צפייה בגרסה מלאה : רכיבה ראשונה: ב.מ.וו R1200RS
אביעד אברהמי
08-08-2017, 12:19
"זה כמו הבחורה הזאת שזורמת עם השיגעונות שלך בלי לעשות מזה עניין, והיא אפילו יותר טובה בזה ממך – לשם הפשטות: לא משנה אם קמת בשבת בבוקר והחלטת שבא לך ללכת לעשות רפטינג בנהר הירדן, או שפתאום החלטת שבא לך לצאת לרוץ 10 ק"מ, לא רק שהגברת שמחה להצטרף – היא סיימה להתארגן הרבה לפניך, היא נתנה לך בראש, וגם בסוף הדרך היא עדיין מחייכת. אה כן, והיא גם בכלל לא הזיעה ממאמץ".
http://fullgaz.co.il/?p=124512
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2017/08/BMW-R1200RS-001.jpg
יותר מידי אבזור מיותר.
מפתח קרבה, מתלים אלקטרוניים, בקרת שיוט... מי צריך את כל אלה?
חבל שלא מביאים לארץ את הגרסא הבסיסית נעדרת ה"פינוקים" (מניח שיש כזו). יש מצב שיהיו לא מעט לקוחות שמוכנים לוותר על כל אלה בתמורה להוזלה של 15% - וזה כבר אופנוע שבהחלט היה יכול לקרוץ לי כמשומש בעוד כמה שנים.
strelok89
08-08-2017, 15:49
אני מת לשדרג לכזה , עם כל הפינוקים.
קטקוב
בקרת שיוט זה סטנדרט בכל ה1200 כל ההוזלה של הסרה שלה זה כפתור פחות.
מתלים אלקטרוניים זה משהוא מדהים שחבל לוותר עליהם.
מפתח קרבה באמת לא כזה חייב וסבבה גם בלי זה אבל זה יוזיל בכל כך מעט שלא רלוונטי
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
mudale222
08-08-2017, 15:52
בקרת שיוט זה אביזר חובה באופן כללי. סוג של ביזיון שאין את זה בכל אופנוע
אני מת לשדרג לכזה , עם כל הפינוקים.
קטקוב
בקרת שיוט זה סטנדרט בכל ה1200 כל ההוזלה של הסרה שלה זה כפתור פחות.
מתלים אלקטרוניים זה משהוא מדהים שחבל לוותר עליהם.
מפתח קרבה באמת לא כזה חייב וסבבה גם בלי זה אבל זה יוזיל בכל כך מעט שלא רלוונטי
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
אני הייתי מוותר על הדבר המדהים הזה.
אה, ואם אפשר - בשבילי גם תעיפו את בקרת האחיזה.
עאלק ספורטיבי.. הבוקסר הזה לא בדיוק ה-ספורט בהתגלמותו (בהשוואה למה שיש היום כן)
אה, ומותר לי לבקר כי רכבתי גם על ה R וגם על ה RS. מחמם את הרגלים הבוקסר הזה, והוא באמת נחמד. נכון, סה"כ "נחמד"
אחרי המבחן עליתי חזרה על ה K1200S שלי בן ה 10 עם יותר מ 160 אלף ק"מ, עכשיו זה ספורטורינג !!!
וחבל שהפסיקו את יצור ה K1300 (אבל מה אני מבין, אני משוחד :smoke:)
קטקוב, בקרת אחיזה זה אחלה ד"א. לשמור את המפלצת מלאבד אחיזה שחלק. נכון הבוקסר רק עם 125 כ"ס והוא מאוד ליניארי.
ל K1200/1300 זה כבר יותר משמעותי
עאלק ספורטיבי.. הבוקסר הזה לא בדיוק ה-ספורט בהתגלמותו (בהשוואה למה שיש היום כן)
אה, ומותר לי לבקר כי רכבתי גם על ה R וגם על ה RS. מחמם את הרגלים הבוקסר הזה, והוא באמת נחמד. נכון, סה"כ "נחמד"
אחרי המבחן עליתי חזרה על ה K1200S שלי בן ה 10 עם יותר מ 160 אלף ק"מ, עכשיו זה ספורטורינג !!!
וחבל שהפסיקו את יצור ה K1300 (אבל מה אני מבין, אני משוחד :smoke:)
קטקוב, בקרת אחיזה זה אחלה ד"א. לשמור את המפלצת מלאבד אחיזה שחלק. נכון הבוקסר רק עם 125 כ"ס והוא מאוד ליניארי.
ל K1200/1300 זה כבר יותר משמעותי
בטווח שבין ספורט לטורינג ה-K קצת ימינה ממרכז הסקאלה לכיוון היותר ספורטיבי, ואילו ה-RS קצת שמאלה ממנה.
ה-K1300 הוא מכונה מדהימה בלי שום קשר.
אגב בקרת האחיזה ב-2 צילינדרים אפילו יותר משמעותית בגלל אופן רצף העברת הכח בהשוואה ל-4 צילימדרים וכמויות המומנט בסל"ד הנמוך.
לקחתי את האופנוע בניסיונותיי למצוא אופנוע ספורט תיור (לצערי עדיין לא מצאתי את השותפה הרצויה) אבל ירדתי ממנו בגלל הגודל שבאופן כללי מוחבא מאוד יפה והחוגה של קונפיגורציה על הכליפ-און השמאלי.
מה שהעלה בי תהיות. אני בן אדם קטן אבל כפות הידיים במידה בינונית אז האם אני היחידי שמאותת או שזה פשוט עניין של הרגל? כיוון שממש הייתי צריך כל הזמן למתוח אצבעות ולחפש את המאותתים.
מיקום מתג האיתות באופנועים של ב.מ.וו הוא, איך לומר, יצירתי :-)
לקחתי את האופנוע בניסיונותיי למצוא אופנוע ספורט תיור (לצערי עדיין לא מצאתי את השותפה הרצויה) אבל ירדתי ממנו בגלל הגודל שבאופן כללי מוחבא מאוד יפה והחוגה של קונפיגורציה על הכליפ-און השמאלי.
מה שהעלה בי תהיות. אני בן אדם קטן אבל כפות הידיים במידה בינונית אז האם אני היחידי שמאותת או שזה פשוט עניין של הרגל? כיוון שממש הייתי צריך כל הזמן למתוח אצבעות ולחפש את המאותתים.
גם וגם כנראה.. גם אני כזה, מאותת כל פעם שאני מריח שהכלי (רכב, כל כלי רכב) מתכוון לשנות נתיב. ואתה צודק, סוויטץ' האיתות החדש קטן קשה ומיעצבן !!!
גרמנים נו.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft