התחברות

צפייה בגרסה מלאה : האם כדאי לרכוש dr350 או אופנוע ישן אחר?

YoniSlash
14-04-2017, 10:29
היי :)
אני ואבא רוצים לקנות אופנוע כלשהו שיהיה רק לשבתות, והתקציב די נמוך.
חשבתי אולי על dr 350, האופנועים האלה עוד שווים משהו? או שעדיף לא לקנות כלל?
חשוב לציין שאין ציפיות גבוהות מהאופנוע, אנחנו לא שואפים לאופנוע אינדורו מטורף,אלא נסיעות רגועות בשבילים וכו'.
האם האופנוע הזה או אופנוע כלשהו אחר באותו תקציב יכול להיות אמין ומתאים לצרכים שלנו?

תודה מראש!!

Oznik
15-04-2017, 14:00
שלום יוני,

לפני הכל הכי טוב שתציין מה התקציב שלך יכול להיות שאתם יכולים לרכוש כלי לא רע להתחלה.
אספר לך מניסיוני - לפני שחרור מהצבא הייתי בדיוק כמוך, מעוניין בכלי שטח בתקציב נמוך יחסית. הציפיות לא היו גבוהות, העיקר אופנוע שנוסע כן?
אז מה שנקנה בזול עולה ביוקר, רכשתי DR350 שנת 91 יפייפה אך השנים לא עשו עימו חסד. וההוצאות תפחו ותפחו ובסופו של דבר זה נהיה בור כלכלי לא נעים. תקציב הקניה של 10 אלף ש"ח הפך במהרה לאותו סכום של תיקונים..ללכת למוסך זה לא עסק זול.

אפילו שלא ציינת תקציב הייתי שולל את ה-DR350, זה כלי ישן ומיושן ולרוב רובם כלים שחוטים. יכול להיות שיהיו מציאות אבל הסיכוי קלוש.

הייתי במקומכם מחפש ימאהה WR250R או הונדה CRF250L, כלים מעולים וזולים לקנייה ואחזקה. לימאהה יכולת מועדפת בשטח אך ההונדה יעשה את כל מה שהימאהה יעשה עם טיפה יותר עבודה של הרוכב.

אני חושב שבתקציב של 20-25 אלף ש"ח תתחיל למצוא כלים חדשים ובמצב טוב שייתנו לך ולאביך זמן כיף בשטח ללא בעיות שיצוצו בכלים ישנים ועתירי תקלות.
עדיף לך להמשיך לחסוך עוד כמה חודשים ולקנות כלי טוב מאשר לקנות עכשיו ולמצוא את עצמך במוסך, מבזבז המון כסף, ימי עבודה וזמן רכיבה יקר על כלי ישן. אל תכניסו ראש בריא למיטה חולה.

שיהיה בהצלחה!

YoniSlash
17-04-2017, 16:34
תודה רבה אחי! שכנעת אותי לחכות :)

tanin
17-04-2017, 23:21
אתה מעדיף לשכב עם בחורה צעירה נקייה או זקנה עם מחלות? מקווה שהבנתה את הרמז. אגב סוזוקי drz במבצע עכשיו 41 אלף ו12 תשלומים. לא צריך גילוי נאות אני לא עובד שם . יכול גם dr650

ayalzo
18-04-2017, 10:35
כלל אצבע, למענך ולמען כל הבאים בתור.
אופנוע דו"ש שגילו מעל 10 שנים קונים רק אם מכונאות זה חלק מהתחביב.
או לחילופין אם זה אופנוע נוסטלגיה ויש מספיק כסף לשפוך עליו, ואת האופציה שהוא יהיה מושבת לפרקים.
נ.ב.
בניגוד למה שחושבים, בשביל מכונאות לא צריך נסיון אלא רצון ללמוד וזמן פנוי (כלומר, בלי ילדים קטנים, או עם בת זוג סופר מבינה).

the striker
10-05-2017, 13:30
drz שנת 2016 עולה באזור השלושים פלוס, יש עכשיו מלא כאלה

TheDevilInside
10-05-2017, 16:47
אתה מעדיף לשכב עם בחורה צעירה נקייה או זקנה עם מחלות?

אחת ההשוואות הגרועות...

שעיר בגב"ב
12-05-2017, 21:29
במידה ויש לכם ידע במכונאות (ורק אז) אז DR350
זה אחלה כלי להתחלה בשטח.
לתחזק כלי כזה זה שטויות, אולי האופנוע הכי
פשוט לטיפולים שקיים.

כמובן שזה אחלה כלי ביחס לתקציב,
למרות שמשום מה הם נמכרים במחירים לא ריאלים בעליל.

חוזר ואומר, במידה ואין לכם ידע טכני אז
הטיפולים (ויהיו) במוסך ישחטו אתכם.