התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחירי עגלות לתינוק וכו'..או במילים אחרות, מה זה החרא הזה?!!?!

400SM
31-07-2017, 23:23
התחלתי בחיפושים. חשכו עיניי! מה זה החרא הזה?! עגלות יותר יקרות מהביטוח של האופנוע שלי. שהוא לכל הדעות יקר להחריד!
ואני לא מדבר על עגלות CLASS A עם חיבור USB וקורא BLUE RAY..סתם עגלה שאמורה להחזיק מספר שנים שאפשר להמשיך להתגלגל איתה הלאה אם בע"ה נייצר עוד כמה קטנים.
זה לא רק עגלות. זה כל מה שקשור לזה. לולים ואביזרים כאלה ואחרים..
אז למה אני בוכה לכם בעצמם? כי שמעתי שלבני דודנו יש את אותה סחורה לכאן ולכאן במחירים יותר זולים. מישהו התנסה? מכיר? יודע להמליץ?
EBAY נראה לי קצת קיצוני מידי לזה. מה גם שבטוח יהיה מכס והשד יודע מה עוד..

rusty james
31-07-2017, 23:46
קודם כל תתחדשו/ שיהיה בהצלחה!
לקנות בישובי בני הדוד לא ניסיתי אישית - אבל אם אותו מוצר בפחות כסף... שווה בדיקה.

חוצמזה, המון דברים אפשר למצוא מיד שניה (לרוב מוסרים כדי לפנות מקום לבגדים וצעצועים שמצטברים כל כמה שנים)
בגדי תינוקות, למשל, נלבשים אולי עשר פעמים לפני שהעולל גדל למידה הבאה...

בקיצור, לשאול את כל אלו סביבכם עם ילדים שגדולים יותר בשנה/שנתיים משלכם
ולפתוח חשבון ב'אגורה' (יחסוך הרבה - בעיקר בריהוט).

ofirus
01-08-2017, 09:27
מציע לך ללכת למוצצים יש להם גם עגלות במחירים סבירים, בנוסף חיפוש בזאפ יכול להועיל,לגבי בני דודים שמעתי שיש חנות גדולה וזולה שלהם בירכא,
לא התנסיתי אישית אבל מי שקנה משם היה מרוצה.

קיפיבןקיפוד
01-08-2017, 10:21
כן (-: עגלת מוצ׳י ב7 אלף.. הזיה.
תבדוק בדוקטור בייבי - עגלת בלו מון (או שם דומה, לא זוכר בדיוק את השם) עלתה אלפייה והחזיקה כמעט 3 שנים..
עגלה מסיבית ״חצי שטח״ שכזאת. הכילה אמבטיה (לשכיבה לחודשים הראשונים), ישיבה וסלקל. (עדיין נכנסה בכיף לרכבים קטנים)

(אין לי קשר אליהם וזה..)

strelok89
01-08-2017, 10:40
קניתי צ'יקו מינימו ב1000 אנחנו סופר מרוצים

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

Jack_R1
01-08-2017, 11:17
Baby Jogger City Mini. חצי ארץ לא טועים. מניסיון - החרא הזה עמיד כמו אני לא יודע מה, ועולה הרבה פחות מהביטוח שלך. 3 שנים, ואם להחליף את הגלגלים - יחזיק עוד 3 שנים בכיף, ואפילו עדיין נראה סביר ביותר.
תפסיק עם הדאווינים של הילד הראשון, או ליתר דיוק תשכנע את אישתך להפסיק - רק תרוויח.

אה, ותתחיל להתרגל. כל דבר שקשור לילדים בארץ, המחיר מתנפח באופן אוטומטי - כנראה כי בארץ מאוד אוהבים ילדים ותמיד יש מספיק כאלה שישלמו.

lokimonster
01-08-2017, 11:29
ה, ותתחיל להתרגל. כל דבר שקשור לילדים בארץ, המחיר מתנפח באופן אוטומטי - כנראה כי בארץ מאוד אוהבים ילדים ותמיד יש מספיק כאלה שישלמו.[/QUOTE]

מסביר את מחירי האופנועים והחלפים בארץ.

מצטרף לג'ק - יש לנו נטייה לשלם מחירים מנופחים לכל מני מוצרים דוגמת עגלות עם שמות מפוצצים וטכנולוגיה של עולם המרוצים. תכלס עגלה פשוטה תעשה את העבודה.
אוסיף ואומר שינסו לדחוף לכם כל מני פחים ללא ריח ושאר פטנטים שבפועל לא תזדקקו להם.

ולבסוף אין כמו ריח של חיתול מאתמול על הבוקר
מזל"ט ושירכב בדרכים טובות

ayalzo
01-08-2017, 12:03
Baby Jogger City Mini. חצי ארץ לא טועים. מניסיון - החרא הזה עמיד כמו אני לא יודע מה, ועולה הרבה פחות מהביטוח שלך. 3 שנים, ואם להחליף את הגלגלים - יחזיק עוד 3 שנים בכיף, ואפילו עדיין נראה סביר ביותר.
תפסיק עם הדאווינים של הילד הראשון, או ליתר דיוק תשכנע את אישתך להפסיק - רק תרוויח.

אה, ותתחיל להתרגל. כל דבר שקשור לילדים בארץ, המחיר מתנפח באופן אוטומטי - כנראה כי בארץ מאוד אוהבים ילדים ותמיד יש מספיק כאלה שישלמו.
+88
הסיטי מיני הזאת זה ה-dr של העגלות. זול (יחסית) וסוס עבודה. לא להתפתות לדגם עם ה3 גלגלים. לא בטיחותי בעליל.
לגבי יד שניה-
+888. יש עגלות שנראות חדשות לגמרי עוד לפני שכיבסת את הריפודים.
אם אשתך בקטע של "חדש" ו"מותג", אל תנסה להתנגד. כמו שהיא השלימה עם העובדה שאתה רוכב, אתה תצטרך להשלים עם התחושה של אונס כלכלי...

400SM
01-08-2017, 16:17
תודה לכולם
בנוגע לבגדים ודברים קטנים אני מסודר מאחותי.
היותר רציניים, שזה הנזק האמיתי לכיס. לצערי, אין לי ברירה אחרת מלבד מלקנות.
אבדוק את כל מה שרשמו פה לעומק ואקפיץ את השרשור בהתאם לקורבן הבא אחרי..אולי זה יעזור.
אגב לא אני ולא היא ברבאק של כל הדברים שמנסים לדחוף מהצד. אנחנו יודעים שזה בולשיט ולא נחוץ. תודה לאל יש לי אחיינים והתגלחתי על אחותי והניסיון המר שלה : )

Jack_R1
01-08-2017, 17:48
אז יש לך מזל וניסיון יד שניה - מניח שזה באמת עוזר. לי היה רק קצת מזה.

מיטת תינוק - 200-300 ש"ח משומשת.
מכשיר חיטוי - שמע, בילדה הראשונה הרתחנו הכל בקופסה כזאת למיקרו. בילד השני לא טרחנו כלל. הבקבוק שלו פשוט עבר שטיפה וזהו. מוצצים מעולם לא היו לאף אחד מהם.
סלקל - סדר גודל של 300-600 ש"ח, אם אני זוכר נכון. גם בזה אין שום צורך בשכלולים מיותרים, חיבורים לעגלות וכאלה - אפשר בקלות להסתדר בלי, וזה נשאר בלי שימוש עוד לפני גיל שנה, כשאפשר להעביר את התינוק לישיבה, וכיסא סביר+ עולה 250-400 ש"ח ומחזיק עד גיל 4-5, כשאפשר להעביר לבוסטר.

אפשר לפנק את התינוק עם מובייל, אוניברסיטה וכאלה. עוד כמה מאות שקלים.

איזה עוד דברים רציניים תינוק צריך?

eran1100
01-08-2017, 19:11
אנחנו עם פג פרגו בוק פלוס, נהדרת ונכנסת לכל בגאז׳. חזקה יציבה ומחזיקה שנים.
במחיר המטורף שלה מגיע סלקל ואמבטיה מפנקת.
פשפשוק-לתינוק ולילד יספקו לכם שלל עגלות יד שנייה בחצי מחיר וגם פחות.
לעגלה גם ככה מוסיפים כיסוי בד שאותו מכבסים אז עניין הסטריליות של הילד הראשון לא כזה קריטי...
ובכל זאת העדפנו להיפרד מ-6000 ש״ח בערך :/

נ.ב הבייבי ג׳וגר באמת מעולות אבל תבדקו את הפג.

ayalzo
01-08-2017, 19:13
ג'ק, אתה לא בדיוק מעודכן בכל המחירים.
סלקל בינוני יעלה 400 בלי בסיס. הבסיס לפעמים הוא לא רק עניין של נוחות (ל רות שרק זה מצדיק את ההוצאה.
אבל כאן נכנס גם עניין הבטיחות. כסא תינוק ב250-400 לא עובר שום מבחני ריסוק (או שהיצרן פשוט לא מצהיר עליהם בגלל תוצאות לא מספיק גבוהות) ובד"כ מצויד בתקן ce כללי שאנחנו כאן כבר יודעים שיכול להיות גם סתם תקן לכך שהבדים לא רעילים...
מספיק לראות תאונה אחת בה מעורב תינוק (ומאחל שאף אחד כאן לא יזכה) כדי להבין.
מסתובב בפייס פוסט של אמא שחייבת את חיי הילד שלה למוכר שלא הסכים למכור לה בוסטר.

עדיין,
יש מוצרי בטיחות מצויינים ומתוקננים ממותגים בינונים יותר, במחיר של חצי קסדה.
לא תשקיע?

Jack_R1
01-08-2017, 19:50
עניין הבטיחות הוא מאוד סובייקטיבי ונושא למסחטת הכספים העיקרית בנושא התינוקות. בדומה מאוד לקסדות.

דוגמה - כמה תאונות שבהן מעורב תינוק ראית מחוץ לעיר, במהירויות שבהן אביזרי הבטיחות האלה באמת שווים משהו? לעומת כמה תאונות "קרוב לבית" במהירות זחילה?
כמה נסיעות באופן כללי אתה חושב שתעשה עם התינוק בסלקל? בחצי שנה הראשונה בה האישה בבית - כנראה כמות ספורה על יד אחת, אולי על שתי ידיים. ב-3 חודשים אחרי זה, בין הסלקל לבין הכיסא - תלוי בעיקר בגודל התינוק, יכולתו לשבת וחוסר הרצון לשכב.

כמה סיפורים:

הבת הגדולה שלי פשוט סירבה לשכב בסלקל שלה באוטו. צרחה אימים כל פעם שניסו להשכיב אותה. וכדי להסיע אותה, היו לי בדיוק 2 ברירות במשך כמעט שנה - או לקחת אותה כנגד כל חוקי התנועה וכללי הבטיחות על הידיים של אמא שלה, או להשאיר אותה בבית, כי צרחות איומות זה בדיוק מה שנהג לא צריך בזמן נהיגה. אז בפעמים הספורות על שתי הידיים שכן הייתי צריך אותה באוטו, הסלקל שלה בעיקר שימש להסוואה של האמא במושב האחורי. הפעם היחידה שהוא עבד - זה בשביל להוציא אותה מבית החולים אחרי הלידה. מסקנה: אם יש לך תינוק קולני במיוחד, מה שאתה רוצה באוטו לא מעניין בכלל, זה יהיה איך שהוא רוצה או לא יהיה בכלל.

הבן שלי יצא מסלקל בגיל 7 חודשים. כן, אני יודע, לא חוקי ולא בטיחותי, אבל מה לעשות שהתברכתי באחד מגודל שבגיל 7 חודשים היה בגודל של תינוק בן שנה וחצי. חודש אחרי שהוא הצליח לשבת בכוחות עצמו - לסלקל הוא לא נכנס יותר. וגם היום, אם מנסים להדק לו את הרצועות של הכיסא הלא בטיחותי שלו - תצטער על הרגע שהכנסת אותו לאוטו. אז איך בדיוק היה עוזר לי כיסא סופר-בטיחותי במיליון שקל, אם החמוד המעוצבן לא רוצה להדק רצועות ומסוגל להוריד אותן בעצמו ולפתוח את הכל אם מישהו יחשוב להתחכם איתו...

נסענו בתור ילדים על מכוניות רעועות של שנות ה-80, עם בטיחות אפסית חוץ מהחגורות ובלי שום התקני ילדים. איכשהו שרדנו את זה. אז לדעתי - עדיף "להוריד הילוך" כשהילדים באוטו - זה עוזר הרבה יותר מכל אביזרי הבטיחות ביחד. זה רק IMHO, כמובן.

ayalzo
01-08-2017, 20:06
כל אחד והבחירות הלגיטימיות שלו.
אני הסעתי את הילד המווון בסלקל. בעיקר בלי אמא שלו. הוא יצא ממנו לא דקה לפני שהיה גדול מספיק ומתאים לנסוע עם הפנים קדימה.) האמת שהוא עבר לכסא נגד הכיוון לעוד כמה חודשים).
וסלקל, בדיוק כמו קסדה, יעזור הרבה יותר במהירויות בינוניות. אם המוח שלו עובר ממהירות 100 למהירות 0 בפחות משניה, לא בטוח שהכסא יעזור. ילד בתאונה של 50 קמ"ש לא יישאר ביידיים של הגבר הכי חזק.
בכסאות טובים יש הגנה רצינית לתאונות צד, שיכולות לגרום הרבה נזק גם אם הרכב הנפגע במהירות אפס.
לגבי הילד, היו הרבה דברים שהוא לא היה מוכן לעשות (לנסוע באוטו, ללכת לישון וכו...),
אטמי אזניים וסבלנות פתרו הכל. פאק איט, הילד נסע עכשיו לאילת בלי שניה של בכי.
אני לא בא לחנך, רק מספר את הנסיון שלי. גם אני עושה דברים שאסור, ושמסכנים אותו, אבל כדאי להיות מודעים ולקבל החלטה (גם אם ההחלטה היא שהילד בידיים) אחרי ששמעת עוד דעה.

ayalzo
01-08-2017, 20:07
מסכים איתך שלהוריד הילוך זה חשוב לא פחות.

Dresdner
02-08-2017, 01:33
לגבי עגלות, החברות הגדולות פשוט ניפחו מחיר ללא הצדקה תוך ניצול הורים צעירים אבל מצד שני חבר שניסה לחסוך עשה 80 ק"מ לפולין וקנה שם עגלה שנראתה מעולה בגרושים רק מה התפרקה אחרי כמה חודשים למצב שאפילו קומבינות שהוא עשה שם לא החזיקו מעמד.

לגבי סל קל או כל כיסא לרכב, מבחני בטיחות של כל מוסד ידוע באירופה הראו הבדל עצום לטובת הכיסאות\סלקל עם התקן ISOFIX.

לפני כמה שנים משפחה גרמנית הייתה מעורבת בתאונה קשה באוטבאן כל יושבי הרכב נהרגו (אמא, אבא, בת) חוץ מהתינוק ישצא עם פגיעות קלות בלבד (אבל יתום), הוא היה בסל קל ISOFIX של מקסי קוזי, השפיע עלי קשות המקרה הזה אז כמובן שרכשתי את אותו סל קל עם תושבת הISO FIX של מקסי קוזי

moonshield
02-08-2017, 09:54
מסכים לגמרי לגבי הisofix, זה ללא ספק אחד הדברים שהכי חשוב לשים לב אליהם גם בסלקלים וגם בכיסאות בטיחות.
לגבי כל השאר, מה שחשוב בהתחלה זה בעיקר עגלה טובה- את שלנו קנינו מדר' בייבי, משהו ממותג שלהם, העגלה גדולה ומאסיבית שצלחה גם שטח קל עד בינוני. עשתה את העבודה עם הגדולה, ו4 שנים אחרי גם עם הקטן. לעגלה מתחברים אמבטיה, סלקל (שמגיע עם תושבת isofix) וטיולון. עם הגדולה העגלה שימשה אותנו עד לשלב שהיא יכלה ללכת, עם הקטן היא היתה רלוונטית בעיקר לתקופת האמבטיה, אחריזה הוא עבר לטיולון יותר קליל לשיפור ההתנהלות היומיומית.

Jack_R1
02-08-2017, 12:37
אני רק אשים את זה כאן לכל חובבי ה-ISOFIX והבטיחות למיניהם. היה צריך רק קצת הבנה מכנית בחיבורים כדי להניח שמישהו כבר היה כותב על זה, ופלא - אכן מצאתי:

http://www.which.co.uk/reviews/child-car-seats/article/isofix-child-car-seats/are-isofix-child-car-seats-safer

When a seat is installed using a seat belt, there is some give in the belt. This means the seat moves slightly more in a crash, but the forces transmitted to the seat (and hence the child) can be slightly lower, because of the energy absorbed as the belt flexes. With Isofix mounts the connection between the seat and the car is more rigid, and more of the crash force is transferred between them. In a sideways impact the car seat is often held more firmly on the seat, so there can be less sideways movement, and more force is transferred to the seat. However, some Isofix car seats now have connectors which allow for a bit of sideways movement, to compensate for this. Our testing shows that car seats with Isofix connectors can sometimes get a worse overall safety score than the same seat installed using the adult seat belt.

הבעיה העיקרית עם ההתקנים הרגילים, ללא ISOFIX, היא כזאת:

Research into child car seat fitting, including our own, shows car seats are routinely fitted incorrectly. Our investigation in 2014 found that 90% of the stores we asked to fit two common child car seats made mistakes, some of them serious. And the latest figure from checks carried out by car-seat fitting experts Good Egg Safety show a large proportion of stores fitting car seats are still getting it wrong. In 2016, Good Egg Safety checked 4,276 car seats and found errors in the fitting of 66% of them. It's still possible to make mistakes with Isofix seats but they are, in general, easier to install than belted seats. This is because you simply plug the Isofix connectors into the anchor points found on the back seats of your car.

אז אני מעדיף להניח שאני לא מטומטם ונכנס ל-34% שכן יודעים להתקין את הכיסא של הילד שלהם כמו שצריך, ולא להקשיב למוכרים שמנסים למכור לי "אקסטרה בטיחות".

זה רק לקונטרה, כמובן. כמו ש-ayalzo כתב :) עדיף לשמוע דעות מכל הצדדים כדי להחליט.

strelok89
02-08-2017, 13:24
אגב אנחנו קנינו סל קל ועגלה המזל שלי שהתעקשתי על משהו זול.
תוך חודשיים העגלה והסלקל מעלות אבק
קנינו כיסא של צ'יקו נקסטפיט כי הסלקל פשוט לא נוח ברמה של כיסא ולא שווה את הכסף.
והחלפנו את העגלה לצ'יקו מינימו ב1000 שקל שקטנטנה במצב מקופל .

אז לדעתי חבל שלשלם מיליונים על סתם שמות.
אפשר בכיף לקנות חבילת לידה שלמה ב5000

nihrider
02-08-2017, 19:30
strelok, אתה מתאר מצב מוזר.
השתמשנו באמבטיה של העגלה במשך חמישה חודשים. זה מאוד נוח, התינוק יכול לישון שינה מלאה ומתוקה בכל מקום.
יתכן שקנית משהו כל כך זול שהוא אפילו לא היה שווה את המעט ששילמת עבורו.

מה שכן, מאוד ממליץ לקנות משומש. אפשרי מאוד למצוא עגלה בת שנה בחצי מחיר.
כביסה קלה וזה כמו חדש.

zx12r
02-08-2017, 19:54
השימוש באמבטיה משתנה מאוד בין תינוק לתינוק לפי הגודל, יש כאלה שכבר אחרי חודש וחצי צפופים ויש שיכולים להשאר באמבטיה כמה חודשים. בכל מקרה ה'המלצה' היא שימוש באמבטיה עד גיל 3 חודשים.

Jack_R1
02-08-2017, 20:44
אותו בייבי ג'וגר סיטי מיני שהזכרתי לפני זה, נפתח למצב שכיבה בפתיחה מלאה, ישר וכמעט מאוזן. מוסיפים מזרון קשיח מלמטה - ואללה, אמבט. מוציאים - עגלה רגילה. עוד חסכון לא רע, למרות שזה קצת מוזר בהתחלה כי צריך להתסכל על התינוק דרך הפתחים בכיסוי.

http://qa2.babyjogger.com/en-US/faqs

Do all of your strollers have a seat which fully reclines?
The Vue Lite, City Mini, City Mini GT, City Select, City Mini ZIP, City Lite, City Elite, and Summit X3 models have reclinable seats that are suitable for use with a newborn. Please note that the Summit X3 recline is for cruising purposes only. Please do not run or jog with the seat fully reclined. The City Select, City Premier, and City Tour have reclining seats that are suitable for use from 6 months up.

strelok89
02-08-2017, 21:19
nihrider
המינימו נפתחת למצב שכיבה לגמריי .
קצת מוזר יותר מהאמבטיה של העגלה השניה כי כמו שג'ק רשם על בייבי ג'וגר אז זה שיטה דומה רק שהיתרון הענק של המינימו שהיא מקופלת בגודל מזוודה קטנה. נכנסת במטוס בתא למעלה מעל הראש ומאושרת רשמית לעליה למטוס
כמו yoyo למי שמכיר.
אז זה אותו יויו או בייבי ג'וגר שעולה 1000 וממש קטן במצב מקופל .
האמבטיה הייתה תופסת לי את כל הבאגז'
עם המינימו יש לי 3/4 בג'ז פנוי .
אין הרבה יתרון של נוחות לאמבטיה על פני טיולון שנפתח לשכיבה .
גם לתינוק אין שום בעיה ( בעגלה שלי מאושר רשמית מגיל 0 חודשים במצב שוכב)
רק מסתכלים דרך חורים כאלה וחוגרים אותו מה שלא עושים באמבטיה.
אבל זה קטן ופרקטי הרבה יותר מאמבטיה מבחינתי כהורה לילד לא באמת משנה.

אגב האמבטיה עדיין תקינה ומשמשת מידי פעם לשים את התינוק בבית ולהרדים אותו בה אבל רוב הזמן אין לי שימוש בה

Dresdner
03-08-2017, 00:51
אני רק אשים את זה כאן לכל חובבי ה-ISOFIX והבטיחות למיניהם. היה צריך רק קצת הבנה מכנית בחיבורים כדי להניח שמישהו כבר היה כותב על זה, ופלא - אכן מצאתי:

http://www.which.co.uk/reviews/child-car-seats/article/isofix-child-car-seats/are-isofix-child-car-seats-safer

הבעיה העיקרית עם ההתקנים הרגילים, ללא ISOFIX, היא כזאת:

אז אני מעדיף להניח שאני לא מטומטם ונכנס ל-34% שכן יודעים להתקין את הכיסא של הילד שלהם כמו שצריך, ולא להקשיב למוכרים שמנסים למכור לי "אקסטרה בטיחות".

זה רק לקונטרה, כמובן. כמו ש-ayalzo כתב :) עדיף לשמוע דעות מכל הצדדים כדי להחליט.

לא שזה לא נכון זה רק זניח ומתגמד לעומת ההבדל בין הכיסאות בתאונה צידית,אגב גם הISOFIX יש גמישות מסויימת וזה לא כמו קשיח כמו לרתך כיסא למרכב, אני מעדיף את המבחנים של גופים עם יותר נסיון ויש כאלו בגרמניה והם קבעו חד משמעית ISOFIX

strelok89
03-08-2017, 07:21
דרזדנר ,איזו פיקס שמיזו פיקס השרייד שלי תהיה פיתה ביחד עם כולנו הרבה לפני שהאיזופיקס יכנס לפעולה בכלל

dudybou
03-08-2017, 08:17
השנייקל שלי (אחרי 6 זעטוטים :biggrin: ):
- עגלה (חדשה) קונים מיד 2.. יש הרבה שמוכרים עגלות שקיבלו/לא אוהבים/וכד' - במחיר הרבה יותר משתלם.. או לחלופין יורשים ממשפחה קרובה שהילד שלהם גדל ולא משתמשים בה..
- עגלה יקרה, לא בהכרח טובה יותר.. היום העגלות משוכללות מאוד (בלמים, כיוונונים וכו') בצורה מוגזמת.. ולכן עולות בהתאם. דווקא ממליץ עגלות פשוטות אבל ממותג מוכר. אינגליזינה למשל החזיקה אצלנו 3 ילדים עד שנמסרה סתם כדי לחדש בילד שאחרי..
- עגלה צריכה להיות נוחה בהתניידויות, מה שאומר אל תקנה עגלה שמתקפלת "מזוודה" אלא "מטריה".. ויתרון חשוב לעגלה שמתקפלת ביד אחת (תמצא את עצמך לא פעם עושה פעלולי קיפול עגלה עם יד אחת כשהילד ביד השניה..)

מזל טוב !

ofirus
03-08-2017, 08:41
משרתת (http://www.motsesim.co.il/product/show/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%9F_%D7%9E%D7%A7% D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%9F_XLR_%D7%9B%D7%97%D7%95%D7% 9C_%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%AA_/)אותנו עד היום 2 בנים גדלו עליה.

400SM
03-08-2017, 08:47
מוצצים מעולם לא היו לאף אחד מהם.

*דמיין סמיילי פעור פה* מה איך ולמה? ספר לי את הסוד שלך פה

בנוגע לסלקל. ממה שאני מבין זה מאוד סלקטיבי מכל בחינה. בסופו של דבר אבל אני מבין שאני יכול להשקיע במשהו איכותי, או במשהו פשוט וזה לא ישנה כי יש מצב שאחרי חודש הוא כבר לא יהיה שמיש?.. הכל ניסוי וטעיה בסופו של דבר..

ofirus
03-08-2017, 10:12
בהמשך לשיחתנו כתבה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4998097,00.html) שפורסמה היום ב-ynet בנושא.

Jack_R1
03-08-2017, 10:57
*דמיין סמיילי פעור פה* מה איך ולמה? ספר לי את הסוד שלך פה

הסוד שלי נורא פשוט. הילדה הראשונה החזיקה מוצץ בפה פעם אחת, למשך כחצי דקה, וירקה אותו. מאז ירקה אותו תוך בדיוק חצי שניה מהרגע שנכנס לפה, ואחרי שנמאס לנו לאסוף את המוצץ שמעולם לא מצא את דרכו להישאר אצלה בפה - פשוט וויתרנו עליו, כי לא בדיוק הבנו למה זה טוב הדבר הזה בכלל. לקח בערך יומיים של ניסיונות כדי לוותר. אחרי שהראשונה גדלה בלי מוצץ, לשני אף אחד גם לא הציע, הוא גדל לגיל שנה בלי, ומאז הפעם היחידה שזה עניין אותו - זה כשהוא החליט ללמד את הילדים בגן את הדרך הנכונה, בא לכל מי שהסתובב עם מוצץ, הוציא אותו מהם וזרק לפח.

שניהם גדלו עם הנקה - זה פרט חשוב מאוד, אז כנראה היה להם מספיק מה"טבעי" בשביל לא לצרוך מוצץ כאמצעי הרגעה. בתמורה קיבלנו ילדים עם שיניים ישרים שמדברים יפה, בלי עיוותי צלילים ומגיל יחסית מוקדם, ולא קיבלנו את המחזה הנוראי של ילד\ילדה בן 4-5 שתקוע עם מוצץ בין השיניים ומדבר דרכו - מחזה יחסית נפוץ בנוף ארצנו (מה שלא עושה אותו פחות גרוע, ולא גורע גם מהמחזה הנפוץ השני של ילדים\ילדות בני\בנות 12-13 עם גשר בפה).

לגבי סלקל - קשה לדעת מראש מה תהיה השגרה בילד הראשון, אבל בילד השני כבר יודעים :) לא יודע אם זה מנחם. שמעת את הדעות, אבל אם כבר מישהו יכול לנסות לנחש איך זה יהיה אצלך - זה כנראה אתה :)

lokimonster
03-08-2017, 22:41
עזוב אותך משטויות
העגלה האידיאלית:

https://youtu.be/SgZCk7tMOYc

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

400SM
04-08-2017, 00:30
הסוד שלי נורא פשוט. הילדה הראשונה החזיקה מוצץ בפה פעם אחת, למשך כחצי דקה, וירקה אותו. מאז ירקה אותו תוך בדיוק חצי שניה מהרגע שנכנס לפה, ואחרי שנמאס לנו לאסוף את המוצץ שמעולם לא מצא את דרכו להישאר אצלה בפה - פשוט וויתרנו עליו, כי לא בדיוק הבנו למה זה טוב הדבר הזה בכלל. לקח בערך יומיים של ניסיונות כדי לוותר. אחרי שהראשונה גדלה בלי מוצץ, לשני אף אחד גם לא הציע, הוא גדל לגיל שנה בלי, ומאז הפעם היחידה שזה עניין אותו - זה כשהוא החליט ללמד את הילדים בגן את הדרך הנכונה, בא לכל מי שהסתובב עם מוצץ, הוציא אותו מהם וזרק לפח.

שניהם גדלו עם הנקה - זה פרט חשוב מאוד, אז כנראה היה להם מספיק מה"טבעי" בשביל לא לצרוך מוצץ כאמצעי הרגעה. בתמורה קיבלנו ילדים עם שיניים ישרים שמדברים יפה, בלי עיוותי צלילים ומגיל יחסית מוקדם, ולא קיבלנו את המחזה הנוראי של ילד\ילדה בן 4-5 שתקוע עם מוצץ בין השיניים ומדבר דרכו - מחזה יחסית נפוץ בנוף ארצנו (מה שלא עושה אותו פחות גרוע, ולא גורע גם מהמחזה הנפוץ השני של ילדים\ילדות בני\בנות 12-13 עם גשר בפה).

לגבי סלקל - קשה לדעת מראש מה תהיה השגרה בילד הראשון, אבל בילד השני כבר יודעים :) לא יודע אם זה מנחם. שמעת את הדעות, אבל אם כבר מישהו יכול לנסות לנחש איך זה יהיה אצלך - זה כנראה אתה :)

וואי אליפות!
אפשר רק לקוות אני מניח

strelok89
04-08-2017, 06:33
בקיצור בקרוב שירשור כיוון סאג וריבאונג לעגלה?
איזה רפידות מומלצות לבייבי ג'וגר
ושירשור צמיגים לאינגלסינה?

400SM
04-08-2017, 13:47
^
אולי יותר בכיוון של שרשור "ארוך טווח" על עגלה X ובוסטר Y

budahh767
05-08-2017, 07:35
ממליץ לך לבדוק אצל מורד גליס בבילו סנטר.
עשינו שם קנייה לפני יומיים (90% מהמוצרים שהיינו צריכים) המחירים מעולים ועם קצת משא ומתן תגיעו למחיר נמוך יותר

moosh
06-08-2017, 13:48
https://www.beok.co.il/Forums-7/Forum-293/ זה פורום עגלות.

חשוב לדעת מה רוצים עגלות גדולות/בינוניות/קטנות

יש מלא עגלות ב2500 ש"ח. אם רוצים עגלות קומפקטיות טובות או גדולות ויקרות אז מגיעים למעל 4,000
תיכנס לפורום - הבן אדם שם מומחה!