צפייה בגרסה מלאה : האם קסדות suomy נחשבות טובות?
רכשתי קסדה שמחיר המדבקה שלה היה 1200 , בפועל יצאה בערך 800
לא סגור עליה עד הסוף למרות שהיא נוחה פצצות.
mudale222
19-04-2017, 22:49
מי?
alexsupreme
19-04-2017, 23:56
סואומי הן חברה אירופאית במקור והם מייצרים קסדות מירוצים זולות עד בינוניות.
בפורומים השונים משווים אותם לקאברג או HJC של פעם (לפני הליין של RPHA).
להגיד בכנות, לא פגשתי רוכב אחד שרוכב איתן אבל אם היא יושבת עליך טוב ואתה מרוצה, אז מה רע?
סואומי הן חברה אירופאית במקור והם מייצרים קסדות מירוצים זולות עד בינוניות.
בפורומים השונים משווים אותם לקאברג או HJC של פעם (לפני הליין של RPHA).
להגיד בכנות, לא פגשתי רוכב אחד שרוכב איתן אבל אם היא יושבת עליך טוב ואתה מרוצה, אז מה רע?
לי האתר שלהם זה נראה איטלקי.
וכן, היא הייתה הרבה יותר נוחה מזולות וגם מיקרות ממנה, הפחד שהיא לא איכותית כמו שהיא עולה ואולי באותו סכום אפשר להתקרב למשהו בטוח יותר
לי האתר שלהם זה נראה איטלקי.
וכן, היא הייתה הרבה יותר נוחה מזולות וגם מיקרות ממנה, הפחד שהיא לא איכותית כמו שהיא עולה ואולי באותו סכום אפשר להתקרב למשהו בטוח יותר
לפי *
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
mudale222
20-04-2017, 01:21
מה מי?
יענו "איזה קסדה?"
בקיצור לא מוכרות יותר מדי, בטח שלא נראה לי ברמה של שואי וכיוצא בזה.
לא שולל שיש להם קסדות סבבה ואולי אפילו כמה מעולות, פשוט כמכלול הממוצע של הקסדות שלהם כנראה לא טופ אוף דה ליין.
Dresdner
20-04-2017, 19:24
לא רוצה להתחיל כאן משהוא אבל ישראל לא על המפה אצל רוב היצרנים של כמעט כל דבר, שוק קטן אכזרי ומושחת בחלקו.
סואומי חברה ידועה באירופה אם כי לא גדולה במיוחד, יצא לי לראות הרבה כאלו בגרמניה ויש להם דגמים זולים עד יקרים כמו שואי ועוד.
תהנה מהקסדה היא לא נופלת מאף מותג אחר.
ועוד דבר קטן, תסתכלו מה דווידציוזו חובש על ראשו במוטו GP
למי שמעוניין במוטו אין ב440 יורו
http://www.motoin.de/Helme/Integral-Helme/Suomy-SR-Sport-Gamble-Top-Player-Integralhelm::40626.html?language=de&country=DE&refID=02&gclid=Cj0KEQjwuOHHBRDmvsHs8PukyIQBEiQAlEMW0Ihtut2T waYod_zr_7nveiiWxRtNPnUexVJdyO0u94QaAkin8P8HAQ
4962
Dresdner
20-04-2017, 19:27
4963
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft