מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מבקש את עצתכם בבחירת צבע יפה למשקף של הקסדה

xAmitx
22-04-2017, 20:40
שאלה קצת לא קשורה וגם כל אחד יש לו טעם אחר אבל אני מחפש את חוכמת ההמונים במקרה זה.
אז אני רוצה להזמין משקף שהוא לא שקוף(את השקוף כבר יש לי) לקסדה של שואי.
אלו הצבעים שחשבתי:
Iridium Rainbow
Iridium Silver
Dark Smoke

מהאתר הזה:
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Visier-Shoei-CW-1/SubProducts/Visier-Shoei-CW-1-0003

האם שווה, מה אתם ממליצים?
תודה

xAmitx
22-04-2017, 21:06
או אולי בכלל משהו כזה שהוא כמו מראה -
http://www.ebay.com/itm/Genuine-SHOEI-CX2-Motorcycle-Helmet-Visor-SILVER-Mirrored-NON-Pinlock-/271186730806?hash=item3f23fd1f36:g:hKQAAOSwwbdWQzq a&vxp=mtr

או http://www.ebay.com/itm/Mirror-CW1-Shoei-helmet-visor-Qwest-RF1100-X-12-RF-XR-X-spirit2-1100-CW-1-Chrome-/331736168150

ofir
23-04-2017, 01:39
מדובר בטעם שלך.
אין עניין של חוכמת המונים.
אם אתה מחפש רק עניין של מראה שהוא לטעמך - לך על מה שבא לך.

אני באופן אישי קניתי משקף מתכהה.

כל דבר שהוא לא שקןף - הציק לי ברכיבה בלילה.

mudale222
23-04-2017, 02:47
dark smoke מסוכן ממש. מ6 בערב אתה לא יכול לראות פשוט כלום. גם הSMOKE לא מומלץ.
הSILVER זה היחידי שסביר בלילה.

מצמץ
23-04-2017, 07:28
רוכב עם ה Smoke (הוא מספיק כהה מבחינה ויזואלית חיצונית) גם בלילה ורק לעיתים נדירות נתקל בקושי מסויים לראות, אבל לא יכול לומר שזה מומלץ בלילה על פני שקוף.

השושנים
23-04-2017, 08:19
משקף שקוף ומשקפי שמש איכותיות, ככה בתנאי ראות לקויה אתה יכול להסיר משקפיים להיות מכוסה
ולא מפסיד אור. המשקפיים יסננו אור וקרינה על פי תקן אמיתי ולא שקר כלשהו.

כל השאר סתם גימיק למכור לך יותר ביוקר.

Ami
23-04-2017, 09:12
מקפיד לרכוב רק עם שקוף +משקפי שמש. כך אני לא מסכן את העיניים ברכיבה עם משקף פתוח

xAmitx
23-04-2017, 11:06
הנחתי שהכהים אמורים לספק ראייה מספיק טובה גם בלילה ושלא יעשו מוצרים שעלולים לפגוע בראייה ברכיבה בשעות החושך.
בטח מוצר רשמי של שואי.
אז אלו מהדגמים שצירפתי(מלבד השקוף) מספקי טובים לרכיבה בשעות החושך?

nihrider
23-04-2017, 11:19
אפילו על פינלוק שקוף לחלוטין כתוב שאסור להשתמש בו בלילה.

xAmitx
23-04-2017, 14:31
כן אבל פינלוק זה קצת שונה. בכל מקרה אני את הפינלוק הורדתי ואחזיר אותו לקראת חורף.
עכשיו אני מחפש משקף יפה לאביב, קיץ, תחילת סתיו.

diesel
23-04-2017, 16:09
אפילו על פינלוק שקוף לחלוטין כתוב שאסור להשתמש בו בלילה.

לפי התקן, האמריקאי לפחות, משקף שקוף שיהיה בר שימוש בלילה אמור להיות עם מקדם העברה/שקיפות של 85% לפחות (היינו, להכניס לפחות 85% מהאור בחוץ), בזמן שהתקנת פינלוק (של SHOEI לדוגמה) מןרידה את ההעברה לאזור ה- 80%. מהסיבה הזו, משקף שקוף + פינלוק כבר לא עומדים בתקן ואינם מורשים לשימוש בלילה.

Eli777
23-04-2017, 16:14
איזה צבע הקסדה ואיזה צבע האופנוע?

בכל מקרה אני עושה שימוש במשקף כהה מאוד
ובלילות מחליף לשקוף (מתכנן מבעוד מועד את זמני הרכיבה כך שלא יווצר מצב לרכב בלילה עם משקף כהה כי באמת קשה לראות!)

TheDevilInside
23-04-2017, 17:01
בשואי שלי מותקן משקף אירידיום (לפני זה היה DARK SMOKE). בלילה לא נוח עם שניהם, עם יתרון קטן לאירידיום. ביום, שחור לוקח בהליכה. עם אירידיום השמש עדיין מסנוורת, אישית פחות אוהב-לכן לקסדה חדשה קניתי שוב משקף שחור.
ביום-יתרון ברור לשחור.
בלילה-יתרון קטן לאירידיום-אבל הי, לא אמורים לרכב עם משקף כהה בלילה!

xAmitx
23-04-2017, 17:28
איזה צבע הקסדה ואיזה צבע האופנוע?

בכל מקרה אני עושה שימוש במשקף כהה מאוד
ובלילות מחליף לשקוף (מתכנן מבעוד מועד את זמני הרכיבה כך שלא יווצר מצב לרכב בלילה עם משקף כהה כי באמת קשה לראות!)

הקסדה בצבע שחור וכנל לגבי האופנוע.
יכול להיות שאני אעשה כמוך אבל זה לא הורס את העסק אם כל הזמן מתעסקים עם זה ומחליפים? ומה אתה עושה אם מגיע לעבודה באור וצריך לעזוב בחושך? איפה סוחב את המשקף הנוסף מבלי שיפגע או ישרט וכדומה?

xAmitx
23-04-2017, 17:44
בכל מקרה אני עושה שימו

בשואי שלי מותקן משקף אירידיום (לפני זה היה DARK SMOKE). בלילה לא נוח עם שניהם, עם יתרון קטן לאירידיום. ביום, שחור לוקח בהליכה. עם אירידיום השמש עדיין מסנוורת, אישית פחות אוהב-לכן לקסדה חדשה קניתי שוב משקף שחור.
ביום-יתרון ברור לשחור.
בלילה-יתרון קטן לאירידיום-אבל הי, לא אמורים לרכב עם משקף כהה בלילה!

ביום יש לך dark smoke ובלילה איזה סוג של אירידיום? וכמה זה נורא לרכב בתוך עיר עם משקף אירידיום בלילה?
תודה

TheDevilInside
23-04-2017, 17:47
אני רוכב בדרך כלל ביום-בקסדה ישנה היה שחור, הוחלף לאירידיום. בלילה קל יותר איתו (למרות שלא מומלץ), וביום פחות טוב. מה גם שהוא נשרט יותר בקלות.
בקסדה החדשה קניתי שחור, בדיוק בגלל הסיבות הללו-יותר טוב ביום, יותר יפה, פחות נשרט. בלילה משתדל לרכב עם שקוף.

xAmitx
24-04-2017, 11:29
כשאתה אומר שחור אתה מתכוון ל Dark Smoke? ובלינק שצרפתי בתחילת הפוסט לא ראיתי משהו שהוא רק Dark

Eli777
24-04-2017, 20:46
הקסדה בצבע שחור וכנל לגבי האופנוע.
יכול להיות שאני אעשה כמוך אבל זה לא הורס את העסק אם כל הזמן מתעסקים עם זה ומחליפים? ומה אתה עושה אם מגיע לעבודה באור וצריך לעזוב בחושך? איפה סוחב את המשקף הנוסף מבלי שיפגע או ישרט וכדומה?

הייתי בוחר במשקף כהה (מבחינתי כמה שיותר ) או כתום שנותן מראה מגניב.
כהה כי ביום אני מסונוור , כתום כי זה נראה מגניב.

אני שנה פלוס עם הקסדה והכל עובד יופי , ההחלפה לוקחת 30 שניות כולל ניגוב זריז של המשקף.
במידה ואני עוזב ביום וחוזר בלילה אני לוקח משקף רגיל שנכנס לתיק גב.
במידה וקרה באופן לא צפוי ולא לקחתי איתי משקף, תמיד יש לי בתיק משקפיים (לא משקפי שמש) שקופים ללא מספר. נטו חתיכת פלסטיק.

ושוב- משקף כהה בלילה מסכן אותך באופן חד משמעי!

diesel
26-04-2017, 01:23
כתום שנותן מראה מגניב.

משקף כתום משפר קונטרסט וחדות בימים "אפורים". לזה הוא מיועד. נראה לי מאוד לא רלוונטי לאקלים החם והבהיר לרוב שלנו, ואף עלול להיות מסוכן בקיץ.

xAmitx
26-04-2017, 10:00
מה לגבי הIridium Silver לעומת Dark Smoke לדעתכם? ביום? בלילה? מה ההבדל בין?