התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מבקש עזרה/התייעצות לגבי קניית אופנוע יד 2 - השוואות 3 אופנועי CB500F

Thelegend
19-04-2017, 14:22
מקווה שהכותרת היתה ברורה.
צירפתי קובץ וורד ובו נתונים בסייסים לגבי שלושת האופנועים שאני מתלבט לגביהם(כולם CB500F)
כל המוכרים נראים אמינים ולא צעירים מידי כמו כן ראיתי את האופנועים עצמם ומבדיקה שטחית שעשיתי וכמעט את כל הבדיקות הנוספות שהומלצו בפורום ובכתבה בפול גז על איך לבדוק אופנוע יד 2.

צריך עזרה להבין על פי הנתונים הללו מי לדעתכם האופנוע שאותו כדאי לי לקחת(מדובר באופנוע ראשון שלי)
כמו כן לאחר הבחירה באופנוע אקח אותו לבדיקה לפני קנייה אצל סטפן בתקווה שהכל יעבור חלק.
תודה מראש וסליחה על החפירה.

Eli777
19-04-2017, 15:57
לפי דעתי הייתי בוחר את אופנוע א' במידה ובדיקה מראה שהכל תקין. שפשופים קטנים מבחינתי הם לא פאקטור לשלילה (שוב, בהנחה שהשלדה תקינה ואין נזק קוסמטי רציני כמו מעיכה במיכל דלק וכו)
קילומטראז הכי נמוך, יד ראשונה, צמיגים חדשים, שחור (!!!) פלוס החלפת שרשרת.
אמנם יותר יקר אבל אולי יוכל להתגמש איתך.

אגב, לפי דעתי אופנוע סטוק ישרוד יותר זמן מאשר אופנוע עם אגזוז לא מקורי.

KKatkov
19-04-2017, 16:16
הראשון נראה הכי טוב, השני סבבה.
השלישי פחות מוצא חן בעיני.
כעיקרון, אני הייתי הולך על העסקה המשתלמת ביותר.
לצורך העניין, אם אפשר להוציא את השני ב-30, והמוכר של הראשון לא יורד מ-34 - הייתי הולך על השני.
השלישי ב-25 יכול להיות אופציה טובה.

Paz
19-04-2017, 16:23
תשמע, שאפו על הייקיות והטבלה.
לענייננו, מצטרף לכלי א' ללא ספק-במיוחד שטופל בדינמיקה אז אתה יכול להיות בראש שקט.

airwolf
19-04-2017, 16:31
מה זה אומר "התחייבות בבדיקה"?

Thelegend
19-04-2017, 18:02
תודה רבה, אכן ההתלבטות היא יותר בין א' לב' בגלל השנה המצב והקילומטראז'.
על אף שדווקא א' שהוא אופנוע שחור לגמרי פחות מוצא חן בעיני מבחינת הצבעמכיוון שאני דווקא יותר אוהב אדום אבל בוודאי שלא על זה אפיל את העסקה.
בנוגע לאגזוז המקורי שיש כרגע לא' וגם לב' אני חשבתי שכאשר אקנה אחד מהם אז אחליף לאגזוז סליפ-און(אבל זה לדיון אחר) עם סאונד "נעים" של אקרפוביץ, יושימורה, MIVV או GPR או משהו בסגנון, כמובן מעדיף יד 2 בגלל שהם די יקרים.
"התחייבות לבדיקה" אומר, בערך, שאם יש משהו רציני בשלדה, מנוע או גיר אז המוכר משלם על הבדיקה(אבל בפועל זה הסכם בעל פי ולא נראה לי שמחייב על פי חוק).
כמו כן נראה בגלל שאופנוע א' עבר עכשיו טיפול מסויים והחלפת צמיגים ושרשרת אז כנראה שלא ירד מתחת ל34 אולי אפילו לא מתחת ל35.