התחברות

צפייה בגרסה מלאה : כלב מסוכן בדרך

netanelh85
13-11-2017, 20:44
חייב לשתף אתכם בחוויה מרגיזה

כל בוקר אני נוסע עם הטימקס מעלי זהב שבשומרון דרך רנתיס. מיד לאחר הפנייה מהיישוב, תמיד מחכה שם כל בוקר כלב שחור (לא יודע מה הסוג) עם קולר, וכשהוא רואה אותי ישר מתחיל לרדוף אחריי. לפעמים כשהוא רחוק אז כמובן שלא מספיק. כשהוא קרוב הוא פשוט קופץ עליי!!

עכשיו אולי זה משעשע אבל היום בחושך שחזרתי לא ראיתי אותו ופתאום קפץ עליי והבהיל אותי. זה נהיה ממש מסוכן. כבר אובד עצות לגביו. כמובן שלא יודע מי הבעלים שלו.

אני לא רוצה לפגוע בו בטעות אבל אם לא תהיה ברירה ואם הוא יסכן אותי כל פעם מחדש....

סתם רציתי לשתף. אם יש למישהו פתרון יצירתי.... אשמח לשמוע

Sent from my iPhone using Tapatalk

asafie
13-11-2017, 20:46
גז מדמיע

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

netanelh85
13-11-2017, 20:46
זה בטח כלב של הערבים מהכפר הסמוך

rusty james
13-11-2017, 21:00
גז, גז ועוד קצת גז.
לפתוח גז ברגע ההתנפלות ייצב את הקטנוע, ירתיע את הכלב והכי חשוב - ירחיק אותך ממנו.

asafie
13-11-2017, 21:01
תשפריץ עליו גז מדמיע, הוא לא יחזור אליך אחרי זה.

netanelh85
13-11-2017, 21:07
א. אני עלול לדרוס אותו
ב. לגבי גז - זה לא יחמיר את המצב? / אני צריך לרדת מהקטנוע ואז להשפריץ... אולי אשקול את זה

סער666
13-11-2017, 21:27
תשפריץ עליו גז מדמיע, הוא לא יחזור אליך אחרי זה.

אל תציע הצעות לא חכמות, אם היית מנסה להשפריץ גז מדמיע על הכלב שלי, לא היה נשאר ממך הרבה, וזה עוד לפני שאני הייתי מגיע אלייך.

asafie
13-11-2017, 21:34
אל תציע הצעות לא חכמות, אם היית מנסה להשפריץ גז מדמיע על הכלב שלי, לא היה נשאר ממך הרבה, וזה עוד לפני שאני הייתי מגיע אלייך.ממש מפחיד

mudale222
13-11-2017, 21:42
אני גם בדעה של גז פלפל.
למאיים מלמעלה - אם הכלב שלך מסכן אנשים אז הוא צריך לחטוף. וגז פלפל זה רק התחלה. אם זה לא עוזר אחרי פעם-פעמיים, צריך לדרדר אמצעים.
אולי אפשר להתקשר לווטרינר עירוני או משהו בסגנון שיבוא להרדים אותו.

asafie
13-11-2017, 21:43
גם אני מגדל כלב ומאוד אוהב כלבים, אבל כלב משוחרר שתוקף קטנוע זה מסוכן וגז פלפל זה הדרך הכי פחות מזיקה שאני מכיר כדי לטפל בזה.

rusty james
13-11-2017, 22:00
גז, גז ועוד קצת גז.
לפתוח גז ברגע ההתנפלות ייצב את הקטנוע, ירתיע את הכלב והכי חשוב - ירחיק אותך ממנו.

רק כדי לחדד (לאור כל ההתייחסות לגז מדמיע או פלפל), אני התכוונתי דווקא לפתיחת מצערת ולא לתרסיס.

Oznik
13-11-2017, 22:09
עם כל הכבוד לאהבת בעלי חיים...מנסיוני המר כלב הצליח לתת לי נשיכה יפה בזמן רכיבה וכאשר לא מצאתי את הבעלים הלכתי בלית ברירה לעבור זריקות נגד כלבת.

בקיצור, תכין את עצמך נפשית לפני המפגשים הבאים, סע מהר ואל תסטה מהנתיב שלך, בדיוק כמו שהכלב יודע לזוז מרכבים הוא יזוז גם מהקטנוע.
הכי חשוב, אל תאט - זה ייגמר בנשיכה!

TUREL
13-11-2017, 22:11
9 ממ

netanelh85
13-11-2017, 22:14
הבעיה הגדולה שתמיד הכלב תופס אותי בסיבוב ואני לא יכול לתת גז

rusty james
13-11-2017, 22:27
הבעיה הגדולה שתמיד הכלב תופס אותי בסיבוב ואני לא יכול לתת גז

אם כך אז העצה מתחלפת בלית ברירה למגף רכיבה ובעיטה הגונה...

רבשרשר
13-11-2017, 22:27
חוויתי מקרה דומה, לבסוף החלטתי ששוה לנסות לבעוט בפניו. באחד הימים הגעתי למקום תוך נסיעה קרוב למרכז הכביש, הכלב זינק לעברי מימיני, ברגע האחרון סטיתי ימינה לעברו, כדי שיהיה בטווח הרגל שלי, בעיטה לפרצוף ובזה ניגמר הסיפור. הכלב לא שכח ולא התקרב אלי יותר. בהצלחה.

ModChiP
13-11-2017, 23:02
חוויתי מקרה דומה, לבסוף החלטתי ששוה לנסות לבעוט בפניו. באחד הימים הגעתי למקום תוך נסיעה קרוב למרכז הכביש, הכלב זינק לעברי מימיני, ברגע האחרון סטיתי ימינה לעברו, כדי שיהיה בטווח הרגל שלי, בעיטה לפרצוף ובזה ניגמר הסיפור. הכלב לא שכח ולא התקרב אלי יותר. בהצלחה.

הרבה זמן לא צחקתי בקול ממשהו שקראתי באינטרנט
שאפו!

moonshield
13-11-2017, 23:24
אם זה כלב גדול, בעיטה לפרצוף יכולה להיות הפתרון האידאלי. היא לא תעשה לו נזק ממשי (בטח שלא כמו הגז פלפל) אבל תבהיר לו בדיוק 'מי הבוס'. עד כמה שזה ישמע מצ'ואיסטי וביריוני, ככה כלבים מתוכנתים, או שהם הבוס או שהם הפועל. אם לא מראים להם שאתם הבוס, אז הם לוקחים את התפקיד הזה.
גז הפלפל לא בהכרח יעזור, כי כלבים לא מבינים את זה ובמקרה הטוב זה יכאיב לו אבל הוא ימשיך לשנוא את פות''ש מרחוק ורק יחכה להזדמנות לנשוך אותו בתחת, ובמקרה הרע (ובטח אם זה כלב גדול ואכזר) הגז רק יעצבן אותו יותר ובשניה שהוא יוכל הוא יתקוף.

Metronome_
14-11-2017, 00:56
צופר חזק ניסית?
מנסיוני, צפירה חזקה כשהכלב ממש מתקרב אליך, תפתיע ותרתיע למשך הזמן הדרוש להמשיך נסיעה.
אם אתה יכול לשלב עם מעבר לתנוחת רכיבה בעמידה בו זמנית זה בכלל עושה את העבודה.
בהצלחה

2 Strokes
14-11-2017, 01:44
אל תהיו חמורים, בשביל זה יש וטרינר עירוני/כפרי... מודיעים לו והוא בא לקחת את הכלב למכלאה.

בודקים בצ'יפ למי הוא שייך וקנס.

מן הסתם יש סיכון שאם הבעלים לא בא לקחת אותו זה גובל בהרדמה (לאחר שבועיים, נראה לי)

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

אברי
14-11-2017, 05:55
אז ככה, בגדול - כשכלב מנסה לכסח אותי כשאני רכוב על אופנוע אני דווקא נוטה 'לכנס' אותו לתוך רכב חונה או לתת לו בעיטה הגונה.

Ami
14-11-2017, 08:56
תתקשר לשרות הוטרינרי. בעלים של כלב משוחרר יקבל קנס

netanelh85
14-11-2017, 08:59
אתמול כבר התקשרתי בערב למועצה בשומרון. העבירו את הפנייה שלי לוטרינר. הבעיה היא ברגע שהכלב שייך לאחד מהכפרים הערבים הסמוכים, לא חושב שהשירות וטרינרי יתעסק בזה.
אני אנסה פתרון של צופר - התקנתי צופר מחוזק בזמנו. אם לא יעזור אנסה לצערי את פתרון הבעיטה [emoji20]

א הזקן
14-11-2017, 09:41
אל תציע הצעות לא חכמות, אם היית מנסה להשפריץ גז מדמיע על הכלב שלי, לא היה נשאר ממך הרבה, וזה עוד לפני שאני הייתי מגיע אלייך.

צודק. גז פלפל על הבעלים של הכלב.

ayalzo
14-11-2017, 09:44
אל תהיו חמורים, בשביל זה יש וטרינר עירוני/כפרי... מודיעים לו והוא בא לקחת את הכלב למכלאה.

בודקים בצ'יפ למי הוא שייך וקנס.

מן הסתם יש סיכון שאם הבעלים לא בא לקחת אותו זה גובל בהרדמה (לאחר שבועיים, נראה לי)

וואוו,
אתה ממש חייב לצאת קצת ממדינת תל אביב.

אברי
14-11-2017, 10:43
וואוו,
אתה ממש חייב לצאת קצת ממדינת תל אביב.
לפחות הוא לא הציע להתקשר לסיזר מילאן

netanelh85
14-11-2017, 10:45
תגובה של המועצה
תגובה חדשה בדיווח 521838-כלבים משוטטים,שלום רב,למועצה אין סמכות לאכוף מחוץ ליישובי המועצה ולכן לא ניתן ללכוד את הכלבים הנ"ל.בברכה,מחלקה וטרינרית. לשירותך מועצה אזורית שומרון.

carolinor
14-11-2017, 12:16
לא יודע כמה בעיטה תעזור, הרי אם תרד מהאופנוע ותבעט בו אתה מסתכן שהוא יפתח אנטי נגדך וכל פעם שתעבור שם הוא ינסה לתקוף אותך חזק יותר, ומדובר בכלב חזק אז זה מצב לא טוב בשבילך. ואם תבעט בו בנסיעה הוא עלול לקפוץ עליך ולהעיף אותך מהאופנוע.
מה שמפריע לכלב זה הרעש של האגזוז, כמו כלבים רבים שרגישים לרעשים, וזו בעיה שלא תיפתר. מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לאתר את הבעלים, לדבר איתו, ממש תחפש אותו באזור ותשאל אנשים שם אם יודעים של מי הכלב, מאמין שתקבל תשובה. אם לא יעזור אז תפנה למועצה, ותתלונן, אסור לשחרר כלב ללא רצועה, לא יודע כמה זה יעזור אבל תנסה.

dptnl
14-11-2017, 12:19
לכלבים, בניגוד לבני אדם, אין "רוע" ואין שום אינטרס לגרום למישהו לרע, סביר להניח שמבחינתו אינסטינקט הציד נכנס לפעולה, או שמירה על טריטוריה,מבחינתו יכול להיות שאתה פולש לטריטוריה שלו, כלבים לא מכירים בגבולות שטחים ציבוריים חוקי עזר עירוניים ושאר השטויות של בני האדם, מבחינתו זה שלו ונכנסת לשם - הוא ממש לא רוצה לפגוע בך בכוונה.

לא מציע לבעוט בכלב או להיכנס איתו לעימות - דבר ראשון, מעבר לאכזריות, זה לא בהכרח יצליח - הוא יכול לתפוס לך את הרגל ולהפיל אותך, הוא יכול להיכנס לך לתוך הגלגל הקדמי ולהפיל אותך, ובניגוד לבני אדם,כלבים לרוב הרבה יותר "עמידים" ויהיה סיכוי טוב שאחרי זה, פצוע ואחוז אמוק הוא יאלץ "להתמודד" במקום לברוח, וזה יכול לעלות בחיי אדם, או סתם נכות לכל החיים.

כלב ממוצע בגודל בינוני ומעלה יכול בקלות לשבור עצמות ולקרוע אדם גדול לגזרים, אם לא תהיה לו ברירה והוא ירגיש בסכנת חיים, או סתם אם הוא חולה בכלבת.

אני מציע דבר אחר - יש המון קבוצות בפייסבוק שדואגות לכלבים מוזנחים - הכלב הזה בסכנה ומסכן אחרים ואולי אם תפתח פוסט מישהו יבוא וייקח אותו וידאג לו לבית חם וחיים טובים ואף אחד לא יפגע - כבר פתחת אשכול בפולגז, תעשה copy & paste וסביר להניח שהבעיה תיפתר.

carolinor
14-11-2017, 12:20
יש פתרון נוסף שאולי כדאי לך לחשוב לאמץ, מכיוון שכל הנביחות שלו על האופנוע זה בגלל הרעש (ידוע שכלבים רבים רגישים לרעשים), תאלף אותו לא לחשוש מהרעש של האופנוע, באמצעות התניה חיובית, תיסע לשם ותכבה את האופנוע, מיד כשתדליק את המנוע תיתן לו חטיף, ככה תעשה שוב ושוב במשך מספר ימים והוא יקשר את הרעש שלך למשהו חיובי ויפסיק להתרגש מזה. יש לי כלב שנובח נורא מהרעש של הפחים בלילה, המאלף שלי עשה משהו דומה ונתן לו חטיף כל פעם שהרעש הופיע, עד שהכלב למד להפוך את החוויה הרעה(רעש) למשהו טוב (שווה חטיף) ופסקו הנביחות כי הכלב נרגע. שווה לך לנסות! בסוף תהיו חברים :)

2 Strokes
14-11-2017, 12:57
וואוו,
אתה ממש חייב לצאת קצת ממדינת תל אביב.חבל שאני לא חי שם (:

אז אם הם לא מטפלים בזה, מה שנשאר לעשות זה למצוא משרוקית כלבים שתכאיב לכלב באוזניים.
או צופר ממש חזק כמו אויר ואז הכלב ילמד לא להתקרב לאופנוע שלך כל פעם שאתה עובר.
(יקח לך איזה חודש חודשיים של מעבר יום יומי כדי שהוא יתחנך).

נ.ב.
גם לנסות למצוא לו בית אחר זה פתרון (אם כבר דנו עד לפה, תנסה עוד קצת ותמצא לו בית)

carolinor
14-11-2017, 13:06
חבל שאני לא חי שם (:

אז אם הם לא מטפלים בזה, מה שנשאר לעשות זה למצוא משרוקית כלבים שתכאיב לכלב באוזניים.
או צופר ממש חזק כמו אויר ואז הכלב ילמד לא להתקרב לאופנוע שלך כל פעם שאתה עובר.
(יקח לך איזה חודש חודשיים של מעבר יום יומי כדי שהוא יתחנך).

נ.ב.
גם לנסות למצוא לו בית אחר זה פתרון (אם כבר דנו עד לפה, תנסה עוד קצת ותמצא לו בית)

למה כל הפתרונות המכאיבים האלו? איפה החמלה לבעלי חיים? בתכלס וטרינר עירוני חייב לבוא ועושה סריקות שבב, ואם הוא של מישהו הוא מאיים בהחרמה, ואם לא אז הוא לוקח את הכלב. אבל חשוב מאוד! לפני שקוראים לווטרינר לפרסם את הכלב ''בקבוצת הסורקים'' או ''הסורקים (ע"ר) סריקת כלבים אבודים'' בפייסבוק שבנויה על מתנדבים שיש להם סורקי שבבים והם בדרך כלל גם דואגים לקחת את הכלב לעמותה כלשהי. ההיענות בקבוצות האלו היא גבוהה מאוד ומהר מאוד מתנדב יבוא למקום. כי אצל הווטרינר הסיכויים שיורדם גבוהים!!

moonshield
14-11-2017, 13:33
^^^^
אתה צודק בגדול, חבל להכאיב לכלב כשהוא בעצם עושה את מה שהוא מתוכנת לעשות, ווטרינר עירוני היה יכול לעזור כאן. הבעיה, בהתאם למה שנכתב קודם, היא שהכלב כנראה שייך לאחד מתושבי הכפרים בשומרון, ולשם אף ווטרינר בר דעת לא יכנס, אפילו אם זה פורמלית בשטח ישראל (לראיה, לאיזורים ברהט המשטרה מעדיפה לא להיכנס, וזה ישראל לחלוטין, והמשטרה חמושה בנשק ולא ווטרינר שחמוש במשקפיים). כל דרך 'חוקית' לטפל בעניין לא רלוונטית בכלל במצב הזה.
בנוסף, הפתרונות שהצעת בדמות חיזוק חיובי או עמותות לאיסוף כלבים נזקקים לא רלוונטים גם כן, כי הכלב יודע מי הבעלים שלו, ונוטה לאמץ את דרכי ההתנהגות של בעליו, לכן אם הבעלים 'זורק #ין' על הכלב, בהתאם הכלב יזרוק חזרה את האדום שלו. אילוף חלקי בדמות חיזוק חיובי כנראה יניב נשיכה חזקה מצד הכלב.
לדעתי האישית (עם כל האהבה שיש לי לכלבים, גם לי יש כלב שחור וגדול בבית שנוטה לנבוח על מי שמתקרב לגדר) הכלב צריך להבין בדרך הכי פרימיטיבית שעם ה'רעש' הזה אין לו מה להתעסק, והדרך הקלה ביותר היא באמצעות 'חיזוק שלילי'. בעיטה הגונה או משרוקית כלבים (אחלה פתרון) תהיה יעילה יותר ומהירה יותר מאשר חטיף בכל התנעה. הרי זה לא הכלב של פות"ש, ואין לו סיבה אמיתית להשקיע את המאמץ לחנך אותו לזהות את הטימקס מרחוק (כמו כלבים של אופנוענים שמזהים את הרעש של הכלי הספציפי של הבעלים).

ayalzo
14-11-2017, 13:35
בלי להעליב,
מדינת תל אביב היא ביטוי ולא חייבים לגור דווקא בגוש דן.
מי שגר באזור כפרי יודע שיש מכה של כלבים משוטטים, לעתים בלהקות לא קטנות. מעבר למטרד, הדבר מהווה סכנה.
כשמדובר במועצה אזורית חזקה מטפלים בזה (ולאו דווקא ע"י לכידה). במקומות קצת יותר חלשים, ובשטחים בכלל, ההצעות שהוצעו כאן הן בגדר פנטזיה.
כנ"ל לגבי לדבר עם הבעלים (אם בכלל יש דבר כזה, ואני מניח שלא).
ההצעה של התניה חיובית היא הכי יצירתית ומעניינת, אם כי אישית לא הייתי עוצר ומנסה. גם לנסות לבעוט זה לא פרקטי. זה הרבה יותר קשה ומסוכן לביצוע ממה שחושבים. מה גם שזה כנראה לא ישיג את המטרה.
סביר להניח שאם הכלב הזה מתפרץ לכביש הוא מתישהו יידרס.
לגבייך, עצוב להגיד, אבל הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להיות מוכן באיזור זה, כדי שלא תהיה מופתע. אם אתה מתעקש, אתה יכול לרכוב עם מגפיים. ככה יהיה לך יותר בטחון מנשיכה, ועל הדרך תרוויח בטיחות בכביש.

dptnl
14-11-2017, 13:43
^^^^
בנוסף, הפתרונות שהצעת בדמות חיזוק חיובי או עמותות לאיסוף כלבים נזקקים לא רלוונטים גם כן, כי הכלב יודע מי הבעלים שלו, ונוטה לאמץ את דרכי ההתנהגות של בעליו, לכן אם הבעלים 'זורק #ין' על הכלב, בהתאם הכלב יזרוק חזרה את האדום שלו. אילוף חלקי בדמות חיזוק חיובי כנראה יניב נשיכה חזקה מצד הכלב.

אם הכלב משוטט ליד כביש ראשי ומסכן אחרים והבעלים שלו מזניח, אין שום מניעה לפרסם את זה בקבוצות הרלוונטיות שיבואו לקחת אותו ולחפש לו בית ולהציב לו גבולות - זה נראה לי הפתרון הכי הגיוני ופשוט.

- בעיטה הגונה יכולה להסתיים בצורה מאוד רעה לפות"ש ומשרוקית יכולה לעצבן את הכלב עוד יותר.

Tribalmistyc2
14-11-2017, 19:12
בלי להעליב,
מדינת תל אביב היא ביטוי ולא חייבים לגור דווקא בגוש דן.
מי שגר באזור כפרי יודע שיש מכה של כלבים משוטטים, לעתים בלהקות לא קטנות. מעבר למטרד, הדבר מהווה סכנה.
כשמדובר במועצה אזורית חזקה מטפלים בזה (ולאו דווקא ע"י לכידה). במקומות קצת יותר חלשים, ובשטחים בכלל, ההצעות שהוצעו כאן הן בגדר פנטזיה.
כנ"ל לגבי לדבר עם הבעלים (אם בכלל יש דבר כזה, ואני מניח שלא).

+10
חשוב להבין על איזה אזור מדובר.
פנטזיה זו לא מילה.

Ami
15-11-2017, 10:54
לפחות הוא לא הציע להתקשר לסיזר מילאן

מת מהתקף לב לפני שנה ומשהו

moonshield
15-11-2017, 11:13
לא מת ולא זומבי, זאת היתה שמועת פייסבוק זדונית [emoji6]

קיפיבןקיפוד
15-11-2017, 12:58
אולי זה ירייה באפלה, אבל למה שלא תפנה לקב״ט שלכם ? אולי הוא יוכל לדבר עם מישהו מהכפר?

netanelh85
16-11-2017, 09:50
טוב, לא ציפיתי שהמקרה שלי יגיע לדיון סוער כזה.
בכל מקרה אתמול שנסעתי ראיתי את הכלב. עצרתי, ניסיתי קצת לשרוק לקרב אותו אליי לראות איך יגיב. מסתבר שיש לו קולר בצוואר, אבל מצד שני זנב בין הרגליים (זה אומר משהו?!)
קצת היה נראה מבוהל ולא הסכים לבוא עד שעזב ולא חזר.
החלטתי בשלב ראשון לא ללכת על בעיטה/גז פלפל/ כל פתרון יצירתי אחר. נראה איך יתפתח

lokimonster
16-11-2017, 11:05
זנב בין הרגליים מעיד על כלב מפוחד.
אם אתה כן רוצה להתקרב תנסה לשחד אותו בנקניק או ממתק כלבים כזה או אחר.
אני מהמהר שבשלב מסויים הוא יתחיל להתקרב אליך.

zx2r
17-11-2017, 11:45
טוב, לא ציפיתי שהמקרה שלי יגיע לדיון סוער כזה.
בכל מקרה אתמול שנסעתי ראיתי את הכלב. עצרתי, ניסיתי קצת לשרוק לקרב אותו אליי לראות איך יגיב. מסתבר שיש לו קולר בצוואר, אבל מצד שני זנב בין הרגליים (זה אומר משהו?!)
קצת היה נראה מבוהל ולא הסכים לבוא עד שעזב ולא חזר.
החלטתי בשלב ראשון לא ללכת על בעיטה/גז פלפל/ כל פתרון יצירתי אחר. נראה איך יתפתח

מעולה, בגדול ביררו לי קצת בנושא עם וטרינר ונאמר שגם השטחים מסביב ליישובים הם בפיקוח המועצה והם אמורים לדאוג לזה.
שווה לוודא את הנושא מול עוד גורמים בכדי להימנע מפיתרון "יצירתי"

michaelc
25-11-2017, 21:47
הכלב בזה בעייתי קפץ עליי כמה פעמים
אבל אני חושב שהוא נרגע לאחרונה
בסה'' כ מדובר בגור שלקח לו כמה שבועות להתרגלות למכוניות ואופנועים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Thelegend
27-11-2017, 11:11
תעדכנו איך נגמרה הטלנובלה

tygger
27-11-2017, 12:52
גז מדמיע

ממש לא מומלץ.
1. הוא צריך לעצור את הקטנוע בשביל זה. אם הכלב בתנועה לרדוף אחריו, עד שהוא יוציא את הגז מדמיע ויתחיל לכוון ולרסס, לדעתי הוא כבר יקבל את הנשיכה שלו.

2. רעיון לא טוב מכיוון שזה איזור פתוח ואם אני לא טועה אז יש רוחות שם.
תרסס את הכלב, ממרחק כי אתה לא רוצה שיתקרב לטווח נשיכה, ואז ענן הגז עלול לחזור אליך בקלות.
אז הבעיה שלך הרבה יותר קשה...
כלב עצבני שלא בטוח שקיבל ריסוס מהגז,
אתה שכן קיבלת ועכשיו דומע ולא רואה כלום ולא יכול לרכב הלאה או להתרחק מהכלב.

בתור אדם שגידל ומגדל כלבים, עדיין מעולם לא חשתי שום חמלה על כלבים משוטטים שרודפים אחרי אופנועים, ולא מעט גם רדפתי חזרה אחרי כלבים משוחררים. הרבה פעמים זה פתר את הבעיה.

יש עוד פתרונות, אבל הם לא חוקיים, כמו להעביר את הכלב מקום ברכב.
אגב, אם יש לו קולר ושבב אתה יכול להגיש תלונה נגד הבעלים ואם אין לו בעלים אז יאספו אותו משם.
תקרא לוטרינר עירוני.

michaelc
28-11-2017, 23:56
היום עברתי לידו , הבחור אדיש לגמרי כמו שחשבתי הוא בסך הכך עדיין גור מגודל שהיה צריך להתרגל לתזוזה של אופנועים
נ.ב לדעתי הוא יותר של החיילים בפילבוקס מאשר של אחד הכפרים בסביבה

Thelegend
29-11-2017, 09:59
היום עברתי לידו , הבחור אדיש לגמרי כמו שחשבתי הוא בסך הכך עדיין גור מגודל שהיה צריך להתרגל לתזוזה של אופנועים

יפה מאוד אז מסתבר שאפשר גם בלי אלימות כצעד ראשון

xDa
29-11-2017, 23:27

אתה לא פותח השירשור, אתה מדבר על מקרה אחר?

michaelc
29-11-2017, 23:33
אתה לא פותח השירשור, אתה מדבר על מקרה אחר?גם אני עובר שם כל בוקר

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

ModChiP
12-06-2018, 21:00
למי שדיבר על לבעוט לכלב בפרצוף.
https://youtu.be/NNeM_BgD-PI?t=86