צפייה בגרסה מלאה : דוח חניה
maxfeldman99
01-10-2017, 18:56
שלום לכולם,
היום כשיצאתי מהבית הופתעתי לגלות שמחכה לי דוח חניה על סה"כ 250 שקלים בחסות עיריית הרצליה.
יש לציין שהאופנוע שלי עמד בצורה שיש יותר ממטר וחצי מעבר (אפשר לעבור עם עגלה\כיסא גלגלים) וגם המקום הוא מתחת לבית שלי.
האם מהניסיון של מישהו יש מה לעשות בנידון? אין לי חנייה מסודרת בבניין ומאז ומתמיד האופנוע שלי היה חונה על המדרכה.
המצב מייאש כי גם היום אחרי שקיבלתי דוח אין לי אלטרנטיבה אחרת לחנייה של האופנוע...
יש לך חנייה מיועדת לדו"ג בסביבה שלך?
אם לא שווה לך לערער על הקנס בטענה שאין לך מקום אחר לחנות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ולפני ,לצלם מקום, רצוי עם אופנוע ולסמן מרחקים
עיריית הרצלייה ממובילות ההתנכלות לאופנועים. לא יעזור לצלם ולא כלום - לפי החוק החניה על המדרכה אסורה. גם בשער העיר, איפה שיש מדרכה של 30 מטר רוחב, נתנו דוחות.
איפה חנית - על סוקולוב?
עיריית הרצלייה ממובילות ההתנכלות לאופנועים. לא יעזור לצלם ולא כלום - לפי החוק החניה על המדרכה אסורה. גם בשער העיר, איפה שיש מדרכה של 30 מטר רוחב, נתנו דוחות.
איפה חנית - על סוקולוב?
דווקא בשער העיר יש על המדרכה סימון לחניית אופנועים עם שילוט.
(לגבי שילוט כמעט בטוח)
חניתי שם מספר פעמים בטווח, שגם יותר משעה ולא קיבלתי דוח.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
דווקא בשער העיר יש על המדרכה סימון לחניית אופנועים עם שילוט.
(לגבי שילוט כמעט בטוח)
חניתי שם מספר פעמים בטווח, שגם יותר משעה ולא קיבלתי דוח.
Sent from my SM-G930F using Tapatalkהסימון חדש. לפני זה היו מפנקים שם בדו"חות.
maxfeldman99
04-10-2017, 18:59
איפה חנית - על סוקולוב?
ליד, רחוב הס' (ליד דורון ספרים)
ליד, רחוב הס' (ליד דורון ספרים)זה פינוק שקיבלתי בערב ראש השנה. כל החניות לאופנועים היו תפוסות על ידי מכוניות. ניסיתי לחנות בצורה הכי לא מפריעה וכל העיניין היה לחמש דקות.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171004/75ce2091a99bc4a44d8a95ff8c33c57b.jpg
נסה לפנות לאגף הפיקוח לביטול הדו"ח וגם כדי לברר איפה בדיוק אתה אמור לחנות.
תכסה עם כיסוי ו מנעול על הכיסוי
maxfeldman99
05-10-2017, 23:45
תודה על העזרה , אנסה לעדכן מה תיהיה תשובת העירייה
למיטב זכרוני, ישנו חוק המאפשר לאופנועים לחנות על המדרכה כל עוד נשארים 1.3 מטרים רצופים של מדרכה פנויה להולכי הרגל.
אחפש את החוק ואוסיף אותו פה כאשר אמצא.
למיטב זכרוני, ישנו חוק המאפשר לאופנועים לחנות על המדרכה כל עוד נשארים 1.3 מטרים רצופים של מדרכה פנויה להולכי הרגל.
אחפש את החוק ואוסיף אותו פה כאשר אמצא.
זכרונך מטעה אותך.
לפני 4 שנים חטפתי דו"ח דומה באבן גבירול בת"א.
הפתרון: כיסוי עבה שנצמד לגלגל האחורי וננעל עם שרשרת לעמוד. לא ניתן לקפלו כלפי מעלה ולראות את המספר.
מאז, אין יותר דוחות חניה..אני מקפיד לא לחסום ולא לבלוט אבל אם פקח ירצה לתת לי דו"ח, יצטרך לחכות ליד האופנוע.
או להזמין שוטר שיחייב אותך להוריד את הכיסוי ואז לתת לך את הדוח.
בנוסף לזה, ממה שזכור לי, חובה חוקית לכתוב על הכיסוי את המספר רישוי של האופנוע. ואם אני זוכר נכון, זה אומר שאתה בעצם מפריע לפקח\שוטר בעת מילוי תפקידו ומפה הצינור רק גודל.
או להזמין שוטר שיחייב אותך להוריד את הכיסוי ואז לתת לך את הדוח.
בנוסף לזה, ממה שזכור לי, חובה חוקית לכתוב על הכיסוי את המספר רישוי של האופנוע. ואם אני זוכר נכון, זה אומר שאתה בעצם מפריע לפקח\שוטר בעת מילוי תפקידו ומפה הצינור רק גודל.
יכול להיות שאתה צודק, אבל לפקחים החרוצים יש כלכך הרבה הזדמנויות קלות למלא דוחות, למה להתחיל בלאגן שייקח זמן כמו להזמין שוטר או להמתין לבעל האופנוע...
גם אם זו הייתה שיטה טובה היא טובה רק לחניה ארוכה. כשיש לי ארבע עצירות של דקה בעיר אני לא אכסה ואנעל בכל עצירה - כבר עדיף לחנות בחניון.
אני יכול להבין על מה הדו"ח במקרה הזה.
רכב שרוצה להחנות כחוק, לא יכול לפתוח את הדלת של הרכב למשל כדי להוציא תינוק מהרכב.
אני חושב שחניה במקביל לעץ מאחורי הספסל היה קצת יותר נחמד ופחות מסכן גם את הקטנוע.
ולגבי חניון, לפחות בת"א לא מאפשרים לדו גלגלי כניסה לחניון אפילו בתשלום.
זה פינוק שקיבלתי בערב ראש השנה. כל החניות לאופנועים היו תפוסות על ידי מכוניות. ניסיתי לחנות בצורה הכי לא מפריעה וכל העיניין היה לחמש דקות.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171004/75ce2091a99bc4a44d8a95ff8c33c57b.jpg
נסה לפנות לאגף הפיקוח לביטול הדו"ח וגם כדי לברר איפה בדיוק אתה אמור לחנות.
אני יכול להבין על מה הדו"ח במקרה הזה.
רכב שרוצה להחנות כחוק, לא יכול לפתוח את הדלת של הרכב למשל כדי להוציא תינוק מהרכב.
אני חושב שחניה במקביל לעץ מאחורי הספסל היה קצת יותר נחמד ופחות מסכן גם את הקטנוע.
ולגבי חניון, לפחות בת"א לא מאפשרים לדו גלגלי כניסה לחניון אפילו בתשלום.זה ממש לא משנה. כל חניה על המדרכה במרכז העיר בהרצליה תזכה אותך בדו"ח.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft