צפייה בגרסה מלאה : המעיל המתנפח Tech-Air של אלפינסטארס הושק בישראל
אביעד אברהמי
22-10-2017, 10:07
רשת האביזרים 'אבזריון' השיקה בישראל את טכנולוגיית ה-Tech-Air - המעילים המתנפחים של אלפינסטארס; המוצר סופר-איכותי, אולם המחירים עדיין גבוהים.
http://fullgaz.co.il/?p=126334
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2017/10/Alpinestars-Tech-Air-006-1080x720.jpg
ממתין ששאר מותגי הקצה יישרו קו עם הקונספט ואז ארכוש,
אני אישית חוויתי אכזבה עם כל מוצר של אלפיינסטארס שהיה לי.
mudale222
22-10-2017, 11:28
היי אביעד,
משהו שסקרן אותי, אחרי הניפוח האם המעיל תופס את הקסדה ומונע תנודה של הראש כמו במעיל של Held? זה היה נראה די חשוב אצלם..
מניסיון עם אביזריון, כדאי לרכוש בחו"ל
בכל מקרה, האנשים הקטנים\נשים בינתיים נדפקים ואני שואל לא דפקו אותנו מספיק עם מבחר מצומצם של מוצרים, למה לא משקיעים במוצרי הבטיחות האלו ומיצרים אותם במידות קטנות?
זו ממש הדרה לשמע.
lokimonster
23-10-2017, 08:03
בלי לזלזל במוצר או בחשיבות שלו הפחד שלי שזה יהפוך למקרה הווסט הזוהר או מובילאיי שידחפו לנו את זה בכח תחת אמטלה שזה מה שיציל את עם ישראל מתאונות נפגעים ושאר מרעין.
האם משתמשים בטכנולוגיה הנ"ל באופן מקצועי גם במסלולים כמו מוטו ג'י פי לדוגמא?
אביעד אברהמי
23-10-2017, 09:03
היי אביעד,
משהו שסקרן אותי, אחרי הניפוח האם המעיל תופס את הקסדה ומונע תנודה של הראש כמו במעיל של Held? זה היה נראה די חשוב אצלם..
אני מניח שאתה מתכוון ל-Helite.
באלפינסטארס יש תמיכה לצוואר, אבל קצת פחות מ-Helite. מאודך, מיגון הגוף טוב יותר ויש גם מיגון מלא לכתפיים.
mudale222
23-10-2017, 12:13
אני מניח שאתה מתכוון ל-Helite.
באלפינסטארס יש תמיכה לצוואר, אבל קצת פחות מ-Helite. מאודך, מיגון הגוף טוב יותר ויש גם מיגון מלא לכתפיים.
כן. תודה. למרות שהאלפינסטר כנראה טוב יותר, נדמה שביחס עלות תועלת כרגע הוא יקר מדי לרוב הרוכבים
כן. תודה. למרות שהאלפינסטר כנראה טוב יותר, נדמה שביחס עלות תועלת כרגע הוא יקר מדי לרוב הרוכבים
תגדיר יקר מדי בבקשה :-) זה לא שה-HELITE הוא במחיר שווה לכל נפש.... ובכל מקרה, שני המעילים שווים הרבה הרבה יותר מעמוד שדרה שבור (אלא אם כן, החוליות של רוב הרוכבים שוות פחות מ-7000 ש"ח)
תגדיר יקר מדי בבקשה :-) זה לא שה-HELITE הוא במחיר שווה לכל נפש.... ובכל מקרה, שני המעילים שווים הרבה הרבה יותר מעמוד שדרה שבור (אלא אם כן, החוליות של רוב הרוכבים שוות פחות מ-7000 ש"ח)
כמובן שתמיד היצרנים והיבואנים ישחקו על הנושא הבריאותי.
כמו חברות ביטוח שמאיימות עלינו ומפחידות כדי שנשלם.
שורה תחתונה, כרגע זה יקר נורא.
אני אעדיף להמתין שהמחירים ירדו ואסתדר עם מעיל ממוגן + רכיבה זהירה (כמו תמיד בלי קשר למיגון).
האם משתמשים בטכנולוגיה הנ"ל באופן מקצועי גם במסלולים כמו מוטו ג'י פי לדוגמא?
כן.
בלי לזלזל במוצר או בחשיבות שלו הפחד שלי שזה יהפוך למקרה הווסט הזוהר או מובילאיי שידחפו לנו את זה בכח תחת אמטלה שזה מה שיציל את עם ישראל מתאונות נפגעים ושאר מרעין.
אלוהים ישמור שלא תתן להם רעיונות.
בכל מקרה, האנשים הקטנים\נשים בינתיים נדפקים ואני שואל לא דפקו אותנו מספיק עם מבחר מצומצם של מוצרים, למה לא משקיעים במוצרי הבטיחות האלו ומיצרים אותם במידות קטנות?
זו ממש הדרה לשמע.
אם אתה סבור שמדובר בכשל שוק - פתח חברת אביזרים לאנשים קטנים ונשים ותתעשר.
mudale222
23-10-2017, 15:51
הערכה שלי שלא קשורה לכלום, כל דבר מעל 1000 שקל יוריד לפחות 50% מהרוכבים, כל דבר מעל 3000 שקל יוריד 90%+ מהרוכבים.
מעבר לזה - עדיין לא ראיתי שום נתונים של היעילות של המעילים האלה כנגד מעילים רגילים.
זה אמור להיות די קל לעשות את זה - חיישנים ומכות כמו שבודקים תקנים לקסדות. מוזר שלא ראינו שום דבר כזה עדיין.
Dresdner
24-10-2017, 09:52
הערכה שלי שלא קשורה לכלום, כל דבר מעל 1000 שקל יוריד לפחות 50% מהרוכבים, כל דבר מעל 3000 שקל יוריד 90%+ מהרוכבים.
מעבר לזה - עדיין לא ראיתי שום נתונים של היעילות של המעילים האלה כנגד מעילים רגילים.
זה אמור להיות די קל לעשות את זה - חיישנים ומכות כמו שבודקים תקנים לקסדות. מוזר שלא ראינו שום דבר כזה עדיין.
יש אבל מבוצע ע"י היצרנים שזה הופך את כל העניין ללא רלונטי.
האיחוד האירופי הוציא תקן לזה שזה אומר שהם בודקים את יעילות המיגון אבל רק יצרן אחד הגיש מוצר לקבלת תקן וזאת חברת CLOVER הבעיה היא שהמוצר של CLOVER הוא רק הגנה לגב (לא הגנה הקפית)
בכל מקרה עניין של זמן עד שהכל יוסדר
לא יודע אם תקן של האיחוד האירופי זה מה שהיה נותן לי שקט שהמעיל ישמור לי על החיים. הייתי שמח לראות דווקא תו תקן פרטי של גוף שקשור לרכיבה\מרוצים.
בכל אופן ככל שיצטבר ניסיון אי הוודאות תפחת.
לא יודע אם תקן של האיחוד האירופי זה מה שהיה נותן לי שקט שהמעיל ישמור לי על החיים. הייתי שמח לראות דווקא תו תקן פרטי של גוף שקשור לרכיבה\מרוצים.
יש לך, באופן אישי, אי ודאות שנובעת מהעדרו של תקן כלשהו? זו מערכת שפועלת כבר יותר מ-10 שנים במוטוGP
Dresdner
24-10-2017, 22:44
תקן ספציפי של האיחוד אומר שזה נבדק ועבר מבחני ריסוק לפי סטנדרט מסויים להבדיל מתקן CE כללי שכל שרק מציין שזה בטיחותי להשתמש במוצר.
הסטנדרט המסויים הזה רק עכשיו נכתב וכנראה עם הנסיון הוא ישתפר והשתנה.
אני לא רוצה סטנדרט שכתב פקיד שאולי רייסר חובב ואולי לא ישב על אופנוע מימיו.
וברור שיש לי חוסר וודאות כי מי אמר שהמעיל שמציעים לי לקנות בנוי כמו החליפה של מארקז? גם לאדה ופרארי בנויות סביב אותו רעיון כללי.
אם נניח גוף כמו דורנה היה שם את השם והמוניטין שלו על תקן פרטי שלהם הייתי מרגיש עם זה יותר טוב.
Dresdner
01-11-2017, 21:32
וברור שיש לי חוסר וודאות כי מי אמר שהמעיל שמציעים לי לקנות בנוי כמו החליפה של מארקז? גם לאדה ופרארי בנויות סביב אותו רעיון כללי.
אם נניח גוף כמו דורנה היה שם את השם והמוניטין שלו על תקן פרטי שלהם הייתי מרגיש עם זה יותר טוב.
רק שהסטנדרט נכתב ונוסה ע"י מומחים בתחום ולא פקידים אלה אנשים עם תארים בפיזיקה ובהנדסת רכב, דורנה זה גוף עיסקי להאמין למשהוא שהוא חתום עליו זה כמו להאמין שמוצרים עם חותם של מלכת אנגליה טובים יותר.
אם כבר התכוונת לגוף ללא מטרות רווח כמו SNELL וכאן אני מסכים איתך שבמקביל לECE הייתי רוצה לראות גוף כמו SNELL האמריקאי בודק גם כן (לא במקום)
לא מאמין לגופים ללא מטרות רווח. לא מכיר דבר כזה בנאדם שקם בבוקר לעבוד ללא מטרת רווח כלשהי.
לארגון אולי אין מטרות רווח אבל לאנשים שמרכיבים אותו תמיד יש. אני מעדיף את האינטרסים גלויים ולא תחת כל מיני גילויי טפח וכיסויי טפחיים.
אבל גם DORNA היא חברה כלכלית עמוסה באינטרסים...
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft