צפייה בגרסה מלאה : תיעוד: אופנוען ישראלי עושה תרגיל למשטרת התנועה ובורח ב280 קמ"ש
https://www.liveleak.com/view?i=333_1488877590
עריכה: עכשיו שהסתכלתי שוב, באמת ראיתי על לוח המחוונים 270
Remoconn
08-03-2017, 00:03
האצה לא נורמאלית.
מישהו מזהה את דגם האופנוע?
Shasha127
08-03-2017, 00:14
הוא לא עושה שום תרגיל הגיבור הזה. השוטרים מאטים את כל התנועה בכל הנתיבים, הוא עקף את הניידת אז אמרו לו לעצור ולא לעקוף אותה. כשהניידת הגיעה לפיצול כבישים וירדה ימינה הגיבור הרים ווילי וטס עד ל270 באמצע הלילה בכביש ריק. גיבור אמיתי.
האצה לא נורמאלית.
מישהו מזהה את דגם האופנוע?
GSXR600
mudale222
08-03-2017, 01:34
איפה התרגיל ולמה הוא מאט בהתחלה?
איזה גבר,280 בקו ישר באיילון, ממש גוסט ריידר הישראלי....
GSXR600
בטוח?
ההאצה הזו נראת יותר כמו GSXR1000.
בטוח?
ההאצה הזו נראת יותר כמו GSXR1000.
זה ג'יקסר 600 2011
אני לא יודע מה אתכם, אבל לדעתי הבחור הזה עושה שם רע לשאר הרוכבים
הוא לא עושה שום תרגיל הגיבור הזה. השוטרים מאטים את כל התנועה בכל הנתיבים, הוא עקף את הניידת אז אמרו לו לעצור ולא לעקוף אותה. כשהניידת הגיעה לפיצול כבישים וירדה ימינה הגיבור הרים ווילי וטס עד ל270 באמצע הלילה בכביש ריק. גיבור אמיתי.
+1
למה להכניס ראש למיטה חולה? גם להסתכן בהיתכנות תאונה במהירות גבוהה לחינם וגם לעורר את חשד המשטרה בדבר מישהו שיש לו סיבה לברוח ממנה (התגרות לא הייתה כאן).
יתרה מזאת! אם לניידת יש מצלמה ברכב, יש סיכוי רב שהם קלטו את מספר הרישוי של האופנוען בזמן שהם האטו את התנועה...
+1
למה להכניס ראש למיטה חולה? גם להסתכן בהיתכנות תאונה במהירות גבוהה לחינם וגם לעורר את חשד המשטרה בדבר מישהו שיש לו סיבה לברוח ממנה (התגרות לא הייתה כאן).
יתרה מזאת! אם לניידת יש מצלמה ברכב, יש סיכוי רב שהם קלטו את מספר הרישוי של האופנוען בזמן שהם האטו את התנועה...
גם אם הוא היה בלי לוחית רישוי /לוחית מתקפלת/לוחית מזוייפת, הוא היה מספיק דביל להעלות את הוידאו שמפליל אותו.
יחידת הסייבר של המשטרה יכולה לאתר אותו עם ידיים קשורות
זה ג'יקסר 600 2011
אני לא יודע מה אתכם, אבל לדעתי הבחור הזה עושה שם רע לשאר הרוכבים
אני גם חושב שזה ג'יקסר ליטר.
naftalihkaufman
08-03-2017, 09:31
גם אם הוא היה בלי לוחית רישוי /לוחית מתקפלת/לוחית מזוייפת, הוא היה מספיק דביל להעלות את הוידאו שמפליל אותו.
יחידת הסייבר של המשטרה יכולה לאתר אותו עם ידיים קשורות
2 הצדדים פה מסכנים חיים נקודה!
לעצור אופנוע ״להציל את העולם״ ולסכן רכבים על ידי השוטר בכדי לעצור אופנוע וכמובן הידיד
אמי מהמר שאלו מתנדבי תנועה ולא שוטר .. עובד
תמיד לזכור ״אין גיבורים מתים״
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tribalmistyc2
08-03-2017, 09:45
https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2017/Mar/7/LiveLeak-dot-com-c48_1488902446-Sanstitre-1_1488902456.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06 c91b4db65f5e99818bddf9e4441dcd46d42&ec_rate=499
לזה מישהו שם לב? (בתגובות)
lokimonster
08-03-2017, 11:03
כבוד זה לא מוסיף לציבור הרוכבים.
ונהפוך הוא אם ירדפו אותנו זו אחת הסיבות
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Shasha127
08-03-2017, 11:13
2 הצדדים פה מסכנים חיים נקודה!
לעצור אופנוע ״להציל את העולם״ ולסכן רכבים על ידי השוטר בכדי לעצור אופנוע וכמובן הידיד
אמי מהמר שאלו מתנדבי תנועה ולא שוטר .. עובד
Sent from my iPhone using Tapatalk
אף אחד לא מנסה או ניסה לעצור אותו.
שים לב לסרטון - הניידת מאטה את התנועה בכל הנתיבים ולא מאפשרת לה לעקוף אותה, מסיבות כאלה ואחרות לאותו רגע. האופנוען לא שונה מהם, והוא עקף. השוטר בניידת אומר לו לעצור עד שהם עוברים אותו ולא לעקוף שוב (תגביר ווליום ותקשיב). היחיד שסיכן כאן חיים זה הדביל על האופנוע.
איזה גבר!
כל הכבוד.
ואני לא סרקסטי.
כיף לראות רוכב שהוא לא רוכב מקלדת לשם שינוי...
mudale222
08-03-2017, 16:54
אני מחכה ליום שיהיו כאן מספיק גברים לעשות ROC בארץ:
https://www.youtube.com/watch?v=QRUCren52kQ&t=2s
בינתיים ממש לא התלהבתי מהבחור.. סתם לתת גז על כביש ריק זה די בנוהל של הרבה מאוד אנשים. פשוט לא מעלים את זה לאינטרנט. 99% ממי שקונה אופנועים חזקים נותן בראש ברמה כזאת או אחרת כשהכביש ריק.
Yuv_Coehn
08-03-2017, 20:48
קחו, קישור לערוץ יוטיוב של התותח:
https://www.youtube.com/channel/UCVkY-qjw27SyyEFGagBjQlw/videos
לפני חודש הוא העלה סרטון של שוטר שעוצר אותו בצד (והוא עצר). אם השוטרים יודעים לעשות 1+1 ולבדוק מי זה היה, הוא צריך להיות שבוע הבא כבר בבית משפט בבקשה להארכת מעצר.
חבל שחשבון לא מעניין אותם....
mudale222
08-03-2017, 21:54
סיבסקרבתי
וואלה אהבתי
יש לו ביצים.
בקשר לסרטון שעוצרים אותו כנראה לא לקחו ממנו פרטים (זה גם בערך על פי הcomments שם). ככה שאין יותר מדי למשטרה מה לעשות.
Shasha127
09-03-2017, 00:04
קחו, קישור לערוץ יוטיוב של התותח:
https://www.youtube.com/channel/UCVkY-qjw27SyyEFGagBjQlw/videos
לפני חודש הוא העלה סרטון של שוטר שעוצר אותו בצד (והוא עצר). אם השוטרים יודעים לעשות 1+1 ולבדוק מי זה היה, הוא צריך להיות שבוע הבא כבר בבית משפט בבקשה להארכת מעצר.
חבל שחשבון לא מעניין אותם....
עם הרעש שהסרטון הזה עשה וזמן האויר שלו ברשת הם כנראה יתאמצו ויגיעו אליו, זה עניין דיי פשוט ליחידת הסייבר שלהם
מה הפכתם את יחידת הסייבר של המשטרה לCIA?
Yadin Tal
09-03-2017, 00:47
אויש נו באמת, הוא לא עושה שום שם רע ושום בטיח. לא יודע למה כולם קופצים שזה קורה בישראל, כנסו ליוטיוב, כל 2 דקות עולה סרטון כזה חדש מחול, אנחנו פשוט צריכים עוד אנשים כמוהו מישראל שיעלו סרטונים כאלה! זה מעניין!
דרך אגב, כמעט כל בנאדם שני עם אופנוע ספורט עושה את זה או דופק שף לשוטרים.
גבר על מה אתה מדבר?
הרוכב הגיע על 200 ועקף את הניידת מימין, וכשקלט את זה "האט" ל150. מייד לאחר מכן השוטר נתן בגז צימצם אליו הפעיל צ'קלקה וכרז לו לעצור בשטח הפרדה. לא הייתה שם האטת תנועה או משהו כזה.
לינק לסרטון המלא
https://youtu.be/Zhy_8tbt3bU
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
לא מרשים ולא לעניין....פחות אוהב את זה.
האמת אני לא חושב שהיה שם משהו מעבר לאופנוען שסוחט מצערת- לא נראה בכלל שמישהו רודף אחריו.
עוד דבר שלא ככ ברור לי- למההוא שם את הפרצוף על המראה הימנית לאורך הסרטון?
לא מרשים ולא לעניין....פחות אוהב את זה.
האמת אני לא חושב שהיה שם משהו מעבר לאופנוען שסוחט מצערת- לא נראה בכלל שמישהו רודף אחריו.
עוד דבר שלא ככ ברור לי- למההוא שם את הפרצוף על המראה הימנית לאורך הסרטון?
להסתיר את הפנים שלו,כאילו שזה יעזור אחרי שהוא העלה את הסרטון
להסתיר את הפנים שלו,כאילו שזה יעזור אחרי שהוא העלה את הסרטון
לי זה נראה כמו נסיון להסתיר את הניידת מאחוריו שלא היתה שם ;)
קיצר סתם ילד מתלהב. גוסטריידר כחול לבן חחח
2 Strokes
09-03-2017, 10:42
כמה שאני זוכר gsxr 600 לא מגיע ל 280 במצב a... הוא מגיע ל 255 לפני שהוא נשמע מאוד עצבני
ואם היו משקיעים בניידות שלנו כמו בארה"ב (דוג') אז אולי גם הם היו מגיעים ל 250
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
סיכון מיותר וטפשי לחלוטין !
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft