צפייה בגרסה מלאה : פרטנר להזמנת דיבורית interphobe f5mc
אהלן, אני מעוניין לרכוש מאיביי את הדיבורית הנ״ל. ההפרש בין מחיר למכשיר אחד ולזוג קטן מאוד. השאלה שלי היא אם יש מישהו שמעוניין להזמין גם דיבורית כזאת ולרכוש איתי יחד. עלות של זוג מאייבי כ1300שח.
אני מוכן להזמין זוג וכאשר המוצר יגיע אלי למכור את אחד המכשירים. או לחילופין, אם מישהו רוצה להזמין ואח״כ למכור לי מכשיר אחד.
**חשוב להבהיר - אין פה כוונה לעשות רווח אלה לקנות במחיר אטרקטיבי**
מחיפוש קצר מצאתי אחלה מחיר
http://m.ebay.com/itm/Cellular-line-Interphone-F5-MC-Twin-Kit-intercom-moto-Bluetooth-3-0-/161280415504?nav=SEARCH
Shasha127
08-08-2015, 20:55
לפי החישוב שלך לא לקחת בחשבון הסופי תוספת תשלום של כמעט 50% על מיסים.
לפי החישוב שלך לא לקחת בחשבון הסופי תוספת תשלום של כמעט 50% על מיסים.
איך הולך החישוב של המיסים? זה נגבה בטוח במכס? או שמדגמית? יש אפשרות להגיד למוכר לכתוב על החבילה נניח 50$ ו״לעקוף״ את התשלום הזה ?
Shasha127
08-08-2015, 22:15
אין כזה דבר מדגמית, וגם אם תמצא מוכר שיכתוב לך "50$" על החבילה יזמנו אותך אל המכס להציג קבלה מקורית או העברת פייפאל, וגם אם תציג את אלו על 50$ הם עדין יריצו את מה שהזמנת בגוגל ויראו בדיוק כמה זה עולה.
בגדול כמעט בטוח שתשלם 48% שמורכבים ממע"מ, מס קניה, ומכס - עבור כל הסכום - עלות המוצר + המשלוח. "כמעט" בטוח ולא לגמרי בטוח זה כי יש מקרים כאלו ואחרים (בודדים מאוד כשמדובר במוצר חדש) שדברים מחליקים להם מהידיים.
זאת אומרת שהמחיר יקפוץ לכימעט 2000 ועדיף כבר לקנות בארץ
Tartaruga
09-08-2015, 01:45
ממש לא בטוח שיתפסו אותך, לא בודקים את כל החבילות במיוחד אם הן קטנות.
בזמנו הזמנתי צמד של q1, המוכר רשם ערך נמוך ולא שלמתי שום מכס.
Shasha127
09-08-2015, 02:34
תמיד יש את הגאון שהצליח לו (ככה זה באינטרנט). הכל שאלה של כמה כסף אתה מוכן לסכן.
כלל אצבע בהזמנות ברשת:
חשב את כדאיות ההזמנה כולל תשלום המיסים - עדיין משתלם ואתה יכול לעמוד במחיר? הזמן ותהנה. לא נתפס במכס - רווח נקי שלך.
Sent from my MT1-U06 using Tapatalk
כלל אצבע בהזמנות ברשת:
חשב את כדאיות ההזמנה כולל תשלום המיסים - עדיין משתלם ואתה יכול לעמוד במחיר? הזמן ותהנה. לא נתפס במכס - רווח נקי שלך.
Sent from my MT1-U06 using Tapatalk
+1
בנוסף http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3665832,00.html - אומנם מדובר שם על הזמנות מאתרים סיניים אבל לכו תדעו
Tartaruga
09-08-2015, 15:26
אין פה עניין של גאונות, רוב החבילות הקטנות לא נפתחות. יש לך מושג כמה חבילות עוברות במכס מידי יום?
יש מישהו שרוצה להצטרף אלי להזמנה בכול אופן? המקסימום שיצא לכול מכשיר זה 1100 לערך והמינימום 600 לערך
רוכב על 2
10-08-2015, 15:15
אני לא רוצה להצטרף כי כבר יש לי :) אבל שתי הערות:
1.אתה בטוח שהפרש המחיר בארץ הוא כזה משמעותי? בזמנו קנית שני f3mc ב - 1100. אז נכון שזה דגם יותר מתקדם אבל אולי תוכל להוציא מחיר טוב ולחסוך את הכאב ראש?
2. באופן אישי העברתי כבר דברים במכס שלא נפלו במדגם. זה בעיקר עניין של מזל.
כאשר אני קונה זוג אשלם אותו מחיר שאתה שילמת עבור הדגם הכי מתקדם(במידה והמכס תופס). אם יעבור חלק אשלם כימעט חצי ממה ששילמת עבור הדגם הכי מתקדם. ניתן להבין שזה יצא משתלם בכול אופן.
רוכב על 2
12-08-2015, 16:55
הפוך גוטה הפוך.
אם יעבור חלק תשלם אותו המחיר.
אם תתפס במכס תשלם פי אחד וחצי.
(שים לב שילמתי 1100 על שתי יחידות לא על אחת).
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft