התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ראיתי את המוות ויצאתי בחיים - סיפור על חופשה ותאונה

פRץ
09-08-2015, 14:22
היי חברה,
אני יושב עכשיו במיטה באשפוז ומשעמם לי, אז החלטתי לשתף אתכם איך הגעתי לפה...
אתחיל מההתחלה, לפני שבועיים החלטתי עם הקבוצה שלי שנצא לטיול עם אוהלים לרמת הגולן,
אחרי הרבה תכנונים זה קרה, שישי על הבוקר 2 cbr250r נינג׳ה 300 אחד וסאניאנג וולף עולים צפונה, עמוסים על גבם בתיקי ענק מלאים בכל טוב.
פתחנו אוהלים על גדות נחל הירדן באיזור יסוד המעלה והתחלנו חופשה חלומית.
שבת בבוקר, אני ועוד חבר החלטנו לטייל קצת לאורך גדות הנהר על שביל הקורקר, נוסעים עם אופנועי מיני ספורט במהירות של 40 קמש ופשוט נהנים מהנוף מהרוח ומהסיטואציה, עד ש- בום.
בלי שאני מספיק למצמץ חוט לבן בעובי חוט דייג עוטף את הצוואר שלי ומושך אותי אחורה, אני על האופנוע מתקדם והחוט כמו מסור, משייף ולא מוותר, רוצה לקחת את הראש שלי איתו, יד על הברקס יד שניה מנסה לשחרר את הבן ז**ה מהצוואר, רגל לוחצת על ברקס אחורי, ולי כבר אין אוויר, מרגיש שעוד שניה הראש והגוף נפרדים, מוסיף את היד השניה למחמה בחוט, האופנוע מאט ואני נשכב על כיסא המורכב. אני מבין שהחוט לא מוותר ולא נקרע, אני בועט באופנוע ונזרק יחד עם החוט המתוח לאחורה, כמו אבן ששחררו מגומיה.
חשבתי זה נגמר מבחינתי, קפצתי מהרצפה מלאת האבנים, הסתכלתי על הידיים וראיתי שהחוט עבר את הכפפה הכבדה וחדר אל האצבעות, ישר חשבתי, זהו הצוור שלי חתוך, כמו האצבעות, רבע דרך בפנים, עורקי דם משפריצים החוצה... אני שם שתי אגודלים על מנת ללחוץ שלא ישפריץ ואז קולט, הידיים שלי אכלו הכול, הצוואר נשאר שלם, רק חתך לא עמוק לרוחבו שבסך הכול ישאיר צלקת קטנה. הגוף חבול כולו מהנפילה אבל לי לא איכפת, אני עדיין חי, אני אפילו יכול לפנות את עצמי (כמורכב) לבית החולים...
אחרי שהסדרתי את הנשימות שלי ונרגעתי מהטראומה בחנתי את מה שקרה,.
מישהו אידיוט החליט למתוח חוט מהמאהל שלו לצדו השני כאשר השביל עובר במרכז (החוט פשוט חצה את השביל לרוחבו) כדי לתלות ציליה באמצע, החוט היה בגובה הצוואר שלי, החלטה של אדם אחד כמעט לקחה לי את החיים ברגע הכי לא צפוי.
מובן מאליו שהיתי ממוגן, אך שום מיגון שיכולתי לשים לא היה מונע מזה לקרות, חחח אולי חמצוואר[emoji4]
כל הגוף חבול, סימנים של אדם שניסה לתלות את עצמו על הצוואר, אך תודה לאל אף עצם לא שבורה, קנה הנשימה שלי נפגע, אבל יחלים במהרה.
היה לי מזל.
477478479480

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zx2r
09-08-2015, 14:49
ואו .. קודם כל החלמה מהירה ! בהחלט יכל להיגמר גרוע יותר ..

הזכרת לי סצנה מאיזה סרט .. אשמח להעלות קישור באם זה לא יהיה אובר טראומטי :)

nihrider
09-08-2015, 14:53
בן אדם...

שמח לשמוע שתהיה בסדר. זה חתיכת סיוט מה שקרה לך.

תפסתם את מי שעשה את זה?

יש תמונה של הידיים?

איזה כפפות היו לך?

nihrider
09-08-2015, 14:56
בן אדם...

שמח לשמוע שתהיה בסדר. זה חתיכת סיוט מה שקרה לך.

תפסתם את מי שעשה את זה?

יש תמונה של הידיים?

איזה כפפות היו לך?

עריכה:

http://i.imgur.com/8K0MS2x.jpg

https://www.google.co.il/search?q=anti-cerol+antenna&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI8J74tfibxwIVh-kUCh1AZgCP&biw=1147&bih=594#imgrc=kux1qAGmXRe69M%3A

motaka
09-08-2015, 15:14
אחד הדברים המזעזעים והלא צפויים ששמעתי (קראתי).
שמח לשמוע שאתה בסדר עד כמה שאפשר.

החדל אישים שמתח את החוט, ידוע מי זה?
יש אפשרות לעשות משהו מבחינת תביעה מולו?

המון בריאות, והחלמה שלמה ומהירה.

Amithershko
09-08-2015, 15:26
ואו. העיקר שיצאת בשלום!
בריאות טובה והחלמה מהירה!

פRץ
09-08-2015, 17:03
ממש תודה חברה!
אין לי צילום של הכפפות כי הן נשארו במקום....

guyg
09-08-2015, 18:18
הזוי. החלמה מהירה

johnny drama
09-08-2015, 20:38
אחי תרגיש טוב! וואו ממש בלתי צפוי....שמח שזה נגמר ככה ולא יותר גרוע....ידוע לך מי עשה את זה?

Ami
09-08-2015, 21:36
חנקת את זה ששם את החוט?

אמיליוס
09-08-2015, 21:56
וואו איזו הזיה.
מעניין מה היה שם...
האמת שאני קצת מאמין באחריות מוחלטת על רוכבים לתאונות או פגיעות שקורים להם. אבל הסיפור הזה גדול עליי.
אולי יש במקום שרכבת בו אנשים שלא אוהבים שורכבים במקום הזה עם אופנוע ומישהו רצה לדוג רוכב...
U never know
החלמה מהירה

קסד
09-08-2015, 22:48
א. החלמה מהירה
ב. אפשר תמונות של זירת האירוע (קרי השביל, האוהל והחוט וכו') ?
הרי לא יתכן שבשבת על נהר הירדן בשביל כורכר אתם היחידים שרכבתם. לא עברו שם טרקטורונים/ליסומאטיות/אופנועי שטח/סוסים/טייציונרים לפניכם?

פRץ
09-08-2015, 23:59
היה שם רכב שחסם חלק מהשביל משהו כמו 2/3 ממנו, זה אני משער שנועד בשביל למנוע מרכבים לעבור, אבל אף אחד לא חשב על אופנוע, יחד עם זאת, הרכב הסתיר את החוט שמימילא לא היה נראה לעין. אחרי התאונה לא הייתי במצב תפקודי של לצלם את מה שהיה וכל מה שרציתי זה פשוט לקבל מורפיום במיון...
אני לא יודע מי אחראי למעשה המפגר מאותן נסיבות.
אחרי שעתיים שלחתי כמה חברה לנקודה על מנת שימצאו את האחראים ויצלמו את הזירה אבל לא היה שם אף אחד, העלימו ראיות וברחו. השיגו את מבוקשם.
אציין שמשיחות שלי פה במיון ובמחלקת אשפוז מקרים כאלה קרו כבר בעבר, אבל במקרה שלי יצאתי הכי בזול מכולם, מה שהיה זה או שיתוק או מוות. מגדירים את מה שקרה לי כנס.

S

פRץ
10-08-2015, 00:03
קסד, הגיון נראה לעין אני לא יכול לתת לך, כי אני בדיוק כמוך לא מעקל שזה אמיתי. אני רק יכול לומר תודה שזה נגמר ככה.
אני מאמין בקארמה, ואני מאמין שמי שעשה את זה עוד יסבול בגלל זה.http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/09/0da92d9eefc9ee9edc2332015d1ceeb9.jpg
לאט לאט הכאב עובר, מישהו מכיר משהו טוב נגד צלקות?

XT125R
10-08-2015, 02:13
יאוו אחי העיקר שאתה בסדר..החלמה מהירה!

Sniper434
10-08-2015, 02:38
קסד, הגיון נראה לעין אני לא יכול לתת לך, כי אני בדיוק כמוך לא מעקל שזה אמיתי. אני רק יכול לומר תודה שזה נגמר ככה.
אני מאמין בקארמה, ואני מאמין שמי שעשה את זה עוד יסבול בגלל זה.http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/09/0da92d9eefc9ee9edc2332015d1ceeb9.jpg
לאט לאט הכאב עובר, מישהו מכיר משהו טוב נגד צלקות?
החלמה מהירה אחי. יש המון מקרים שמתים בגלל טיפשים,ולא חסר טיפשים לצערנו.. יצאת בזול תודה לאל. לגבי הצלקת ממליץ בחום על קלו-קוט,קצת יקר לכמות קטנה אבל שווה כל שקל.. ורצוי שתמרח כמה שיותר מהר.אם עברה שנה אז הסיכויים אפסיים להעלמות הצלקת.
בהצלחה

ItayK
10-08-2015, 11:58
שמעתי פעם על מקרים בטקסס (טקסס? לא באמת זוכר) בהם היו מותחים חוטי דייג לרוכבם של שבילים כנגד אופנוענים וטרקטורונים מרעישים. זה מוריד לאנשים את הראש - תרתי משמע.

מזל שנסעת במהירות סבירה שאיפשרה לך להאט ולדחוף את היד. אני לא חושב שאפשר היה לנהוג אחרת באירוע כזה. החלמה מהירה.

אברי
10-08-2015, 18:28
בחורות אוהבות אופנועים והן אוהבות צלקות.
אולי עכשיו לא תצטרך לעלות לצפון עם חברים... :)

פRץ
10-08-2015, 23:50
חחחחחחחח אברי, ממש מעודד !
תודה רבה על התמיכה!
יש לי קצה חוט של מי שעשה את זה....

zx2r
11-08-2015, 00:24
יש לי קצה חוט של מי שעשה את זה....

"קצה חוט" - חיקי :p

פRץ
11-08-2015, 17:10
חחחח תרתיי משמע

Gonen
12-08-2015, 21:11
שמע, מישהוא צריך לתת את הדין !
שלח מיכתב מעורך דין להנהלת המקום , יש להם אחריות על כל מה שקורה בשטח שלהם , הם לדעתי יפצו אותך מבלי להיתקדם לדיונים בבתי מישפט !

מעבר לזה, החלמה מהירה , זה אחד הסיוטים הגדולים שיכולים להפתיע ! ממש פיגוע .

Shlomo
13-08-2015, 01:50
המקרה שלך מזכיר לי סיפור ששמעתי בתיכון לפני מס שנים. על רוכב שנסע למועדון עם חברים, שרכב במהירות ולא הבחין בשלשלאות מתכת תלויות איכשהו כמו מחסום. והשלשלאות באו במגע עם הגרון שלו במהירות גבוהה הוא לא שרד את זה.

משום מה חוט דייג נראה לי במידה מסוימת אפילו יותר מסוכן, ששלשלאות יכולות אולי לתת מהלומה, אבל חוט דייג יכול לחתוך.

יש לך מזל גדול סה"כ, אני למדתי מהניסיון שלך עכשיו, ואם בעתיד אקנה דו גלגלי שוב, אנסה להיזהר מדברים כאלה.

bikerider
13-08-2015, 12:36
חתיכת מטומטם מי שמתח את החוט
החלמה מהירה

geva1979
13-08-2015, 13:34
לחבר טוב זה קרה בשנת95, רק שהיה מעורב בסיפור טרקטורון, וחוט ברזל שנמתח מעל שביל בין כרמים, למזלו הרב, הוא לא נסע מהר מידיי ועזב את הכידון בזמן. זה נגמר בתפרים לרוחב הגרון וחודש אישפוז. כשהגענו למיון לא האמינו לנו שזו תאונה ושוטר חקר אותו מי ניסה לרצוח אותו ולמה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

anaRF
15-08-2015, 01:24
איזה סיפור !!!
יש לי תחושה שהחוט נמתח שם במכוון כדי לפגוע ברוכבי כלים שעוברים שם (אופנועים,טרקטורונים וכיו"ב...)וכנראה לבעלי המקום נמאס ממעבר כלי הרכב.......
האם בדקת את העניין ???
או נסיון פיגוע לאומני ??

לפני כ-20 שנה למדתי במכללת אריאל והייתי רוכב הלוך וחזור כל יום מכפר סבא.
הכביש בזמנו עבר דרך כפרים ערביים ובדיוק מה שקרא לך פחדתי שיקרה לי (פיגוע לאומני של מקומיים...) ולכן הקפדתי לרכב צמוד לרכב שנוסע לפני,ובעיקר בלילה, כך שאם היה איזה חוט מתוך לרוחב הכביש,"בניתי" על זה שהחוט יקרע ע"י הרכב שנוסע לפני.

למזלי כל הנסיעות בשנתיים האלו עברו בשלום.

רפואה שלמה והחלמה מהירה.

פRץ
30-08-2015, 14:50
הייי, האיזור היה מאוכלס בנופשים שעושים קיימפינג עם אוהלים... ממה שידוע לי, החוט היה שם על מנת למתוח ציליה של מאהל שהיה ממוקם כ30 מטר משמאל לשביל.

gamgam
30-08-2015, 17:00
לחבר טוב זה קרה בשנת95, רק שהיה מעורב בסיפור טרקטורון, וחוט ברזל שנמתח מעל שביל בין כרמים, למזלו הרב, הוא לא נסע מהר מידיי ועזב את הכידון בזמן. זה נגמר בתפרים לרוחב הגרון וחודש אישפוז. כשהגענו למיון לא האמינו לנו שזו תאונה ושוטר חקר אותו מי ניסה לרצוח אותו ולמה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

לחבר קוראים נועם?

geva1979
30-08-2015, 18:57
לא...
מסתבר שזו פציעה די נפוצה....

gamgam
30-08-2015, 19:00
לא...
מסתבר שזו פציעה די נפוצה....
אז גם אני מכירה מקרה כזה שנת 95, טרקטורון, כפר מעש אאל"ט, צוואר חתוך, נס גדול

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

UnKnOwN
01-09-2015, 00:24
פשוט לא יאומן!
ראיתי בזמנו סרטון של רוכב שנכנס עם הגרון בחבל גרירה שנמתח לרוחב הכביש, כמובן שלא שרד את זה.

יש לך מזל חביבי!

lokimonster
01-09-2015, 21:04
שמח שעברת את זה בשלום
זו גם מלכודת ידועה שהיו עושים לחמישיות בצבא עד שהפנימו וריתכו בזנט מלפנים כדי לקרוע את הכבל

If you're going through hell,keep going

א.כ.א.ב
01-09-2015, 22:46
יצא לי כרוכב אופניים לעבור חוויה דומה-כמובן למזלי בעצימות נמוכה בהרבה.
רכבתי על השביל אופניים בטיילת תל אביב כשלפתע אני מבחין שני מטר ממני חוט של עפיפון ממש בגובה הצוואר. למזלי הספקתי לשלוח ידיים והתרסקתי מיד על הרצפה, אבל החוט חתך אותי בידיים ולא בצוואר, וקיבלתי מכות מהנפילה.
חוץ מלצרוח על ילד קטן בן 8 "איפה אבא שלך?" לא עשיתי עם זה שום דבר.
החלמה מהירה.