מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : למה אנשים מוכרים כלים חדשים?

mastery
27-10-2017, 23:54
מישהו יכול להסביר לי איך זה שאנשים מבוגרים שלרוב אין להם עודף של כסף קונים כלים חדשים ומוכרים אותם אחרי כמה חודשים כשהם בקושי נסעו עליהם??? הרי במקרה הטוב הלכה עשיריה על ירידת ערך, מעיל כפפות מנעול וכו וכו? היום פשוט נתקלתי בחמישה כלים בעל טווח הסמ״קים שמוכרים עם פחות מ5000 קמ כלים שנקנו לפני ארבעה חודשים?? מישהו יכול להסביר לי???

mudale222
28-10-2017, 00:53
משבר גיל ה50? צירוף מקרים?

אברי
28-10-2017, 01:08
מאוד בגדול לפעמים אנשים מוקסמים, מהתיאור של האופנוע בסוכנות או אפילו בפורומים השונים, נתקעים על טייטלים כמו 'נינג'ה חדש' , 'אדוונצ'ר להרפתקנים בלבד' וכדומה.
ואז הם הולכים לסוכנות, לוקחים נסיעת מבחן שלרוב מסתכמת בחצי שעה שעה של נסיעה בפקקים של העיר בה הסוכנות נמצאת, ובנסיעת מבחן הזאת, המטען הרגשי שהם מביאים לנסיעה הזו גורם להם לחשוב שהאופנוע הזה מתאים למשימה שלה הם מייעדים אותו.

אממה, קונים ואז מגלים שההונדה 500 משעמם מידי, שהנינג'ה 650 הרוצחת שלהם בעצם דיי אנמית, שהטנרה שלהם הוא באמת דו"ש אולטימטיבי - כשאתה מאוד גבוה וחזק ובעל יכולת רכיבה טכנית של ( השלם לפי קלות דעתך).

מצד שני, יכול מאוד להיות - שהכלים האלו - שהם כלים לאופנוענים מתחילים או ותיקים רגועים ( מה זה?) והרוכש ידע את זה, אבל הוא לא ידע על עצמו שכשאתה רוכב - בקיץ אתה נשרף, בחורף אתה קופא, ובניגוד לליסינטומטית שהם מקבלים מהעבודה - אתה כן פתאום צריך להיזהר מלקבל מכות מנהגי הווטסאפ.

יש אנשים שלא מתאים להם לרכב, מתאים להם הטייטל 'אופנוען' בדיוק כמו אנשים שקונים אופנועי הרפתקה כמו הויסטרום ( מישהו אמר אדוונצ'ר?) כדי להיראות אבל להיות בלי.
והם לא מבינים את זה עד שהם קנו.

הכי פשוט זה לשאול את האדם - למה אתה מוכר.

tanin
28-10-2017, 02:05
כי אופנוע זה לא אוטו. זה יותר בכיוון של צעצוע ולכן מחליפים אותו מהר יותר.. ויש אנשים שמתלהבים מהמראה וקונים ואז מבינים שזה לא מתאים להם .. חלש להם מידיי או חזק מידיי.. אין איפה לשים ציוד.. יורד גשם לפעמים.. אתה נשרף בקיץ לפעמים.. עוברים מאופנוע כביש לשטח ולהפך. טיסה לתאילנד ל5 שנים וכו

קובי
28-10-2017, 07:19
שילוב של כמה דברים - אצל צעירים כי האופנוע נגמר להם מהר מדי ואצל בני ה 45+ שילוב של צרכנות אימפולסיבית אחרי שמשתחררת קרן השתלמות.

Busy
28-10-2017, 14:02
...כמה שמתי לב די רואים את זה בהארלי.
למען האמת,גם אני כך או כך עובר את התקופה ואת התהליך ,אבל מתקשה להסביר

adnan
28-10-2017, 14:42
פות"ש,
אני מציע לך להיכנס ליד2 ולבדוק כמה רכבים חדשים בני כמה חודשים מוצעים למכירה.
כך שלא נראה לי יש כל קשר בין אופנועים לתופעה הזו.

johnny drama
28-10-2017, 16:43
מאוד בגדול לפעמים אנשים מוקסמים, מהתיאור של האופנוע בסוכנות או אפילו בפורומים השונים, נתקעים על טייטלים כמו 'נינג'ה חדש' , 'אדוונצ'ר להרפתקנים בלבד' וכדומה.
ואז הם הולכים לסוכנות, לוקחים נסיעת מבחן שלרוב מסתכמת בחצי שעה שעה של נסיעה בפקקים של העיר בה הסוכנות נמצאת, ובנסיעת מבחן הזאת, המטען הרגשי שהם מביאים לנסיעה הזו גורם להם לחשוב שהאופנוע הזה מתאים למשימה שלה הם מייעדים אותו.

אממה, קונים ואז מגלים שההונדה 500 משעמם מידי, שהנינג'ה 650 הרוצחת שלהם בעצם דיי אנמית, שהטנרה שלהם הוא באמת דו"ש אולטימטיבי - כשאתה מאוד גבוה וחזק ובעל יכולת רכיבה טכנית של ( השלם לפי קלות דעתך).

מצד שני, יכול מאוד להיות - שהכלים האלו - שהם כלים לאופנוענים מתחילים או ותיקים רגועים ( מה זה?) והרוכש ידע את זה, אבל הוא לא ידע על עצמו שכשאתה רוכב - בקיץ אתה נשרף, בחורף אתה קופא, ובניגוד לליסינטומטית שהם מקבלים מהעבודה - אתה כן פתאום צריך להיזהר מלקבל מכות מנהגי הווטסאפ.

יש אנשים שלא מתאים להם לרכב, מתאים להם הטייטל 'אופנוען' בדיוק כמו אנשים שקונים אופנועי הרפתקה כמו הויסטרום ( מישהו אמר אדוונצ'ר?) כדי להיראות אבל להיות בלי.

מה יעזור לי שאשאל אותו למה הוא מוכר?

בדרך כלל זה תשובה שאין לך מה לעשות איתה "קיבלתי רכב מהעבודה".

אברי
28-10-2017, 17:37
מה יעזור לי שאשאל אותו למה הוא מוכר?

בדרך כלל זה תשובה שאין לך מה לעשות איתה "קיבלתי רכב מהעבודה".

זו תשובה שלא שמעתי בחיים.

diesel
28-10-2017, 19:22
לי קרה פעם אחת בחיים שמכרתי אופנוע אחרי 3 חודשים בלבד מהקניה, לא חדש אבל התהליך דומה.
נראה לי שזה קורה כאשר הפנטזיה סביב הכלי והחיים איתו מתרסקת בנפילה חופשית לקרקעית תהום החיים האמיתיים.

ehudco8
28-10-2017, 21:29
שאלה לאברי ,למה אתה מוכר את הסופר טנרה , העלת שרשור שאתה מתחרט ,ומה להגיד לקונה שבא וסגר איתך ,ואז המודעה ירדה ,היום ראית שוב את המודעה בלח יד 2 ,אז למה אתה מוכר?

ModChiP
29-10-2017, 00:13

בוא נדבר על זה קצת
כמה גבוהה וחזק צריך להיות כדי לרכב על הטנרה?
מטר שמונים וחמש זה מספיק?
למה בכלל בונים אופנוע כזה גבוהה?

johnny drama
29-10-2017, 00:32
זו תשובה שלא שמעתי בחיים.

מוזר כי אם תסתכל אתה תראה שגם בהרבה מודעות מכירה של רכבים פרטיים רושמים שבגלל שקיבלו רכב מהעבודה ואם תחשוב על זה,זה התירוץ הכי טוב ואי אפשר להמשיך לשאול עוד שאלות.
נראה לך שבאמת יבוא המוכר ויגיד לקונה "תקשיב האופנוע לא נוח לי ואחרי 100 ק"מ של רכיבה רצופה ישבר לך הגב"? או משהו בסגנון ?
בדרך כלל המוכר לא יציג בפני הקונה את החסרונות.

FoxLight
29-10-2017, 00:34
כי לרכוב ממש על אופנוע זה לא כמו בשיעורי נהיגה, פתאום קור וחום מפריעים לך הרבה יותר ממש שחשבת, פתאום האיחסון נורא מפריע לך. מגלים דברים שלא חשבת עליהם
וגם פשוט הם לא מרגישים שליטה מספיק על האופנוע אולי

Zurs
29-10-2017, 04:00
אני מניח שיש סיבות רבות. בסופרספורט למשל אני מניח שזה בעיקר אנשים שמבינים כמה הכלי לא פרקטי או שפשוט מפחדים ממנו.
אני קניתי R6 שהיה כמה חודשים על הכביש בסה"כ, וזה אופנוע שסופג מכה קשה בערך שלו כשיוצא מהסוכנות.

אברי
29-10-2017, 05:26
בוא נדבר על זה קצת
כמה גבוהה וחזק צריך להיות כדי לרכב על הטנרה?
מטר שמונים וחמש זה מספיק?
למה בכלל בונים אופנוע כזה גבוהה?

ביום יום?
אתה יכול להיות חלשלוש עם זרועות כמו ספגטי.
בשטח יותר קשה לשלוט ולתמרן כלי כבד וגבוה במיוחד אם אתה ננס.. (אני מדבר פה על ה660).
ב1.85 מטר אולי תצטרך גם להגביה את המגן רוח.

אברי
29-10-2017, 05:49
שאלה לאברי ,למה אתה מוכר את הסופר טנרה , העלת שרשור שאתה מתחרט ,ומה להגיד לקונה שבא וסגר איתך ,ואז המודעה ירדה ,היום ראית שוב את המודעה בלח יד 2 ,אז למה אתה מוכר?

רציתי למכור כי חשבתי שאני רוצה בימר 800.
המוכר לא הצליח למכור את האופנוע שלו לכאורה ולפיכך דפק אותי

מה למדתי מזה -
א. לא שומרים לאדם את האופנוע בגלל לחיצת יד.
ב. תמיד לקחת מקדמה ולסגור עניין בכתב אם לקונה יש בעיה.
ג לא לשמור את האופנוע עבור מישהו בגלל לחיצת יד, כשאדם אחר שגם כבר היה ראה ובדק הרים טלפון ורצה לבוא לקנות.

בנוגע ללמה אני מוכר?
זה פשוט, גם כתוב במודעה, אני רוצה טנרה 660 שוב.
הב.מ.וו גבוה לי מידי.
אני אמנם נוסע המון אבל זה משהו שכבר עשיתי על אופנוע כזה.
הסופר טנרה הוא אופנוע מעולה, והוא טוב בהכל, ובהרגשה הוא הכי חזק שהיה לי. הכל איתו זה קל וכייפי.אתה יכול לשייט ב160 וזה הכי רגוע בעולם ואתה יכול לקחת פניות כאילו זה סופרמוטו דל שומן.
אבל הוא חזק מידי עבורי
חזק מידי עבור צורת ואופי הנהיגה שלי, ואם אתה חייב לדעת אז הדוחות מהירות שפתאום התחלתי לקבל הם נטו בגלל זה. אני רק ישבתי שם.
למה עוד?
אני מפחד להוריד אותו לשטח בגלל סוגיית המשקל (צריך להיות יותר חזק ופחות גבוה מה660).
אם אתה מחפש עדיין אתה מוזמן להתקשר ולשאול.
רק לא מוקדם מידי. לא יודע מה יש לאנשים שמתקשרים ב7 בבוקר כדי לשאול על אופנוע.

ModChiP
29-10-2017, 14:44
אברי, איך אני בתור קונה מבטיח שעד שאני מארגן שק בנקאי או מתארגן על כסף, המוכר לא מוכר את האופנוע כבר למישהו אחר?

ehudco8
29-10-2017, 15:39
אברי תודה על התגובה ,אני בחיפוש אחר אדוונצ'ר גדול ,רכבתי על הבימרים 1200 רגיל ואדוונצ'ר,על הטנרה שמעתי מסיפורים של שוטרי מתנ"ע ,עדיין מתלבט,
אם תהייה סבלני לחפירה בטלפון אז אתקשר ,ולא ב7 בבוקר :-)

erani99
29-10-2017, 16:22
אברי, איך אני בתור קונה מבטיח שעד שאני מארגן שק בנקאי או מתארגן על כסף, המוכר לא מוכר את האופנוע כבר למישהו אחר?
עקרונית לשים למוכר דמי רצינות מראש ואיזה זיכרון דברים.. אממה, זה גם לא כזה בטוח במדינת היהודים. תלוי במוכר וביושרו.
מבחינתי למשל מילה זו מילה, ולחיצת יד זה בכלל סגירה.
אתן דוגמא - בשישי ערב יום כיפור סגרתי בהודעת וואצאפ עם קונה מבאר שבע על מחיר X ל K1200S, למרות שלא ראה אותו בלייב אלא רק בתמונות וסרטון, הוא התעקש לסגור איתי מחיר, ולמרות שניסיתי לשכנע אותו שיבוא ללא התחייבות ויתרשם, מקסימום לא נראה לו לא לקח ואמכור למישהו אחר (היו לי שניים כבר שהיו בקנה - היד הראשונה שרצה לרכוש בחזרה ממני אך מוכן היה בכמה תשלומים ועוד מישהו שהתנדנד..) לא, הוא התעקש שנסגור בהודעה. יאלה, סגרנו.
כמה ימים אח"כ בבוקר רביעי ערב סוכות ראשון, בא הבחור עם רכבת עד אלי באזור נתניה מב"ש, נתתי לו אפילו סיבוב ולא קטן בשכונה, אמרתי לו שנצא לכביש-4 עד רעננה צפון וחזרה.. הכלי מן הסתם מבריק ללא שום ריג'קטים ובדיוק מה שראה בתמונות ויותר מזה (יעידו שושנים ולוקימונסטר ומיקי, הכלי היה שמור ברמות).
שחזרנו התחיל - המראה עושה צרות, רופפת. טוב, אביא לך מראה מאיביי.
הדרייבשאפט עושה רעשים במהירויות זחילה, אמרתי לו בפירוש שככה זה אצל כל משפחת ה K, גם ל 1300 שרכשתי יש את אותן נקישות.. טוב, רוצה להוריד 500 שקל בגלל שטות כזו או אחרת של טיפול לזה. אמרתי לו - סגרנו X בפירוש בהודעה ואתה התעקשת, זה לא היה נתון למשא ומתן!.. והוא אומר "גם לי הוריד זה שרכש ממני את הגולדווינג, לא אמרתי שאני נותן לך X אלא בא לבדוק". אמרתי לו שבפירוש סגרנו בכתב בוואצאפ מחיר X ושוב הוא התעקש
מתקשר לבנק ומתלוצץ עם הפקידה, והגיע לסכום: " תעבירי לחשבון שלו X-500 " :confused2:
רגע נו, אני מביא לך מראה ומחיר זה X !!
"שתוק.." הוא אומר לי
וואלה היה רגע שרציתי לפוצץ הכל ולשלוח אותו חזרה ברכבת לב"ש, אבל איש מבוגר נו.. ניסיתי עוד פעם אבל לא עזר. יאלה סתמתי את הפה.
גם העניין של העברת הכסף לא היתה באותו הרגע כי שנינו בבנקים שונים ואת הכסף תכלס ראיתי בחשבון רק ביום שישי אחרי החג.
נו, מה אתם אומרים?

אברי
29-10-2017, 16:29
אברי תודה על התגובה ,אני בחיפוש אחר אדוונצ'ר גדול ,רכבתי על הבימרים 1200 רגיל ואדוונצ'ר,על הטנרה שמעתי מסיפורים של שוטרי מתנ"ע ,עדיין מתלבט,
אם תהייה סבלני לחפירה בטלפון אז אתקשר ,ולא ב7 בבוקר :-)

בכיף.
בדרך כלל פנוי משעה חמש.

אברי
29-10-2017, 16:33

משלם מקדמה - ככה זה ישאיר אותך ואת המוכר רציניים בנוגע לזה.
כותבים זכרון דברים/חוזה מוגבל בזמן.
בו אם לא קנית את הכלי עד אותו פרק זמן הפסדת את המקדמה.
ככה כולם עומדים במילה שלהם.

mudale222
29-10-2017, 16:37
עקרונית לשים למוכר דמי רצינות מראש ואיזה זיכרון דברים.. אממה, זה גם לא כזה בטוח במדינת היהודים. תלוי במוכר וביושרו.
מבחינתי למשל מילה זו מילה, ולחיצת יד זה בכלל סגירה.
אתן דוגמא - בשישי ערב יום כיפור סגרתי בהודעת וואצאפ עם קונה מבאר שבע על מחיר X ל K1200S, למרות שלא ראה אותו בלייב אלא רק בתמונות וסרטון, הוא התעקש לסגור איתי מחיר, ולמרות שניסיתי לשכנע אותו שיבוא ללא התחייבות ויתרשם, מקסימום לא נראה לו לא לקח ואמכור למישהו אחר (היו לי שניים כבר שהיו בקנה - היד הראשונה שרצה לרכוש בחזרה ממני אך מוכן היה בכמה תשלומים ועוד מישהו שהתנדנד..) לא, הוא התעקש שנסגור בהודעה. יאלה, סגרנו.
כמה ימים אח"כ בבוקר רביעי ערב סוכות ראשון, בא הבחור עם רכבת עד אלי באזור נתניה מב"ש, נתתי לו אפילו סיבוב ולא קטן בשכונה, אמרתי לו שנצא לכביש-4 עד רעננה צפון וחזרה.. הכלי מן הסתם מבריק ללא שום ריג'קטים ובדיוק מה שראה בתמונות ויותר מזה (יעידו שושנים ולוקימונסטר ומיקי, הכלי היה שמור ברמות).
שחזרנו התחיל - המראה עושה צרות, רופפת. טוב, אביא לך מראה מאיביי.
הדרייבשאפט עושה רעשים במהירויות זחילה, אמרתי לו בפירוש שככה זה אצל כל משפחת ה K, גם ל 1300 שרכשתי יש את אותן נקישות.. טוב, רוצה להוריד 500 שקל בגלל שטות כזו או אחרת של טיפול לזה. אמרתי לו - סגרנו X בפירוש בהודעה ואתה התעקשת, זה לא היה נתון למשא ומתן!.. והוא אומר "גם לי הוריד זה שרכש ממני את הגולדווינג, לא אמרתי שאני נותן לך X אלא בא לבדוק". אמרתי לו שבפירוש סגרנו בכתב בוואצאפ מחיר X ושוב הוא התעקש
מתקשר לבנק ומתלוצץ עם הפקידה, והגיע לסכום: " תעבירי לחשבון שלו X-500 " :confused2:
רגע נו, אני מביא לך מראה ומחיר זה X !!
"שתוק.." הוא אומר לי
וואלה היה רגע שרציתי לפוצץ הכל ולשלוח אותו חזרה ברכבת לב"ש, אבל איש מבוגר נו.. ניסיתי עוד פעם אבל לא עזר. יאלה סתמתי את הפה.
גם העניין של העברת הכסף לא היתה באותו הרגע כי שנינו בבנקים שונים ואת הכסף תכלס ראיתי בחשבון רק ביום שישי אחרי החג.
נו, מה אתם אומרים?

על העברת זהב לא שמעת? אני לא הייתי משחרר אופנוע בלי לראות כסף בחשבון. יש לך מזל שזה לא הייתה איזה תרמית.

ModChiP
29-10-2017, 16:53
אם הממזר מחליט למכור הפסדתי את המקדמה...
מה הדרך הכי נוחה להעביר נגיד סכום של עד 15 אלף?
צק בנקאי?

mudale222
29-10-2017, 17:57
זהב

אברי
29-10-2017, 18:16
אם הממזר מחליט למכור הפסדתי את המקדמה...
מה הדרך הכי נוחה להעביר נגיד סכום של עד 15 אלף?
צק בנקאי?

הפוך, הוא מתחייב שלא למכור את האופנוע או שיחזיר את המקדמה + ריבית.
נניח.

והכי קל להעביר מזומן

erani99
30-10-2017, 16:26
זהב

שו זהב?.. לא, לא שמעתי על זה.
אני יודע שצ'ק בנקאי על שמי+ פרטי חשבון הבנק שלי הכי טוב, אממה הקמצן גם את הכמה עשרות שקלים לצ'ק בנקאי לא רצה להוציא.
טוב נו, יאלה נתקדם חבל על האנרגיות

השושנים
30-10-2017, 17:09
קנייה היא עניין רגשי שבא לספק צרכים רבים גלויים וסמויים.

לא כל קונה יודע מה הוא צריך, אבל ניתן לשכנע אותו בקלות מה הוא רוצה.

במדינה בה האופנוע אינו יכול להיות רק כלי שעשועים, מסיבות ברורות רבים צריכים להתפשר.

מצחיק אבל לפעמים בורות הקונה מנוצלת היטב ע"י המוכר, וכשהקונה מגלה את האמת...
(אני לא מדבר על מרמה, אני מדבר על מכירת סוג של אשליה).

ולפעמים אחרי שנגמר הריגוש הראשוני הקונה מבין שעשה טעות בבחירה.

לעתים לקח על עצמו הוצאה גבוהה ממה שהוא יכול לממש, לעתים האישה לוחצת למכור.

לפעמים הכלי מפחיד את הקונה ולא מתאים לו פיזית והוא איננו מצליח להתרגל אליו.

לא חסרות סיבות למה כלים נמכרים חדשים חדשים...

החלום ושברו.

Busy
31-10-2017, 08:32
כנראה שילוב של כל הדברים ביחד,אבל אצל כול אחד יש נקודות שלו לשם או לשם.אלה בכל אופן יותר אנשים מבוגרים שי"לד היושב בתוך" דורש צעצוע ,אבל בבוקר מבינים שה"צעצועה "קבד מדי.
חברי צעירים פחות נירא לי בגלל בעייה כספי

zx12r
31-10-2017, 08:52
אני יודע שצ'ק בנקאי על שמי+ פרטי חשבון הבנק שלי הכי טוב, אממה הקמצן גם את הכמה עשרות שקלים לצ'ק בנקאי לא רצה להוציא.
טוב נו, יאלה נתקדם חבל על האנרגיותתוריד לו 16 שקל ממחיר האופנוע

YaronNahum
31-10-2017, 10:40
טוב נו, יאלה נתקדם חבל על האנרגיותהעברת זהב, העברה בנקאית אשר אינה ניתנת לביטול מרגע הביצוע והצד המקבל רואה אותה בחשבון מיד.
בניגוד להעברה בנקאית רגילה שבה הצד המקבל יראה את הכסף רק ביום העסקים הבא

Sent from ...

lokimonster
31-10-2017, 10:56
טוב נו, יאלה נתקדם חבל על האנרגיות

מזומן + אקדח + חבר לגיבוי.
קונה סבבה לא קונה סע ברכבת הבייתה.

erani99
31-10-2017, 18:24
מזומן + אקדח + חבר לגיבוי.
קונה סבבה לא קונה סע ברכבת הבייתה.
אשכרה.. NEXT TIME

erani99
31-10-2017, 18:25
העברת זהב, העברה בנקאית אשר אינה ניתנת לביטול מרגע הביצוע והצד המקבל רואה אותה בחשבון מיד.
בניגוד להעברה בנקאית רגילה שבה הצד המקבל יראה את הכסף רק ביום העסקים הבא

Sent from ...
זה גם תופס על חשבון בבנק אחר מהחשבון ממנו מועבר הכסף?.. אני בספק. וכמה עולה עמלת התענוג?

moonshield
31-10-2017, 19:44
אשכרה.. NEXT TIMEקרה לי מקרה כמעט זהה עם קונה שהגיע לב''ש ברכבת מהצפון לקנות את הרכב עם כמעט 40000 במזומן בכיסים, ומחוץ לדואר החליט שהמחיר יקר לו ב 500₪. העיסקה פוצצה למשך עשר דקות עד שוויתרתי לו (הייתי צריך את הכסף כדי לקנות רכב אחר). אני מקווה שבפעם הבאה לא אצטרך את הכסף מיידית, ואשכיל לשלוח אותו בחזרה לרכבת.

YaronNahum
01-11-2017, 08:15
זה גם תופס על חשבון בבנק אחר מהחשבון ממנו מועבר הכסף?.. אני בספק. וכמה עולה עמלת התענוג?ברור שתופס עם בנקים אחרים (בנקים ישראלים בלבד, לא חול)
העמלה תלויה במסלול העמלות שלך בבנק
הנה דוגמא באתר בנק הפועלים
https://www.bankhapoalim-corp.biz/wps/portal/bigbiz/article?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/bigbiz/bbizsite/home/accountsa/MaarechetZaav&proceed=1

Sent from ...

bar.kohan
21-12-2017, 13:39
אני נגיד רכשתי מחברה נינגה 250, שהיה כלי נהדר נהנהתי ממנו, ולא היה חסר לי כוח, פשוט היה גבווה לי מידי, ואני עובד בתל אביב וגר בבית אריה הנסיעה הייתה בסדר אבל למנוע כזה כבד מידי, וגם לחץ מחברה והמשפחה, נאלצתי למכור עם 5,500 אלף ק"מ אחרי חודש וחצי עם הכלי.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

עמיר
21-12-2017, 17:32
אני חוזר על מה שאחד החברים פה כתב - תעיף מבט ביד 2 על פחיות, גם שם תמצא לא מעט רכבים "בניילונים".

לא בוצע מחקר אמפירי בנושא בשביל לקבוע שמדובר באותה כמות, אבל המצב הזה קיים גם בפחיות - אגב שם הירידת ערך גדולה יותר...

Guccii800
22-12-2017, 08:11
אני חוזר על מה שאחד החברים פה כתב - תעיף מבט ביד 2 על פחיות, גם שם תמצא לא מעט רכבים "בניילונים".

לא בוצע מחקר אמפירי בנושא בשביל לקבוע שמדובר באותה כמות, אבל המצב הזה קיים גם בפחיות - אגב שם הירידת ערך גדולה יותר...

ברור, הנה דוגמה של אבא שעשה הפתעה לבת שלו שלא אהבה את הרכב, הרכב עלה לכביש ב3/12 ונקנה ב 195K.
יש אנשים הזויים (הכוונה לבת)

lokimonster
22-12-2017, 08:37
אנשים מחליפים כי הם יכולים ונהנהים מזה.
לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי להחליף או לרכוש כלי תחבורה חדשים ואני נמנה על האסכולה שבדרך כלל רוכשת כלי משומש בן כמה שנים ופשוט מקפיד לטפל בו.
לרוב אין בעיות מיוחדות אבל קרו מקרים שמצאתי את עצמי נכנס להוצאות גדולות יחסית ( הhtr דוגמה לכך).

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

tanin
22-12-2017, 11:44
אני עם sv חדש חושב על לחזור לאוטו. אני מתחיל להיות מפונק בנושא הקור ומקום אחסון

Delirious1989
22-12-2017, 12:46
אני עם sv חדש חושב על לחזור לאוטו. אני מתחיל להיות מפונק בנושא הקור ומקום אחסוןתמחק את היוזר ואל תחזור לפה בחיים שלך [emoji13]

Sent from my T5 using Tapatalk

adnan
22-12-2017, 17:41
תמחק את היוזר ואל תחזור לפה בחיים שלך [emoji13]

Sent from my T5 using Tapatalk

אתה לגמרי מפונק, :biggrin:

אני עם CB500X, יש לי אותו בדיוק שנתיים וחודש, ואני כבר על כ52500 ק"מ, ונהנה מכל רגע.

1122
22-12-2017, 21:38
על העברת זהב לא שמעת? אני לא הייתי משחרר אופנוע בלי לראות כסף בחשבון. יש לך מזל שזה לא הייתה איזה תרמית.

זהב

העברת זהב זה עד 20 אלף שח... מה אם אני מוכר אופנוע שעולה יותר מזה?

zx12r
22-12-2017, 22:13
העברת זה"ב לא מוגבלת ל 20 אלף ש"ח. אין סכום מינימום ואין מקסימום.
אדרבה, לפי הנחיות בנק ישראל כל העברה בסכום של מעל 1 מיליון ש"ח תבוצע באמצעות העברת זה"ב.

1122
23-12-2017, 00:38
העברת זה"ב לא מוגבלת ל 20 אלף ש"ח. אין סכום מינימום ואין מקסימום.
אדרבה, לפי הנחיות בנק ישראל כל העברה בסכום של מעל 1 מיליון ש"ח תבוצע באמצעות העברת זה"ב.

כשאני בא לעשות העברת זהב באתר אינטרנט של לאומי זה אומר לי עד 20 אלף שקל... אני מפספס משהו?

zx12r
23-12-2017, 01:07
אולי עניין של הרשאות, או חס וחלילה יתרות זכות בעו"ש

zx12r
23-12-2017, 01:10
.....

1122
23-12-2017, 10:31
אולי עניין של הרשאות, או חס וחלילה יתרות זכות בעו"ש

דווקא יש לי יותר.. אם כי אני בן 20 P:
אני יבדוק את זה איתם

erani99
23-12-2017, 18:24
דווקא יש לי יותר.. אם כי אני בן 20 P:
אני יבדוק את זה איתם
כמה שיש, אני מוכן לקבל. לא קטנוני. אם לא יוצא לך לדבר איתם אז גם 20 אלפיות בסדר. שולח לך פרטי חשבון בנק בפרטי להעברת הכסף :biggrin::smoke::boogie: