צפייה בגרסה מלאה : פוסט פירגון - אורן זיתוני
אני יודע שהיו כמה לפני ובכל זאת.
חמישי שעבר חטפתי פנצ'ר שתיקנתי עם תולעת וביום שישי הגעתי לאורן כדי להחליף את הצמיג (חור רציני). זו הפעם הראשונה שלי אצלו אחרי שתמיד החלפתי צמיגים במוסך הרגיל שלי.
כמה תובנות:
1. אחרי פעמיים עם פירלי אנג'ל, הרכבתי דיאבלו רוסו 3 שאורן דאג ללטש היטב משכבת המגן שלו. אני מרגיש שיפור ניכר באחיזה. מניח שיחזיק פחות מהאנג'ל אבל בנסועה של 4000 ק"מ בשנה זה לא ממש משנה.
2. אורן פדנט ברמה שלא הכרתי. עובר על כל חלק, מחזק עם מד מומנט ובודק כל רכיב.
3. בשורה התחתונה, גם יצא זול יותר מהמוסך.
alexsupreme
24-07-2017, 17:45
כמה עלה העסק?
אורן מדהים!
החלפתי אצלו שני צמיגים חדשים שהבאתי איתי.. בדקת התאמת המידות ברישיון והרכיב אותם בזריזות
פשוט תענוג
אביעד אברהמי
25-07-2017, 09:04
אורן זיתוני הוא מהבודדים בענף הזה שאני ממליץ עליהם בלב שלם ובלי לחשוב פעמיים.
מקצוען אמיתי, פדנט ברמה על גבול החולנית, וגם המחירים טובים בסך הכל.
בלי קשר, תמיד כיף לראות את קיריל, העובד שלו, בזמן עבודה - מחליף צמיגים עם מניירות של ברמן. אלוף :winner:
אורן זיתוני הוא מהבודדים בענף הזה שאני ממליצה עליהם בלב שלם ובלי לחשוב פעמיים.
בלי קשר, תמיד כיף לראות את קיריל, העובד שלו, בזמן עבודה - מחליף צמיגים עם מניירות של ברמן. אלוף :winner:
אביעד אברהמי
25-07-2017, 11:01
אורן זיתוני הוא מהבודדים בענף הזה שאני ממליצה עליהם בלב שלם ובלי לחשוב פעמיים.
:thumbsup::number1:
alexsupreme
25-07-2017, 11:29
סביב 1500
התקשרתי ואין אף סט צמיגים במחיר הזה. הכל יותר מ-2000.
על איזה אופנוע אתה? או שזה מחיר לחברים?
בדיוק רציתי לכתוב שזו הפעם הראשונה שאני רואה פרסום של מחיר ממישהו שממליץ על זיתוני.
אפילו שזה רק "סביב", זה כבר התקדמות.
שמעתי עליו הרבה דברים טובים מבחינה מקצועית, יש לי רק בעיה עם העמימות סביב נושא המחירים.
זה נכון אצלי לכל התחומים - מי שלא מסוגל לפרסם מחירים, ובמיוחד אם הוא עסק, מרחיק אותי ממנו כצרכן/קונה למה שהוא מפרסם.
אבל אולי זה רק אני.
אחורי בלבד. לא סט 190/50
מצטרף לכל ההמלצות החמות הנ"ל.
אחלה אורן!
בדיוק רציתי לכתוב שזו הפעם הראשונה שאני רואה פרסום של מחיר ממישהו שממליץ על זיתוני.
שמעתי עליו הרבה דברים טובים מבחינה מקצועית, יש לי רק בעיה עם העמימות סביב נושא המחירים.
זה נכון אצלי לכל התחומים - מי שלא מסוגל לפרסם מחירים, ובמיוחד אם הוא עסק, מרחיק אותי ממנו כצרכן/קונה למה שהוא מפרסם.
אבל אולי זה רק אני.
אורן מפרסם בפייסבוק תמיד מחירים. רק לאחרונה ראיתי למשל פרסומים על מצלרים עם מחירים ואאל"ט גם על פירלי.
סטים בסביבות 2300.
TheDevilInside
25-07-2017, 14:46
אבל אולי זה רק אני.
+1
אכן מקצוען (יצא לי להתקין אצלו כמה צמיגים), אבל לא אומר מחיר בטלפון. מבחינתי זה TURN OFF לגמרי. לשמוע "תבוא, נסתדר", "מחיר זול מאחרים" (ולקבל מחיר גבוה יותר ממקומות אחרים)-לא לעניין.
שעיר בגב"ב
25-07-2017, 15:24
אני מגיע אליו בקביעות כעשר שנים מאזור ירושלים.
עסק שמתייחס ככה ללקוחות שלו בכבוד ובהגינות
שווה את הפירגון ואת הנסיעה.
nitzann84
25-07-2017, 16:03
על העבודה אין ביקורת.
אבל על מסחרת המחירים, זה יש והרבה, למה המחירים לא זהים להכל? והתרבות הזאת של תבוא יהיה בסדר אצלי היא לגבי לא.
תודה , אבל מעדיף לקנות במקומות שלא מתביישים במחירים שלהם, או מנסים להוציא ממך עוד כמה מאות שקלים.
על העבודה אין ביקורת.
אבל על מסחרת המחירים, זה יש והרבה, למה המחירים לא זהים להכל? והתרבות הזאת של תבוא יהיה בסדר אצלי היא לגבי לא.
תודה , אבל מעדיף לקנות במקומות שלא מתביישים במחירים שלהם, או מנסים להוציא ממך עוד כמה מאות שקלים.
לא יודע על איזו מסחרת מחירים אתה מדבר. קיבלתי את המחיר בלי להתמקח אחרי שפעמיים במוסך שילמתי יותר על צמיג נחות יחסית
Shasha127
25-07-2017, 16:37
+1
אכן מקצוען (יצא לי להתקין אצלו כמה צמיגים), אבל לא אומר מחיר בטלפון. מבחינתי זה TURN OFF לגמרי. לשמוע "תבוא, נסתדר", "מחיר זול מאחרים" (ולקבל מחיר גבוה יותר ממקומות אחרים)-לא לעניין.
זה כבר לא המצב.
תתקשר תגיד מה אתה רוצה ותקבל מחיר.
מצטרף, ניתן לקבל מחירים בטלפון.
אני מתפלא עליכם. פשוט תכנסו לדף הפייסבוק שלו ותראו. הכל שקוף.
https://m.facebook.com/zeituniorentires/
markuzon
25-07-2017, 20:24
אחלה אורן שבעולם, הרכבתי אצלו סט ויצאתי הכי מבסוט שיש, ממליץ בחום.
עוד לא נתקלתי במקום שמחליף צמיגים ככה. שומרים על האופנוע והג'אנט וכל העבודה - ביי זה בוק.
מצטרף לממליצים לאחר כמה צמיגים שהחלפתי אצלו-באמת מקצוענות ומסירות שכנראה לא קיימת בעוד מקומות.
לגבי המחירים אין שום בעיה-תמיד יש שקיפות וניתן לקבל מחיר בטלפון, במידה ורוצים דגם מסויים שלא נמצא במלאי אורן מזמין וזה מגיע בהקדם.
מבדיקה שלי העלוית אצלו יותר זולה מעלות צמיג במוסך, תוסיפו לזה את המקצועיות והראש השקט בהיבט הבטיחותי, ובלי שום קשר, אני באופן אישי שמח לפרנס אנשי מקצוע ישרים ואדיבים.
מקצוען אמיתי.
לגבי מחירים, כשהתקשרתי לקבל פרטים הוא פירט את המחירים ל3 סטים שהתעניינתי לגביהם.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft