צפייה בגרסה מלאה : מבחן כשירות לאופנוע, מה עובר ומה לא?
Almogwer
22-06-2017, 14:20
היי חברים,
בקרוב אקח את האופנוע שלי לטסט בפעם הראשונה.
האופנוע שלי ״משודרג״ מבחינה קוסמטית ומבחינה בטיחותית , רציתי לוודא שהשדרוגים האלה אכן עוברים טסט, אציין כאן במה הוא שונה מאופנוע סטוק ואשמח לקבל את דעתכם האם ייתכן משהו בעייתי.
- נורות הוחלפו לטורבו לד ( נמוך,גבוה,חניה)
-מחרשה מקוצרת
- אגזוז אקרפוביץ ללא משתיק ( אוכל להתקין אותו חזרה אם תגידו)
-בקלית אחורית לד ( מושחרת אגב) עם איתותים מובנים בבקלית
בנוסף, היכן מומלץ לעשות טסט באיזור המרכז?
Sent from my iPhone using Tapatalk
mudale222
22-06-2017, 16:18
הלד לבן או צהוב? אם לבן אז יכולים לעשות בעיות..
אגזוז ללא משתיק אין סיכוי שיעבור.. עם משתיק אני מקווה שיש לו תקן.. אחרת לא יודע אבל לא נראה לי יהיה טוב.
כל שינוי בתאורה לכאורה אסור כי זה שינוי מבנה... אבל המכון לא יודע מה מקורי ומה לא ככה שרוב הסיכויים שאיתותים מובנים לא יגידו לך כלום.
מחרשה לא יודע אם עושים בעיות או לא.
הכי בעייתי זה האגזוז.
Almogwer
22-06-2017, 16:33
הלד לבן או צהוב? אם לבן אז יכולים לעשות בעיות..
אגזוז ללא משתיק אין סיכוי שיעבור.. עם משתיק אני מקווה שיש לו תקן.. אחרת לא יודע אבל לא נראה לי יהיה טוב.
כל שינוי בתאורה לכאורה אסור כי זה שינוי מבנה... אבל המכון לא יודע מה מקורי ומה לא ככה שרוב הסיכויים שאיתותים מובנים לא יגידו לך כלום.
מחרשה לא יודע אם עושים בעיות או לא.
הכי בעייתי זה האגזוז.
האגזוז אקרפוביץ עם תקן שנקנה ישירות ממטרו.. דווקא לגביו אני הכי רגוע.
הלד לבן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mudale222
22-06-2017, 17:32
אז סבבה :) שים משתיק ואני מאמין שיהיה בסדר סה"כ. הכי גרוע יגידו לך לשנות משהו, תשנה ותחזור..
Ecliptica
22-06-2017, 19:11
אני ידחף וישאל, על הבנדיט שלי מותקן סליפ-און GPR, אין לו משתיק אבל הוא חלש מאוד, כמעט אגזוז מקורי... השאלה היא אם בטסט הם בודקים כמה רעש הוא עושה, או שפשוט אין משתיק לא עובר אוטומטית?
moonshield
22-06-2017, 19:33
לפעמים הטסטר לוקח את הכלי לסיבובון שבו הוא יכול לשמוע את עוצמת הרעש. לי הכשילו פעם 50 סמ''ק בטענה שמרעיש מידי (כמובן שלא היה עם אגזוז חלופי...).
Ecliptica
22-06-2017, 20:17
לפעמים הטסטר לוקח את הכלי לסיבובון שבו הוא יכול לשמוע את עוצמת הרעש. לי הכשילו פעם 50 סמ''ק בטענה שמרעיש מידי (כמובן שלא היה עם אגזוז חלופי...).
סיבובון? ולמה שאני יתן לאיזה חפר סיבוב על הכלי רכב הפרטי שלי?
moonshield
22-06-2017, 20:25
כי זה הבדיקה. יש להם ביטוח מוסך, וזה מוגן וחוקי (סוג של). מצד שני יש מקומות שלא עושים סיבוב, אז לא חייבים לתת כזה, ואפשר ללכת למכון אחר. בכל הטסטים שהייתי עושה בב''ש (מכון אלן) לקחו לסיבוב בלי קסדה מסביב למכון, בראשון (קומפיוטסט מזרח) לא לקחו לסיבוב את הקטנוע שלי ועוד 2-3 כלים נוספים שהיו שם.
כ"כ קשה לשלם 200 למוסך שיעביר לך את הכלי?
למה לקחת את הסיכון שתיכשל על גחמה של בוחן מטומטם?
לא הייתי מודע לכך שמוסך מעביר טסטים... כל מוסך רשאי?
מה הפרוצדורה?
לא הייתי מודע לכך שמוסך מעביר טסטים... כל מוסך רשאי?
מה הפרוצדורה?
מישהו מצוות המוסך ניגש למכון הרישוי בשמך.
mudale222
23-06-2017, 23:00
אין שום צורך בזה לדעתי.
ZeroCool
25-06-2017, 19:05
אשמח שתעדכן אלמוג
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft