צפייה בגרסה מלאה : עזרה בנוגע לביטוח חובה
שלום לכולם. אתמול חידשתי ביטוח חובה דרך אודי דגן. בניגוד לשנה הקודמת שבה עשיתי חובה פלוס השתתפות, השנה עשיתי חובה מלא והעלות שלו 5124₪ לנינגה 300 2016 עם שנה וותק. הנציגה אמרה שזה אחרי ההוזלה (15%) של כחלון, והוסיפה שההוזלה נכנסה לתוקף כבר ב 1.1.17 (נשמע קצת מוזר).
אחרי ההקדמה הארוכה מדי שלי. השאלה היא אם 5124 זה המחיר הנכון אחרי ההוזלה של כחלון פלוס 3% הוזלת מערכת abs, או שאודי דגן גזרו עליי קופון בדרך לפול?
Shasha127
13-06-2017, 14:31
היתה הוזלה בסוף שנה שעברה, והיא ככל הנראה מדברת עליה.
הדיבור הנוכחי הוא שבקרוב תהיה הנחה נוספת של 15%.
אם היית שואל לפניי שעשית מעשה אולי היית לוקח החלטה אחרת, אבל כבר עשית ביטוח אז כל התשובות שתקבל כבר לא רלוונטיות כי ביטול יעלה לך בערך כמו ההנחה הצפויה.
ונ.ב. קטן - לא עושים שום ביטוח באודי דגן, גם לא חובה.
שלום לכולם. אתמול חידשתי ביטוח חובה דרך אודי דגן. בניגוד לשנה הקודמת שבה עשיתי חובה פלוס השתתפות, השנה עשיתי חובה מלא והעלות שלו 5124₪ לנינגה 300 2016 עם שנה וותק. הנציגה אמרה שזה אחרי ההוזלה (15%) של כחלון, והוסיפה שההוזלה נכנסה לתוקף כבר ב 1.1.17 (נשמע קצת מוזר).
אחרי ההקדמה הארוכה מדי שלי. השאלה היא אם 5124 זה המחיר הנכון אחרי ההוזלה של כחלון פלוס 3% הוזלת מערכת abs, או שאודי דגן גזרו עליי קופון בדרך לפול?
ההוזלה עדיין לא בתוקף. נכנס רק התיקון שמאפשר הוזלה עקב מערכות בטיחות כמו ABS
היתה הוזלה בסוף שנה שעברה, והיא ככל הנראה מדברת עליה.
הדיבור הנוכחי הוא שבקרוב תהיה הנחה נוספת של 15%.
אם היית שואל לפניי שעשית מעשה אולי היית לוקח החלטה אחרת, אבל כבר עשית ביטוח אז כל התשובות שתקבל כבר לא רלוונטיות כי ביטול יעלה לך בערך כמו ההנחה הצפויה.
ונ.ב. קטן - לא עושים שום ביטוח באודי דגן, גם לא חובה.
עדיף לנסוע בלי ביטוח עד שהפקידון באוצר ימצא זמן לחתום על הצו?
או שאולי עדיף לעשות ביטוח מחודש לחודש ולשלם יותר?
עדיף לנסוע בלי ביטוח עד שהפקידון באוצר ימצא זמן לחתום על הצו?
או שאולי עדיף לעשות ביטוח מחודש לחודש ולשלם יותר?
לנסוע בלי ביטוח? זה הפיתרון שלך לחסוך כסף?
לנסוע בלי ביטוח? זה הפיתרון שלך לחסוך כסף?
מה בדבריי רומז שאני מעדיף לרכוב בלי ביטוח?
מה בדבריי רומז שאני מעדיף לרכוב בלי ביטוח?
"עדיף לנסוע בלי ביטוח עד שהפקידון באוצר ימצא זמן לחתום על הצו?"
"עדיף לנסוע בלי ביטוח עד שהפקידון באוצר ימצא זמן לחתום על הצו?"
אם היית קורא שוב את הפוסט, היית שם לב שכבר חידשתי ביטוח והתגובה שלי הייתה צינית. כנראה הייתי צריך להוסיף סימן קריאה, כדי להבהיר את כוונתי.
אם היית קורא שוב את הפוסט, היית שם לב שכבר חידשתי ביטוח והתגובה שלי הייתה צינית. כנראה הייתי צריך להוסיף סימן קריאה, כדי להבהיר את כוונתי.
ראיתי שחידשת אבל ציניות לא עוברת כמו שצריך בטקסט :rolleyes2:
קיבלתי את התיקון
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft