צפייה בגרסה מלאה : הזמנת קסדה מחו''ל
אהלן חברים,
לא מזמן התחלתי לרכב, וכרגע רוכב עם קסדה מלאה של ls2. מאוד מעוניין לקנות משהו קצת יותר רציני, אז התחלתי להשוות מחירים קצת בין הארץ לחו''ל, והשאלה העיקרית שלי:
האם הגיוני שקסדת agv k3 לדוגמא תעלה מאיביי כ800-1,000 כולל משלוח, כשבארץ תעלה לא פחות מ-2,000? הפרשי המחירים הקיצוניים מדאיגים אותי בכל הקשור למקוריות.
חשוב לציין שהמחירים שאני רואה באיביי זהים כמעט לכל המוכרים, ולא מדובר במציאות מיוחדות.
מעבר לכך, האם להזמנת קסדה מחו''ל יש הפתעות מסויימות ותשלומים נוספים כמו מכס שצריך לקחת בחשבון, או באופן כללי עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם בעניין?
kobiweis
28-05-2017, 12:16
תוודא שאתה קונה ממקור אמין אבל הפרשי המחירים לא נשמעים לא סבירים - לפעמים (לא תמיד) בארץ הרבה יותר יקר (בשאר הפעמים זה רק יותר יקר).
קח בחשבון, לפחות ברוב החנויות שפגשתי, בונים על התמקחות של הקונים וההפרשים מגיעים ל 500 ש"ח ויותר במקרים מסוימים.
מחו"ל יש לך תוספת מכס ובדיקת טכניון שאתה צריך לקחת בחשבון, מעבר למחיר זה גם קצת ביורוקרטיה ממה שהבנתי - יש על זה לא מעט דיונים בפורום. תחפש
Sent from my A0001 using Tapatalk
http://www.mitsu.co.il/?p=2435
alexsupreme
28-05-2017, 12:56
אהלן חברים,
לא מזמן התחלתי לרכב, וכרגע רוכב עם קסדה מלאה של ls2. מאוד מעוניין לקנות משהו קצת יותר רציני, אז התחלתי להשוות מחירים קצת בין הארץ לחו''ל, והשאלה העיקרית שלי:
האם הגיוני שקסדת agv k3 לדוגמא תעלה מאיביי כ800-1,000 כולל משלוח, כשבארץ תעלה לא פחות מ-2,000? הפרשי המחירים הקיצוניים מדאיגים אותי בכל הקשור למקוריות.
חשוב לציין שהמחירים שאני רואה באיביי זהים כמעט לכל המוכרים, ולא מדובר במציאות מיוחדות.
מעבר לכך, האם להזמנת קסדה מחו''ל יש הפתעות מסויימות ותשלומים נוספים כמו מכס שצריך לקחת בחשבון, או באופן כללי עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם בעניין?
כשאתה מחשב את עלויות המשלוח + מע״מ על מחיר הקסדה והמשלוח + שוחד לגופים ממשלתיים אתה מגיע כמעט ל-2000.
החנויות בארץ סומכות על זה שרוב הלקוחות יעדיפו למדוד את הקסדה בחנות עם יחס טוב ומיזוג מאשר לעבור את האונס בדואר בשביל 200 שקלים.
אני מאשים את הרוכבים. אם אנשים לא היו קונים קסדות באלפי שקלים מעל המחיר, כנראה שהחנויות לא היו מוכרות אותן כך.
הכל עניין של עצה, ביקוש ואונס ממשלתי.
רכשתי לפני שנה K5 AGV מהולנד באמצעות EBAY.
הקסדה עלתה 1100 ש"ח כולל משלוח.
היא נעצרה במכס תל אביב והזמנתי שחרור ע"י טכניון שעלה לי 350 ש"ח.
צריך שיהיה לך אופנוע בבעלותך, רשיון לאופנוע וההזמנה על שמך.
למלא טופס שחרור, לשלוח במייל לטכיון, לשלם ואז ילכו לבדוק במכס. יוום אחד בשבוע.
לאחר מכן תשלם מע"מ, לי יצא 200 וקצת ושעת עבודה.
תכלס השואי שהייתה לי רועשת פחות מה K5
בשום מקום AGV לא תעלה 2000 ש"ח, בטח לא מעל זה...
כמו שכבר רשמו פה, עלויות הייבוא והשחרור עשויות להגיע לכמה מאות שקלים.
במשא ומתן קליל עם כל חנות אתה תקבל את ההפרש.
תן צ'אנס לחנויות בארץ. לא תמיד ההפרשים גדולים (אם בכלל)
ביררתי קצת באמת את כל הקאדרים לעומת עניין הקנייה פה בארץ,
בסוף כבר הזמנתי agv k-3 פה בארץ בחנות המוסך שבה אני מטפל... :)
אאסוף ביום שישי.
תודה על העזרה חברים!
alexsupreme
01-06-2017, 11:27
ביררתי קצת באמת את כל הקאדרים לעומת עניין הקנייה פה בארץ,
בסוף כבר הזמנתי agv k-3 פה בארץ בחנות המוסך שבה אני מטפל... :)
אאסוף ביום שישי.
תודה על העזרה חברים!
כמה יצא לך כל העסק?
shaykram1989
03-06-2017, 22:32
עזוב אותך אייבי קפוץ לרומניה תקנה קסדה ועוד יישאר לך כסף למגפיים.
Sent from my T5 using Tapatalk
המחירים ברשת נמוכים בהרבה אבל יש סיכונים:
1. מכון תקנים, הרבה כאב ראש וכמה מאוד שקלים
2. מידה
3. אחריות ושרות
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft