהוי מרשים. בוא לסניף שברחוב בגין 19 ותקבל חולצה+מדבקה+מחזיק מפתחות של APRILIA
:-)
יפה! אומנם פספסת קצת (זה לא SV650 כי אם GSX-S1000) אבל עדיין - זיהוי מרשים. בוא לסניף שברחוב בגין 19 ותקבל חולצה+מדבקה+מחזיק מפתחות של APRILIA
:-)
מה, אני לא מקבל V7 לסופ"ש?!
במחשבה שניה - אני מעדיף טואונו.
מה, אני לא מקבל V7 לסופ"ש?!
במחשבה שניה - אני מעדיף טואונו.
צ'מע, הבטחתי "הפתעה", לא? אז הנה, הופתעת! (שאתה לא מקבל V7 וכו'... )
ראיתי את הסרטון הזה כמה פעמים ולא יודע להסביר הוא פשוט מקסים!
צ'מע, הבטחתי "הפתעה", לא? אז הנה, הופתעת! (שאתה לא מקבל V7 וכו'... )
אדם אכזר אתה.
כנקמה, אחנה לך דוקאטי מול הסוכנות.
התחכום שבפשטות... נהנתי מהסרטון :cheers2:... כי ראיתי "מהצד" מה שאני מניח שכל אחד מאיתנו עושה עת הוא עוצר על מעברי חצייה.
לא נעים לי לפתוח אשכול חדש לכבוד פרק #3 (כי השניים הקודמים עדיין בדף הראשי), אז אני שם כאן את הלינק לפרק השלישי.
הפעם - אופנועים וקטנועים נוספים משתתפים "בחגיגה". מי מזהה?
https://www.youtube.com/watch?v=jk8EE8Ip06w
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft