מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דילמת קאסטומים מותאמים A1

org
24-04-2017, 21:26
ערב טוב,
עקב המבצע החדש של מטרו על קוואסאקי אני בדילמה לגביי שני אופנועים המותאמים ל A1 ושהמחיר כנראה יהיה זהה (45,900 ש"ח).
1. קוואסאקי וולקן S 650
2. הונדה רבל 500
את הקוואסקי אני מכיר ויצא לי לנסוע עליו (מעט) והכלי של הונדה חדש ורק נחת בארץ לאחרונה כך שאין כל התייחסות עליו כרגע מהונדה לגביי מתי ימכר ומתי יהיה ניתן לבצע נסיעת מבחן. הביקורות שיש מחו"ל עליו כרגע הן טובות ועיצובית יותר קורץ לי.
האם מישהו יודע על מבחן שנערך בין שני הכלים ? המלצות ?
ויהיה נהדר אם יהיה איזה מבחן/סיקור של פולגז על הונדה רבל 500, נראה שיש לא מעט מתעניינים.

שיהיה לילה טוב ותודה מראש לעונים

miki
26-04-2017, 12:19
הביקורות שיש מחו"ל עליו כרגע הן טובות ועיצובית יותר קורץ לי.

אמנם אני רוכב על קרוזר ולא מהשניים שהזכרת. אבל המשפט שתפס את עיני הוא המשפט המצוטט באדום.
קסטום או קרוזר : תזכור שמה שתופס בעין , כואב אח"כ בגב ...
זו נישה בשוק האופנועים, הכסאות המקוריים בד"כ לא נוחים לרכיבות ארוכות. אבל, תמיד ניתן להחליף או לרפד במקרה הצורך.
במידה ותתאפשר לך רכיבת מבחן, בצע אותה כי אין כמו לרכב ולחוש את תנוחת הרכיבה.

zoharrad
29-04-2017, 14:18
רכבתי אתמול על ה Rebel ולא עפתי עליו. תנוחת הישיבה היתה על הפנים עבורי (אני 1.87מ׳) ובנסיעה על איילון הרגשתי ״ריקוד״ באחורי האופנוע פעם או פעמיים, מה שלא השרה עלי ביטחון. המנוע, הסאונד והגיר ממש אחלה, והאופנוע אכן נראה מצויין, אבל בסה״כ התאכזבתי ממנו - ייתכן שבגלל שאני רוכב מתחיל, וייתכן שגם בגלל הארגונומיה של האופנוע.

הבנתי שאין וולקן מוגבל לרכיבת מבחן וחבל - הייתי שמח לרכב לבדוק אותו גם. מה היו הרשמים שלך מהוולקן?