מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : (כע)מדיוק 390 לאן לשדרג? תקציב 70 אלף

ShabtayM
17-03-2017, 16:47
אחרי שנה וחצי על דיוק 390 בא לי להשתדרג ולא יודע איזה אופנוע להביא.
ההתלבטות העיקרית היא בין סופרספורט לנייקד. רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר ככה שאני יודע שנייקד יהיה יותר שימושי אבל סופרספורט זה סוג של חלום.
התקציב הוא 70k +-.
מהאופנועים שחשבתי עליהם:
gsxr 600
cbr 600
zx636r
נטייה לכיוון ההונדה כי הוא הכי נוח וסלחן לרוכב מתחיל. r6 לא בא בחשבון בגלל התנוחה הקרבית והגובה מושב הגבוה. gsxr 750 גם קורץ לי אבל אני חושב שהוא כבר יהיה חזק מדי. ליטרים גם מחוץ לתחום.

בנייקדים:
mt09
z900
monster 821

הכי התחברתי לz900 בגלל העיצוב והכוח.

חשבתי גם על אופנועים יותר קטנים בסביבות ה70 סוסים כמו:
z650
ninja 650
sv 650
mt 07
אבל אני לא יודע עד כמה זה שדרוג מהדיוק ושלא יממאסו עליי מהר מדי.

באופן כללי מה שאני הכי מחפש זה את הפאן פקטור. עלויות וצריכת דלק גם באים בחשבון. ABS שאני לא יודע באיזה דגמים מגיע הוא גם קריטי.

Maxi
17-03-2017, 18:23
היי,

ציינת כאן מגוון דיי רחב של כלים שונים האחד מהשני. מה השימושים שלך ? האם זה כלי הרכב העיקרי והיום יומי שלך ? אם כן אז אופנוע סופר ספורט, לדעתי, לא הכי פרקטי ליום יום, במיוחד בתוך העיר או בפקקים.

גם אני רוכב היום על דיוק 390 ובעבר רכבתי על מספר רב של אופנועים כבדים. למרות שאני יכול להבין את הרצון שלך להשתדרג אני חייב לציין שהדיוק מספק לי פאן שהרבה אופנועים גדולים ממנו לא סיפקו - פאן מסוג אחר מהם אבל פאן.

בכול אופן, נייקד לדעתי זו בחירה שפויה וטובה יותר ולא חסר שם פאן. במקומך, וזה רק אני אישית, לא הייתי הולך על קטגוריות ה 70 סוסים. הייתי עושה נסיעה על ה Z ועל ה MT ומחליט. מניסיון של דיי הרבה אופנועים בעבר אני חושב שאין כמו חוויה של 4 צילינדר (או שלושה אולי של ה MT למרות שלא ניסיתי אותו), במידה וטרם חווית כזה.

רק דעתי כמובן

אמיר55555
17-03-2017, 19:09
אתה בן 21 ויש לך דיוק 390 זה כלי חלש יחסית לסופר ספורט זה רחוק מאוד כדי לך לנסות את 07 שקצת חלש z800 חזק +או gsr750 שמאוד מתאים לשלב בין צעצוע לאופנוע רציני ממליץ לך לנסות את הgsr 750 כלי חזק מאוד אבל נותן רווח לטעויות ה cdr600rr וסופר ספורט מנסיון של כמה שנים אין רחמים אל טעות אתה משלם היה לי גם 09 mt חזק מאוד מזכיר את הנסיעה אל הדיוק רק סרט אחר הרבה הרבה יותר חזק נייקד תוכל לקנות חדש ב70 אם תוספות סופר ספורט רק משומש יש במחיר כזה ממליץ לך ללכת לעשות סיבוב חברות לנסוע אל הכלים ורק אז אתה תבין לבד מה מתאים בשבילך ואם אתה אולך אל סופר ספורט אז 636 או gsxr600 פשוט כיף אדיר סע בזהירות

ZeroCool
17-03-2017, 19:20
היי,

ציינת כאן מגוון דיי רחב של כלים שונים האחד מהשני. מה השימושים שלך ? האם זה כלי הרכב העיקרי והיום יומי שלך ? אם כן אז אופנוע סופר ספורט, לדעתי, לא הכי פרקטי ליום יום, במיוחד בתוך העיר או בפקקים.

גם אני רוכב היום על דיוק 390 ובעבר רכבתי על מספר רב של אופנועים כבדים. למרות שאני יכול להבין את הרצון שלך להשתדרג אני חייב לציין שהדיוק מספק לי פאן שהרבה אופנועים גדולים ממנו לא סיפקו - פאן מסוג אחר מהם אבל פאן.

בכול אופן, נייקד לדעתי זו בחירה שפויה וטובה יותר ולא חסר שם פאן. במקומך, וזה רק אני אישית, לא הייתי הולך על קטגוריות ה 70 סוסים. הייתי עושה נסיעה על ה Z ועל ה MT ומחליט. מניסיון של דיי הרבה אופנועים בעבר אני חושב שאין כמו חוויה של 4 צילינדר (או שלושה אולי של ה MT למרות שלא ניסיתי אותו), במידה וטרם חווית כזה.

רק דעתי כמובן

אתה חושב שמורגשת החוויה בין 3 צלנדרים ל 4? לא הבנתי למה את הmt09 שזה אופנוע ברמה גבוהה עם מומנט מטורף דחפו לו רק 3 צלינדרים ולא 4 זה לא הבנתי

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maxi
17-03-2017, 19:26
אתה חושב שמורגשת החוויה בין 3 צלנדרים ל 4? לא הבנתי למה את הmt09 שזה אופנוע ברמה גבוהה עם מומנט מטורף דחפו לו רק 3 צלינדרים ולא 4 זה לא הבנתי

האמת שמעולם לא יצא לי לרכב על אחד או על כול אופנוע אחר עם 3 צילינדרים ולכן אני לא יודע אם החוויה שונה (הסאונד של המנוע שונה). אני גם לא יודע מה השיקול ההנדסי של בחירה כזו.

זו לא המצאה מהיום של ימהה, יש אופנועים מעולים שעושים זאת כבר שנים. למשל Triumph.

TundraOG
17-03-2017, 19:26
אם אתה מחפש כלי יומיומי ועירוני אני הייתי הולך עם נייקד בשביל הנוחות והפרקטיות שלו לעומת הסופרספורט.
כל אופנוע ירגיש כמו שדרוג לא קטן מהדיוק, הייתי אישית הולך על נייקד ביניים דוגמאת ה-SV650 או ה-MT07, אופנוע גדול יותר יהיה קפיצה גדולה מדיי לטעמי שלא מומלץ לעשות בלי אופנוע ביניים ביניהם. מה גם שאפשר להינות מספיק גם על השניים האלו.

Lestoren
17-03-2017, 19:53
האם האופנוע ישמש לתחבורה יום יומית ? אם כן מה המרחק שתעשה ברכיבה זו?

ShabtayM
17-03-2017, 20:27
האופנוע ישמש לתחבורה יום יומית, אבל בלי הרבה קילומטרים (אני עובד מרחק הליכה מהבית), מדי פעם גיחה לנס הרים.

אם אתה מחפש כלי יומיומי ועירוני אני הייתי הולך עם נייקד בשביל הנוחות והפרקטיות שלו לעומת הסופרספורט.
כל אופנוע ירגיש כמו שדרוג לא קטן מהדיוק, הייתי אישית הולך על נייקד ביניים דוגמאת ה-SV650 או ה-MT07, אופנוע גדול יותר יהיה קפיצה גדולה מדיי לטעמי שלא מומלץ לעשות בלי אופנוע ביניים ביניהם. מה גם שאפשר להינות מספיק גם על השניים האלו.

בקטגוריה הזאת הכי אהבתי את הsv, מחיר בדיחה והבנתי שהוא גם חסכוני ומאוד אמין(סוזוקי) וגם אהבתי את העיצוב.
מה שמפריע לי זה שאני יודע שגם אותו אני ישדרג אחרי איזה שנה, ואני לא רוצה להפסיד כסף אחרי זה במכירה.

איך המנוע שלו לעומת השאר? על הgsr750 למשל אומרים שהוא יחסית אנמי ומשעמם.

Lestoren
17-03-2017, 21:09
אז זה לא ממש משנה במה תבחר, אני במקומך הולך על נייקד 750 סמ״ק +.

matanccc
17-03-2017, 22:37
חשבת על הcbf650??
4 בוכנות, יפה, נייקד נוח ועם 85 סוסים לדעתי זה בול השדרוג מכל ה300 למיניהם.

rusty james
17-03-2017, 22:40
אחרי האופי הקרבי של הקטום הCBF ירגיש כמו תלמידה בסמינר לנזירות...:mornincoffee:

KKatkov
17-03-2017, 22:44
חשבת על הcbf650??
4 בוכנות, יפה, נייקד נוח ועם 85 סוסים לדעתי זה בול השדרוג מכל ה300 למיניהם.

עגלה משעממת.

TundraOG
18-03-2017, 02:35
אחרי האופי הקרבי של הקטום הCBF ירגיש כמו תלמידה בסמינר לנזירות...:mornincoffee:
במילותיהם של הרד הוט צ'ילי פפרז - Catholic school girls rule

ולפות"ש אני חייב לשאול - איך אתה כל כך בטוח שתשתדרג עוד שנה? מה בעצם הפואנטה? אתה ממצה כל סנטימטר מהצמיג? מגיע לשיא הכח כל הזמן ומשועמם ממנו? הגעת למהירות הסופית של האופנוע? אולי זה רק אני, אבל לוקח הרבה זמן כדי באמת להגיד ש"מיצית" את האופנוע. אתה רוצה אופנוע גדול יותר, זה מובן, אבל האם היכולת שלך מתאימה לאופנוע גדול יותר? האם אתה באמת צריך את כל הכח הזה? בשביל מה?

Just my 2 cents

Lestoren
18-03-2017, 04:07
במילותיהם של הרד הוט צ'ילי פפרז - Catholic school girls rule

ולפות"ש אני חייב לשאול - איך אתה כל כך בטוח שתשתדרג עוד שנה? מה בעצם הפואנטה? אתה ממצה כל סנטימטר מהצמיג? מגיע לשיא הכח כל הזמן ומשועמם ממנו? הגעת למהירות הסופית של האופנוע? אולי זה רק אני, אבל לוקח הרבה זמן כדי באמת להגיד ש"מיצית" את האופנוע. אתה רוצה אופנוע גדול יותר, זה מובן, אבל האם היכולת שלך מתאימה לאופנוע גדול יותר? האם אתה באמת צריך את כל הכח הזה? בשביל מה?

Just my 2 cents

הגזמת.. זה דיוק 390 לא R1.. כלי ביניים נחמד. אף אחד לא צריך את הכח הזה, לא של ה600 ולא של הליטר אבל בכל זאת אנשים קונים אותם בין אם זה לפוזה או לכיף של הלפתוח גז ולרכב עם ה״גדולים״ .

Guccii800
18-03-2017, 05:24
כמי שהתחבר בעבר לאופנועים ספורטיבים בלבד, היום אני יודע שאין כמו הנייקדים, לא חסר נייקדים שיתנו בראש לספורטיבים והם אופנועים הרבה יותר שימושיים ונוחים.
אחרי רכיבה של 550 ק"מ על אופנוע נייקד שנחשב יחסית קיצוני חזרתי רענן כאילו עשיתי סיבוב סביב הבית, אין על נייקד.

strelok89
18-03-2017, 11:20
שלום וברוך הבא לפורום הכותרת שלך לא תקינה , להבא דאג לכורת תקינה בבקשה .

אם אתה מחפש עלויות שימוש נמוכות F800R סוגר לך אחלה פינה.
ומספק פאן לא רע בכלל

Eli777
18-03-2017, 11:21
הכי טוב ללכת ערום.
מניסיון על 2 נייקדים (70כ''ס ו-100כ''ס):
בתוך העיר- בסדר ++
מחוץ לעיר-מעולה!
צריכת דלק - 200+- ק''מ למיכל (לא מחכה לרגע האחרון לתדלק)
עלויות-כמו בכל אופנוע אבל משוכנע שיותר זול מסופר ספורט (חלקים, טיפולים, וגם פחות פלסטיקה לתקן).
פאן?- פאן!
נוחיות- צ'ק
שימושיות?-של אופנוע.

kobi
18-03-2017, 11:22
CBR650
יענה על הצרכים שלך.
חזק מספיק, חסכוני מאוד בדלק וטיפולים, יש לו פאן.
ראיתי אתמול ביד 2 אחד משופצר מכל כיוון עם ק"מ נמוך.
רוצים עליו 52 אלף.
תבדוק שם.

nimi9
19-03-2017, 00:15

ודאי שיש הבדל. ודווקא העובדה שיש לו 3 ולא 4 צילינדרים עוזרת לייצר את המומנט הזה... לא "דחפו" לו 3 צילינדרים, תכננו אותו ככה. יצא אחלה מנוע.

אתה בן 21 ויש לך דיוק 390 זה כלי חלש יחסית לסופר ספורט זה רחוק מאוד כדי לך לנסות את 07 שקצת חלש z800 חזק +או gsr750 שמאוד מתאים לשלב בין צעצוע לאופנוע רציני ממליץ לך לנסות את הgsr 750 כלי חזק מאוד אבל נותן רווח לטעויות ה cdr600rr וסופר ספורט מנסיון של כמה שנים אין רחמים אל טעות אתה משלם היה לי גם 09 mt חזק מאוד מזכיר את הנסיעה אל הדיוק רק סרט אחר הרבה הרבה יותר חזק נייקד תוכל לקנות חדש ב70 אם תוספות סופר ספורט רק משומש יש במחיר כזה ממליץ לך ללכת לעשות סיבוב חברות לנסוע אל הכלים ורק אז אתה תבין לבד מה מתאים בשבילך ואם אתה אולך אל סופר ספורט אז 636 או gsxr600 פשוט כיף אדיר סע בזהירות

מאיפה אתה יודע בן כמה פות"ש ואיך זה רלוונטי?

אגב, סימני פיסוק נועדו שישתמשו בהם - מומלץ ביותר. :112:

בקטגוריה הזאת הכי אהבתי את הsv, מחיר בדיחה והבנתי שהוא גם חסכוני ומאוד אמין(סוזוקי) וגם אהבתי את העיצוב.
מה שמפריע לי זה שאני יודע שגם אותו אני ישדרג אחרי איזה שנה, ואני לא רוצה להפסיד כסף אחרי זה במכירה.

אופנוע זו לא השקעה כלכלית שמניבה רווחים. יש להפסיד או להפסיד יותר.

הגזמת.. זה דיוק 390 לא R1.. כלי ביניים נחמד. אף אחד לא צריך את הכח הזה, לא של ה600 ולא של הליטר אבל בכל זאת אנשים קונים אותם בין אם זה לפוזה או לכיף של הלפתוח גז ולרכב עם ה״גדולים״ .

דווקא יש אנשים שצריכים את הכח הזה.
אין הרבה כאלו, אבל יש.

שלום וברוך הבא לפורום הכותרת שלך לא תקינה , להבא דאג לכורת תקינה בבקשה .

אם אתה מחפש עלויות שימוש נמוכות F800R סוגר לך אחלה פינה.
ומספק פאן לא רע בכלל

תפסיק לנסות למכור לכולם רק BMW :) יש עוד אופנועים בעולם :biggrin:

הכי טוב ללכת ערום.
מניסיון על 2 נייקדים (70כ''ס ו-100כ''ס):
בתוך העיר- בסדר ++
מחוץ לעיר-מעולה!
צריכת דלק - 200+- ק''מ למיכל (לא מחכה לרגע האחרון לתדלק)
עלויות-כמו בכל אופנוע אבל משוכנע שיותר זול מסופר ספורט (חלקים, טיפולים, וגם פחות פלסטיקה לתקן).
פאן?- פאן!
נוחיות- צ'ק
שימושיות?-של אופנוע.

200 ק"מ למיכל של 13 או למיכל של 17 ליטר? :confused:

Eli777
19-03-2017, 07:51
200 ק"מ למיכל של 13 או למיכל של 17 ליטר? :confused:[/QUOTE]

19 למען האמת אבל אני משתדל לתדלק כשהפס האחרון מבהבהב לי.

strelok89
19-03-2017, 08:41
אני אשתוק עם 320 ל 14.5 ליטר על במוו 800

וnimi
כל טרול משבח את הביצה שלו [emoji6]

אגב השיבר 750 אחלה פתרון גם

Sent from my m3 note using Tapatalk

ees
19-03-2017, 09:20
F800R סוגר לך אחלה פינה.
ומספק פאן לא רע בכלל
הבעיה איתו הוא שהיבואן חושב שזה מיותר שיהיה אופנוע לנסיעת מבחן.

כלבוטקס
19-03-2017, 09:25
אחרי שנה וחצי על דיוק 390 בא לי להשתדרג ולא יודע איזה אופנוע להביא.
ההתלבטות העיקרית היא בין סופרספורט לנייקד. רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר ככה שאני יודע שנייקד יהיה יותר שימושי אבל סופרספורט זה סוג של חלום.
התקציב הוא 70k +-.
מהאופנועים שחשבתי עליהם:
gsxr 600
cbr 600
zx636r
נטייה לכיוון ההונדה כי הוא הכי נוח וסלחן לרוכב מתחיל. r6 לא בא בחשבון בגלל התנוחה הקרבית והגובה מושב הגבוה. gsxr 750 גם קורץ לי אבל אני חושב שהוא כבר יהיה חזק מדי. ליטרים גם מחוץ לתחום.

בנייקדים:
mt09
z900
monster 821

הכי התחברתי לz900 בגלל העיצוב והכוח.

חשבתי גם על אופנועים יותר קטנים בסביבות ה70 סוסים כמו:
z650
ninja 650
sv 650
mt 07
אבל אני לא יודע עד כמה זה שדרוג מהדיוק ושלא יממאסו עליי מהר מדי.

באופן כללי מה שאני הכי מחפש זה את הפאן פקטור. עלויות וצריכת דלק גם באים בחשבון. ABS שאני לא יודע באיזה דגמים מגיע הוא גם קריטי.

נראה שאתה אפילו לא יודע איזה דו גלגלי הכי מדבר אלייך, יש פתגם שאומר ביצועים על חשבון פרקטיות וזה נכון שמדובר באופנועי ספורט.
דווקא משלושת ה600 סופרספורט שרשמת הסוזוקי 750 יהיה הכי נכון, כי הוא בעל התנהגות 600 אבל חזק משמעותי ונעים יותר ביום יום מבחינת
מנוע שימושי.
מאחר ואתה מחפש ליום יום גם ספורטיביים יהיו מכשול, ה MT יהיה הרבה יותר מאיים מה 600 סוםרסורט בגלל מנוע חזק ומתפרץ ולא בטוח שתאהב אותו
הדרך הנכונה תהיה לעלות הדרגתי אם אהבת את הדיוק יש לך את האח הגדול 690 שגם אם תחליט לרכב ספורטיבי יסדר לך את הפאן פקטור יותר מכל הרשימה שהבאת, וזה מנסיון.
רביעית הקטנים שציינת נחמדים נעימים לא מאיימים סחירים די טוב ויעשו עבודה טובה בשקלול הכלכלי.
אני אישית קונה מהלב אופנוע ושם בצד את הנוחות כלכליות ושימושיות, שאני רוכב אני רוצה להרגיש שאני רוכב ולא נוסע

strelok89
19-03-2017, 09:25
אני יודע שהיה רכיבות מבחן עד לא מזמן, אולי פשוט לא הגיע עדיין הדגם יורו 4 לרכיבות מבחן?

ees
19-03-2017, 09:34
אני יודע שהיה רכיבות מבחן עד לא מזמן, אולי פשוט לא הגיע עדיין הדגם יורו 4 לרכיבות מבחן?
התענינתי בו, התקשרתי בסביבות דצמבר-ינואר, שאלתי אם יש כלי למבחן, ענו לי "לא". שאלתי אם יהיה בעתיד, שוב ענו לי "לא". וגם זה בהרגשה של "מה אתה בכלל מפריע לי".
הם כנראה מוכרים ממש טוב, דלק מוטורס.

strelok89
19-03-2017, 09:44
האמת שהם מוכרים טוב לאחרונה, אני מכיר שסוף החודש כניראה יגיע לנסיעת מבחן

nimi9
19-03-2017, 11:46
19 למען האמת אבל אני משתדל לתדלק כשהפס האחרון מבהבהב לי.

זו צריכת דלק גבוהה למדי... על איזה אופנוע מדובר?

Eli777
19-03-2017, 22:15
הורנט 2010

kobkob
19-03-2017, 23:07
אמנם אני מכור, אבל גם אני אמליץ על שיבר =)
עברתי אליו מסיביאר 250, תענוג עילאי.

Maxi
20-03-2017, 10:48
אמנם אני מכור, אבל גם אני אמליץ על שיבר =)
עברתי אליו מסיביאר 250, תענוג עילאי.

איך הוא באמת ? נשמע כמו אופציה מעניינת על הנייר. האם הוא אופנוע 'מרגש' ?

kobkob
20-03-2017, 14:53

כל אחד ומה שמרגש אותו. אותי הוא מאוד מהנה !

Yaniv
20-03-2017, 21:08

כבר נמאס מ- 390:)?

מה עם 690 ולפתוח לו את ההגבלה:)?

Maxi
21-03-2017, 11:26
כבר נמאס מ- 390:)?

מה עם 690 ולפתוח לו את ההגבלה:)?

האמת שממש לא נמאס - אני באמת כול פעם מתפעל מחדש מהיכולות של הכלי הקטן והלא יקר הזה.

אבל תמיד חושבים מה הלאה לכשיגיע הזמן - חלק מהכיף בלהיות אופנוען.

נראה גם איך יהיה ה 390 החדש שאמור להגיע במאי