מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אפוד כריות אוויר - מישהו שמע?

eliya59
06-06-2017, 12:37
אהלן, נתקלתי בפרסומת באינטרנט של אפוד כריות אוויר של חברה בשם helite. היה נראה לי קצת כמו גימיק שלא באמת יציל למישהו את החיים, אבל הלוואי שאני טועה.. האם מישהו מכיר? התנסה? זה באמת כזה מהפכני?
חיפשתי מידע באינטרנט אבל מצאתי רק קישורים לאתר של החברה ולאיזו כתבה פרסומית באתר של רשת.

Dresdner
07-06-2017, 08:08
יש הרבה יותר בגוגל ממה שציינת.
לגבי התנסות צריך לחכות שמישהוא התרסק עם זה ויחזור לדווח.

eliya59
07-06-2017, 10:39
כן, אחר כך עשיתי שוב חיפוש עם מילים קצת אחרות ומצאתי בעיקר ספקולציות מלפני כמה שנים.. אני מניח שבאמת אם זה עדיין לא כל כך נפוץ יש לזה סיבה... טוב, נמתין ונראה.

mudale222
07-06-2017, 15:19
למרות שזה נראה העתיד לא ראיתי שום מחקר\סטטיסטיקה\משהו בנושא שמוכיח את היעילות של המוצרים האלה.

alexsupreme
07-06-2017, 15:48
האפוד עוטף את רוב פלג הגוף העליות ולא מעביר טיפת רוח.
רוכבים איתם על המסלול וכנראה ששם זה יישאר.

RoadSwimmer
07-06-2017, 17:47
נתקלתי בזה גם, יש לא מעט סרטונים ביוטיוב על האפוד.
לא יודע מי מיבא זאת ואם בכלל, קצת בעייתי להביא זאת עצמאית בגלל מיכל האוויר.

קבל סרטון על אוסטרלי אחד שהתרסק וניצל לטענתו בזכות האפוד הזה.
https://youtu.be/ZaykzE7P_XE

Sent from my iPhone using Tapatalk

eliya59
07-06-2017, 18:07
וואו, הסרטון מפחיד!

mudale222
07-06-2017, 19:20
זה לא אומר כלום.. התרסקתי במהירויות גבוהות יותר בלי שום מיגון חוץ מקסדה שהייתה גדולה עליי ב2 מידות ולא נגרם לי שום נזק קבוע חוץ משפשופים.

Dresdner
07-06-2017, 22:03
למרות שזה נראה העתיד לא ראיתי שום מחקר\סטטיסטיקה\משהו בנושא שמוכיח את היעילות של המוצרים האלה.

גם למיגון קונבנציונאלי כמו מגן גב אין מחקרים וסטיסטיקות אבל יש בדיקות מעבדה, גם לכרית יש בדיקות מעבדה לתקן.

mudale222
08-06-2017, 03:58
מגן גב אגב ב(ניגוד למה שחשבתי הרבה שנים שהוא הכי חשוב אחרי קסדה), החשיבות שלו שולית עד אפסית.
קראתי את הסטטיסטיקות ודיברו על משהו כמו 0.25% או משהו בסגנון שבהם מגן גב היה יכול לעזור.
מתברר שרוב הפציעות בגב זה פציעות שלא יכולות להימנע ע"י מיגון (לפחות לא מה שיש היום במעילים) כי זה לא ממכות ישירות.

Dresdner
08-06-2017, 21:28
מגן גב אגב ב(ניגוד למה שחשבתי הרבה שנים שהוא הכי חשוב אחרי קסדה), החשיבות שלו שולית עד אפסית.
קראתי את הסטטיסטיקות ודיברו על משהו כמו 0.25% או משהו בסגנון שבהם מגן גב היה יכול לעזור.
מתברר שרוב הפציעות בגב זה פציעות שלא יכולות להימנע ע"י מיגון (לפחות לא מה שיש היום במעילים) כי זה לא ממכות ישירות.

זה כי פציעות גב מגיעות מהראש, וזה בעצם דחיסה של הראש את עמוד השידרה מה שגורם לנכות לכן הברייס או כרית אוויר שמתנפחת מתחת לקסדה ימנעו את זה עד גבול מסויים כמובן

van.hezkel
09-06-2017, 20:51
גם אני השבוע נחשפתי לווסט הזה של חברת HELITE.
ראיתי סרטוני הדגמה והתהייה שלי היא מה קורה אם אני שוכח להתנתק מהכבל בטיחות שמפעיל את המיכל-חמצן? נניח וסתם ירדתי מהאופנוע, המשיכה הזו חזרה מספיק להפעיל אותו?

pret
10-06-2017, 12:13
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/11362-%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%A0%D 7%99%D7%9D

חשד של לשכוח להתנתק כאשר יורדים מהכלי נטחן המון ברשת בכל פורום אפשרי שעוסק בטכנולוגיה זו.
היצרן טוען כי הפעלה של התמנגנון דורשת כוח משיכה רב, משמעותית מעבר לכוח משיכה האופייני כאשר יורדים מהכלי ושוכחים להתנתק. גם בחוות דעת של משתמשים לא ראיתי איזכור של הפעלה לא מכוונת למרות שאנשים כן שוכחים לעיתים רחוקות להתנתק

Dresdner
11-06-2017, 11:14
גם אני השבוע נחשפתי לווסט הזה של חברת HELITE.
ראיתי סרטוני הדגמה והתהייה שלי היא מה קורה אם אני שוכח להתנתק מהכבל בטיחות שמפעיל את המיכל-חמצן? נניח וסתם ירדתי מהאופנוע, המשיכה הזו חזרה מספיק להפעיל אותו?

לא אמורה להיות בעיה, הכח המופעל לפתיחה גדול יותר ואתה כבר תרגיש שאתה מחובר לאופנוע שתרד ממנו, אם ממש התעקשת לקפוץ מהאופנוע ולרוץ אחרי חבר ברחוב אז פשוט קנה בקבוקון חדש, אם אני לא טועה המחירים לבקבוקון לחץ הזה נמוכים מאד, משהוא בסביבות 30 יורו, ככה שחוץ מהאגו הפגוע שכל הרחוב מסתכל עליך זה לא נורא :)

Thelegend
12-06-2017, 16:31
מה ההבדל בין המוצר שציינתם לבין המוצר הזה?
https://www.youtube.com/watch?v=lUy-kVfVVUg&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=gUsalHENZBU&feature=youtu.be
http://www.hit-air.co.il/shop/hit-air-israel-mlv-c/

והאם יש ביקורות טובות עליו?

Dresdner
12-06-2017, 18:46

אותו הדבר כמעט חוץ מהשיווק היותר אגרסיבי של יבואן היט אייר ישראל :biggrin:

אRני
12-06-2017, 20:02
צורם לי שאתה מכנה את השיווק הנהדר שלו "אגרסיבי", שהרי בזכותו רוכבים נהיו מודעים שפיתרון כזה בכלל קיים. הבנתי שעשה הרבה הדגמות ונתן לאנשים להתנסות.
יש חנויות ציוד וספקים בתחום שהם הרבה יותר אגרסיביים בשיווק ועם יעילות הרבה יותר נמוכה.

ואם זה באמת מציל חיים - כן יירבו

Dresdner
12-06-2017, 20:49
צורם לי שאתה מכנה את השיווק הנהדר שלו "אגרסיבי", שהרי בזכותו רוכבים נהיו מודעים שפיתרון כזה בכלל קיים. הבנתי שעשה הרבה הדגמות ונתן לאנשים להתנסות.
יש חנויות ציוד וספקים בתחום שהם הרבה יותר אגרסיביים בשיווק ועם יעילות הרבה יותר נמוכה.

ואם זה באמת מציל חיים - כן יירבו

השיווק היותר אגרסיבי (בהשוואה ל
helite) להבדיל משיווק אגרסיבי, הסמיילי בסוף גם בא להגיד שלא הייתי הכי רציני.

Dresdner
12-06-2017, 21:05
למרות שאני לא נגד כרית אוויר מהסוג המדובר בשירשור אני בספק אם בתאונה כמו בתמונה היא תיפתח בזמן כדי להגן על הרוכב
5263

RoadSwimmer
13-06-2017, 10:09

וואלה, תודה רבה לא ידעתי שיש כזה בארץ.
ניסיתי לבדוק כיצד מביא את המוצר של הילית.
בכול מקרה נראה שווה בדיקה, וכנראה גם ביקור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אRני
19-06-2017, 14:30
עדיין הרבה רחש בחש סביב העניין, מישהו בינתיים קנה ורוצה לחלוק תובנות?

Dresdner
19-06-2017, 18:37
ברשותך אRני הרשה לי לחדד את השאלה
1. נוחות ברכיבה- האם הווסט מתנפנף ברוח? האם הוא "נושם" בימים חמים או כמו שקית זבל, האם מרגישים שהווסט עליך?
2. החיבור לאופנוע- האם הכבל מתנפנף ברוח ועלול לשרוט את מיכל הדלק? האם ירידה ועליה על האופנוע עם הכבל מחובר מסורבלת?
3. איכות- האם התפרים והבד נראים חזקים וכמשהוא שיחזיק זמן רב?
4. בטיחות- יש מישהוא שכבר הספיק להתרסק עם זה ? :biggrin:

van.hezkel
28-06-2017, 08:31
מקפיץ!

יש פה מוצר שעשוי להיות דבר הדבר הבא בקרב ציוד חובה לאופנוען, ונראה שההתרגשות סביבו אפסית!

ניסיון אחד יש לי עם מיכלי האוויר שאמורים לנפח את הווסט מהצבא -
יש סנדלי חבלה שמשמשים למעבר מעל שדות מוקשים (פיזור איזור הדריכה והלחץ המופעל על המוקש...) ופעם אחת עשו לנו הדגמה איך המיכלים מנפחים את הסנדל - ממצב שטוח לגמרי כמו מזרון ים מתנפח חדש מהקופסא ---> למצב מנופח - לא הספקתי אפילו למצמץ!

חזרה לנושא - מה אומרים שועלי קרבות ותיקים? מישהו התנסה?
יש כמה רוכבים מבוגרים ששאלו אותי מה הרחש בחש במרשתת מספר על המוצר, ואני מאוד רוצה לתת להם מידע אותנטי!

Helite Israel
28-06-2017, 19:11
שלום קוראים לי גו'אן מחברת Helite Israel. אני מאוד מרוצה שהמוצרים שלנו מאווררים תצומת לבכם ושיש לכם שאלות . אחד, המוצרים האלו קיימים ונמכרים בעולם כבר יותר מחמש שנים. תוצרת צרפת קיבל תקן אירופאי ובארץ קיבל תל"ח (תקן לא חל) ממכון התקנים הישראלי. המוצר הזה לא כל כך נפוץ כרגה בארץ למרות שמיום ההשקה יש לנו כבר יותר מ50 לקוחות חדשים תוך פחות משבועים ומאות מעוניינים. הכי טוב אני חושב אם אתם סקרנים או מתעניינים זה לבוא ולראות בעצמכם איך האפוד הזה עובד. אנחנו עוברים לרחוב ישראל ב"ק 3 ביום ראשון הבה (02/07/2017). אנחנו נשמח לקבל אותכם ולענות על כל השאלות שלכם וגם להדגים לכם.

Helite Israel
28-06-2017, 19:22
האפוד עוטף את רוב פלג הגוף העליות ולא מעביר טיפת רוח.
רוכבים איתם על המסלול וכנראה ששם זה יישאר.

ניסית אותה כי כל מי שקנה לא התלונן בכלל על המוצר. האפוד מאוד מאוורר, אתה לא מרגיש אותו

Helite Israel
28-06-2017, 19:39
1. נוחות ברכיבה- האם הווסט מתנפנף ברוח? האם הוא "נושם" בימים חמים או כמו שקית זבל, האם מרגישים שהווסט עליך?
2. החיבור לאופנוע- האם הכבל מתנפנף ברוח ועלול לשרוט את מיכל הדלק? האם ירידה ועליה על האופנוע עם הכבל מחובר מסורבלת?

1. תלוי הזה מידה אתה תלבוש, תלוי גם אם התלבשת עם מעיל מתחת או לו. לצערנו הרב יש הרבה אופנוענים שאומרים לנו שהם לא לובשים שום דבר כדי להגן עליהם בזמן נסיעה שזה תעות מוחלטת.
כן יש "נושם"
בימים חמים
לא מ
רגישים שהווסט עליך
2.לא,
הכבל לא מתנפנף ברוח
לאת לוקח לך 5
שניות
ב
ירידה ועליה על האופנוע
3.מאוד איכותי
4. אני מקווה מאוד שלא

אני ממליץ לך לראות את זה בעצמר אבל רק כמה דוגמאות של רשויות בעולם שמשתמשים במוצרים שלנו

מכס (צרפת) , בית ספר למשטרה (צרפת),משמר מלכותי (ספרד),משטרה (צ ' כיה),משטרת מדריד – (ספרד) וכו

Helite Israel
28-06-2017, 19:42

1. תלוי הזה מידה אתה תלבש, תלוי גם אם התלבשת עם מעיל מתחת או לו. לצערנו הרב יש הרבה אופנוענים שאומרים לנו שהם לא לובשים שום דבר כדי להגן עליהם בזמן נסיעה שזה תעות מוחלטת.
כן יש "נושם"
בימים חמיםלא מרגישים שהווסט עליך
2.לא,הכבל לא מתנפנף ברוח
לוקח לך 5שניות בירידה ועליה על האופנוע
3.מאוד איכותי
4. אני מקווה מאוד שלא

אני ממליץ לך לראות את זה בעצמר אבל רק כמה דוגמאות של רשויות בעולם שמשתמשים במוצרים שלנו

מכס (צרפת) , בית ספר למשטרה (צרפת),משמר מלכותי (ספרד),משטרה (צ ' כיה),משטרת מדריד – (ספרד) וכו

Helite Israel
28-06-2017, 19:45
אתה בדקתה את האפוד הטרטל שלנו ???

Dresdner
29-06-2017, 10:06
מקפיץ!

יש פה מוצר שעשוי להיות דבר הדבר הבא בקרב ציוד חובה לאופנוען, ונראה שההתרגשות סביבו אפסית!

הדבר הבא הזה כבר נמצא בשוק 10 שנים (הכוונה לכרית אוויר עם כבל ולא לחברה הצפציפית הזאת) חברת פולו מכרה כאלו בעבר אבל שאלו לא נמכרו הם הורידו את המחיר ב50% בשביל לחסל את המלאי.
אולי החברות החדשות יצליחו איפה שהאחרות נכשלו

Dresdner
29-06-2017, 10:10
1. תלוי הזה מידה אתה תלבש, תלוי גם אם התלבשת עם מעיל מתחת או לו. לצערנו הרב יש הרבה אופנוענים שאומרים לנו שהם לא לובשים שום דבר כדי להגן עליהם בזמן נסיעה שזה תעות מוחלטת.
כן יש "נושם"
2.לא,הכבל לא מתנפנף ברוח
3.מאוד איכותי
4. אני מקווה מאוד שלא

מעריך את תשובתך והצטרפותך לפורום חשובה אבל אתה לא יכול להיות אובייקטיבי, מעדיף תשובות ממשתמש של המוצר לא מהמוכר שלו.

alexsupreme
29-06-2017, 10:58
כן יש "נושם"
2.לא,הכבל לא מתנפנף ברוח
3.מאוד איכותי
4. אני מקווה מאוד שלא

איך אפוד שמתנפח ולא דולף אוויר יכול לנשום?

Helite Israel
03-07-2017, 22:43
כבר הרבה רכשו ואני מנסה להיות הכי אוביקטיבי שאפשר למרות שאני היבואן של המוצר . אני הזמין את הרוכשים לענות לך על שאלותך . מה שבטוח הוא שהמוצר קיבל תקן אירופאי להשוואת למתחרים שלנו וזה עובדה מאוד אובייקטיבית שאי אפשר להתעלם ממנה...

Helite Israel
03-07-2017, 22:45
אנחנו נצליח 😉

Helite Israel
03-07-2017, 22:49
איך אפוד שמתנפח ולא דולף אוויר יכול לנשום?

ברגע שהאפוד מתנפח ( תוך 0.1 שניות ) הגז מתחיל לצאת . אתה צריך לחכות בערך שתי דקות עד שהאפוד מוציא את כל האוויר .

Helite Israel
03-07-2017, 22:53
מעריך את תשובתך והצטרפותך לפורום חשובה אבל אתה לא יכול להיות אובייקטיבי, מעדיף תשובות ממשתמש של המוצר לא מהמוכר שלו.

כבר הרבה רכשו ואני מנסה להיות הכי אוביקטיבי שאפשר למרות שאני היבואן של המוצר . אני הזמין את הרוכשים לענות לך על שאלותך . מה שבטוח הוא שהמוצר קיבל תקן אירופאי להשוואת למתחרים שלנו וזה עובדה מאוד אובייקטיבית שאי אפשר להתעלם ממנה...

hooo
04-07-2017, 15:31
מישהו במקרה זוכר איך הולך המיסוי על ג'קטים? מעבר למע"מ?
אם הג'קט יחשב כאביזר בטיחות בגלל כרית האויר זה רק מע"מ? עלות של הג'קט (הטורינג / ונטד למשל) בחול היא 3500 ש"ח ויש שמוכרים אפילו זול יותר, בהנחה שאת מיכל האויר הדחוס נהיה חייבים לקנות בארץ עוד 120 שח. הג'קט נמכר בארץ ב 5400 ש"ח

Dresdner
05-07-2017, 10:11

אתה רואה, אתה כבר מפיץ מידע לא נכון כי אתה לא אובייקטיבי, המתחרים שלך HIT AIR מציינים באתר שלהם שיש להם תקן אירופי למוצרי האופנועים שלהם

Dresdner
05-07-2017, 10:25
בתוספת לנ"ל לא מצויין איזה LEVEL של תקן הCE לHELITE יש מה שאומר שהתקן הוא על הווסט ולא על רמת ההגנה שלו.
כמעט כל אחד יכול לקבל תקן CE, גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו
EN1621-2

בקיצור אין לHELITE או למתחרים תקן לרמת ההגנה של כרית האוויר אלה רק תקן CE כללי

1cohen
05-07-2017, 15:01
אנחנו נצליח ��

לא עם מחירים כאלה. למה זה עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? 4000 ש"ח לעומת 2000?

Helite Israel
06-07-2017, 07:06
לא עם מחירים כאלה. למה זה עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? 4000 ש"ח לעומת 2000?

שלום, אני לא יודע איפה מצאתה את הדגם טרטל ב2000 שקלים בחו"ל ... ממה שאנחנו יודעים, המחיר הוא בסביבות ה 2450 ש"ח לא כולל יבוא, שרק על המחסנית האוויר יעלה לך משהו כמו 270 € לייבא. חוץ מזה המחיר באתר הוא 3299 ש"ח ולא 4000 ש"ח כמו שאתה מציין... אז אני לא מבין את תגובתך...

Helite Israel
06-07-2017, 07:16
אתה רואה, אתה כבר מפיץ מידע לא נכון כי אתה לא אובייקטיבי, המתחרים שלך HIT AIR מציינים באתר שלהם שיש להם תקן אירופי למוצרי האופנועים שלהם

אחד אני לא ציינתי שום שם של מתחרה, שתיים אם כבר אתה מדבר על המתחרה הזה יש לי אחד הלקוחות שבה אלי לקנות אחד מהמוצרים שלנו אחרי שהוא הלך למתחרה הזה שציין לו שאין להם תקן CE... כמובן שצריך לקחת את זה בערבון מוגבל ושאני לא לוקח החראיות על מה שהלקוח שלי אמר לי...

Helite Israel
06-07-2017, 07:22
בתוספת לנ"ל לא מצויין איזה LEVEL של תקן הCE לHELITE יש מה שאומר שהתקן הוא על הווסט ולא על רמת ההגנה שלו.
כמעט כל אחד יכול לקבל תקן CE, גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו
EN1621-2

הייתי מאוד סקרן על התגובה שלך אז חיפשתי.... אני מקווא שאתה קורא אנגלית :

Features:

Vest airbag compatible with all types of jackets and jackets without bumps ridges
Made of textile 600D material effective against abrasion, with a comfortable inner 3D mesh
Cut open under the arms to maintain a great freedom of movement
Trigger Cable
Inflation in 0.1 seconds
Reusable, refill gas replaced quickly and easily (type 60cc cartridge sizes S, M, L and XL and 100cc sizes for LL and XL-L)
Protected area back, neck and thorax
SAS TECH CE certified back protector, this hard protective provides a better distribution of shock protection from sharp objects, removable
Retro reflective line in the back
Earrings attaches robust and easy to use
Adjustment straps to adjust the width
Certification meets the CE standards EN1621-4 and EN1621-2 for the airbag and for back protector
SRA Note 3 ***

Helite Israel
06-07-2017, 07:57
מישהו במקרה זוכר איך הולך המיסוי על ג'קטים? מעבר למע"מ?
אם הג'קט יחשב כאביזר בטיחות בגלל כרית האויר זה רק מע"מ? עלות של הג'קט (הטורינג / ונטד למשל) בחול היא 3500 ש"ח ויש שמוכרים אפילו זול יותר, בהנחה שאת מיכל האויר הדחוס נהיה חייבים לקנות בארץ עוד 120 שח. הג'קט נמכר בארץ ב 5400 ש"ח

שלום
1/ יש הנחות השבוע בכל המוצרים אז אני ממליץ לך להתקשר לשירות הלקוחות אם אתה מתעננין במוצר ספסיפי.
2/ יש לנו מחסור על המחסניות האוויר כי היבוא עולה מאוד יקר על המוצר הזה ספסיפי, חבל שהיהי לך את ג'קט חז וחלילה בלי מחסנית אוויר
3/ על תשקח שאם אתה קונה מוצר של HELITE בחו"ל ושחז וחלילה יש לך בעיה עם המוצר האחראיות על הג'קט או על המחסנית אוויר (שנתיים על הג'קט ו 10 שנים על המחסנית אוויר) לא תקף בארץ זאת אומרת שתצתרך לפנות לאתר שמוחר לך בחו"ל ולא אלינו כדי שיטפלו בך.

Dresdner
06-07-2017, 17:53
הייתי מאוד סקרן על התגובה שלך אז חיפשתי.... אני מקווא שאתה קורא אנגלית :

Features:

Vest airbag compatible with all types of jackets and jackets without bumps ridges
Made of textile 600D material effective against abrasion, with a comfortable inner 3D mesh
Cut open under the arms to maintain a great freedom of movement
Trigger Cable
Inflation in 0.1 seconds
Reusable, refill gas replaced quickly and easily (type 60cc cartridge sizes S, M, L and XL and 100cc sizes for LL and XL-L)
Protected area back, neck and thorax
SAS TECH CE certified back protector, this hard protective provides a better distribution of shock protection from sharp objects, removable
Retro reflective line in the back
Earrings attaches robust and easy to use
Adjustment straps to adjust the width
Certification meets the CE standards EN1621-4 and EN1621-2 for the airbag and for back protector
SRA Note 3 ***

גם אני מאד הסתקרנתי ולא מצאתי שום היזכור לזה כשהקלקתי על כל אחד מהמוצרים באתר היצרן, אפשר קישור?
זה מה שהיצרן כותב על הטרטל

TURTLE CE Approved Airbag effective in 0.1 seconds
SAS-TEC back protector 1621-2 certified EC, removable
Textile 600D to effectively resist abrasion
Neon yellow to be seen better in the day
Retro-reflective tape to be seen at night
Interior textile 3D mesh for comfort
Clear underarm for freedom of movement
Robust front clips, easy to open and close
Adjustment straps to adjust the width at least 3-4"
1 CO2 cartridge and 1 motorcycle tether included

For sizes S-XL only use the 60CC CO2 Cartridge
For L-L and XL-L only use a 100CC CO2 Cartridge

Helite Israel
06-07-2017, 17:58
EN1621-2

בקיצור יש לHELITE תקן לרמת הכי מתקדם לגבי הגנה של כרית האוויר...5364

Helite Israel
06-07-2017, 18:50
גם אני מאד הסתקרנתי ולא מצאתי שום היזכור לזה כשהקלקתי על כל אחד מהמוצרים באתר היצרן, אפשר קישור?
זה מה שהיצרן כותב על הטרטל

TURTLE CE Approved Airbag effective in 0.1 seconds
Textile 600D to effectively resist abrasion
Neon yellow to be seen better in the day
Retro-reflective tape to be seen at night
Interior textile 3D mesh for comfort
Clear underarm for freedom of movement
Robust front clips, easy to open and close
Adjustment straps to adjust the width at least 3-4"
1 CO2 cartridge and 1 motorcycle tether included

For sizes S-XL only use the 60CC CO2 Cartridge
For L-L and XL-L only use a 100CC CO2 Cartridge

זה כתוב לך בנקודה השנייה אבל עם BAD COPY / PASTE

בברכה,

Dresdner
06-07-2017, 19:39
בקיצור יש לHELITE תקן לרמת הכי מתקדם לגבי הגנה של כרית האוויר...
5364

אתה רציני? EN1621-2 זה תקן למגן גב וכמו שרואים בתמונה זה התקן של מגן הגב של SAS שמסופק עם הווסט.
עדיין מחכה לקישור לאתר היצרן שמראה את תקן EN1621-4 בהקשר לכרית האוויר.
מזמין את כל מי שקורה כאן להיכנס לאתר היצרן ולהקליק על המוצרים ולראות בעצמו שתקן כזה לא נמצא שם, אשמח להודות בטעותי אם אכן זה שם

Dresdner
06-07-2017, 19:49
חברת CLOVER עוד מתחרה שלך מתגאה בתקן, לכן הייתי מצפה שHELITE ידביקו אותו בכל מקום כי הרי זה מוצר בטיחות וזה מה שמעניין את הלקוחות.
שוב אולי אני טועה אבל מחכה להוכחות ממך

Dresdner
06-07-2017, 20:24
שלום, אני לא יודע איפה מצאתה את הדגם טרטל ב2000 שקלים בחו"ל ... ממה שאנחנו יודעים, המחיר הוא בסביבות ה 2450 ש"ח לא כולל יבוא, שרק על המחסנית האוויר יעלה לך משהו כמו 270 € לייבא. חוץ מזה המחיר באתר הוא 3299 ש"ח ולא 4000 ש"ח כמו שאתה מציין... אז אני לא מבין את תגובתך...

אומנם זה נשמע כאילו אני נגד אבל אני לא, המוצר ידוע וטוב, יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל דבר בחיים וכמו שכבר הזכרתי איפשהוא אני מטלבט בין ברייס צוואר לכרית אוויר "מכנית" כי אלקטרונית יקרה מאד ומצריכה הטענה, אבל מאד מציק לי אי הדיוקים שלך.
הטורטל עולה בחול באיזור 2200 ש"ח בזמן שמחסנית אוויר כגיבוי עולה 80 שקלים.

Helite Israel
07-07-2017, 15:24
אומנם זה נשמע כאילו אני נגד אבל אני לא, המוצר ידוע וטוב, יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל דבר בחיים וכמו שכבר הזכרתי איפשהוא אני מטלבט בין ברייס צוואר לכרית אוויר "מכנית" כי אלקטרונית יקרה מאד ומצריכה הטענה, אבל מאד מציק לי אי הדיוקים שלך.
הטורטל עולה בחול באיזור 2200 ש"ח בזמן שמחסנית אוויר כגיבוי עולה 80 שקלים.

אתה מצחיק ממש...

בתגובה שלך : "
EN1621-2"

אתה מבקש ליראות תקן EN1621-2, אנחנו מוכיחים לך שיש לנו אותו אז עכשיב אתה קופץ לתקן אחר...
זה לא רק שאתה נשמה כאילו אתה נגד... אתה נגד

מה עשינו לך כדי שתהיהי אנטי ככה ? בסופו של דבר מייבאים מוצר חדש ויכותי מחול כדי להציל חיים עם תקנים רלוונטים ואתה סתם מחפש תירוצים ללכלך עליו. אם אתה כזה מתעננין במוצר אני מזמין אותך לבוא ולהתרשם ממנו במשרדים שלנו . אנחנו גם נשקיע עליך מחסנית גז כדי שתוכל ממש להבין עד כמה המוצר הזה מצוייו ומגן על חיים של אופנוענים. רחוב ישראל ב"ק 3, תל אביב, קומה 4 . תתקשר כדי לתאם פגישה : 033741119

אז תוכל באמת להביא את דעתך האמיתית על המוצר ולא סתם ספקולציות

בברכה,
גו'אן

Helite Israel
07-07-2017, 17:39
חברת CLOVER עוד מתחרה שלך מתגאה בתקן, לכן הייתי מצפה שHELITE ידביקו אותו בכל מקום כי הרי זה מוצר בטיחות וזה מה שמעניין את הלקוחות.
שוב אולי אני טועה אבל מחכה להוכחות ממך

תשובה מהיצרן לגבי הנורמה EN 1621-4 :

EN1621-4 is not an existing standard as it is not yet harmonized:

"It should be noted that a European standard defines airbag certifications: this is standard EN 1621-4.
It has, however, recently been repealed by France, with various experts questioning its methodology, which consists in guaranteeing a level of pressure achieved only by experimenting with camera-triggered cameras. "

Therefore, no airbag manufacturer can currently certify that it meets this standard.

אז בבקשה לפני התקפה חינם תברר באמת מה קורא באירופה בשביל כל מה שקשור לתקנים....
תבקש מCLOSER למה הם אז משאירים תקן שכבר לא רלוונטי????

שבת שלום
גיואן

Dresdner
08-07-2017, 00:14
אתה מראה חוסר הבנה במוצר שאתה מוכר, ואני מוכן להתערב איתך שHELITE עצמה תסכים עם הכתוב מטה
EN1621- 2 הוא התקן של מגן הגב של SAS לא של כרית האוויר ואין לו קשר לHELITE חוץ מהעובדה שאתם דוחפים אותו לתוך המוצר שלכם ואתה מציג אותו כתקן לכרית האוויר מה שהחברה עצמה לא עושה באתר שלה.
EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש.

אז בו נסכם, לווסט יש תקן כללי של CE ללא קשר ליכולת ההגנה שלו בתקן הכללי הזה נמצאת גם כרית האוויר
מגן הSAS שנמצא בווסט או המעיל בעל תקן CE דרגה 2

Helite Israel
08-07-2017, 21:42
אתה מראה חוסר הבנה במוצר שאתה מוכר, ואני מוכן להתערב איתך שHELITE עצמה תסכים עם הכתוב מטה
EN1621- 2 הוא התקן של מגן הגב של SAS לא של כרית האוויר ואין לו קשר לHELITE חוץ מהעובדה שאתם דוחפים אותו לתוך המוצר שלכם ואתה מציג אותו כתקן לכרית האוויר מה שהחברה עצמה לא עושה באתר שלה.
EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש.

אז בו נסכם, לווסט יש תקן כללי של CE ללא קשר ליכולת ההגנה שלו בתקן הכללי הזה נמצאת גם כרית האוויר
מגן הSAS שנמצא בווסט או המעיל בעל תקן CE דרגה 2

אני לא מסכים איתך בכלל. זה שחברת HELITE לא מסכימה לשים תקן לא רלוונתי כיום באתר שלהם כדי לא לשקר ללקוחות אי נקודה מאוד חשובה מבחינתי. היא תסכים לשים אותו חזרה כשהכול יהיה ברור.

"EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש."אז אתה אומר שעדיף לשקר ללקוח ???

מה שאנחנו מציגים הוא תקן אירופאי של המוצר נקודה. אתה רציתה לחפור אז ענינו לך על כל שאלותך.

זה שאתה אומר שיצרנים מתחילים להשתמש בו למרות שהתקן עוד לא גמור הוא פשות שקר מוחלת ללקוח. אם אתה מסכים לזה, אנחנו לא!

Dresdner
08-07-2017, 22:57
אני לא מסכים איתך בכלל. זה שחברת HELITE לא מסכימה לשים תקן לא רלוונתי כיום באתר שלהם כדי לא לשקר ללקוחות אי נקודה מאוד חשובה מבחינתי. היא תסכים לשים אותו חזרה כשהכול יהיה ברור.

"EN1621-4 עדיין בחיתוליו אבל זה יהיה התקן לכריות אוויר וכבר עכשיו למרות שעוד לא גמור יצרנים מתחילים להשתמש בו כי אין ברירה זה מה יש."אז אתה אומר שעדיף לשקר ללקוח ???

מה שאנחנו מציגים הוא תקן אירופאי של המוצר נקודה. אתה רציתה לחפור אז ענינו לך על כל שאלותך.

זה שאתה אומר שיצרנים מתחילים להשתמש בו למרות שהתקן עוד לא גמור הוא פשות שקר מוחלת ללקוח. אם אתה מסכים לזה, אנחנו לא!

אז אתה עדיין טוען שתקן 1621-2 הוא של הכרית בזמן שבתמונה שלך רואים שהוא של מגן הגב של חברת SAS?

Helite Israel
09-07-2017, 10:52
אז אתה עדיין טוען שתקן 1621-2 הוא של הכרית בזמן שבתמונה שלך רואים שהוא של מגן הגב של חברת SAS?

אני טואן שיש לנו תקן אירופאי עם "תקנים מתקדמים" כמו EN1621-2 ( אני חוזר על המשפת שלך : גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו EN1621-2" ואני טוען גם שאסור לשקר ללקוח לגבי תקנים שהם עדיין לא רלוונטים

ואתה עדיין טוען שצריך לשקר ללקוח ?

snirw
09-07-2017, 17:12
אני כעיקרון מעוניין בציוד כזה אם הוא אכן טוב לארץ, מקווה שהשבוע או שבוע הבא יהיה לי זמן לקפוץ ולבחון את הציוד והאוורור של המעילים האלו ולשפוך ולבער לחברי הפורום.

hooo
09-07-2017, 18:08
שלום
1/ יש הנחות השבוע בכל המוצרים אז אני ממליץ לך להתקשר לשירות הלקוחות אם אתה מתעננין במוצר ספסיפי.
2/ יש לנו מחסור על המחסניות האוויר כי היבוא עולה מאוד יקר על המוצר הזה ספסיפי, חבל שהיהי לך את ג'קט חז וחלילה בלי מחסנית אוויר
3/ על תשקח שאם אתה קונה מוצר של HELITE בחו"ל ושחז וחלילה יש לך בעיה עם המוצר האחראיות על הג'קט או על המחסנית אוויר (שנתיים על הג'קט ו 10 שנים על המחסנית אוויר) לא תקף בארץ זאת אומרת שתצתרך לפנות לאתר שמוחר לך בחו"ל ולא אלינו כדי שיטפלו בך.

בדיוקכמו שאמרת, ישהנחה רק לשבוע ואח"כהמחיר קופץ ל5400 במקום3500 אלפיים - זאתאומרת שאתה לוקח על אחריות 2000ש"ח??חצי מעלות הגקט?

Dresdner
09-07-2017, 21:28
אני טואן שיש לנו תקן אירופאי עם "תקנים מתקדמים" כמו EN1621-2 ( אני חוזר על המשפת שלך : גם באלי אקספרס מוצרים סינים מקבלים תקן CE שמבטיח שהמוצר לא יפגע במשתמש אבל לא מבטיח הגנה, בשביל זה יש תקנים מתקדמים כמו EN1621-2" ואני טוען גם שאסור לשקר ללקוח לגבי תקנים שהם עדיין לא רלוונטים

ואתה עדיין טוען שצריך לשקר ללקוח ?

אבל אתה זה שמטעה את הלקוח, מראה צילום של שקית מגן גב של חברת SAS וטוען שזה על כרית האוויר בזמן שבאתר היצרן לא רושמים את זה על אף מוצר של החברה.

ושוב למוצר שאתה מוכר כמו לרוב המתחרים שלך יש CE כללי שלא בודק את מידת ההגנה של כרית האוויר, נכון להיום אנחנו הצרכנים צרכים לסמוך על היצרנים שהמוצר אכן עושה את העבודה.

חברת CLOVER היא היחידה שהלכה קדימה ואולי רחוק מידי והעבירה את המוצר שלה בתקן החדש שעדיין לא ממש סגור, טוב או לא זה לא העניין וגם חברת clover היא לא העניין וגם לא על זה התחיל העניין.

הכר את המוצר שאתה מוכר זאת הדרך הכי טובה לשווק אותו ולהימנע מפוסטים כמו אלו.

Helite Israel
10-07-2017, 19:29
אבל אתה זה שמטעה את הלקוח, מראה צילום של שקית מגן גב של חברת SAS וטוען שזה על כרית האוויר בזמן שבאתר היצרן לא רושמים את זה על אף מוצר של החברה.

ושוב למוצר שאתה מוכר כמו לרוב המתחרים שלך יש CE כללי שלא בודק את מידת ההגנה של כרית האוויר, נכון להיום אנחנו הצרכנים צרכים לסמוך על היצרנים שהמוצר אכן עושה את העבודה.

חברת CLOVER היא היחידה שהלכה קדימה ואולי רחוק מידי והעבירה את המוצר שלה בתקן החדש שעדיין לא ממש סגור, טוב או לא זה לא העניין וגם חברת clover היא לא העניין וגם לא על זה התחיל העניין.

הכר את המוצר שאתה מוכר זאת הדרך הכי טובה לשווק אותו ולהימנע מפוסטים כמו אלו.

יש לי PDF שך 7 דפים על התקנים של היצרן. אם אתה מעוניין אני מזמין אותך לבוא ולראות

בברכה

Helite Israel
10-07-2017, 19:39
בדיוקכמו שאמרת, ישהנחה רק לשבוע ואח"כהמחיר קופץ ל5400 במקום3500 אלפיים - זאתאומרת שאתה לוקח על אחריות 2000ש"ח??חצי מעלות הגקט?

אני לא יודע על איזה מוצר אתה מדבר... תהיה יותר ספציפי בבקשה. אני לא רואה באתר כרגע שום מעיל ב 5400 שקלים ואם אתה מדבר על הVENTED אני לא יודע מי איפה אתה שמעת על מחיר של 3500 שקלים כי המחיר הזה לא קיים אצלנו...

Dresdner
11-07-2017, 08:55
יש לי PDF שך 7 דפים על התקנים של היצרן. אם אתה מעוניין אני מזמין אותך לבוא ולראות

בברכה

לא רוצה לבוא לראות, רק רוצה קישור שמוכיח את מה שאתה טוען כמו כן אין שום בעיה לעלות קבצים לשירות ענן לרווחת כל הגולשים

hooo
11-07-2017, 12:20
אני לא יודע על איזה מוצר אתה מדבר... תהיה יותר ספציפי בבקשה. אני לא רואה באתר כרגע שום מעיל ב 5400 שקלים ואם אתה מדבר על הVENTED אני לא יודע מי איפה אתה שמעת על מחיר של 3500 שקלים כי המחיר הזה לא קיים אצלנו...

בבקשה 3 לינקים שהמעיל שלכם כולל משלוח נמכר בחול ב 3500:
http://www.ebay.com/itm/Helite-Airbag-Motorcycle-Vest-Adventure-Jacket-Gray-ADV-Gear-Touring-Safety-/201460270850?hash=item2ee7f7c702:g:OcsAAOSw9r1V-e8p&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Helite-Airbag-Motorcycle-Adventure-Jacket-Black-Vest-Safety-Gear-Apparel-/201709205151?hash=item2ef6ce369f:g:N5UAAOSwVL1V-fXL&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Parka-casual-jacket-HELITE-Touring-Turtle-inflatable-moto-airbag-winter-/272123275495?var=&hash=item3f5bcfa8e7:m:m9rrrZxhX7KIjbb4KvFozvw&vxp=mtr

בהנחה שזה יסווג כציוד בטיחות זה יקבל רק מע"מ - 4095 ש"ח
בהנחה שיסווג סתם כציוד הלבשה הגקט יעלה 4340 ש"ח (לפי הטבלה הנ"ל http://62.219.95.10/misimmerukht/)

ועדיין המחיר אצלכם באתר 5000 ש"ח (http://www.helite.co.il/en/airbag-jacket/13-touring.html) [לא ברור מה הכוונה ב 6000 ש"ח שמחוק... זמני? מבצע? ]

Helite Israel
13-07-2017, 13:24
לא רוצה לבוא לראות, רק רוצה קישור שמוכיח את מה שאתה טוען כמו כן אין שום בעיה לעלות קבצים לשירות ענן לרווחת כל הגולשים

אל תבוא לראות ותסתדר אז למצוא מה שאתה מחפש לבד

בברכה

Helite Israel
13-07-2017, 14:13
בבקשה 3 לינקים שהמעיל שלכם כולל משלוח נמכר בחול ב 3500:
http://www.ebay.com/itm/Helite-Airbag-Motorcycle-Vest-Adventure-Jacket-Gray-ADV-Gear-Touring-Safety-/201460270850?hash=item2ee7f7c702:g:OcsAAOSw9r1V-e8p&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Helite-Airbag-Motorcycle-Adventure-Jacket-Black-Vest-Safety-Gear-Apparel-/201709205151?hash=item2ef6ce369f:g:N5UAAOSwVL1V-fXL&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Parka-casual-jacket-HELITE-Touring-Turtle-inflatable-moto-airbag-winter-/272123275495?var=&hash=item3f5bcfa8e7:m:m9rrrZxhX7KIjbb4KvFozvw&vxp=mtr

בהנחה שזה יסווג כציוד בטיחות זה יקבל רק מע"מ - 4095 ש"ח
בהנחה שיסווג סתם כציוד הלבשה הגקט יעלה 4340 ש"ח (לפי הטבלה הנ"ל http://62.219.95.10/misimmerukht/)

ועדיין המחיר אצלכם באתר 5000 ש"ח (http://www.helite.co.il/en/airbag-jacket/13-touring.html) [לא ברור מה הכוונה ב 6000 ש"ח שמחוק... זמני? מבצע? ]

מה שאני אמרתי לך אז, אצלנו אין מחירים כאלו אתה מדבר על חו"ל ... אתה מוזמן לקנות בחו"ל רק שתדע כמה דברים לפני קנייתך :
1/האחריות על המוצרים(2 על המעיל / אפוד, 10 שנים על המחסנית) תהייה מול החברה שקנית לא מולנו - בעיה כל שהיא כגון החלפת מחסנית אוויר, תיקון המעיל או האפוד וכו... תצטרך לעשות מול החנות בחו"ל. כמובן שהחנות לא תיקח על עצמו את דמי המשלוח הלוך חזור
2/תשאל בבקשה לפני קנייתך כמה יעלה היבוא של המוצר. אני כבר אומר לך בסביבות ה350€ (הם יגידו לך 40€) . רק שתדע שכבר מישהו רצה להביא את המוצר לפני חודש ושהוא עדיין תקוע עם המוצר שם. לצערנו לא יכולים לעזור...
3/אני מקווה מאוד בשבילך שזה לא יהיה תקוע במכס ימים כי גם על זה תשלם

אם אתה מוכן לקחת את הסיכונים האלו אז בבקשה אתה מוזמן להזמין בחו"ל , אם אתה מעדיף לקבל שירות כמו שצריך, אחריות, מענה על כל דבר אתה מוזמן לבוא אלינו.

בברכה

Dresdner
13-07-2017, 19:23
אל תבוא לראות ותסתדר אז למצוא מה שאתה מחפש לבד

בברכה
מצאתי לבד רק פשוט זה לא תואם את מה שאתה אומר.

Dresdner
13-07-2017, 19:47
אגב למה לא ציינת באתרך שכרית האוויר היא בתקן level 2?
כתוב שכרית האוויר היא עם תקן CE ושמגן הגף הנשלף הוא של SAS level 2

מחכה לראות שם "כרית אוויר עם תקן 1621-2"

snirw
01-08-2017, 20:39
בעקבות כל הדיון התעוררה בי סקרנות ועניין במוצרים שיש סיכוי שיכולים להגן עליי יותר ממעיל רגיל הזה נסעתי לחנות על מנת להתרשם.
היו להם כמה סוגים של מעילים, אותי עניין המעיל המאוור, עובד בעמק הירדן תנאי לחות וחום ממש מגעילים.
משה ויעל מתפעלים את הסוכנות הסבירו לי על מגוון המוצרים שלהם, אפילו "פתחו" עליי כרית אוויר, חברה שלי ממש נבהלה מהרעש, המערכת ממש נצמדת יפה לגב לחזה ולבטן.
אהבתי שחשבו גם למגן את האזור בו הבלון יושב כדי לא ליצור פגיעות מעיכה בזמן תאונה. מגב הגב נראה רציני ואיכותי, מגני הכתפיים והמרפקים נראים קצת דקים ופחות מרשימים.
המעיל עצמו נראה דיי מאוורר ובנוי מרשת כאשר באזור הכרית כמובן לא יהיה אוורור אך בידיים בית השחי והצלעות יש אוורור טוב.

לאחר כשבוע של מחשבות עם עצמי השתכנעתי לקנות מעיל כזה.
בהמשך ניתן סקירה ארוכה ורצינית

Drflotz
02-08-2017, 14:58
אין מה לדאוג, ברור שהמחיר הזה לא ישאר וכמו כל דבר, תיהיה תחרות והמחיר ירד.
הייתי מעוניין במוצר אבל בטוח לא במחיר הזה...

MayoK
02-08-2017, 15:51
ג'ואן, הערה קטנה ואנא ממך, קח אותה בהבנה הראויה - אם החלטתם לשווק לקהל דוברי עברית, אני ממליץ לכם בחום לקחת סוכן מכירות/משווק שהעברית שגורה בפיו ובמקלדתו.

Yaniv
09-08-2017, 22:49
לא הבנתי מכל הבאלגן פה

אם אני קונה את המוצר בחול , יש לי אפשרות בארץ לרכוש בלון מילוי גז במקרה הצורך?

תודה

Yaniv
10-08-2017, 17:47
אז לא

We recently had several customers buying their HELITE vests online in Germany without the cartridge to save shipping cost, then asking our distributor in Israel to supply them the cartridge.
Our Israelian distributors are upset to insure the service for customers who are not buying from them.

If you send a copy of your Helite vest invoice to ADKEYZ TECHNOLOGIES and they see that you bought your vest before they were established (May 2017), I am sure that they will be happy to supply you with spare cartridges.

Best regards,

G.THEVENOT

moonshield
10-08-2017, 18:06
התנהגות יבואן ישראלי חזירי טיפוסית. מצער מאוד שזה המצב אצלם.

Dresdner
12-08-2017, 10:08
היבואן "upset" כמעט השתנתי מצחוק.

mudale222
12-08-2017, 11:01
אשכרה.. כאילו הם עושים את זה בחינם...
ראבק, קצת לחשוב קדימה על יחסי ציבור של המוצר והחברה.
מה אנשים יגידו כשלא ימלאו להם את הכלים והמעיל לא שווה כלום והולך לפח?

Dresdner
12-08-2017, 12:01
זה כמו להיכנס לאופנועית ולבקש לקנות משקף לקסדת אראי ואז יבקשו ממך קבלה כדי להוכיח שקנית בארץ את הקסדה :tomato2:

אRני
12-08-2017, 13:12
שיקולים מסחריים של היצרן\יבואן הם בדיוק מה שהם - זכותם זה עסקם הפרטי ואתם לא מחוייבים לרכוש מהם.
נראה לי שהתגובות על המחיר ברורות אפשר להמשיך לדון על תכונות ושימוש המוצר.
ניכר שיש המון עניין מצד הרוכבים בסוג כזה של מיגון, בבקשה שמרו את הדיון ענייני.

moonshield
12-08-2017, 13:34
למען האמת, הדיון היה ענייני לכל אורכו. התנערות יבואן מאספקת ציוד משלים, בגלל שלא נרכש ממנו היא התנהגות שתגרום, לי לפחות, להימנע מכל קניה שהיא מאותו יבואן. כמו שדרזנר כתב, או ש AD מוטוספורט יסרבו למכור מיגון גב למעיל רוויט שנקנה בהולנד,או לכל הפחות יתנו את המכירה בהוכחה שהמעיל נקנה לפני שad הוקמו.

droravr
12-08-2017, 19:42
שיקולים מסחריים של היצרן\יבואן הם בדיוק מה שהם - זכותם זה עסקם הפרטי ואתם לא מחוייבים לרכוש מהם.

לא להסכים למכור מחסניות למוצר שנקנה בחו"ל זה לא שיקול מסחרי, זה חוצפה, אמרו זאת פה קודם וצודקים ב-100%. חבל שיבואן מסתכל לטווח הזמן הקרוב בלבד ולא מבין ששירות טוב גם למוצרים משלימים יביא לקוחות לחזור אליו גם בעתיד.

Yaniv
12-08-2017, 20:01

ממש לא נכון:)
בדיוק כמו שהייתי לי קסקה קודמת שהביאו מחול ופה רכשתי לה משקף מושחר + ריפוד מאביזרין (במחיר יקר כמובן שיש רק בארץ , אבל זה מה איכפת להם,הם רוצים למכור, כי אם לא הם אז חנות אחרת תמכור לי) פה יובואן יודע שניתן לרכוש רק ממנו בארץ ועושה מאיתנו לקח שבוי

אם הוא חושב שזה משתלם לא אז לא:) גם שיגיע לזמן לתת שרות ואחריות עדיין נקבל אותו יחס כי זה משהו מגמתי.
אזמין מחול, גם בלוני מילוי אביא בחול אם יש צורך במשלוח ימי.

גם המחיר לא משהו גם השרות לא משהו.
אם מחירים בארץ זאת מציאות יום יומית ומשהו שגורף לכולם, נושא השרות ללקוח תלוי בגישה של כל חברה וחברה.

אRני
12-08-2017, 21:45
אתם רוצים לקנות בחו"ל את המעיל ואת האביזרים מהיבואן הישראלי, היבואן הישראלי לא מעוניין לשתף עם זה פעולה. אתם לא מרוצים מזה.
נראה לי שהנקודה הובהרה.

Dresdner
12-08-2017, 22:20
אתם רוצים לקנות בחו"ל ולקבל שירות מהיבואן הישראלי, היבואן הישראלי לא מעוניין לשתף עם זה פעולה. אתם לא מרוצים מזה.
נראה לי שהנקודה הובהרה.

לא, הם רוצים לקנות אביזרים וחלקים מהיבואן בארץ, בכסף לא בחינם.

אRני
12-08-2017, 23:18
אני מודה על הדאגה להבנה שלי אבל הבנתי מצויין.
בכל אופן ערכתי כדי שנוכל להתקטנן גם על פרטים אחרים.
הנקודה שלכם ברורה אני בטוח שגם היבואן יקרא את התגובות ויקח לתשומת ליבו.

Yaniv
12-08-2017, 23:40
אני רוצה ולקנות בארץ. אין לי בעיה לשלם גם יותר:) רגילים לזה.

אבל לא חצי עלות של אפוד, רק מסיבה שאין תחרות ויבואן מנצל את זה.
רק לבדיקה אשלח מייל לעוד כמה מפיצים האירופה, אציין שאפוד לא נרכש במדינה שלהם ונראה אם רק בישראל מסרבים למכור לנו אביזרים

אRני
13-08-2017, 00:53
אז אל תקנה.

moonshield
13-08-2017, 11:16
יש לי שאלה אחרת, קצת דומה אבל גם שונה:
נניח שאני יורגן, תייר גרמני עמיד עם תחביב מעט מוזר שכולל טיולי אפנועים ברחבי העולם. ברשותי מעיל של HELITE שנקנה לפני חודשיים בגרמניה, וברשותי שני מיכלי גז לשמירה על גופי בעת תאונה. רצה הגורל האכזר ובמהלך רכיבה בארץ הקודש נקלעתי לתאונה ומיכלי הגז שברשותי נפרקו. בדקתי במרשתת וראיתי שקיים יבואן רשמי של HELITE בארץ. האם גם לי, יורגן מגרמניה, HELITE יסרבו למכור/למלא מיכלי גז?
ועכשיו, יורגן מגרמניה הפך לפתע למתן מראשון, מה ההבדל בין שנינו?

mudale222
13-08-2017, 12:27
אני אומר שבדוק הוא ימכור לך... אבל יז**ן אותך כי אתה תייר :headbang:
המחיר יהפוך משקלים ליורו..

מיקי
13-08-2017, 13:58
השאלה אם הוא נציג רישמי של החברה בארץ או יבואן עצמאי .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Yaniv
13-08-2017, 16:42

https://www.helite.com/contact-us

מיקי
13-08-2017, 18:48
יש הבדל בין מפיץ לנציג...

Dresdner
15-08-2017, 11:22
אז הנה חברת היט אייר, היבואן הישראלי (http://www.hit-air.co.il) תמכור לכם דרך אתרה את מיכל המילוי בלי לשאול שאלות חודרניות.

moonshield
15-08-2017, 12:59
אחלה מציאה!
עכשיו נהיה ריאלי לקנות את המוצרים האלו במחירים סבירים עם אפשרות שימוש רב-פעמית.

מיקי
15-08-2017, 16:32
באתר מוטואין תחת האפוד של הלד קפסולות של הלייט 60 או 100 גרם ב 100 שח

Helite Israel
16-08-2017, 04:02
יש לי שאלה אחרת, קצת דומה אבל גם שונה:
נניח שאני יורגן, תייר גרמני עמיד עם תחביב מעט מוזר שכולל טיולי אפנועים ברחבי העולם. ברשותי מעיל של HELITE שנקנה לפני חודשיים בגרמניה, וברשותי שני מיכלי גז לשמירה על גופי בעת תאונה. רצה הגורל האכזר ובמהלך רכיבה בארץ הקודש נקלעתי לתאונה ומיכלי הגז שברשותי נפרקו. בדקתי במרשתת וראיתי שקיים יבואן רשמי של HELITE בארץ. האם גם לי, יורגן מגרמניה, HELITE יסרבו למכור/למלא מיכלי גז?
ועכשיו, יורגן מגרמניה הפך לפתע למתן מראשון, מה ההבדל בין שנינו?

שלום , אין הבדל בניכם כי לא נמכור לו מיכל נוסף אם הוא קנה את המוצר שלו בגרמניה

Helite Israel
16-08-2017, 04:07
אני רוצה ולקנות בארץ. אין לי בעיה לשלם גם יותר:) רגילים לזה.

אבל לא חצי עלות של אפוד, רק מסיבה שאין תחרות ויבואן מנצל את זה.
רק לבדיקה אשלח מייל לעוד כמה מפיצים האירופה, אציין שאפוד לא נרכש במדינה שלהם ונראה אם רק בישראל מסרבים למכור לנו אביזרים

שלום Yaniv, האפוד באירופה עולה בסביבות ה 2490 שקלים . האפוד בארץ עולה במבצע 2990 שקלים. אני מאוד מצטער אבל אני עושה חשבון ואני לא מצליח להגיע לכפות מחיר ...

Helite Israel
16-08-2017, 04:13

אנחנו היבואנים הרשמיים ובלעדיים* בארץ

Helite Israel
16-08-2017, 04:21
למען האמת, הדיון היה ענייני לכל אורכו. התנערות יבואן מאספקת ציוד משלים, בגלל שלא נרכש ממנו היא התנהגות שתגרום, לי לפחות, להימנע מכל קניה שהיא מאותו יבואן. כמו שדרזנר כתב, או ש AD מוטוספורט יסרבו למכור מיגון גב למעיל רוויט שנקנה בהולנד,או לכל הפחות יתנו את המכירה בהוכחה שהמעיל נקנה לפני שad הוקמו.

אנחנו מאוד מצטערים על כך שתבחר לא לקנות אצלנו. אתה צריך להבין שאנחנו מוכרים ציוד בטיחותי ואחת מהסיבות החשובות שאנחנו לא רוצים למכור ציוד משלים אלה רק סטים היא שעל כל מכירה יש הדרכה ומגיעים לאופנוע כדי לבדוק איפה לשים לך את החגורה כמו שצריך . זאות אומרת שהשירות ניתן עד הסוף. במקרא שמישהו קנה בחול אנחנו לא יודעים ולא נבדוק אם הוא עבר הדרכה כמו שצריך. אם חז וחלילה קורא לא תאונה בארת לא רוצים להיות מעורבים למצב שהמוצר לא הופעל בגלל שלא הדריכו אותו כמו שצריך או לא התקינו לו את החגורה כמו שצריך ולא רוצים לקבל תלונות.

Helite Israel
16-08-2017, 04:26
אז הנה חברת היט אייר, היבואן הישראלי (http://www.hit-air.co.il) תמכור לכם דרך אתרה את מיכל המילוי בלי לשאול שאלות חודרניות.

לקנות מיכל מחברה אחרת היא אני חושב החלתה שגויה לחלותין אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה כמובן . כי אם המיכל לא נפתח כמו שצריך או כל בעיה שהיא, למי תפנה? לחברה המתחרה שמכר לך את המיכל ? ליצרן? כמובן לא אלינו וטוב שכך כי לא רוצים להיות מעורבים במקרים כאלו בחלל

Helite Israel
16-08-2017, 04:29
אחלה מציאה!
עכשיו נהיה ריאלי לקנות את המוצרים האלו במחירים סבירים עם אפשרות שימוש רב-פעמית.

לקנות מיכל מחברה אחרת היא אני חושב החלתה שגויה לחלותין אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה כמובן . כי אם המיכל לא נפתח כמו שצריך או כל בעיה שהיא, למי תפנה? לחברה המתחרה שמכר לך את המיכל ? ליצרן? כמובן לא אלינו וטוב שכך כי לא רוצים להיות מעורבים במקרים כאלו בכלל

Helite Israel
16-08-2017, 04:33
אשכרה.. כאילו הם עושים את זה בחינם...
ראבק, קצת לחשוב קדימה על יחסי ציבור של המוצר והחברה.
מה אנשים יגידו כשלא ימלאו להם את הכלים והמעיל לא שווה כלום והולך לפח?

אנחנו בדיוק חושבים על היחסי ציבור של החברה. לא רוצים לקבל תלונות על מוצר שלא מחרנו ללקוח עם הדרכה נכונה ובדיקה של החיבור לאופנוע ולא רוצים להיות מעורבים במקרה שהמוצר לא יופעל כמו שצריך בגלל זה

Helite Israel
16-08-2017, 04:34
באתר מוטואין תחת האפוד של הלד קפסולות של הלייט 60 או 100 גרם ב 100 שח

לא שולחים את המיכל לארץ

Helite Israel
16-08-2017, 04:38
לא להסכים למכור מחסניות למוצר שנקנה בחו"ל זה לא שיקול מסחרי, זה חוצפה, אמרו זאת פה קודם וצודקים ב-100%. חבל שיבואן מסתכל לטווח הזמן הקרוב בלבד ולא מבין ששירות טוב גם למוצרים משלימים יביא לקוחות לחזור אליו גם בעתיד.

לא לדאוג, אנחנו מסתכלים על הטווח הארוך . השירות מצוין אני לא מקיר אף קונה אצלנו שלא היה מרוצה ברוך השם

Dresdner
16-08-2017, 10:12
לקנות מיכל מחברה אחרת היא אני חושב החלתה שגויה לחלותין אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה כמובן . כי אם המיכל לא נפתח כמו שצריך או כל בעיה שהיא, למי תפנה? לחברה המתחרה שמכר לך את המיכל ? ליצרן? כמובן לא אלינו וטוב שכך כי לא רוצים להיות מעורבים במקרים כאלו בחלל

לא התכוונתי שיקנו מיכל של חברה אחרת וישימו אותו בזה שאתה מוכר (כמובן מסוכן וטיפשי), פשוט בגלל שאתה מתעקש לעשות סלקציה בין לקוחות המלצתי לחברי הפורום לקנות מחברה שלא איכפת לה מאיפה קנית את האיפוד ותמכור לך באינטרנט כל מה שתרצה.

אנחנו כציבור הרוכבים צריכים לתמוך בעסקים שלא מנסים לכפות משהוא שלא לטובתנו לכן http://www.hit-air.co.il (http://www.hit-air.co.il/) תיהיה הבחירה שלי.

אגב אם רוכב ישראלי שיגיע לגרמניה עם הווסט של HELITE ויבקש מיכל מילוי אף אחד לא ישאל אותו איפה הוא קנה את הווסט.

Helite Israel
16-08-2017, 11:06
לא התכוונתי שיקנו מיכל של חברה אחרת וישימו אותו בזה שאתה מוכר (כמובן מסוכן וטיפשי), פשוט בגלל שאתה מתעקש לעשות סלקציה בין לקוחות המלצתי לחברי הפורום לקנות מחברה שלא איכפת לה מאיפה קנית את האיפוד ותמכור לך באינטרנט כל מה שתרצה.

אנחנו כציבור הרוכבים צריכים לתמוך בעסקים שלא מנסים לכפות משהוא שלא לטובתנו לכן http://www.hit-air.co.il (http://www.hit-air.co.il/) תיהיה הבחירה שלי.

אגב אם רוכב ישראלי שיגיע לגרמניה עם הווסט של HELITE ויבקש מיכל מילוי אף אחד לא ישאל אותו איפה הוא קנה את הווסט.

אני לא חושב שהמתחרים יתנו לך לקנות מיכל אם לא קניתה את האפוד אצלהם. תברר אבל במקרא שכן אז מצאת פיתרון מצוין ואני שמח על כך .
לגבי הרוכב הישראלי שלא ישאלו אותו איפה הוא קנה את הווסט. כמובן שלא יהיה אכיפת להם למכור לו את המיכל כי הוא תייר ויודעים שרוב הסיכויים אם קורא משהו לא בסדר שלא תוכל להעמיד אותו במשפחת כי הוא נמצה בגרמניה ואתה נמצה בארץ. בחברה לא רוצים להתעסק עם תביעות מסוג זה . ברוך השם לא יהיו תביעות בכלל כי המוצר מצוין אבל עם כבר יהיה , רוצים לדעת שאנחנו היחידים שמכרו ללקוח את כל הסט ולא רק חלק מהמוצר .

בברכה,
גו'אן

moonshield
16-08-2017, 12:41
תשמע גו'אן,
אני ממש מצטער לומר את זה ככה בצורה בוטה, אבל התשובות שלך מייצגות את כל מה שחולה ורקוב בקרקס שנקרא היבואן הישראלי (בפרט 'היבואן הבלעדי'):
כזה שרק מחפש איך לסנדל את הלקוחות שלו אליו ולא מאפשר לו שום גמישות. אחד שמנסה ככל יכולתו להתנער ממתן שירות מינימלי תוך שימוש בתירוצים פסאודו-משפטיים.
פעם שוק המכשירים הסלולריים התנהל ככה, כמו גם רוב שאר השווקים.
יצא לי להתעסק מעט עם יבואן של נעלי יוקרה מארה"ב (משפחה), שגם ניסה להתנער ממתן אחריות ושירות ללקוחות שרכשו נעלים מחו"ל וכשלא קיבלו מענה פנו עצמאית ליצרן, שהחזיר תשובה לאותו היבואן שעיקרה היא שעליו לתת שירות מלא ללקוחות כאילו נרכש ישירות מהם.
עם שירות לקוחות כזה, תשובות רוויות אטימות וקיבעון, גם אם המוצר שלכם היה היחידי שמציל בוודאות ממוות, ועל הדרך מעניק חיי נצח, את הכסף שלי היבואן לא היה רואה. כמו עם כמעט כל שאר מוצרי הצריכה שלי (גם ציוד שמוגדר כציוד בטיחות לרכיבה ועוד) גם את המוצר הזה הייתי מעדיף לקנות בחו"ל, מיבואן שלא מזלזל בלקוחותיו, גם במחיר איבוד ה"אחריות" שלכם.

lokimonster
16-08-2017, 13:07
מצטרף לMOONSHIELD
היבואנים בארץ הקודש (לפחות אילו שאני מתקל בהם) אכן גובים מחירים מגוחכים בהשוואה למה שיש בחו"ל.
בין אם זה צודק מבחינתם או לא זה לא משנה כאשר אני יכול להביא את אותו מוצר ב200 אחוז פחות.
יש מעט מאוד יבואנים שאכן מוכרים את מוצריהם פה במחירי חו"ל - מכיר אחד והוא משוטט פה בפורום והוא מוכיח שזה כנראה אפשרי.

hooo
16-08-2017, 16:04
ג'ואן, לא רק ש
MOONSHIELD צודק במאה אחוז, אם היית כל כך דואג ללקוחות הישראליים ורוצה שהם יהיו מרוצים ויחיו אז היית מזיז את התחת שלך ויוצא מהמשרד כדי לדבר עם האופנוען ולברר שהוא באמת מחבר את הוסט לאופנוע כמו שצריך גם אם הוא קנה רק מיכל. ככה צריך להיות שירות מסביר פנים, מה שאתה אומר זה שרק הכסף מעניין אותך.
זה לא פחיתות כבוד להסביר לאופנוען שהתקין משהו לא נכון איך מתקינים נכון בטח כשמדובר בציוד בטיחות.

Dresdner
16-08-2017, 22:09
אני לא חושב שהמתחרים יתנו לך לקנות מיכל אם לא קניתה את האפוד אצלהם. תברר אבל במקרא שכן אז מצאת פיתרון מצוין ואני שמח על כך .
לגבי הרוכב הישראלי שלא ישאלו אותו איפה הוא קנה את הווסט. כמובן שלא יהיה אכיפת להם למכור לו את המיכל כי הוא תייר ויודעים שרוב הסיכויים אם קורא משהו לא בסדר שלא תוכל להעמיד אותו במשפחת כי הוא נמצה בגרמניה ואתה נמצה בארץ. בחברה לא רוצים להתעסק עם תביעות מסוג זה . ברוך השם לא יהיו תביעות בכלל כי המוצר מצוין אבל עם כבר יהיה , רוצים לדעת שאנחנו היחידים שמכרו ללקוח את כל הסט ולא רק חלק מהמוצר .

בברכה,
גו'אן

נכנסתי לאתר היט אייר ישראל והמיכל עומד למכירה און ליין בלי שאלות.

טענת התביעות שלך לא מחזיקה מים ככה שאני אפילו לא נכנס לזה.

לגבי שירות Helite בגרמניה הם מוכרים לכל אחד, גרמני, ישראלי או צ'רקאסי והכל און ליין במשלוח הביתה תוך יומיים, בין אם זה מיכל או ווסט ההוראות בפנים שחור על גבי לבן, מי שרוצה להשתמש לפי ההוראות סבבה מי שרוצה לקפוץ עם זה מבניין 15 קומות מי אתה שתגיד לו אחרת? הקומוניזם כמעט וחלף מהעולם תתקדם!

Yaniv
16-08-2017, 22:35
שלום Yaniv, האפוד באירופה עולה בסביבות ה 2490 שקלים . האפוד בארץ עולה במבצע 2990 שקלים. אני מאוד מצטער אבל אני עושה חשבון ואני לא מצליח להגיע לכפות מחיר ...

http://www.helite.co.il/en/airbag-vest/9-helite-turtle-airbag-vest-hi-viz.html

https://www.revzilla.com/motorcycle/helite-turtle-airbag-vest

Yaniv
16-08-2017, 22:57
דרום אפריקה:)
רחוקה מאירופה לא?

מה מחיר

https://www.lovelifeandride.com/product/helite-turtle-vest/

620 דולר:) מחיר בארץ? 950
מחיר ברוסיה 680 דולר.
מחיר בנורווגיה? כן הביקוש שם ענק , רוכבים שם כל השנה . 750 דולר:)) תן לי פה בארץ 760 לוקח.

כל זה כי אין תחרות:)
בקצב כזה אפשר לארגן רכישה קבוציתית של כמה עשרות אפודים ישירות מיצרן לדעתי.

moonshield
16-08-2017, 23:40
^^^
אם אכן תווצר כזאת קניה קבוצתית אשמח לדעת.

Dresdner
17-08-2017, 12:10
כל זה כי אין תחרות:)
בקצב כזה אפשר לארגן רכישה קבוציתית של כמה עשרות אפודים ישירות מיצרן לדעתי.

למה אין תחרות? אין הרבה חברות שמייצרות כריות האוויר לאופנועים ונכון להיום 2 מהם מוכרות בישראל, עדיין לא מבחר גדול אבל עדיין יש אפשרות בחירה (והמחירים לא זהים)

hooo
18-08-2017, 13:23
אם תווצר קסוצת רכישה גם אני בעניין :)

MayoK
20-08-2017, 10:39
למה אין תחרות? אין הרבה חברות שמייצרות כריות האוויר לאופנועים ונכון להיום 2 מהם מוכרות בישראל, עדיין לא מבחר גדול אבל עדיין יש אפשרות בחירה (והמחירים לא זהים)

נכון, המחירים לא זהים ועדיין שתי החברות גובות מחירים גבוהים שלדעתי הם לא פרופורציונלים בכלל בתנאי השוק של היום, כשכל אחד עם גישה לאינטרנט וכרטיס אשראי יכול להזין מחו"ל מה שהוא רוצה.

בדיקה זריזה של המעיל HIT AIR EU6:
היט אייר מתמתחרים אותו בארץ ב- 3,900 ש"ח, נמכר ברשת ב700 דולר.

הגזמה.

matanbar26
20-08-2017, 12:37
נכון, המחירים לא זהים ועדיין שתי החברות גובות מחירים גבוהים שלדעתי הם לא פרופורציונלים בכלל בתנאי השוק של היום, כשכל אחד עם גישה לאינטרנט וכרטיס אשראי יכול להזין מחו"ל מה שהוא רוצה.

בדיקה זריזה של המעיל HIT AIR EU6:
היט אייר מתמתחרים אותו בארץ ב- 3,900 ש"ח, נמכר ברשת ב700 דולר.

הגזמה.

רק לציין (בהנחה שה700 דולר שרשמת זה לא כולל מיסים ומשלוח) שעל המחיר הזה יש להוסיף בערך 30% מע'"מ ומס קנייה ועלות משלוח שלא תרד לדעתי מעוד 100 דולר.
ויותר מזה, המעמ והמיסים מחושבים על המחיר+עלות המשלוח ככה שהגעת ל1000 דולר בערך.
1000 דולר זה בערך 3600-3700 שקל.

Helite Israel
20-08-2017, 17:45
^^^
אם אכן תווצר כזאת קניה קבוצתית אשמח לדעת.

מה שאני סם לב הוא שכן המוצר מעניין אתכם ואני מאוד שמח על כך. אם אתם מהרגנים קבוצת רכישה מספיק גדולה יכול להיות שנוכל לעשות משהו בשביל המחיר . ( בטוח לא מחיר של חול כי זה אי אפשר) אבל משהו שמתקרב לזה ככה שתקבלו גם מחיר טוב וגם שירות בארץ . מי שמתעניין לרעיון הזה יכול להשאיר פרטים ב-support@helite.co.il. אנחנו נשמח לטפל בכם ונשמח בסופו של דבר שתהיו מרוצים ממוצרנו ומיהשירות שלנו.

בברכה,
גו'אן

ofir
21-08-2017, 01:45
ג'ואן -
לא רוצה לבעס אותך אבל...
כנראה שאינך שולט ברזי השפה העברית כדי לקרוא בין השורות.

אי שם לאורך השרשור בזמן שהתבצרת בעמדה שלא קיבלה גיבוי באף מבחן לוגי/משפטי/רציונלי ו/או מחברי הפורום,

אמרו לך בגדול -
אם אתה לא מוכן להיות יבואן הוגן [והסבירו מה לדעתם זה הוגן]
לא נקנה ממך.
גם אם נצטרך את כאב הראש הזה שנקרא קבוצת רכישה.

קח בחשבון ששירות טוב - זה לא רק מה שאתה חושב שהוא טוב ונכון,
אלא גם, ואולי בעיקר איך שמרגישים הלקוחות שלך. גם אלו הפוטנציאלים.

moonshield
21-08-2017, 12:58
^^^^
מה שהוא אמר, מילה במילה...
זאת חוכמה קטנה לקפוץ על עגלת המזומנים ברגע שמזדמנת אופציה עסקית. מוכר טוב (וחכם) ידע לפרק את הפצצה הזאת לפני שהיא נדרכה.

droravr
26-08-2017, 20:06
ג'ואן -
לא רוצה לבעס אותך אבל...
כנראה שאינך שולט ברזי השפה העברית כדי לקרוא בין השורות.

אי שם לאורך השרשור בזמן שהתבצרת בעמדה שלא קיבלה גיבוי באף מבחן לוגי/משפטי/רציונלי ו/או מחברי הפורום,

אמרו לך בגדול -
אם אתה לא מוכן להיות יבואן הוגן [והסבירו מה לדעתם זה הוגן]
לא נקנה ממך.
גם אם נצטרך את כאב הראש הזה שנקרא קבוצת רכישה.

קח בחשבון ששירות טוב - זה לא רק מה שאתה חושב שהוא טוב ונכון,
אלא גם, ואולי בעיקר איך שמרגישים הלקוחות שלך. גם אלו הפוטנציאלים.

^^^^
מה שהוא אמר, מילה במילה...
זאת חוכמה קטנה לקפוץ על עגלת המזומנים ברגע שמזדמנת אופציה עסקית. מוכר טוב (וחכם) ידע לפרק את הפצצה הזאת לפני שהיא נדרכה.

יש עכשיו למכירה ב-Massdrop:
https://www.massdrop.com/buy/helite-turtle-airbag-vest?utm_source=linkshare&referer=AD5GSV

שלחתי להם שאלה אם זה משלוח לכל העולם אבל נראה שזה אכן כך.
סה"כ אם יעצר במכס ייצא 2455 ש"ח (17% מע"מ ועוד מס קנייה על ביגוד, אם זה ציוד ספורט אז רק מע"מ).

droravr
26-08-2017, 20:12
אולי יהיו גם תשלומים של הדואר שחרור מהמכס, משהו כמו 100 ש"ח.