מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : הגדלת עוצמת הרעש מאגזוז פתוח

ZeroCool
10-03-2017, 00:18
מה קורה חברים
יש לי אגזוז פתוח של GPR NERO כמובן שאני נוסע בלי משתיק , השאלה שלי איך זה שאני רואה אופנועים קטנים משלי עם עוצמת רעש מטורפת לעומת עוצמת הרעש שלי, אני יודע שזה אולי ירגיז חלק מימכם , רציתי לדעת איך משפרים את עוצמת הרעש?
תודה לעונים

Sent from my iPhone using Tapatalk

mudale222
10-03-2017, 03:12
הגזמת. אופנוע עם אגזוז פתוח בלי משתיק ועוד רוצה להגדיל.. :)
אין כל כך קשר לגודל האופנוע.. תלוי בעיקר מבנה של האגזוז והסעפת.
אם אתה רוצה ממש להרעיש אתה מוזמן להתחיל לעשות חורים עם מקדחה או פשוט לנתק את האגזוז (להשאיר רווח בינו לבין הצינור של הסעפת).
כל הקומבינות למינהם כולל אגזוז פתוח לא מותאם יכולות להזיק לכלי.

TheDevilInside
10-03-2017, 11:58
יש אגזוזים פתוחים שעושים רק רעש)
לכל אגזוז צליל משלו, אחד בס ששומעים טוב בנמוכים, אחר נפתח ביללה בגבוהים, יש שמשלבים.. כמובן תלוי גם באופנוע, בסוג מנוע, מספר צילינדרים,נפח ועוד.
לצורך העניין, אני עם אקרפוביץ' טיטניום, נותן בס איכותי, לא צורך, שקט יחסית לפתוחים-אבל שומעים אותו מצויין כשצריך.
נסעתי יומיים עם M4-רציתי למות. כל תחילת נסיעה נשמעה כאילו מטוס סילון ממריא, ובגבוהים צרחות הזויות. אם אתה רוצה רעש ולא אכפת לך משכנים (ואוזניים שלך) תנסה M4.

ZeroCool
10-03-2017, 13:33
יש אגזוזים פתוחים שעושים רק רעש)
לכל אגזוז צליל משלו, אחד בס ששומעים טוב בנמוכים, אחר נפתח ביללה בגבוהים, יש שמשלבים.. כמובן תלוי גם באופנוע, בסוג מנוע, מספר צילינדרים,נפח ועוד.
לצורך העניין, אני עם אקרפוביץ' טיטניום, נותן בס איכותי, לא צורך, שקט יחסית לפתוחים-אבל שומעים אותו מצויין כשצריך.
נסעתי יומיים עם M4-רציתי למות. כל תחילת נסיעה נשמעה כאילו מטוס סילון ממריא, ובגבוהים צרחות הזויות. אם אתה רוצה רעש ולא אכפת לך משכנים (ואוזניים שלך) תנסה M4.

אחלה תשובה , תגיד פילטר אוויר פתוח זה משהו שיכול להוסיף גם לרעש?

אברי
10-03-2017, 13:41
אחלה תשובה , תגיד פילטר אוויר פתוח זה משהו שיכול להוסיף גם לרעש?

לא. פילטר אויר פתוח יכול להשפיע לרע על צריכת דלק וזהו

Dresdner
10-03-2017, 20:25
לא. פילטר אויר פתוח יכול להשפיע לרע על צריכת דלק וזהו

כן! מוסיפה רעש, תיבות האוויר היום תוכננו גם להפחתת רעשים לפי תקן היורו, פתיחה שלהם מוסיפה רעש

לגבי צריכת הדלק גם לא ממש מדוייק אבל על זה נדבר בקרוב אחרי פרוייקט תיבת האוויר שאני מבצע כרגע באופנוע

Tribalmistyc2
10-03-2017, 21:21
פילטר אוויר פתוח גם יכול לגמור המנוע.

strelok89
11-03-2017, 10:11
אתה גם יכול לרוקן לו את הצמר סלעים שים לב שזה ישרוך וישבור את האגזוז לאורך זמן, וגם אם זכרוני לא מטעה אותי בGPR יש 2 משתיקים אחד מקדימה ואחד מאחורה תסיר את שניהם

Dresdner
11-03-2017, 12:34
פילטר אוויר פתוח גם יכול לגמור המנוע.

היו ימים היום קצת קשה יותר לעשות זה.

Tribalmistyc2
11-03-2017, 12:54
לא יודע מה לגבי הימים,זה בגדול תלוי בנפח ככל שהוא גדול יותר הסיכוי שזה יקרה קטן

Dresdner
11-03-2017, 18:24
לא יודע מה לגבי הימים,זה בגדול תלוי בנפח ככל שהוא גדול יותר הסיכוי שזה יקרה קטן

ועוד יותר תלוי במערכת הזנת הדלק (הזרקה או קרבורטור)

Tribalmistyc2
11-03-2017, 22:31
נכון אבל כבר יצא לי לשמוע על קטנועים בנפח קטן ומוזרקים עם בוכנה תפוסה שיצאה מתא שרפה בצבע סיד אחרי שהסירו את התיבה ושמו מסנן קוני.
לעומת זאת במכונית שים חופשי,הכי גרוע תקבל בורות - שום דבר לא ימות מזה,או לפחות לא יהיו בעיות בפינוי חום בתא שרפה.