צפייה בגרסה מלאה : (כ"ע) מעוניין להחליף את האופנוע שלי z1000
אהלן לכולם,
מחפש להחליף את האופנוע שלי (z1000 2011 מפורסם באתר למכירה:), במודל מתקדם יותר.
יש לי אותו שנתיים ואני מבסוט עליו ממש, המחשבה המקורית הייתה לקנות z ממודל חדש יותר, הסתכלתי קצת ביד 2 ופתאום קפץ לי ה s1000r.
מה דעתכם עליו.? (מדובר על שנתון 2014)
בעיקר מבחינת אמינות, אני רוכב על האופנוע כ 10,000 ק״מ בשנה בעיקר לעבודה ומתכנן להשאיר אותו אצלי לפחות שנתיים.
חשוב לי שיהיה נוח ואמין, לא בא לי לבלות במוסכים.
תודה
לי יש אותו שנתיים וחצי כ 22,000 ק"מ. שנתון 2014. מבחינת נוחות אין לי כל כך למה להשוות אבל אני רוכב עליו יום יום כולל כניסה לתל אביב ואין בעיה להשתחל איתו (זוית צידוד של אופנוע ספורט אבל בשבילי לא ממש מהווה בעיה). בסופשים הוא ממש מענג
היו לי שתי תקלות בזמן שיש לי אותו:
1) פריצה של אטם של אחד מהבולמים הקדמיים - תוקן תחת אחריות
2) גזירה של אחד הברגים הפנימיים בתוך מנגנון ידית המצמד שגרם לקוויק שיפטר להפסיק לעבוד וגרר בסופו של דבר רכישה של מנגנון חדש ויקר... (לא באחריות)
חוץ מזה - ואלה באמת בעיות קטנות, תענוג אמיתי :-)
Guccii800
27-07-2017, 20:57
שווה לך לחשוב גם על הברוטלה 1090 (שונה לגמרי מהברוטלה 800 גם במימדים וגם בהתנהגות), אופנוע פסיכי לחלוטין אבל נוח גם בטיולים ארוכים וכמובן נראה מדהים כמו שרק אופנוע איטלקי יכול להראות.
גילוי נאות, מוכר את שלי.
שווה לך לחשוב גם על הברוטלה 1090 (שונה לגמרי מהברוטלה 800 גם במימדים וגם בהתנהגות), אופנוע פסיכי לחלוטין אבל נוח גם בטיולים ארוכים וכמובן נראה מדהים כמו שרק אופנוע איטלקי יכול להראות.
גילוי נאות, מוכר את שלי.
פחות אוהב את הויזואליות שלו לעומת ה 800.
אהלן לכולם,
מחפש להחליף את האופנוע שלי (z1000 2011 מפורסם באתר למכירה:), במודל מתקדם יותר.
יש לי אותו שנתיים ואני מבסוט עליו ממש, המחשבה המקורית הייתה לקנות z ממודל חדש יותר, הסתכלתי קצת ביד 2 ופתאום קפץ לי ה s1000r.
מה דעתכם עליו.? (מדובר על שנתון 2014)
בעיקר מבחינת אמינות, אני רוכב על האופנוע כ 10,000 ק״מ בשנה בעיקר לעבודה ומתכנן להשאיר אותו אצלי לפחות שנתיים.
חשוב לי שיהיה נוח ואמין, לא בא לי לבלות במוסכים.
תודה
אחלה אופנוע יש לך, תשרג אולי לחדש כזה
רוכב על זד זהה לשלך ועוד לא מצאתי לו מחליף ראוי.
רוכב על זד זהה לשלך ועוד לא מצאתי לו מחליף ראוי.
מסכים איתכם
הפתרון זה z ממודל חדש יותר
מונסטר 1200S חדש ... אם יש לך תקציב.
לקחתי את הרגיל לנסיעת מבחן. לא התלהבתי (חוץ מהסאונד)
לא בתקציב
קפצתי לקטמ השבוע ויש שם 1290 ב92 אלף ש''ח.
אם זה בתקציב, תהנה!
נשע מעניין, אבדוק אותו אבל נראה לי קצת גדול עלי גם תקציבית וגם נראה לי קצת אגרסיבי לי מידי.
איך cb1000rr בתור כלי יום יומי?
נסיעה של 60 קמ ביום רובה פקוקה..
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft