צפייה בגרסה מלאה : האם היית קונה דוקטי סטריטפייטר?
שלום לכולם,
רציתי להתייעץ עם חוכמת ההמונים ועם המנוסים ממני.
האם היית קונה דוקאטי סטריטפייטר מודל 2015 עם 25 אק"מ, יד ראשונה במצב טוב? (המחיר 85 אש"ח)
(בהנחה שאין בעית תקציב לרכוש אותו, בהנחה שזה אופנוע שממש "עושה" לי את זה למרות שלא רכבתי עליו, ובהנחה שאני רוכב ברמה בינונית/גבוהה)
האם זה נבון/חכם לקנות אופנוע שאינו מיוצר עוד?
ומאלה שהתנסו/רכבו, האם הוא באמת טוב כמו שהוא נראה? האם היו איתו בעיות מיוחדות?
תודה לעונים
nitzann84
17-08-2017, 09:07
לא.
עלות חלפים הזויה עד מגוחכת. בתור חבילה הוא אופנוע מעולה, במחיר שלו. הייתי מעדיף את ה10 בלי לחשוב פעמיים.
במחיר הזה הייתי מחפש נייקד משומש של מ.וי אוגוסטה.
אם כבר אקזוטיקה מטורללץ אז עד הסוף.
Dresdner
17-08-2017, 12:13
לא.
עלות חלפים הזויה עד מגוחכת. בתור חבילה הוא אופנוע מעולה, במחיר שלו. הייתי מעדיף את ה10 בלי לחשוב פעמיים.
וזה אחרי שהשוות עם המחסן של מטרו?
לא.
אני מניח שאתה מתכוון ל MT10?
אני מניח שאתה מתכוון ל MT10?
כנראה הנ"ל מעולם לא ניסה להזמין חלק ממטרו
מישהו יודע לטפל בדוקאטי בארץ..?
באיטליה כן.
קנה יפנית.
דעתי הצנועה.
TheDevilInside
17-08-2017, 14:57
אין לך בעיית תקציב. זה אופנוע שעושה לך את זה. יש למכירה.,
לא רואה פה שום בעיה...
תתחדש!
אין לך בעיית תקציב. זה אופנוע שעושה לך את זה. יש למכירה.,
לא רואה פה שום בעיה...
תתחדש!
כן, אבל,
החשש העיקרי שלי הוא "להתקע" עוד שנתיים שלוש עם אופנוע שכבר לא מיוצר כמה שנים.
(מלכתחילה זה היה אופנוע ללא "שוק", אז בטח לאחר ככ הרבה זמן).
ההתלבטות קשה.
Yuv_Coehn
17-08-2017, 15:55
כן, אבל,
החשש העיקרי שלי הוא "להתקע" עוד שנתיים שלוש עם אופנוע שכבר לא מיוצר כמה שנים.
(מלכתחילה זה היה אופנוע ללא "שוק", אז בטח לאחר ככ הרבה זמן).
ההתלבטות קשה.עוד שנתיים-שלוש כשהמחיר יהיה יותר שפוי אני קונה אותו ממך ;-)
כל עוד תפנים שהאופנוע כנראה יאבד הרבה מערכו ותצתרך למכור אותו במחיר זול יותר כנראה ממה שאתה חושב שהוא שווה, הכל בסדר ולא תתקע איתו.
ולא נראה לי שעצם זה שהאופנוע לא בייצור משנה משהו.
אני אישית ממש חם על האופנוע הזה.
אגב, אני חושב שיש הרבה מקום להוריד את המחיר..
אם אתה מתכוון לכלי שמפורסם ביד 2 עם 22 אק"מ ע"י אלי מסוכנות כלשהי שלא בדקתי מה היא, הוא יושב שם כבר כמה חודשים...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
עוד שנתיים-שלוש כשהמחיר יהיה יותר שפוי אני קונה אותו ממך ;-)
כל עוד תפנים שהאופנוע כנראה יאבד הרבה מערכו ותצתרך למכור אותו במחיר זול יותר כנראה ממה שאתה חושב שהוא שווה, הכל בסדר ולא תתקע איתו.
ולא נראה לי שעצם זה שהאופנוע לא בייצור משנה משהו.
אני אישית ממש חם על האופנוע הזה.
אגב, אני חושב שיש הרבה מקום להוריד את המחיר..
אם אתה מתכוון לכלי שמפורסם ביד 2 עם 22 אק"מ ע"י אלי מסוכנות כלשהי שלא בדקתי מה היא, הוא יושב שם כבר כמה חודשים...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אז שהטוב ינצח... :thumbsup:
nitzann84
17-08-2017, 16:24
וזה אחרי שהשוות עם המחסן של מטרו?
כן.
המחסן של מטרו לידם נראה כמו אייבי.
תתקשר לשאול כמה עולה דיסק בודד לMT10 וכמה עולה לסטריט.
תחזור עם תוצאות
Shasha127
17-08-2017, 16:28
באופן כללי כדאי לך לקחת בחשבון שאם קנית דוקאטי התחתנת עם ליגל כי הם כמעט היחידים שיסכימו לקחת אותו ממך כשימאס לך, כמובן בתמורה לזה שתקח דוקאטי אחר מהם במסגרת העסקה. למכור דוקאטי משומש בשוק הישראלי... נשמע כמו חלום בלהות.
באופן כללי כדאי לך לקחת בחשבון שאם קנית דוקאטי התחתנת עם ליגל כי הם כמעט היחידים שיסכימו לקחת אותו ממך כשימאס לך, כמובן בתמורה לזה שתקח דוקאטי אחר מהם במסגרת העסקה. למכור דוקאטי משומש בשוק הישראלי... נשמע כמו חלום בלהות.
נקודה טובה למחשבה.
Dresdner
17-08-2017, 20:00
כן.
המחסן של מטרו לידם נראה כמו אייבי.
תתקשר לשאול כמה עולה דיסק בודד לMT10 וכמה עולה לסטריט.
תחזור עם תוצאות
מי קונה חלקים גנרים אצל היצרן? עוד מעט תשווה לי גם שרשרת וגלגלי שיניים.
תשווה חלקים שאין להם תחרות והיצרן הוא המונפול כמו מכסי צד למנוע, ECU, ברגים למינהם, מסכת חזית ועוד.
אין טעם להשוות דיסק בלימה כי אתה קונה את אותו דיסק ישירות מהיצרן של הדיסק עצמו, כך גם בבולם אחורי, גלגלי שיניים, שרשרת ועוד.
בנוסף אל תשווה חלק אחד, זה כמו בדיוטי פרי הם מפרסמים איזה מוצר שניים במחיר נמוך והשאר יקר.
הנסיון שלי הוא לא מהארץ אבל שהיה לי אפרליה הייתי בשוק עד כמה חלקים היו זולים מימאהה וסוזוקי שהיו לפניו.
אם אתה חרמן על הכלי הזה ואם יש לך את התקציב - לך על זה... אין טעם ללכת להשקיע הרבה כסף באופנוע אחר שלא עושה לך את זה.
אם אתה מתחיל לחשוב מעכשיו איך ובכמה תמכור אותו עוד שנתיים שלוש אז לך תקנה שיממון יפני- זה לא בשבילך.
זה אופנוע שימרח לך חיוך על הפרצוף מרגע ההתנעה ועד הדממתו....ומה לעשות שהנאה איטלקית עולה כסף?
תחשוב פרארי...קניה ומכירה. היא תעלה לך 2.5 מיליון ותוך שנתיים היא תהיה שווה בקושי 900,000 ש"ח... אבל ההנאה החיוך וההתרגשות מכל נהיגה שווה אם יש לך את התקציב.
ויש מי שיודע לטפל בדוקאטי...דינמיקה למשל (שם אני מטפל) ויש את אבי ברמן בירושלים ששמעתי עליו דברים טובים.
אז נכון, השוק שלו לא יהיה כמו של MT משמים כמו שלפרארי לא יהיה שוק כמו של טויוטה ... ככה זה וזה השוק.
אופנועים ורכבים אירופאיים זה המכונות הכי טובות שכסף יכול לקנות, כמה כסף זה כבר שאלה אחרת.
אני מכיר את נושא מותגי היוקרה הללו מקרוב ומשוכנע שאם הכסף הוא לא מכשול אז התשובה ברורה.
לדעתי אין מה להתייעץ, אם זה מה שאתה מרגיש שנכון לך ומתאפשר כלכלית אז לך על זה!
אני יגיד לך מהצד שלי
קניתי כלי חדש מהיבואן, אחרי נסיעה של חודש+ הרגיש לי שזה לא זה.
פשוט לא התחברתי לאופנוע הלכתי ועשיתי טרייד על מה שכן שידעתי שאתחבר ולא יחליף ומתאים לי(נייקד מאשר פריינג).
אם אתה חושב שזה הכלי הבא שלך וזה הכלי שמתאים לך ולא תתבאס שקנית בלב ברירה
לך על זה בכל הכח.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft