מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : MOTOGP, קטר 25 בקאטר

נעם 1
24-03-2017, 12:12
זה החל. ברוכה לה הבאה עונת 2017.
אתמול בערב, אימון ראשון 1 לרוכבים הטובים בתבל. http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/2017/QAT/MotoGP/FP1

בלי לחץ, רק אימון ראשון לקראת המרות בראשון. אבל מרקז עדיין שולט עם 0.6 שניות מקדמה. אחריו מרקז ופדרוסה צמודים.
לורנזו איטי ב 1.3 שניות, שזה נצח.
ורוסי, על היאמהה הרשמי של קבוצת המפעל מדורג אחרי צמד הרוקים, פולגר וזרקו האלוף המכהן של ה Moto2, של קבוצת יאמהה טק 3.

איללכא...ועונה טובה

ilang
24-03-2017, 14:28
עונה טובה נעם 1
ולכל המכורים.
הגיע זמן קאטר. / שעתיים מבאר שבע..
ש. שלום.

2 Strokes
24-03-2017, 14:32
וינאלס מקום ראשון?!
עיני מכושפות?

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

נעם 1
24-03-2017, 15:29
וינאלס מקום ראשון?!
עיני מכושפות?

ישנת כל הטרום עונה?
ויאלס מהיר מיום שני שלאחר המרוץ בולנסיה בנובמבר האחרון. את מרבית המקצים באימונים הוא הוביל, במקצים שלא, היה ממוקם בשלישייה הראשונה.

איללכא...אימון חופשי 2 הערב

rusty james
24-03-2017, 16:08
שנה טובה לחברי המחלקה :)
איזה כיף שהשידורים בערב.. כשהילדה כבר ישנה ואפשר לצפות בלי הפרעה.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

nimi9
24-03-2017, 18:33
אבל מרקז עדיין שולט עם 0.6 שניות מקדמה. אחריו מרקז ופדרוסה צמודים.

ישנת כל הטרום עונה?
ויאלס מהיר מיום שני שלאחר המרוץ בולנסיה בנובמבר האחרון. את מרבית המקצים באימונים הוא הוביל, במקצים שלא, היה ממוקם בשלישייה הראשונה.

איללכא...אימון חופשי 2 הערב

מילא הוא ישן, אבל גם אתה כבר כתבת בצורה אוטומטית לחלוטין שמרקז שולט :rolleyes2: ואחריו מרקז :biggrin:
כנראה שבתת מודע עדיין קשה לתפוש שויניאלס רק עלה על הימאהה וכבר מראה לכולם את הזנב, ומרחוק...

2 Strokes
24-03-2017, 18:42
מילא הוא ישן, אבל גם אתה כבר כתבת בצורה אוטומטית לחלוטין שמרקז שולט :rolleyes2: ואחריו מרקז [emoji3]
כנראה שבתת מודע עדיין קשה לתפוש שויניאלס רק עלה על הימאהה וכבר מראה לכולם את הזנב, ומרחוק...
ידעתי שמישהו התעסק עם השינה שלי.
היא ברחה לי /=
אני לומד 24/7, ישן 3 שעות ביום אז ככה שאין לי זמן לראות מירוצים כבר חצי שנה.

נעם 1
24-03-2017, 19:32
מילא הוא ישן, אבל גם אתה כבר כתבת בצורה אוטומטית לחלוטין שמרקז שולט :rolleyes2: ואחריו מרקז :biggrin:

ככה זה שהמודע צריך להוציא שתי בנות משני גנים נפרדים שאינם באותו מקום בו זמנית. חוץ מסקוטי, אפאחד לא יכול לעזור לך.

איללכא....ואיני מתכוון לסקוט רדינג

נעם 1
24-03-2017, 19:34
ידעתי שמישהו התעסק עם השינה שלי.
היא ברחה לי /=
אני לומד 24/7, ישן 3 שעות ביום אז ככה שאין לי זמן לראות מירוצים כבר חצי שנה.

לשמחתך, כבר 5 חודשים אין מרוצים.

איללכא...אבל תרשום, יום ראשון ב 18:00 מתחילים וב 21:00 יזנקו ה Motogp

rusty james
24-03-2017, 20:39
בינתיים המוטו2 מתאמנים הערב... אחריהם הליגה של הגדולים

שידורחי: http://crichd.tv/update/bt2.php

:cheers2:

rusty james
25-03-2017, 11:07
רוחות צעירות מנשבות ורוכבים חדשים ומוכשרים שוטפים את המסלול.
יהיה דירוג מעניין כשבסיום האימון החופשי מס' 3 אמש מאבריק ממשיך להוביל, יאנונה מתעלה עם הסוזוקי ממקום 17 ל2...
זארקו, דובי, פטרוצ'י והשילוש של הונדה בפנים, רוסי מזדנב ולורנזו בQ2...

סלואו מו מהאימונים בלוסייל http://www.motogp.com/en/videos/2017/03/24/qatargp-motogp-free-practice-in-slow-motion/221926
*צריך להרשם לאתר דורנה כדי לצפות, ההרשמה חינם

rusty james
25-03-2017, 17:35
ובינתיים, ... יורד גשם במדבר...

עיקר הבעיה היא הרוח שתעלה לקראת הלילה והשילוב הגרוע לראיה של הרוכבים עם אור הפנסים והספריי של המיים...

נחיה ונראה

rusty james
25-03-2017, 20:20
גשם גשם משמים, כל היום טיפות המים :)

המסלול המדברי רואה סופה, גשם ומים עומדים בכמה מקומות... מנהל המירוץ מחליט לבטל את הדירוג ומחר יזנקו לפי שקלול זמני האימונים.

http://www.motogp.com/en/news/2017/03/25/qp-cancelled-vinales-on-pole-with-grid-formed-from-practice/221961

הפול הראשון לעונה עם שלושה יצרנים ימאהה, סוזוקי והונדה, רביעי זארקו הרוקי הצרפתי עם ימאהה חצי פרטי ודובי חמישי עם הדוקאטי

תהיה עונה מעניינת, ללא ספק.

let the good GAZ roll

ilang
25-03-2017, 20:48
מה יש לקאטר- שאין לנו?
מה יש לנו -שאן לקאטר?
1/כסף. 2/מזג האוויר.
3/פוליטיקה. /4 חזון מסלול.
5/כל התשובות נכונות.
בוטל הדרוג. ,מקווה שיהיו מרוצים.
ש. טוב.

rusty james
25-03-2017, 21:50
אכן צודק האילן.
עד שיקבלו כאן שכל ואספלטה, קבלו הקפה של המסלול הקטארי עם המהיר מכולם :)
http://www.motogp.com/en/videos/2017/03/25/qatargp-vinales-onboard-lap/221976

2 Strokes
25-03-2017, 22:54
ההתנהגות הפרועה של האופנועים מתחילה להזכיר את ההתנהגות של ה-2 פעימות בשנות התשעים.
הרעש של הבכונה נשמע מאוד מכסחתי לעומת כמה שנים אחורה.

רק שימשיכו כך.

ilang
26-03-2017, 16:51
אם יש שרשור
למה צריך שרשור מקביל...?

nimi9
26-03-2017, 17:06
אם יש שרשור
למה צריך שרשור מקביל...?

השאלה היא מה בא קודם? הביצה או התרנגולת? :tongue:

אRני
26-03-2017, 17:24
מה אתם יודעים על מקומות שמשדרים את המירוץ באזור המרכז?

rusty james
26-03-2017, 18:45
יופי של מוטו3, בעיקר להונדה... נציגות מוחצת בחמישיה הראשונה!

חוצמזה, למרות שננעל, ביקשו בשרשור המקביל לינקים לצפייה ישירה ואני האחרון שימנע מהציבור מידע חשוב שכזה...

קבלו לינק לBT ספורט לייב הבריטי:
http://crichd.tv/update/bt2.php

השידור כבר החל.
וקבלו אתר עם לינקים נוספים (מתעדכן לפני תחילת השידורים בכל פעם):
http://www.totalsportek.com/motogp-live-stream/

*להוסיף למועדפים (משתמש בשני הלינקים כבר כ5 עונות בהצלחה...)

ofer
26-03-2017, 23:56
היה שווה את ההמתנה.

rusty james
27-03-2017, 00:00
לגמרי...
מבלי לקלקל למי שלא ראה, התחלה מצויינת לעונה מעניינת ומלאת הפתעות :smoke:

shaul_13
27-03-2017, 07:15
מירוץ מעולה. בהחלט פותח תאבון להמשך העונה. צעירים מבטיחים. ורוסי אחד זקן שכוחו עוד במותניו שהיה ככ מבסוט בסיום ואמר שאפילו הוא לא היה מהמר על עצמו 10 יורו לפני המירוץ......

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

אRני
27-03-2017, 09:52
יופי של סיפתח, פתח לי גם את התיאבון להריח שוב עשן.
שנשים אזהרת ספויילר בכותרת ונדבר קצת תוצאות ונבואות? :number1:

אביעד אברהמי
27-03-2017, 10:01
בוקר טוב

http://fullgaz.co.il/?p=120339

ושתהיה לנו אחלה של עונה, לפחות כמו הסבב הראשון בקטאר!

shaul_13
27-03-2017, 10:25
יופי של סיפתח, פתח לי גם את התיאבון להריח שוב עשן.
שנשים אזהרת ספויילר בכותרת ונדבר קצת תוצאות ונבואות? :number1:
תן בספוילר

ilang
27-03-2017, 16:30
יש משהו טוב בווינייאלס
שגורם לשמוח בשבילו.
וגם לדוביציוזו מגיע קצת נחת.
הדוקטור מבסוט להיות 3.
ומאחור יש אלוף שמגיע 4..
פתיחת עונה מענינת.
סאלם עלייכום.

audiR8
27-03-2017, 16:39
מניח שאם מקצה הדירוג היה מתקיים כסדרו התוצאה היתה מעניינת אפילו יותר.
ועדיין, אחלה פתיחה.

R86
27-03-2017, 16:43
אני היחיד שהופתע מפתיחת המרוץ של אלוף המוטו 2 המכהן?
איך זה שהוא נראה כלכך מהיר? דחף יותר מידיי מוקדם מידיי?

shaul_13
27-03-2017, 16:49
רוסי היה מבסוט כי הוא הרגיש שלא מצא סט אפ מספיק טוב. ולא בגלל שמרקז היה אחריו למרות שזו סיבה טובה לשמוח. ויניאלס בהחלט הולך לתת ניצוצות למרות שלא מספיק להיות מהיר במקצי אימון. הקפה במירוץ זה עולם אחר.

ולעניין אחר היו במירוץ מס פעמים שהיה מגע ואפילו לא עדין בין רוכבים והשתיקה רועמת. על דבר פחות מזה רוסי נענש קשות לאחר ההתבכיינות של מארקז.....

ונקווה שהעונה תמשיך כמו שהתחילה.

2 Strokes
28-03-2017, 00:22
איזו שליטה, איזו נפילה... סיבוב 7 גמר לי את כל הציפיות למירוץ /=

בולמי קרבון וגשם לא תוצאה טובה...
רוסי היה על medium rear נכון? כל המירוץ הגלגל שלו העלה עשן מרוב שהוא האיץ כמו מטורף. מה היה קורה ב soft rear? היה מתפוצץ?
מארקז כרגיל שחצן גם בנהיגה שלו, מי בוחר Front soft במסלול רטוב? מזלו שלא היה בין הנופלים.

רוסי חטף פצצה בתחילת המירוץ, מעניין אם יהיה על זה משפט.
על דבר דומה מרקו סימונצ'לי נשפט חמורות אחרי שמארקז (אם אני לא טועה) התבכיין מול וועדת הבטיחות של Motogp - ואגב עשה אותו הדבר באחד המירוצים האחרונים של אותה עונה למרקו.
(כבר אמרתי שאני לא אוהב את האישיות שלו?)

ilang
28-03-2017, 08:27
ח'ברה תעזבו את הילד /מארקז בשקט.
הילד בן 24.
עתידו עוד לפניו. את השגיאות בהתאמת צמיג כולם עושים ויעשו.
היריבות מול הדוקטור היא ספורטיבית בלבד.
מי שהגיע 4 היום יחזור להיות 1 מחר.
צאו' עד ארגנטינה.
.

rusty james
28-03-2017, 08:41
ואני רק עוד מילה על אלייש, הבכור למשפחת אספרגרו...
אחרי הכתף הקרה מסוזוקי, הוא חוזר לאפריליה (כור מחצבתו) ומתברג גבוה גבוה.
עם אופנוע מפעל שנחשב קבוצה עצמאית והרבה לפני רוכבי מפעל רשמיים, כולל כל ההונדות (למעט מרקז).

בהחלט עונה של כוכבים. יש למה לצפות.

nimi9
28-03-2017, 12:54
ואני רק עוד מילה על אלייש, הבכור למשפחת אספרגרו...
אחרי הכתף הקרה מסוזוקי, הוא חוזר לאפריליה (כור מחצבתו) ומתברג גבוה גבוה.
עם אופנוע מפעל שנחשב קבוצה עצמאית והרבה לפני רוכבי מפעל רשמיים, כולל כל ההונדות (למעט מרקז).

בהחלט עונה של כוכבים. יש למה לצפות.

ופדרוסה...

אבל עדיין, בהחלט הישג יפה לאליש.

ofer
28-03-2017, 15:54
קארל קרצ'לו שהחליק פעמיים (בפעם הראשונה התעקם לו הכידון והתמלאה בוץ. מה שגרם למצערת להתקע ולא נשאר לו ברירה אלה ללחוץ על הברקס ולקפוץ מהאופנוע בהחלקה השניה) מאשים את החלפת הצמיגים (מקידמי קשה לבינוני) וטוען שהוא ומארק נאלצו להחליף אותם בגלל הטל על המסלול.
קשה לי להאמין שמישהו יכול להכריח את מארק לצאת עם צמיג מסוים אבל קארל אומר שהוציאו את ההחלטה מהידיים שלו.

ג'ורג (הצנון) לורנזו שסיים במקום ה11 טוען שאם הוא לא היה מפספס את הפניה הרביעית הוא היה נשאר חצי מרוץ מאחורי רוסי. בנוסף, שהתנאים הקשים של מזג האוויר (ומהירות סיבוב כדור הארץ) הטיבו עם רוסי ועוד כמה רוכבים והזיקו לו. ואני אומר שאם לסבתא היו גלגלים גם היא הייתה עוקפת את לורנזו.
בכל מיקרה וביותר רצינות, אין מה להספיד את לורנזו. יכול להיות שיקח לו קצת זמן להתרגל למפלצת האיטלקית אבל יש לי הרגשה שהוא עוד ייתן בראש העונה.

כל הכבוד לזרקו (רוכב כבוצת הלוויין של ימאהה) שאומנם היה על צמיגים רכים ונתן בראש מההתחלה בלי להתחשב בניהול צמיגים לכל המרוץ וגם החליק בסופו של דבר. אבל להוביל ככה בפער כזה עם אופנוע של כבוצת לוויין על המרוץ הראשון שלו בקטגוריה הבחירה זה מאוד מכובד.

כל הכבוד גם לאלישיה אספרגו (יש לי הרגשה טובה שאני לא כותב את השם שלו כמו שצריך) שהביא לאפריליה את המקום השישי והכי טוב שלהם בשנים האחרונות!!!.

נעם 1
28-03-2017, 16:51
אני היחיד שהופתע מפתיחת המרוץ של אלוף המוטו 2 המכהן?
איך זה שהוא נראה כלכך מהיר? דחף יותר מידיי מוקדם מידיי?

קו המרוץ בקאטר הוא קריטי. המדבר מאבק את המסלול רוב השנה כשבמהלך הסבב הצמיגים מנקים את קו המרוץ. אבל קצת מימינו וקצת משמאלו האספלט מלוכלך. זרקו ניצל את הצמיג האחורי הרך שלו והאחיזה המשופרת ואת כישרונו- אלוף ה Moto2 שנתיים ברצף- עד שבכניסה לפניה 2 האופנוע היה מעט מחוץ לאותו קו קריטי. בלימה. ובום לואו- סייד ללא התרעה מוקדמת. רוכב נפלא.

רוסי היה מבסוט כי הוא הרגיש שלא מצא סט אפ מספיק טוב. ולא בגלל שמרקז היה אחריו למרות שזו סיבה טובה לשמוח. ויניאלס בהחלט הולך לתת ניצוצות למרות שלא מספיק להיות מהיר במקצי אימון. הקפה במירוץ זה עולם אחר.

ולעניין אחר היו במירוץ מס פעמים שהיה מגע ואפילו לא עדין בין רוכבים והשתיקה רועמת. על דבר פחות מזה רוסי נענש קשות לאחר ההתבכיינות של מארקז.....

ונקווה שהעונה תמשיך כמו שהתחילה.

אחד הדוקאטים, כנראה, נכנס ברוסי בחוזקה בפניה 1 לאחר הזינוק. מעל עשרים רוכבים שמנסים להחזיק באותה פיסת אספלט ורוסי שתקוע ממש באמצע הגריד. תאונת מרוץ קלאסית שהסתיימה בטוב לשני הרוכבים.
ובחייאת, אפשר כבר להניח את סיומה של עונת 2015 על מדף ההיסטוריה.

איזו שליטה, איזו נפילה... סיבוב 7 גמר לי את כל הציפיות למירוץ /=

בולמי קרבון וגשם לא תוצאה טובה...
רוסי היה על medium rear נכון? כל המירוץ הגלגל שלו העלה עשן מרוב שהוא האיץ כמו מטורף. מה היה קורה ב soft rear? היה מתפוצץ?
מארקז כרגיל שחצן גם בנהיגה שלו, מי בוחר Front soft במסלול רטוב? מזלו שלא היה בין הנופלים.

רוסי חטף פצצה בתחילת המירוץ, מעניין אם יהיה על זה משפט.
על דבר דומה מרקו סימונצ'לי נשפט חמורות אחרי שמארקז (אם אני לא טועה) התבכיין מול וועדת הבטיחות של Motogp - ואגב עשה אותו הדבר באחד המירוצים האחרונים של אותה עונה למרקו.
(כבר אמרתי שאני לא אוהב את האישיות שלו?)

לדיסקים מקרבון אין בעיה עם גשם. יש להם טמפרטורת עבודה גבוהה, שבגשם פשוט בלתי אפשרי להגיע אליה אלא אם אתה נוחת במטוס קרב. הבעיה לא הייתה גשם, הדחיה של המרוץ בכמעט שעה אל תוך הלילה גרמה לרכיבה בטמפרטורת סביבה ואספלט נמוכות מאלה שבהם התאמנו כל הסופ"ש. לכך גם התווסף הטל שנוהג להטביע אזורים מדבריים בשעות החשיכה.
גם דובי וגם זרקו רכבו על צמיג אחורי רך. לא פיצוצים ולא נעליים. דובי אפילו נתן בראש לרוסי שרכב עם מדיום קדימה ואחורה.
מרקז, ממש לפני הזינוק, החליף צמיג קדמי קשה בצמיג בתרכובת בינונית. כך עשה גם קראטשלאו. ושוב, הסיבה היא הטמפטורה של הסביבה והאספלט. היה חשש אמתי של מישלין שלא ניתן יהיה לחמם כנדרש צמיג בתרכובת קשה. שום שחצנות. מקצוענות.

מרקז לא רכב מעולם עם מרקו סימונצ'לי ז"ל. מרקו נהרג ב 23.10.2011 במרוץ בספנג. ב 2011 מרקז רכב ב Moto2 וכמעט סיים את הקריירה בספנג בגלל שטות של מארשלים. אבל כשלא מחבבים את מרקז מה משנה העובדות. דרך אגב, מי שהתבכיין על סימונצ'לי היה לורנזו.

ובמסלול רטוב רוכבים עם צמיגי גשם שהם כולם רכים במידה כזאת או אחרת. צמיג גשם הכי קשה עדיין יהיה רך יותר מסליקס רך.

איללכא...ובקיצור, תדייק. כי אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. השטן גם

2 Strokes
29-03-2017, 01:39
נכון נכון... לורנזו, הגרוע בשמרקזים.
והטמפרטורת פתיחה הייתה 22-20 מעלות. לא נראה לי שכזה קשה לשמור על טמפרטורת צמיד בכזו מהירות.
השאלה היא כמה נופלת הטמפרטורה של של האזור כל 15 דקות בממוצע באמצע המדבר שם. אני לא מאמין שבסוף המירוץ הגיעו ל 14 מעלות?

דינגו
29-03-2017, 23:04
יא אללה איך רציתי שיאנונה יתן בראש למארקז.
אבל המשוגע נשאר משוגע. חבל, היה ממש מרגש לראות סוזוקי בפודיום.
מקווה שיצליח לסיים מרוצים ולהחזיר את סוזוקי לליגה של המנצחים.

מעניין למה הונדה ממשיכים עם פדרוסה, שנראה כמו מקום 5-6 קבוע כבר כמה שנים.
לא מדגדג להם להמר על איזה צעיר שייתן בראש?
או שהם פשוט רוצים מישהו שלא ייקח נקודות ממארקז אלא יפריע לאחרים בחוד.

התחלה מעולה לעונה :number1:

ofer
03-04-2017, 16:37
כמעט שכחתי, הסיכום הכי טוב שיש למרוצים.
https://www.youtube.com/watch?v=NQbrj5asRaw

2 Strokes
03-04-2017, 18:32
זה שבר אותי... שרוסי דג את המקום השלישי...