צפייה בגרסה מלאה : קרוזר די גדול בתקציב קטן - יש חיה כזו?
TundraOG
02-09-2017, 15:27
אני רק מתעניין, כי הנושא הזה חוזר לי לראש שוב ושוב אז החלטתי לשאול בכל מקרה.
בתקציב של 16-18 אלף ש"ח, אופנוע קרוזר (דהיינו "קאסטום"), נפח מעל 500 סמ"ק (לא EN), מנוע ווי טווין, במצב טוב שלא צריך השקעה של יישור קו ויכול להוות בסיס טוב לפרוייקט בובר...קיימת חיה כזו? ראיתי VN800 באזור ה-23-25, אינטרודר 750 שמופיעים פעם באף פעם, שאדו 600, דראגסטאר 660...רכבתי על איירון 883 שהיה מאוד כבד בפניות (אולי מחוסר הנסיון שלי באותה תקופה) וסטריט 750 שהפתיע בתגובה שלו אבל היה די צפוף וקטן...האם יש חיה כזו?
הvt 600 אם לא שמו לו איזה כידון מעצבן מאוד נוח ולא ימות לעולם.
פעם אמרו לי שהוא חלק מנוע עם הטרנסאלפ 600 אבל אלו רק שמועות.
אגב איפה ראית את זוג ההארלי האלו בתקציב הזה?
TundraOG
02-09-2017, 18:23
הvt 600 אם לא שמו לו איזה כידון מעצבן מאוד נוח ולא ימות לעולם.
פעם אמרו לי שהוא חלק מנוע עם הטרנסאלפ 600 אבל אלו רק שמועות.
אגב איפה ראית את זוג ההארלי האלו בתקציב הזה?
לא אמרתי שראיתי בתקציב הזה, זה פשוט הנסיון שלי עם קרוזרים, רכבתי על שניהם באוקראינה (בשנים שונות, האיירון לפני שנה והסטריט השנה).
ומה הסיכוי למצוא VT600 במצב טוב? לא ראיתי הרבה כאלו למכירה, למרות שאני אוהב את פלטפורמת השאדו.
אצל יוני אופנועים יש VX800 שנראה נחמד, לדעתי בתקציב אבל רק ראיתי במקרה.
TundraOG
03-09-2017, 13:40
אצל יוני אופנועים יש VX800 שנראה נחמד, לדעתי בתקציב אבל רק ראיתי במקרה.
האמת שחיפשתי VX, מאוד התאהבתי בדגם, נראה כמו אח גדול ל-GS500, אבל לא מצאתי וגם הבנתי שזמינות החלפים מאווווד נמוכה, גם בחו"ל.
האמת שחיפשתי VX, מאוד התאהבתי בדגם, נראה כמו אח גדול ל-GS500, אבל לא מצאתי וגם הבנתי שזמינות החלפים מאווווד נמוכה, גם בחו"ל.
לפני שההנתי שאני לא יכול להחליף את הסופר טנרה במשהו קטן יותר ראיתי לפני חודש vx אדום באחד הלוחות.
יש לא מעט בארץ (מפתיע).
עזוב קרוזר. זה נוסע חרא.
אתה רוצה ימאהה בולדוג.
עזוב קרוזר. זה נוסע חרא.
אתה רוצה ימאהה בולדוג.
הבולדוג נוסע נחמד בקו ישר וזהו לא?
ממש לא.
דווקא בקו ישר הוא לא סובל מעודף כוח - סה"כ 65 כ"ס.
אומרים שהוא ממש נחמד דווקא כשהכביש מתחיל להתפתל, סבבה לגמרי בעיר, ועדיין מסוגל לעשות רכיבות ארוכות בנוחות סבירה, כל עוד הקצב לא גבוה מדי.
זה מה שאמרת על הוי מקס....ופחדת לנסות...
זה מה שאמרת על הוי מקס....ופחדת לנסות...
פעם האופנוענים היו מפלדה.
היום אנחנו מקרבון וזה יקר לתקן.
אני עכשיו ביוון וכל יום אני רוכב על דוש היסטורי אחר שעושה לי טוב בלב.
בחמישי אני אחזור ליפני שלי, 220 קילומטר יומי.
זה מצחיק, שתדע לך, שככל שהזמן עובר ככה אני מבין שאני לא אמצא תחליף שפוי יותר ( ככה אמרתי לא?)
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft