התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מנעול דיסק ושבר בזרוע אחורית GTR1400 + דיסק אחורי עקום.

miki
23-03-2017, 20:31
רגע של חוסר תשומת לב ... נזק גדול.
מנעול הדיסק שלי מתלבש על הגלגל האחורי בלבד... ליתר בטחון אני שם גם את החוט הכתום הגמיש וכורך אותו סביב המספר...היום, למרות האמור שכחתי את מנעול הדיסק הכנסתי לראשון, ויצאתי לאט .. הבום ששמעתי לא הותיר בי ספק.. נזק ... למזלי לא נפלתי עם האופנוע מה שנקרא להוסיף חטא על פשע ...הנזק הידוע לעת עתה ... דיסק בלם אחורי עקום, SWING ARM שבור בחלקו - בקישור ניתן לראות את המשולש הפתוח שנשען על הקיר האדום... והרבה הרבה עצבים על הוצאה מיותרת בגלל חוסר תשומת לב רגעית...
יום ראשון אכניס את האופנוע למוסך... משראיתי שהחלק עולה בחו"ל כ 110 ליש"ט מעניין כמה אדרש לשלם למטרו.
וכאן בעצם השאלה שלי ...
https://www.motorparts-online.com/en/kawasaki/gtr-1400/2007-2010/swingarm/201101822

אם מטרו יגלו סימני חזרזירות מעיקים, האם אני יכול לייבא את החלף? האם צפויות בעיות במכס לחלפים כגון אלו ?
אשמח לקבל קישור לאתר נוסף שאתם מכירים ושולח לארץ...

אני עם מנעולי דיסק על גלגל אחורי סיימתי לתמיד ... :stop:

486748684869

מצמץ
24-03-2017, 07:37
אכן קטע לא נעים :(

1. על פניו, לא הייתי בונה על מטרו מאחר ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה גבוהה ממחירי חו״ל וזמן המתנה מרובה.

2. ככלל במקרה זה, הכי משתלם יהיה לנסות למצוא חלף בארץ או לחלופין מבחינת עלויות שילוח - לנסות לאתר חלף בפולין או ליטא... אלא שלא מדובר באופנוע הכי נפוץ שם...

3. בגדול, במידה ואתה לא מאתר בארץ ולא רוצה להמתין, תזמין חלף משומש מאנגליה ותשתמש בשירותי Mustop (שילוח מאנגליה באמצעות DHL והגעה עד הדלת תוך כשבוע מרגע הזמנת המוצר אצל המוכר). במקרה זה, יהיה רצוי לברר את משקל וגודל החבילה (עדיף קטן ככל האפשר) המוערך ע״י המוכר ולברר עלות שילוח מראש ב Mustop על מנת להימנע מהוצאה לא צפויה.

4. בהחלט יש סיכוי שלא תצטרך לשלם מיסים (אפילו באמצעות DHL), אבל ככלל החישוב שלך חייב לקחת בחשבון היתכנות מיסים.

miki
24-03-2017, 13:23
אכן קטע לא נעים :(

1. על פניו, לא הייתי בונה על מטרו מאחר ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה גבוהה ממחירי חו״ל וזמן המתנה מרובה. במידה והמחיר עד פי 2 ממחיר החלף בחו"ל , כלומר מחיר החלף ללא הובלה + מיסים וזמן ההמתנה סביר (שבוע - 10 ימים ) בוא נגיד שאני מוכן לשלם ולהמתין.

2. ככלל במקרה זה, הכי משתלם יהיה לנסות למצוא חלף בארץ או לחלופין מבחינת עלויות שילוח - לנסות לאתר חלף בפולין או ליטא... אלא שלא מדובר באופנוע הכי נפוץ שם... יש לך אתר שאתה ממליץ במדינות הללו ?

3. בגדול, במידה ואתה לא מאתר בארץ ולא רוצה להמתין, תזמין חלף משומש מאנגליה ותשתמש בשירותי Mustop (שילוח מאנגליה באמצעות DHL והגעה עד הדלת תוך כשבוע מרגע הזמנת המוצר אצל המוכר). במקרה זה, יהיה רצוי לברר את משקל וגודל החבילה (עדיף קטן ככל האפשר) המוערך ע״י המוכר ולברר עלות שילוח מראש ב Mustop על מנת להימנע מהוצאה לא צפויה. תודה, חסכת לי את השאלה הבאה... ביום א' אני מקווה לקבל הצעת מחיר ואז אדע אם אני מזמין מחו"ל או ממטרו ..

4. בהחלט יש סיכוי שלא תצטרך לשלם מיסים (אפילו באמצעות DHL), אבל ככלל החישוב שלך חייב לקחת בחשבון היתכנות מיסים.

קודם כל תודה לעזרה.
אדווח בהמשך לתשובה שאקבל ממטרו ושות' ...
מבעס מאוד... גם בגלל ההשבתה, ובעיקר בקטע הכספי... הוצאה אדירה על שטות של רגע ...

R86
24-03-2017, 14:29
שימשיכו לייצר טרקטורים
זרוע יצוקה? מי עושה דברים כאלה?
נ.ב
אם עוצרים אותך במכס מינימום 30% ״תשלום״ על כל מיני שטויות.

miki
24-03-2017, 15:23
שימשיכו לייצר טרקטורים אם הם מאיצים כמו GTR אז זה מגניב.
זרוע יצוקה? מי עושה דברים כאלה? אלומיניום ... דקיק...זה מפחית מהמשקל. הרבה. החתיכה שנשברה שקלה בערך כלום, אבל נושאת עומס לא קטן.
נ.ב
אם עוצרים אותך במכס מינימום 30% ״תשלום״ על כל מיני שטויות.
אני לא מנסה להתחמק מתשלום מס שקר כזה או אחר ... ברור שאני מעדיף שלא לשלם ושישאר לי בכיס ... יש לי מה לעשות בכסף...

Dresdner
24-03-2017, 15:40
אופנועי תיור גדולים זה גרמניה, הייתי ממליץ לחפש בebay.de עם שם האופנוע שלך בתוספת המילה schwinge.

R86
24-03-2017, 16:34
http://www.ebay.com/itm/2009-KAWASAKI-GTR1400-GTR-1400-ZG-SWING-ARM-SWINGING-/360819769606?hash=item540288c106:g:TGkAAOxyNo9StXQ z
אני חושב שהמשלוח יעלה עוד 300...יכול לסגור סיפור בזול אם יעבור חלק.

רענן
24-03-2017, 17:53
מבאס לשמוע כזה דבר. האופנועים האלו מאוד לא שכיחים ולא ידוע לי פה בארץ על אחד שהורד מהכביש.
מנגד, זה כלי יותר נפוץ בארה"ב מאשר באירופה המוכר שם כC-14 או CONCOURS. אני הבאתי אחד משם לפני שנתיים.
הנה לך זרוע אחורית בפחות מ60$ :
http://www.ebay.com/itm/2009-09-Kawasaki-ZG1400-1400-CONCOURS-Rear-Swingarm-Brace-Bracket-S010938-21A-/111789955738?hash=item1a07335a9a:g:Id4AAOSwFv5WEtF J&vxp=mtr
ואחת עוד יותר זולה:
http://www.ebay.com/itm/2012-KAWASAKI-CONCOURS-14-SWINGARM-SWING-ARM-/272549433692?hash=item3f7536515c:g:-NUAAOSw241YmkOO&vxp=mtr
ומשהו במחיר אמצע:
http://www.ebay.com/itm/2008-Kawasaki-ZG-1400-B-Concours-rear-suspension-swing-arm-/172176716216?hash=item28168831b8:g:d5oAAOSwlfxXGme 0&vxp=mtr

לגבי דיסק אחורי - היה לי קישור ליצרן של דיסקים חליפיים , גם כך כמעט לא משתמשים בבלם אחורי באופנוע ...

miki
24-03-2017, 18:54
שוב תודה, עזרתם לי מאוד...
על פניו הנזק הכלכלי קטן ממה שציפיתי אבל תשובה וודאית יותר תגיע אחרי בדיקת המוסך... אחכה ליום א' לקבל הצעת מחיר ממטרו. בכל התמונות יש את הזרוע השלמה, אני צריך רק את המשולש בצד הנגדי לגל ההינע, למרות שגם אם יעלה לי כמו בקישור של רענן אז אין לי בעייה ואזמין זרוע שלמה.
אכן אתה צודק רענן, הבלם האחורי ב GTR משמש ליופי ... חלש מאוד, וכל העבודה מוטלת על הקדמי הנשכני... אתה עדיין עם ה GTR ?

R86
24-03-2017, 19:38
עדיף לך להזמין רק את המשולש
פחות סיכוי לכאב ראש ומשלוח אמור להיות יותר זול ומהיר.
זה לא?
http://www.ebay.com/itm/08-14-KAWASAKI-CONCOURS-14-ZG1400-ZG1400D-REAR-SWINGARM-MOUNT-BRACET-AXLE-/381609027456?hash=item58d9aba780:g:zVkAAOSwiYFXGmP B&vxp=mtr

120 דולר לחלק חדש מפרטזילה:

http://www.partzilla.com/parts/detail/kawasaki/KP-39173-0070-458.html

רענן
24-03-2017, 21:27
שוב תודה, עזרתם לי מאוד...
על פניו הנזק הכלכלי קטן ממה שציפיתי אבל תשובה וודאית יותר תגיע אחרי בדיקת המוסך... אחכה ליום א' לקבל הצעת מחיר ממטרו. בכל התמונות יש את הזרוע השלמה, אני צריך רק את המשולש בצד הנגדי לגל ההינע, למרות שגם אם יעלה לי כמו בקישור של רענן אז אין לי בעייה ואזמין זרוע שלמה.
אכן אתה צודק רענן, הבלם האחורי ב GTR משמש ליופי ... חלש מאוד, וכל העבודה מוטלת על הקדמי הנשכני... אתה עדיין עם ה GTR ?
אתה מדבר על התושבת של הקליפר ? אכן אפשר למצוא גם את זה ואף ביותר זול... ואם זה חלק אחר ונפרד בזרוע אז בקש ממי שתקנה את כל הזרוע שישלח רק אותו.

לי למעשה היה concours . החלפתי אותו לסופטייל לפני כמה חודשים. עדיין יש לי כל מיני חלקים ממנו למכירה.

miki
24-03-2017, 22:29
עדיף לך להזמין רק את המשולש
פחות סיכוי לכאב ראש ומשלוח אמור להיות יותר זול ומהיר.
זה לא?
http://www.ebay.com/itm/08-14-KAWASAKI-CONCOURS-14-ZG1400-ZG1400D-REAR-SWINGARM-MOUNT-BRACET-AXLE-/381609027456?hash=item58d9aba780:g:zVkAAOSwiYFXGmP B&vxp=mtr

תודה - זה בדיוק החלק שחלקו העליון נשבר . אבל יכול להיות שיש עוד נזק בהמשך הזרוע למרות שבנתיים לא ראיתי.

120 דולר לחלק חדש מפרטזילה:

http://www.partzilla.com/parts/detail/kawasaki/KP-39173-0070-458.html

אתה מדבר על התושבת של הקליפר ? אכן אפשר למצוא גם את זה ואף ביותר זול... ואם זה חלק אחר ונפרד בזרוע אז בקש ממי שתקנה את כל הזרוע שישלח רק אותו.
המנעול הסתובב קדימה - עם כיוון השעון (אם נדמה את הדיסק לשעון , המנעול הותקן ב 08:00 ונעצר בזרוע ב 14:00 ולא פגע בכלל בקליפר ). יחד עם זאת מעוצמת המכה הדיסק התעקם. אם מעוצמת המכה צריך להחליף קליפר, או תושבות - בשלב זה אינני יודע.

לי למעשה היה concours . החלפתי אותו לסופטייל לפני כמה חודשים. עדיין יש לי כל מיני חלקים ממנו למכירה.

בגלל שהשארתי את האופנוע בעבודה, אני לא יכול בשישבת לבדוק עוד נזקים, רק ביום ראשון. וגם אז, היכולת שלי די מוגבלת לאתר כשלים....

erani99
27-03-2017, 01:11
פיייייי !!!! איזה זין !! :frustrated::omfg::blue:

הבעיה עם זרוע אחורית, שזה חלק משילדה. ואם זה משומש ועוצר לביקורת וכתוב תאור החלק האמיתי.. אכל'תותו !!! לא יכניסו. (מניסיון אישי שעשיתי טובה לחבר עם וי-מקס ששלחנו ל BUY2USA זרוע אחורית משומשת עם בית הדרייבשאפט/באק-אקס של VENTURE, נעצר לביקורת ולא הסכימו להכניס לארץ. מזל שלא הגיע לארץ ונעצר לפני העליה על האונייה - הוחזר כלאחר כבוד ממחסן BUY2 מניו-ג'רזי לכתובת אחרת, וההוא שקיבת חירטט משהו על החבילה בלי להזכיר שמות מפלילים וזה נכנס לארץ כמו ענק. אז אם המוכר מסכים לכתוב משהו אחר זה יתן סיכוי סביר מאוד לעבור מתחת לרדאר של המכסשרמוטיות)
יאלה, בהצלחה !!!
מיקי, דבר איתי. אם אתה צריך תמיכה כלשהי :cheers2:

miki
27-03-2017, 21:13
זהו, האופנוע במוסך, החלפים הוזמנו מארה'ב. לא משומש אלא חדש לחלוטין. הנזק בסדר גודל של 3 אלפי זוזים...האפנוע מושבת לפחות לעשרת הימים הקרובים.
מטרו שוב הוכיחו יעילות יתר בתמחור גבוה מאוד ובלתי פרופורציוני, וחבל שכך.
יש לי הרהורי כפירה לחזור לכור מחצבתי bmw, שם עלויות אחזקת האופנוע ותמחור החלקים היה מעט יותר הגיוני מאשר מטרו...
מצד שני וולקאן 1700 בהחלט בהחלט עושה לי את זה ואז שוב אהיה תקוע עם מטרו...

Ami
28-03-2017, 09:54
זהו, האופנוע במוסך, החלפים הוזמנו מארה'ב. לא משומש אלא חדש לחלוטין. הנזק בסדר גודל של 3 אלפי זוזים...האפנוע מושבת לפחות לעשרת הימים הקרובים.
מטרו שוב הוכיחו יעילות יתר בתמחור גבוה מאוד ובלתי פרופורציוני, וחבל שכך.
יש לי הרהורי כפירה לחזור לכור מחצבתי bmw, שם עלויות אחזקת האופנוע ותמחור החלקים היה מעט יותר הגיוני מאשר מטרו...
מצד שני וולקאן 1700 בהחלט בהחלט עושה לי את זה ואז שוב אהיה תקוע עם מטרו...

לא צריך לפסול מותג טוב בגלל יבואן. רוכב כבר 6 שנים על קוואסקי ולא קניתי מהם בורג. הכל מחו"ל

miki
28-03-2017, 12:46
לא צריך לפסול מותג טוב בגלל יבואן. רוכב כבר 6 שנים על קוואסקי ולא קניתי מהם בורג. הכל מחו"ל
זו בדיוק הבעייה. אני מחזיק שני מותגים שלהם. ואני כבר למוד נסיון לא חיובי מהם.
אסביר: ל GTR יש שלט ייחודי להתנעת האופנוע. אין בעייה להביא אותו מחו"ל בשליש - רבע ממחירו אצל מטרו. אבל, השלט הוא קופסה שחורה כל עוד אינו מקודד. לא ניתן לקדד אותו אצל בשום מנעולן שאני מכיר, ואני מכיר מספיק חנויות איכותיות שאמרו בפירוש שעם זה אינם מתעסקים. כלומר, גם אם אקנה, אהיה תלוי בחסדי מטרו אם לשכפל וכמה לשלם.
ל XV יש צמיג אחורי רחב שלא היה בנמצא בארץ. כבר כתבתי בעבר שמטרו לא נקפו ולו זרת קטנטנה לעזור לי להביא את הצמיג ארצה... וזה אופנוע שבתחילת שנה שעברה נמכר בסוכנות שלהם !!!רכבתי כ 7 חודשים עד שהגיע הצמיג החדש..
כבר הכינו אותי לכך שאם אזדקק לרצועת הנעה ל XV דרך מטרו הדרך לרצועה תהיה כרורכה בייסורים...
מטרו משחקת תפקיד לא "הוגן\פייר " עם מי שקנה את המותגים שהיא משווקת.

מצד שני, כשהיו לי אופנועי BMW לא נתקלתי בשום הפתעה...רכבתי על אופנועי ה BMW שלי מספיק קילומטרים כדי להעריך מאוד את המוסך בו הם טופלו (שני האלכסים) , וכן שמעתי מחברים שיש להם את המותג רק שבחים על המוסך המרכזי בת"א.
נכון שניתן הכל לקנות בחו"ל, אבל מגיעה איזו נקודה בה אתה נזקק ליבואן. או אז אתה מבין אם אתה "בידיים טובות \ ידיים עושקות".

למזלי, את החלפים שלי יכולתי להזמין בארה"ב , כי מטרו היו שוחטים אותי במחיר.
בא לי (אבל אין לי את האנרגיות כרגע ) לכתוב לאדון גדי אבירם על הרגשתו של צרכן המחזיק את המותגים שלו... ולא, אין לי שום כוונה לפתוח שום שרשור בכיינות\אכלו לי שתו לי . במקרה הגרוע אני מעיף את שני האופנועים וקונה חזרה BMW או גולדווינג למרות ש-שנאתי היוקדת ל"מאיר" טרם הצטננה.

מיקי
28-03-2017, 13:45
יש פתרון להבא מנעול דיסק עם אזעקה כך לא תשכח אותו......

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

miki
28-03-2017, 14:37
יש פתרון להבא מנעול דיסק עם אזעקה כך לא תשכח אותו......
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לשנייה ... הצלחת לבלבל אותי - ענק ... :cheers2: וואלה .. שיחקת אותה עם שם המשתמש ...
יש לי מנעול כזה - במחסן. לא משתמש בו כי עשה בעיות בעבר ...

רענן
29-03-2017, 07:21
לשנייה ... הצלחת לבלבל אותי - ענק ... :cheers2: וואלה .. שיחקת אותה עם שם המשתמש ...
יש לי מנעול כזה - במחסן. לא משתמש בו כי עשה בעיות בעבר ...

מפתיע אותי שהצלחת להגיע לעלות כזו גבוהה , כפי שראיתי בכמה דולרים אתה יכול לקנות את החלק השבור באי-ביי . כל העבודה של פירוק והרכבה לא תהיה יותר משעה-שעתיים בלחץ ואפשרי לעשות אותה גם לבד.

miki
29-03-2017, 09:04
מפתיע אותי שהצלחת להגיע לעלות כזו גבוהה , כפי שראיתי בכמה דולרים אתה יכול לקנות את החלק השבור באי-ביי . כל העבודה של פירוק והרכבה לא תהיה יותר משעה-שעתיים בלחץ ואפשרי לעשות אותה גם לבד.
זו בערך העלות שציפיתי עוד טרם הכנסת האופנוע למוסך. לקחתי בחשבון דיסק + רפידות שכן הוא התעקם + עבודה + חלק + יבוא מארה"ב באמצעות המוסך וגם אם יש עליות מיסי שקר כלשהם.
בעניין עבודה עצמית, אני לא ערוך לכך למרות שיש לי את כל כלי העבודה. יתר על כן, אין לי כל ידע בעניין בלמים וכו'. הבטחתי לעצמי ללכת לקורס טכנאי אופנועים, ואעשה זאת בעתיד ...
על הדרך החלפתי גם דיסקים קדמיים ממקוריים שחוקים - לחליפיים (אבל זה בחשבון נפרד שאינו כלול ב 3000 ) כי המחיר של מטרו רק על הדיסקים המקוריים (!) האמיר ל 5000 ש"ח . מזל שנשענתי על האופנוע כששמעתי את המחיר אחרת עוד הייתי מוצא נופל מתדהמה ...
ולי עוד מספרים ש BMW יקר ... כי - אחרי 100K ק"מ על BMW אני יכול לומר בפה מלא שעלויות האחזקה שם היו זולות מכלים תחת כנפי מטרו (ושוב , אינני נכנס לסוגיית היבוא האישי, כי ב BMW מעולם לא ייבאתי ולו בורג או אום).

רענן
30-03-2017, 19:58
זו בערך העלות שציפיתי עוד טרם הכנסת האופנוע למוסך. לקחתי בחשבון דיסק + רפידות שכן הוא התעקם + עבודה + חלק + יבוא מארה"ב באמצעות המוסך וגם אם יש עליות מיסי שקר כלשהם.
בעניין עבודה עצמית, אני לא ערוך לכך למרות שיש לי את כל כלי העבודה. יתר על כן, אין לי כל ידע בעניין בלמים וכו'. הבטחתי לעצמי ללכת לקורס טכנאי אופנועים, ואעשה זאת בעתיד ...
על הדרך החלפתי גם דיסקים קדמיים ממקוריים שחוקים - לחליפיים (אבל זה בחשבון נפרד שאינו כלול ב 3000 ) כי המחיר של מטרו רק על הדיסקים המקוריים (!) האמיר ל 5000 ש"ח . מזל שנשענתי על האופנוע כששמעתי את המחיר אחרת עוד הייתי מוצא נופל מתדהמה ...
ולי עוד מספרים ש BMW יקר ... כי - אחרי 100K ק"מ על BMW אני יכול לומר בפה מלא שעלויות האחזקה שם היו זולות מכלים תחת כנפי מטרו (ושוב , אינני נכנס לסוגיית היבוא האישי, כי ב BMW מעולם לא ייבאתי ולו בורג או אום).

בGTR הראשון שלי טיפלתי לבד, בשני כבר לא היה כלכלי בשבילי אז השארתי למוסך לטפל בו.
בכל מקרה, עדיין את החלקים עדיף להביא מחו"ל ולחסוך את החלק העיקרי בעלות.
לגבי הדיסקים הקדמיים - אם אין בהם עיוות, ממול למטרו תושיה יש בית מלאכה שיכול ללטש אותם . דיסקים החזיקו לי 100,000 ק"מ על האופנוע הקודם.

lokimonster
03-04-2017, 02:30
אני כרגע בפלורידה
הקונקורס כלי נפוץ מאוד ואני רואה אותו לא מעט על הכבישים.
אגב המחירים גם פה לא זולים ביחס להרבה אופנועים אחרים ומאידך לא יקרים כמו בארץ הקודש.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

miki
03-04-2017, 14:56
אני כרגע בפלורידה
הקונקורס כלי נפוץ מאוד ואני רואה אותו לא מעט על הכבישים.
אגב המחירים גם פה לא זולים ביחס להרבה אופנועים אחרים ומאידך לא יקרים כמו בארץ הקודש.
תבדוק לך כסא של קורבין או מוסטנג , ישבתי על GTR ( האדום ששלחתי לך ) עם אחד הכסאות הללו והתחושה שונה לחלוטין מהכסאות המקוריים שלנו.
טיול אחרון לפני השבר של כ 400 ק"מ הסתיים בכאב גב וישבן...

Dresdner
04-04-2017, 12:01
תבדוק לך כסא של קורבין או מוסטנג , ישבתי על GTR ( האדום ששלחתי לך ) עם אחד הכסאות הללו והתחושה שונה לחלוטין מהכסאות המקוריים שלנו.
טיול אחרון לפני השבר של כ 400 ק"מ הסתיים בכאב גב וישבן...

לא שקורבין לא טובים אבל המחיר שלהם מזמן לא משקף את המוצר, יש רבים וטובים אחרים שיעשו את אותה עבודה ביותר זול.
בעבר הייתה התלהבות בפורומים לגביהם אבל בזמן האחרון רואים התקררות עקב המחיר שהגיע לרמות גבוהות ללא הצדקה.

ואם כבר ארצות הברית יש לך גם את SARGENT שטיפה זולים יותר מקורבין
http://www.sargentcycle.com/Seats-Accessories/Kawasaki-Concours-08-Reg-No-Heat/Black-WS-570-19.html

miki
04-04-2017, 12:43
לא שקורבין לא טובים אבל המחיר שלהם מזמן לא משקף את המוצר, יש רבים וטובים אחרים שיעשו את אותה עבודה ביותר זול.
בעבר הייתה התלהבות בפורומים לגביהם אבל בזמן האחרון רואים התקררות עקב המחיר שהגיע לרמות גבוהות ללא הצדקה.

ואם כבר ארצות הברית יש לך גם את SARGENT שטיפה זולים יותר מקורבין
http://www.sargentcycle.com/Seats-Accessories/Kawasaki-Concours-08-Reg-No-Heat/Black-WS-570-19.html

תודה להפנייה, לא הכרתי את היצרן הזה...
יחד עם זאת מפנה את תשומת ליבך שבעניין הכסא הספציפי ל GTR המחירים די זהים בסרג'נט מבקשים 500$ , ובקורבין על כיסא לא מחומם 460$ ...
http://www.corbin.com/kawasaki/kc8cdse.shtml

כסאות הפרימיום עולם ממון רב. אבל, מי שרוכב ק"מ רבים והכסא המקורי אינו נוח לאורך זמן יכול לשקול השקעה זו או רפד איכותי שיעלה הרבה פחות.
כך או אחרת, הכיסא של ה GTR שלי יעבור שדרוג אצל ששון או מריו...

Dresdner
04-04-2017, 12:50
תודה להפנייה, לא הכרתי את היצרן הזה...
יחד עם זאת מפנה את תשומת ליבך שבעניין הכסא הספציפי ל GTR המחירים די זהים בסרג'נט מבקשים 500$ , ובקורבין על כיסא לא מחומם 460$ ...
http://www.corbin.com/kawasaki/kc8cdse.shtml

כסאות הפרימיום עולם ממון רב. אבל, מי שרוכב ק"מ רבים והכסא המקורי אינו נוח לאורך זמן יכול לשקול השקעה זו או רפד איכותי שיעלה הרבה פחות.
כך או אחרת, הכיסא של ה GTR שלי יעבור שדרוג אצל ששון או מריו...

אני שלחתי את הכיסא שלי לBAGSTER, עושים עבודה מעולה אבל כנראה עם כל הבלאגן במישלוח מישראל ולישראל זה לא חכם לעשות
http://www.bagster.com/?___store=english

lokimonster
05-04-2017, 15:52
תודה אבל אני די מרוצה ממה שיש לי כרגע.
לכל היותר תמיד יש את מריו באום שעלפי מה ששמעתי יתן מענה מצויין.
בכל מקרה יומיים מהיום אני בבוגטה קולומביה אז הזדמנות לקניות עברה