צפייה בגרסה מלאה : האם משתלם לקנות עכשיו כלי חדש?
היי,
יש שיאמרו שמעולם לא שווה לקנות חדש מבחינה כלכלית והם צודקים כמובן.
אבל יש לי חלום להביא כלי חדש מהניילונים והשאלה היא האם ה טיפשי עכשיו לקנות מודל 2017 שהשנה כבר נגמרת? אם עוד שלושה חודשים האופנוע שלי יהיה שווה 7000 שקל פחות אז זה דבילי לדעתי כבר עדיף אולי לחכות כמה חודשים ולקנות 2018 שהירידת ערך שלו תהיה עוד שנה
היי,
אבל יש לי חלום להביא כלי חדש מהניילונים והשאלה היא האם ה טיפשי עכשיו לקנות מודל 2017 שהשנה כבר נגמרת? אם עוד שלושה חודשים האופנוע שלי יהיה שווה 7000 שקל פחות אז זה דבילי לדעתי כבר עדיף אולי לחכות כמה חודשים ולקנות 2018 שהירידת ערך שלו תהיה עוד שנהנראה לי שענית לעצמך...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
היי,
אבל יש לי חלום להביא כלי חדש מהניילונים והשאלה היא האם ה טיפשי עכשיו לקנות מודל 2017 שהשנה כבר נגמרת? אם עוד שלושה חודשים האופנוע שלי יהיה שווה 7000 שקל פחות אז זה דבילי לדעתי כבר עדיף אולי לחכות כמה חודשים ולקנות 2018 שהירידת ערך שלו תהיה עוד שנה
תלוי באיזה מחיר אתה קונה אותו..אם עושים לך הנחה בגלל שאוטוטו סוף שנה אז זה יכול להיות מעניין.
משתלם זה אף פעם לא... אבל זה תמיד כיף גדול.
מציעים מחיר רגיל אבל אבזור עליהם (מגן מנוע, מגן ידיים וארגז עליהם). שווה להערכתי משהו כמו 4000 שקל.
השאלה אם ה"פיצוי הזה" שווה לספוג את ירידת הערך
alexsupreme
24-09-2017, 16:02
אתה מנסה לתת הגיון כלכלי למעשה שהוא מראש לא הגיוני כלכלית?
לקראת אוקטובר-נובמבר יש הנחות די גדולות על מודל של אותה שנה.
היי,
לא משתלם.
אבל אמרת שזה חלום, לא?
ממתי חלומות הם דבר משתלם?
Delirious1989
24-09-2017, 16:28
ממתי לקנות אופנוע באופן כללי זה דבר משתלם?
Sent from my T5 using Tapatalk
היי,
זו ירידת הערך שתספוג בכל נקודת זמן לאורך השנה. ברגע שיצאת מאולם התצוגה עם האופנוע החדש בנסיעה, כבר הפסדת את הסכום הזה.
אלא אם חיכית לסוף שנה וקנית אופנוע שנרשמה עליו יד
lokimonster
25-09-2017, 09:35
ולא תגלה שיצאו במבצע חיסול חודש אחרי שרכשת.
למי שהפרוטה לא מצוייה בכיסו עדיף לרכוש כלי בן שנתיים שלוש עם מיעוט קילומטרים.
לפחות זו המסקנה שלי.
כמובן שאהיה גדול לא מן הנמנע שרכוש לי בוזוקי חדש
זו ירידת הערך שתספוג בכל נקודת זמן לאורך השנה. ברגע שיצאת מאולם התצוגה עם האופנוע החדש בנסיעה, כבר הפסדת את הסכום הזה.
כן אבל אחרי תקופה כשירצה להשתדרג , אם ילך לבצע טרייד יקבל הצעה לפי מחירון ינואר 17 ולא ינואר 18. הרי אף יבואן לא משקלל עפ"י חודש עליה לכביש.
Delirious1989
26-09-2017, 09:40
כן אבל אחרי תקופה כשירצה להשתדרג , אם ילך לבצע טרייד יקבל הצעה לפי מחירון ינואר 17 ולא ינואר 18. הרי אף יבואן לא משקלל עפ"י חודש עליה לכביש.יבואנים נותנים מחירון בטרייד אין? באמת?
YaronNahum
26-09-2017, 10:03
היבואן של הארלי נותן, במיוחד שמשדרגים הרלי בהרלי..
Sent from ...
יבואנים נותנים מחירון בטרייד אין? באמת?
נדיר מאוד (למרות שאני קיבלתי מאוד קרוב לכך מעופר אבניר על אופנוע מלוקק) אבל זאת לא הנקודה - בסוף מתבססים על מחירון ומשם מורידים את מה שנראה להם לנכון. כאשר יש לך פער של 5000 ש"ח לדוגמא בין שנתונים זה משמעותי.
קניתי חדש לפני חודש, כי אני לא יודע לדחות סיפוקים, היה לי דיל טוב ונוח
ואני מחזיק כלים הרבה זמן, בעוד חמש שנים אני אמכור כלי יד ראשונה מעט ק"מ
ושיתפוצץ העולם...
ההרשמה אסורה לעובדים ובני משפתחותיהם+דרושות.
קניתי חדש לפני חודש, כי אני לא יודע לדחות סיפוקים, היה לי דיל טוב ונוח
ואני מחזיק כלים הרבה זמן, בעוד חמש שנים אני אמכור כלי יד ראשונה מעט ק"מ
ושיתפוצץ העולם...
ההרשמה אסורה לעובדים ובני משפתחותיהם+דרושות.
מותר לשאול מה קנית?
וורסיס 1000 2017 שחור.
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/12598-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-KAWASAKI-Versys-1000-TL-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA%D7%A4%D7%99%D7%9D
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft