התחברות

צפייה בגרסה מלאה : השכרת אופנועים בחו"ל

SoraZ
26-08-2015, 22:45
אני וכמה חברים נוסעים לרומא לשבוע ועלה הרעיון לשכור אופנועים ולעשות טיול באיזור ולהחזיר אותם באותו מקום או אפילו בשדה תעופה..
השאלה מאיפה אני יכול לשכור אופנועים ברומא?? אני לא מצליח למצוא.. רק השכרות רכב.. מישהו יודע?
בבקשה עזרה!

nihrider
26-08-2015, 23:08
גם מתעניין

אתם תטוסו עם ציוד מיגון שלכם?

Almightyz
27-08-2015, 01:03
אני גם טס לאיטליה בעוד שבועיים וחשבתי להשכיר לי איזה דוקאטי חמוד אבל זה יוצא משהו כמו 400 ליום רק על האופנוע.
בכל מקרה, אתה צריך רישיון בינלאומי (16 שקל וחמש דקות בול).
לגבי רומא ספציפית אני לא יודע לומר לך כי בדקתי יותר דרומה אבל בטוח שיש מלא מקומות שמשכירים...גוגל.

nihrider
27-08-2015, 01:05
400 יורו?

SoraZ
27-08-2015, 07:21
אני גם טס לאיטליה בעוד שבועיים וחשבתי להשכיר לי איזה דוקאטי חמוד אבל זה יוצא משהו כמו 400 ליום רק על האופנוע.
לגבי רומא ספציפית אני לא יודע לומר לך כי בדקתי יותר דרומה אבל בטוח שיש מלא מקומות שמשכירים...גוגל.

מאיפה מצאת? אפשר את האתר??

בנוגע לציוד לא נראה לי שנטוס עם שלנו.. רוצים לשכור גם את זה שם..

רוכב על 2
27-08-2015, 10:10
אני רק רוצה לציין שמנסיון של פעמיים, האיטלקים נוהגים כמו משוגעים. הנהיגה הישראלית זה ילד קטן לעומתם.
חוץ מזה באזורים רבים (כמו טוסקנה למשל) הנסיעה היא מ א ד קשה עם כבישים מאד מפותלים ומשובשים.
קח את זה בחשבון וסע בזהירות.

nihrider
27-08-2015, 10:25
אמרו לי שרמזור אדום זה בגדר המלצה אצליהם, זה נכון?

Almightyz
27-08-2015, 10:37
http://www.motorbikerentitaly.com

זאת סתם דוגמא ויש עוד מלא בגוגל לא קשה למצוא.
חלק גובים תשלום לפי כמו קילומטר ואחרים לפי יום, בכל מקרה זה קצת טו ריץ פור מיי בלוד עם כל הציוד והכל.
אם תחליט ללכת על זה אל תתפשר על מיגון וביטוחים כי מכל מדינות האיחוד לאיטלקים יש את המוניטין הכי גרוע כשזה נוגע לנהיגה.

רוכב על 2
27-08-2015, 14:56
אמרו לי שרמזור אדום זה בגדר המלצה אצליהם, זה נכון?
בהקשר הזה, הם בדיוק כמו ישראלים.
מה שכן, פנייה שמאלה ברמזור ירוק היא רק אם אין רכב ממול (כמו בהרבה ארצות אחרות). כלומר אם יש שני נתיבים אחד מול השני בשניהם אפשר בירוק להמשיך ישר או לפנות בתנאי שהנתיב ממול ריק.

motaka
27-08-2015, 16:00

רשיון ישראלי הוא לא בינלאומי בכל מקרה ?
בספרד לא ביקשו ממני כלום, רשיון ישראלי הספיק..

ApexMotors
27-08-2015, 20:16
מניסיוני ב-3 מדינות באירופה, יש מקומות שדורשים רישיון בילאומי (מ.מ.ס.י.) ויש מקומות שלא.
ביוון למשל הייתי בשני איים שונים, באחד דרשו ובשני לא...
בקיצור, כדאי להצטייד, לוקח 10 דק' להנפיק רישיון כזה.

השושנים
27-08-2015, 20:36
אני רק רוצה לציין שמנסיון של פעמיים, האיטלקים נוהגים כמו משוגעים. הנהיגה הישראלית זה ילד קטן לעומתם.
חוץ מזה באזורים רבים (כמו טוסקנה למשל) הנסיעה היא מ א ד קשה עם כבישים מאד מפותלים ומשובשים.
קח את זה בחשבון וסע בזהירות.

מצטרף לאזהרה רכבתי בהרבה ארצות בחיים שלי, רומא/פריז היא בין הערים הקשות ביותר
במיוחד אם אתה לא מכיר את האופנוע.

לא לוותר על ביטוח vip הכולל הכל וללא השתתפות עצמית!

בהצלחה. - רן

nihrider
27-08-2015, 20:47
נשמע שזה גדול עלי, אולי וספה :)

NadavK
28-08-2015, 02:45
פשוט תחפש בגוגל השכרת קטנוע ברומא... ופשוט אל תלך על זה אם זאת חברה לא מוכרת, זה די פשוט :p