צפייה בגרסה מלאה : איפה מומלץ לבטח בביטוח חובה
לפני רכישת דו"ג, אין לי נסיון בתחום הנ"ל ולכן מבקש את ייעוצכם בנוגע לביטוח חובה.
קטנוע ראשון בנפח 250 סמ"ק, רוצה לבטח בביטוח חובה + צד ג'.
ראיתי שיש מספר קטן של חברות העוסקות בתחום- "הפול" ו"אודי דגן".
איזה מבין השניים מומלצים יותר ומה כדאי לבדוק שיש בפוליסה בעת רכישתה.
תודה מראש.
Shasha127
14-10-2017, 20:51
רמי ביטוחים, אל תתקרב לאודי דגן.
ביטוח חובה - רק מלא ללא השתתפות עצמית ולא משנה כמה יציעו לך לקחת את המוזל (עם השתתפות עצמית).
יש היום סוכנים פרטיים שיכולים למכור פוליסות?
יש עוד דברים שכדאי לי לדעת?
צג ג' מאיזה סכום נזק משלמים והאם יש השתתפות עצמית?
אם לא היה לי ביטוח לדו"ג בעבר, זה מיקר את עלות הביטוח?
Shasha127
14-10-2017, 22:48
לגביי שאלות על מחירים וכיסויים - מול הסוכן שאיתו תדבר. יש מספר קטן של סוכנים לביטוחי אופנועים.
אני שוב יכול להמליץ לך בחום על רמי ביטוחים ויותר בחום להתרחק כמו מאש מאודי דגן.
לגביי שאלות על מחירים וכיסויים - מול הסוכן שאיתו תדבר. יש מספר קטן של סוכנים לביטוחי אופנועים.
אני שוב יכול להמליץ לך בחום על רמי ביטוחים ויותר בחום להתרחק כמו מאש מאודי דגן.
מה הבעיה עם אודי דגן?
גם ביטוח ישיר מבטח אופנועים.
אני עם shasha127, להתרחק מאודי דגן בכל מחיר.
Bengolan
15-10-2017, 09:51
.
אודי דגן סתם יקרים הציעו לי הצעה יקרה פי שתיים מביטוח ישיר על צד ג'
( בשכלול כיסויים וכו')
Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
guyx1992
15-10-2017, 10:24
סלחו לי על הבורות, אבל ביטוח חובה זה לא דרך הפול? אז מה זה משנה מה הסוכן? (לא בציניות, באמת לא מבין)
אני עם ביטוח ישיר, מבטח חובה (מלא, ללא השתתפות עצמית) + ג' ובינתיים מהפעמיים שהתקשרתי אליהם קיבלתי שירות מעולה ועזרו לי. בנוסף עונים לך דרך המייל עם אופציה ל"השב" וכך יש לך מעין סוכן "אישי" שמטפל בך. ויצא לי לבקש ממנו להתקשר אליי ואכן התקשר תוך דקות ספורות.
אני מניח שכל החברות ככה (לפחות רוצה להאמין).
סלחו לי על הבורות, אבל ביטוח חובה זה לא דרך הפול? אז מה זה משנה מה הסוכן? (לא בציניות, באמת לא מבין)
אני עם ביטוח ישיר, מבטח חובה (מלא, ללא השתתפות עצמית) + ג' ובינתיים מהפעמיים שהתקשרתי אליהם קיבלתי שירות מעולה ועזרו לי. בנוסף עונים לך דרך המייל עם אופציה ל"השב" וכך יש לך מעין סוכן "אישי" שמטפל בך. ויצא לי לבקש ממנו להתקשר אליי ואכן התקשר תוך דקות ספורות.
אני מניח שכל החברות ככה (לפחות רוצה להאמין).כמה עולה לך הביטוח?
guyx1992
15-10-2017, 10:56
5327 ש"ח לביטוח חובה
589 ש"ח על ג' + גרירה
סה"כ 5916 לשנה על הורנט 600
וואי וואי.. פעם ראשונה שאני עושה את החישוב הזה... :omfg:
התקשרתי לרוב חברות הביטוח ורמי ביטוחים היו נשמעים נחמדים ואמינים. יש למישהו נסיון איתם?
בנוסף המליצו לי ביטוח תאונות אישיות, מישהו עשה ויכול להמליץ בכ30 ש"ח לחודש?
גם ביטוח ישיר מבטח אופנועים.
אני עם shasha127, להתרחק מאודי דגן בכל מחיר.
מצטרף להמלצה על רמי ביטוחים, וחוסר הפרגון המוחלט שלי לסוכנות דגן.
אני מבטח שלושה אופנועים אצל רמי ביטוחים ונכון להיום אני מרוצה ואין לי כוונה להחליפו.
בעניין אודי דגן כשקניתי ממטרו את האופנוע הם הציעו לי הצעה מפתה ביחד עם מטרו, מיותר לציין שדחיתי בשעט נפש את ההצעה למרות שהיתה מפתה לאור יחסם המזלזל של אנשי דגן בעבר.
אני בעד ללמד עסקים סוררים דרך הכיס שלקוחות אינם לקוחות שבויים.
בעניין ביטוח חובה מלא או חלקי ... אני עם ביטוח חלקי ועם שתי פוליסות פרטיות שהוצאתי לפני כמה שנים , יכול לומר לך שברגע האמת הן הוכיחו את עצמן.
למרות האמור לעיל אין לראות בכתוב משום המלצה כלשהי לבצע ביטוח חובה חלקי לאור הפסד ימי העבודה וכן סך של כ 25K (אם אינני טועה) בעת תביעה.
מיקי, לא הבנתי כוונתך בביטוח חלקי. ומה כוונתך בביטוח פרטי?
והאם את בכל זאת ממליץ ביטוח חובה מלא?
מיקי, לא הבנתי כוונתך בביטוח חלקי. ומה כוונתך בביטוח פרטי?
והאם את בכל זאת ממליץ ביטוח חובה מלא?
יש היום שני מסלולי ביטוח חובה. (צד ג' זהה כמעט אצל כולם מדובר בסכום של כ 600-800 ש"ח לא לוותר עליו ועל ביטוח גרירה).
1.תשלום מחיר מלא
2.מחיר מופחת של כ 1000 ש"ח (או משהו בסגנון) אבל ה"מקל" בהצעה הזו הינו שאם חלילה תהיה תאונה אתה מראש מפסיד לפחות 25K ש"ח ומספר ימי מחלה.
3. יש לי פוליסת תאונות אישיות כולל החרגה לרכיבה על אופנוע. לא זוכר מי החברה המבטחת נעשה לפני כ 10 שנים כשהייתי מבוטח אצל יובל בר. אבל גם רמי ביטוחים מציעים פוליסה די דומה. בסופו של יום חברות הביטוח תמיד (כמעט) ישחילו כל רוכב בצורה זו או אחרת.
4. לא יודע ולא רוצה להמליץ איזה ביטוח חובה כדאי לעשות. כרוכבי אופנוע אנו חשופים מידי רגע לפגיעה. אני עלול להמליץ לך עיצת אחיתופל שתתברר כעיצה רעה אם אומר לך לבחור באופציה הזולה. תעשה את השיקולים הכלכליים שלך האם ל"הפסיד " כ 1000 ש"ח בביטוח חובה מלא, או לשלם פחות אבל להסתכן שבמקרה הצורך ח"ח תפסיד סכום גדול פי 25-30 במידה ותהיה תאונה.
אין ספק שאקח את הביטוח המלא והיקר יותר.
בנוגע לביטוח תאונות אישיות, מה בדיוק הוא מכסה?
כך עשו לי בסוכנות סוזוקי.
הפוליסה מובחתת עם ביטוח
תאונות אישיות ,כמה שאני זוכר במיגדל.
הסוכן ביטוח אמר ש ביטוח "
תאונות אישיות" מכסה יותר טוב מהביטוח "מלא".
לא משהו רציני,אבל בכול אופן
אין ספק שאקח את הביטוח המלא והיקר יותר.
בנוגע לביטוח תאונות אישיות, מה בדיוק הוא מכסה?
עוד דבר מאחר ואתה רוכב חדש בתחום - עוד בטרם הביטוח : מיגון מיגון ושוב מיגון אישי לגוף... כי ביטוח לא שווה בלי מיגון = קסדה\כפפות\מגיני ברכיים\נעל גבוהה יעודית\ מעיל רכיבה ייעודי ...
פוליסת ביטוח תאונות אישיות נמכרת בצורה זו או אחרת ע"י כל הסוכנים, עליך לשאול את סוכן הביטוח בו תבחר מה היא כוללת ומה תנאי הסף להפעלתה (שברים\אשפוז וכו' ) .
למיטב הבנתי וזכרוני אצלי היא מכסה את כל סוגי התאונות האישיות בין אם תוצאת תאונה או סתם החלקה באמבטיה.
ביטוח חובה - רק מלא ללא השתתפות עצמית ולא משנה כמה יציעו לך לקחת את המוזל (עם השתתפות עצמית).
אל תהיה כל כך נחרץ.
אני עם השתתפות חלקית כי לי הפרמטרים מתאימים.
Shasha127
15-10-2017, 19:21
הפרמטרים מתאימים עד שיקרה משהו.
כך או כך כל אחד ומה שמתאים לו אני ממש לא שופט חלילה, אבל למישהו חדש שרק נכנס לתחום ההמלצה שלי עומדת בעינה.
רמי ביטוחים הציעו לי על צד ג כיסוי עד 350 אלף שקל ואודי דגן הציעו לי עד 450
זה גם שיקול.
אני מבוטח ביובל בר ומרוצה מאוד מהשירות
גם מהמחיר של ג שקיבלתי שכולל גרירה שבכל חברת ביטוח אחרת הציעו אותו מחיר ללא עלות גרירה.
עד כמה אני זוכר שלמתי 530 שייח ל"ג" +180 על גריירה , "ללא הגבלה"
lokimonster
16-10-2017, 10:38
אני מניח שרוב סוכני הביטוח פחות או יותר אותו הדבר
אני רוכב מ1989 כמעט ללא הפסקה ועברתי חברות החל משירביט, רמי, תמוז, תפוז והשד יודע מה.
תכלס מעולם לא תבעתי ( כן היו לי החלקות ופציעות קלות) כך שאיננני יכול להביע דעה על השירות.
למה לא אודי דגן - לימדו אותי שכשאתה עושה עסקים אתה אמור לעמוד מאחורי מה שהבטחת ללקוח.
לפני 3 שנים + ביטחתי את הבאנדיט כהרגלי בביטוח חובה צד שלישי וכמובן גרירה (לא ערכתי סקר שוק ופשוט המשכתי עם דגן).
קיבלתי הצעת מחיר מהם וביטחתי.
יומיים אחרי מודיעים לי שביטוח הגרירה מבוטל בשל הגיל של הבאנדיט ואין אפשרות לבטח.
ביקשתי שיעמדו מאחורי מה שהובטח או שיבטלו לי את הפוליסה והם התחילו עם קנסות ודמי יציאה ושאר קישקושים.
סיימתי את הביטוח ולא חזרתי אליהם מאז.
לתפיסתי אם טעית תשלם ואודי דגן לא לקח אחריות על הטעויות של אנשי המכירות שלו.
כיום בהמלצת חברים (צביקע ועוד כמה) אני מבוטח דרך יובל בר על פניו נשמעים בסדר מקווה לא להזדקק לשירותיהם.
מה דעתכם על ביטוח ישיר?
הביאו הצעה דיי משתלמת.
Optimus Prime
16-10-2017, 15:54
מבוטח אצל יובל בר על סמך המלצה שראיתי פה באחד הפוסטים,
מקווה שלא אזדקק לשירותיהם.
בהצלחה.
אני בביטוח ישיר מתחיל שנה שנייה אצלם. שירות טוב, מחיר סבבה, מענה וזמינות.
בנתיים מרוצה.
בנתיים מרוצה.[emoji106]
מה שהוא אמר
בנתיים מרוצה.
[emoji106]
מה שהוא אמרהתקשרתי אליהם כדי לקבל הצעה ונאמר לי שאין להם ביטוחים ללא השתתפות עצמית.
אני בחיפוש אחר הצעה משתלמת לשני אופנועים.
היום זו הפעם השניה שאני מתקשר ליובל בר לקבלת הצעה והום עונים :
"אנחנו בעומס כרגע, תתקשר אלינו בתחילת שבוע הבא"
אחלה
יובל בר פישלו ממש. רציתי הצעת מחיר לביטוח.
קשה ממש ליצור איתם קשר, הם ביקשו פרטים לווטסאפ שלהם אבל גם יומיים אחרי הם לא ענו לי.
מרגיש כמו חוסר מקצועיות.
Optimus Prime
18-10-2017, 19:22
יובל בר פישלו ממש. רציתי הצעת מחיר לביטוח.
קשה ממש ליצור איתם קשר, הם ביקשו פרטים לווטסאפ שלהם אבל גם יומיים אחרי הם לא ענו לי.
מרגיש כמו חוסר מקצועיות.
מוזר, אצלי ביקשו לשלוח פרטים לווצאפ, חזרו אליי עם הצעה באותו יום והיו זמינים לכל מיני שאילתות למשך כיומיים שלושה,
moonshield
29-10-2017, 12:45
מסכים עם מה שנכתב למעלה לגבי יובל בר. אולי כחב4רת ביטוח הם נותנים אחלה תנאים ואחלה שירות בזמן הפעלת הביטוח, אך כחברת ביטוח שמחפשת להגדיל את מאגר הלקוחות שלה ולמכור ביטוחים הם בהחלט בענק.
אני לקראת חידוש הביטוח ומהמלצות כאן בפורום ושל חברים רוכבים חשבתי לנסות אותם, ואחרי שאני רודף אחריהם כבר שבועיים כדי לקבל הצעת מחיר (לחובה+ג'+מקיף מלא, לא סתם ג' בסיסי) שבמהלכם במקרה הטוב אין תשובה ובמקרה הפחות טוב הם מושכים אותי באף (תתקשר מחר, תתקשר ביום א'), היום הנציגה אמרה לי בלי להתבלבל שהצעות חדשות היא תוכל לתת רק אחרי תחילת נובמבר (והביטוח הנוכחי שלי מסתיים יום לפני) בגלל שיש להם עומס וכרגע הם מטפלים רק בחידושים, החלטתי לרדת מהם לפחות לשנה הקרובה. חברת ביטוח שלא יכולה לפנות לעצמה שתי דקות כדי לנסות 'לדוג' לקוח חדש לא ראוייה לדעתי לכל מאמץ מצידי. כל ההתנהלות הזאת גורמת לי לתהות אם זאת ההתנהלות שלהם כשהלקוח רוצה לשלם (והרבה) להם, מה יקרה כשהלקוח ינסה לתבוע את הכספים שמגיעים לו.
אני אחדש ביטוח חובה וג' אצל 'ביטוח ישיר', ואשקול את הזעקה האחרונה כפתרון נגד גניבה. אם בשנה הבאה 'יובל בר' יסכימו לפנות בשבילי 2 דקות של שיחת טלפון ומשלוח הצעה, אשקול אותם שוב.
ממליץ בחום על רמי ביטוחים. יש בחורה בשם מיטל שמטפלת בנושא אופנועים והיא נותנת שירות טוב וזמינה רוב הזמן כשחיפשתי אותה. מבחינת מחיר הם גם היו הכי זולים.
בנוגע ליובל בר גם כן מסכים עם כולם, לא זמינים לתת ביטוחים חדשים, שבוע שעבר התקשרתי והם אמרו שהם עמוסים ורק ביום א' השבוע יתפנו לטפל בביטוחים חדשים שזה כבר לא רלוונטי עבורי.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft