מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : טיול אופנועים בקרואטיה/סלובניה. יציאה מוונציה ?

kobiezra
23-09-2017, 10:45
הי. האם מישהו עשה טיול כזה ובדק לעומק מחירי השכרת אופנועים ויכול להמליץ על משהו ספציפי ?
האם בצפון איטליה (אזור ונציה) יקר יותר להשכיר מקרואטיה או סלובניה ?
שואל כי שמעתי שבקרוב יהיו טיסות זולות לונציה.
תודה מראש למייעצים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

קוקוריקו נגד קופיקו
23-09-2017, 12:47
ב- טריאסטה יש את braidotti moto הם משכירים הונדות ויש להם מוניטין טוב.

ayalzo
23-09-2017, 12:59
לא יודע לגבי השכרת אופנועים, אבל המחירים באיטליה בכל דבר אחר, משמעותית יותר גבוהים מסלובניה, ובוודאי מקרואטיה.
ונציה יקרה בהכל גם יחסית לאיטליה.
(שוב, הנסיון שלי הוא במחירים באופן כללי, ולא ניסיתי לשכור שם אופנועים).

Dresdner
24-09-2017, 10:05
עשיתי לפני כמה שבועות טיול כזה בדיוק אבל הפעם כטיול מאורגן.
אם זה מעניין אותך אני יכול לתת לך יותר פרטים.
(חוץ מלהיות לקוח אין לי קשר לחברה בקישור)
https://www.euromototours.co.il/adriatic

Paz
24-09-2017, 10:16
הי. האם מישהו עשה טיול כזה ובדק לעומק מחירי השכרת אופנועים ויכול להמליץ על משהו ספציפי ?
האם בצפון איטליה (אזור ונציה) יקר יותר להשכיר מקרואטיה או סלובניה ?
שואל כי שמעתי שבקרוב יהיו טיסות זולות לונציה.
תודה מראש למייעצים

אתה גבולי מאוד כבר במזג האוויר בטח בצפון איטליה, בהרים בסלובניה ובקרואטיה בפנים הארץ, במידה ואתה מתכנן את הטיול בחודש הקרוב. יכול להיות כבר קר מאוד ואפילו מושלג בהרים.... לאורך החוף בקרואטיה וסלובניה חם יותר אבל בטח לא כמו בארץ באותה התקופה.

kobiezra
24-09-2017, 10:19
אתה גבולי מאוד כבר במזג האוויר בטח בצפון איטליה, בהרים בסלובניה ובקרואטיה בפנים הארץ, במידה ואתה מתכנן את הטיול בחודש הקרוב. יכול להיות כבר קר מאוד ואפילו מושלג בהרים.... לאורך החוף בקרואטיה וסלובניה חם יותר אבל בטח לא כמו בארץ באותה התקופה.הי. תודה אבל התכנון הוא לספטמבר שנה הבאה. עדיין לדעתך מושלג, קר וגבולי ?

Dresdner
24-09-2017, 11:09
הי. תודה אבל התכנון הוא לספטמבר שנה הבאה. עדיין לדעתך מושלג, קר וגבולי ?

תחילת ספטמבר זה עדיין טוב ואפילו מומלץ בהתחשב בטמפרטורות הגבוהות של קרואטיה ביולי אוגוסט

Zurs
25-09-2017, 09:49
שבוע שעבר רכבתי בדולימיטים (צפון איטליה), וזכיתי לרכב לרוב ב- 5 מעלות, חלק גדול בגשם ולעיתים גם בשלג במינוס מעלות.
לפי דעתי הגעתי בתקופה מעולה (חיפשתי את הקור והשלג), אבל לדעתי התקופה הזו כבר נגמרת עכשיו כשמתחיל אוקטובר.

kobiezra
25-09-2017, 09:57
שבוע שעבר רכבתי בדולימיטים (צפון איטליה), וזכיתי לרכב לרוב ב- 5 מעלות, חלק גדול בגשם ולעיתים גם בשלג במינוס מעלות.
לפי דעתי הגעתי בתקופה מעולה (חיפשתי את הקור והשלג), אבל לדעתי התקופה הזו כבר נגמרת עכשיו כשמתחיל אוקטובר.נשמע סבבה. איפה שכרת אופנוע ?

Dresdner
25-09-2017, 10:01
לפי דעתי הגעתי בתקופה מעולה (חיפשתי את הקור והשלג), אבל לדעתי התקופה הזו כבר נגמרת עכשיו כשמתחיל אוקטובר.

אתה נפלת על מזג אוויר לא רגיל לתקופה שהוריד מלא שלג במיוחד באוסטריה אבל כן באוקטובר החגיגה נגמרת באלפים ומתחיל להיות מסוכן עם מה שנקרא קרח שחור על הכביש

Zurs
25-09-2017, 21:35
נשמע סבבה. איפה שכרת אופנוע ?

הייתי בגרמניה אז משם השכרתי (קרוב למינכן):
http://motorrad-maier.de/

קיבלתי רושם שהרבה ישראלים מגיעים לבן אדם. כשישבתי אצלו במשרד אפילו זיהיתי כמה יינות ישראלים שהיו אצלו על המדף :P
לקחתי את האפריקה טווין.

ממליץ בחום, שירות מעולה.

kobiezra
25-09-2017, 21:37
הייתי בגרמניה אז משם השכרתי (קרוב למינכן):
http://motorrad-maier.de/

קיבלתי רושם שהרבה ישראלים מגיעים לבן אדם. כשישבתי אצלו במשרד אפילו זיהיתי כמה יינות ישראלים שהיו אצלו על המדף [emoji14]
לקחתי את האפריקה טווין.

ממליץ בחום, שירות מעולה.תודה על הטיפ