מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בקניית מגני ברכיים

MotoZ
26-05-2017, 06:51
שלום לכולם,

אני רוצה להזמין מגני ברכיים מחול, יש לי שתי דגמים ששמתי עין עליהם:

1) Dainese V E1 Knee2) O´Neal Pumpgun II MX 2016

ההתלבטות שלי היא כזאת של O´Neal Pumpgun II MX 2016 יש ציר בברך ככה שמקפלים את הברך אז המגן לא עולה למעלה.
מצד שני המגנים של Dainese יש ביקורות טובות אבל הם בלי הציר בברך.
אם אתם מכירים עוד מגנים מומלצים במחירים סבירים של 250-300 אשמח לשמוע.
אני רוכב על קוואסקי Z250, מה שעוד חשוב לי שהיו מגנים שלא ישרטו לי את המיכל דלק.
תודה לעוזרים
אפיק

alexsupreme
26-05-2017, 10:52
ניסיתי לא מעט ומבחינת פשרה, Thor Static הכי התאימו למה שאני מחפש.
http://www.extremesupply.com/Merchant2/graphics/00000001/600x600/thor/thor_protection/thor_2011_static_knee_guards.jpg

מבחינת מיגון, Thor force כנראה יעשו עבודה טובה יותר, אבל הם יקרים יותר, לא נוחים לאחסון ושורטים את המיכל.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0d/a0/17/0da0173efa90294487e76effb38f1e06.jpg

moonshield
26-05-2017, 11:10
גם אני משתמש בת'ור סטטיק. מאוד נוחים ללבישה, נותנים תחושת הגנה די מקיפה כך שאפילומעם מכנסיים קצרים אני מרגיש מוגן. לא מאבדים מיקום במהלך הרכיבה, אבל הליכה קצרה איתם תגרום להם לנזול למטה או לקבל זווית מוזרה החוצה. כרגע רוכב על קטנוע אז אין לי מושג לגבי ההשפעה שלהם על מיכל הדלק.

kfirsiton
26-05-2017, 11:37
אני משתמש במגן ברך של דיינז, גם רוכב על Z250.
המגן נכנס מתחת לכל ג'ינס שיכול קצת להמתח.

Ser Jorah Mormont
26-05-2017, 12:26
יש לי מגינים רכים (לא שורטים את המיכל) של CLOVER (https://www.fc-moto.de/Clover-Knee-Protector-Set?gclid=CjwKEAjwpJ_JBRC3tYai4Ky09zQSJAC5r7ruQpzO nWMRiPjVSqrlxwNfHIWE-rkWGplMpbqgs-LnxBoCsQnw_wcB). נוחים מאוד והצילו לי את הברך בתאונה. החסרון הוא שהם מגינים קצרים ולא מגינים על ה SHIN (קדמת השוק).

eladt
26-05-2017, 16:02
בלי היסוס אני קונה את הדיינז מהסעיף הראשון שלך, הם נוחים בטירוף, יושבים בול על הרגל- כאילו לא שמת אותם.
הבעיה היחידה איתם היא הסגירה המסורבלת על הרגל, הוספתי להם קליפס אצל תופרת בעשרים שקל ועכשיו הם פשוט מושלמים!
ממליץ בחום

Sent from my iPhone using Tapatalk

dudybou
26-05-2017, 17:32
בלי היסוס אני קונה את הדיינז מהסעיף הראשון שלך, הם נוחים בטירוף, יושבים בול על הרגל- כאילו לא שמת אותם.
הבעיה היחידה איתם היא הסגירה המסורבלת על הרגל, הוספתי להם קליפס אצל תופרת בעשרים שקל ועכשיו הם פשוט מושלמים!
ממליץ בחום

מצטרף להמלצה על דיינז !
כמעט לא מורגשים..
אני שם אותם מעל הג׳ינס, ולא פעם נכנס איתם עלי לקניות (מתעצל להוריד ולהחזיר בגלל סוג הסגירה, אבל לא סוף העולם)

אלעד - אשמח לצילום של הפתרון שלך לסגירה..

Tapatalk - just tap it..

MotoZ
26-05-2017, 18:35
כן אני כמעט סגור לקנות אותם, מה שאני חושש שלמגנים אין ציר בברך, ברגע שאני אחבק את המיכל דלק המגנים יעלו לי למעלה ולא ישבו כמו שצריך, האם אתם רוכבים על אופנוע נייקד?

Thelegend
27-05-2017, 16:27
ממליץ בחום

אלעד גם אני עם המגנים הללו וגם אני ממליץ, תוכל להרחיב יותר ואולי אף לעלות כמה תמונות לגבי התוספת ששמת אצל התופרת?
תודה

dudybou
28-05-2017, 00:35
כן אני כמעט סגור לקנות אותם, מה שאני חושש שלמגנים אין ציר בברך, ברגע שאני אחבק את המיכל דלק המגנים יעלו לי למעלה ולא ישבו כמו שצריך, האם אתם רוכבים על אופנוע נייקד?

אני רוכב על nc700x, וגם כמו שציינתי מסתובב איתם, והם לא זזים סנטימטר.. יושבים חזק על הרגל.
ה״צירים״ במגינים האלו, הם בצורת חיפוי, ז״א שהקצה של החלק העליון והתחתון מחופים עם החלק האמצעי, ולכן הם לא זזים.. (מקווה שהסברתי ברור)

Tapatalk - just tap it..

dudybou
12-06-2017, 16:00
ממליץ בחום

אלעד ? יש מצב לתמונה של הקליפסים ?