התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חניית האופנוע בתוך הבית

noamkepf
12-04-2017, 16:51
בעצם זה אפשרי?

אצלי הבעיה העיקרית היא שאני גר בקומה גבוהה, כך שאי אפשר. אבל חשבתי על זה ואם מדובר בדירת קרקע או וילה וכדומה, תיאורתית האופנוע יכול להיכנס דרך הדלת במידה והוא לא רחב מידיי.

שקלתי לעבור דירה לקומת קרקע רק בגלל זה, עד כמה שזה נשמע מגוחך...

nihrider
12-04-2017, 16:58
אם יש לך חצר מגודרת אז זה מקום טוב מאוד לשמור על אופנוע.
מחסן או חניון עוד יותר טוב.

noamkepf
12-04-2017, 17:06
אם יש לך חצר מגודרת אז זה מקום טוב מאוד לשמור על אופנוע.
מחסן או חניון עוד יותר טוב.
מחסן ניראה לי אולטימטיבי, כשהוא שם לא יורד עליו אפילו גשם

מכירים את הבתים בארה"ב בשכונות של וילות? יש להם גארא"ג Garage
ששם הם מכניסים את הכלי רכב. נפתח וניסגר עם שלט, ממש מגניב. חבל שאין דברים כאלה כאן

nihrider
12-04-2017, 17:34
שתדע, גם משם (וגם ומהחצר, וגם מהמחסן) יכולים לגנוב לך את הכלי. זה קורה לא מעט גם בארה"ב.

shaykram1989
12-04-2017, 18:18
לא בטוח אם בכלל יש טעם לענות, די ברור שמשעמם לך ואתה פותח איזה 4 פוסטים ביום כנראה כדי להעביר את הזמן..

בכל מקרה, אני אישית גר בשכירות וכשאני מחפש מקום חדש, אחד השיקולים העיקריים הוא איפה אני מחנה את האופנוע. חצר מגודרת זה פלוס ענק.

Sent from my T5 using Tapatalk

nihrider
12-04-2017, 18:22
נראה לי שהוא פשוט בשוק ממה שעשו לו לאופנוע, אפשר להבין אותו סה"כ

gabaz
12-04-2017, 22:37
אני היחיד שחשב להעלות את האופנוע במעלית? (מספיק גדולה כדי להכיל ויש עוד 2 נוספות). אני די בטוח שזה ירתיע את השכנים, לכן לא עושה את זה..

YaronNahum
13-04-2017, 08:33
תבדוק מגבלת משקל במעלית. תקח בחשבון את המשקל שלך ומשקל הנוזלים באופנוע והמשקל היבש כפי שמפורסם.

iec
13-04-2017, 10:44
בעצם זה אפשרי?

אצלי הבעיה העיקרית היא שאני גר בקומה גבוהה, כך שאי אפשר. אבל חשבתי על זה ואם מדובר בדירת קרקע או וילה וכדומה, תיאורתית האופנוע יכול להיכנס דרך הדלת במידה והוא לא רחב מידיי.

שקלתי לעבור דירה לקומת קרקע רק בגלל זה, עד כמה שזה נשמע מגוחך...

אפשרי ואפילו מומלץ אם אתה רואה את עצמך על אופנוע כדרך קבע.

אני קניתי דירה כשהשיקול העיקרי אחרי מיקום הוא האפשרות להכניס את הבייבי הביתה.
היום אחרי 12 שנה של חניה בבית אני יכול לומר לך שזה שידרוג שלא אוותר עליו בחיים.
להתעורר באמצע הלילה כשדבר ראשון שאתה רואה זה את הבייבי שלך מולך זה יותר טוב מאחלה גראס רפואי טוב ככל שיהיה :-) 4933

audiR8
13-04-2017, 10:47
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170413/b7f381e8be9f78d96f258ec0a135ceb2.jpg
אפשרי בהחלט. הייתי עושה את זה כל הזמן.
אצלי היה מדובר בקצת התעסקות (קיפול מראות וכדו') ומדובר באופנוע קטן. אופנוע גדול יותר לא יכנס.
מתישהו נמאס לי מהלכלוך ומהעובדה שיש צורך להשאיר המון מקום פנוי מול הדלת כדי לתמרן את האופנוע בתוך הדירה. חזרתי לחנות בחוץ.

Lestoren
14-04-2017, 05:43
אני חושב שפירסמתי את זה בעבר בפורום. בהחלט משהו שלא אוותר עליו. גראז׳ או חניה בבית.
4934

decktor
14-04-2017, 11:12
אני גר שתי קומות מתחת למפלס הרחוב והמדרגות לרחוב הן ברוחב של אדם וחצי, כשלאחי היה אופנוע שטח ששקל פחות ממאה קילו הוא היה מחנה אותו בתוך הבית.
אני לא מתכוון לעשות את זה עם האופנוע שלי.

nadavh55
14-04-2017, 11:21
אני מקווה שלפחות אתם נותנים לו להתקרר קודם...לא נעים אם מישהו ייגע באגזוז בבית...במיוחד עם ילדים...חחח

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

uriar
14-04-2017, 22:37
אם זה בשביל לראות את האופנוע בסלון עוד ניחא (סטייה אבל זה עיניינכם). אבל אם זה בשביל למנוע גניבה אז הצחקתם אותי.

audiR8
15-04-2017, 13:48
למה שלא ימנע גניבה?
א. פריצה לבית כרוכה בסיכון גבוה משמעותית מגניבת אופנוע מהרחוב. זה כבר מרתיע חלק מהגנבים.
ב. האופנוע לא נראה לעין. הגנב צריך לדעת שהוא קיים ושהוא מוכנס הביתה.
ג. אין סיכוי להוציא את האופנוע מהבית בדממה מוחלטת, מה שאומר שהגנב לוקח סיכון שבעל האופנוע יתעורר, יזמין משטרה או יאבק איתו.

איך שלא תהפוך את זה, פריצה לבית רחוקה שנות אור מגזירת שרשרת עם תוכי וגלגול האופנוע תוך עשר שניות.

Lestoren
15-04-2017, 14:45
שלא נדבר שפה בארה״ב אם מישהו נכנס לי הביתה הוא צריך להתמודד עם מטח כבד של אש חיה

iec
19-04-2017, 07:04
אם זה בשביל לראות את האופנוע בסלון עוד ניחא (סטייה אבל זה עיניינכם). אבל אם זה בשביל למנוע גניבה אז הצחקתם אותי.

האופנוע בטוח מאוד בלילה...המיטה שלי 4 מטר מהאופנוע פלוס עוד 3 פרסונות שישנים בבית. רק טמבל יכנס להתעסק עם אופנוע כשישנים לידו 4 אנשים .
כמו כן יש אזעקה בבית שמופעלת בלילה.
יכול להעיד שכשאני נוסע לחופשה עם המשפחה אני בהחלט נועל אותו בכמה מנעולים בסלון כשאנחנו לא בבית לכמה ימים. לך תפרוץ פלדלת=ניטרול אזעקה צורחת ואח"כ 3 מנעולים. לא שזה לא אפשרי-אבל גנבים מחפשים עבודה קלה...ימח שמם.

אופנוע בסלון,מעבר לסטיה החיובית,נותן לך שקט נפשי כשאתה יושב בסלון לדוגמא והוא לידך ולא למטה ברחוב כשכל ואן יכולה להעמיס אותו.