צפייה בגרסה מלאה : נכנס לענף המוטוקרוס מחפש ייעוץ ומורה (כ"ע)
Tilbalisti
15-11-2017, 03:30
היי
אני קונה עכשיו בעזרת השם איזה מוטוקרוס נחמד כדי לינסוע ליד הבית
מחפש מורה דרך שילמד אותי לקרוע תשטח אין לי מושג בכלום....
יש לי R3 הילוכים והכל אני יודע ויש נסיון רכיבה אבל בשטח לא... מחפש מורה נחמד ומישהו לרכוב איתו מירושלים ללמוד תרגילים ווילי דריפטים
ושאלה נוספת.
אני מחפש אופנוע שיאיץ הרבה יותר מהר מR3 כי הוא מרגיש לי ממש עגלה.
האם המוטוקרוס 250 כגון RMZ250 YZ250 יעיפו אותי או שיהיו בכוח של R3?
Tribalmistyc2
15-11-2017, 09:24
למוטוקרוס 250 ממוצע יש הספק כפול מ"העגלה" שאתה רוכב עליה.
rusty james
15-11-2017, 10:42
ממליץ לך לפנות ל'פרו ריידינג' - בית ספר לרכיבה מעולה! יש להם כמה אפשרויות ללימוד רכיבת שטח - על אופנוע שלך או שלהם.
היי
אני קונה עכשיו בעזרת השם איזה מוטוקרוס נחמד כדי לינסוע ליד הבית
מחפש מורה דרך שילמד אותי לקרוע תשטח אין לי מושג בכלום....
יש לי R3 הילוכים והכל אני יודע ויש נסיון רכיבה אבל בשטח לא... מחפש מורה נחמד ומישהו לרכוב איתו מירושלים ללמוד תרגילים ווילי דריפטים
ושאלה נוספת.
אני מחפש אופנוע שיאיץ הרבה יותר מהר מR3 כי הוא מרגיש לי ממש עגלה.
האם המוטוקרוס 250 כגון RMZ250 YZ250 יעיפו אותי או שיהיו בכוח של R3?
יהיו בכוח של ה R3. כדי שהאופנוע "יעיף" אותך כדבריך, אתה חייב לפחות 450 - 4 פעימות או 300 - 2 פעימות.
אל תשכח לקחת מצנח לרכיבה, אחרת יהיה כואב לנחות. כפכפי רכיבה וטי-שרט ממוגן חובה.
אני לא בטוח שפותה"ש יבין את הציניות שלך.
פותח השרשור - האופנועים שציינת אכן יעיפו אותך, ולכן אינם מומלצים לרוכב מתחיל אלא עם כן הוא מתכוון ללמוד רכיבת מוטוקרוס במסלול סגור ומסודר.
לשניהם אין רישוי (צהוב) ולכן לרכב עליהם ליד הבית זה גם מסוכן וגם לא חוקי.
בהצלחה
אני לא בטוח שפותה"ש יבין את הציניות שלך.
פותח השרשור - האופנועים שציינת אכן יעיפו אותך, ולכן אינם מומלצים לרוכב מתחיל אלא עם כן הוא מתכוון ללמוד רכיבת מוטוקרוס במסלול סגור ומסודר.
לשניהם אין רישוי (צהוב) ולכן לרכב עליהם ליד הבית זה גם מסוכן וגם לא חוקי.
בהצלחה
לא ציניות. זה סרקאזם טהור.
Tilbalisti
21-11-2017, 00:55
קטקוב,
תודה רבה שאתה עוקץ אותי בכל אשכול שאני פותח.
כן אני ילד ואני מתלהב מסכנה כוח ומהירות, ואני גם משתמש בשפת רחוב.
ולידיעתך אני מתמגן היטב.
טיל בלסטי
המטרה לחזור הביתה בשלום.
תתחיל באופנוע רגוע ,אני מבטיח לך הוא גם יעיף אותך וגם יפיל אותך.
לא לשכוח מדובר בתחביב.
בהצלחה
קטקוב,
תודה רבה שאתה עוקץ אותי בכל אשכול שאני פותח.
כן אני ילד ואני מתלהב מסכנה כוח ומהירות, ואני גם משתמש בשפת רחוב.
ולידיעתך אני מתמגן היטב.
שכחת להוסיף לרשימה שאתה לא מצליח לפתוח אף שרשור בלי שיערכו לך את הכותרת.
לי, באופן אישי, הרבה יותר נעים לענות לשאלות הגיוניות ומנוסחות.
משום שאני לא מנהל את הפורום, לא מתפקידי להגדיר נורמות כתיבה.
אני מסתפק בזה שאני עונה בהתאם לרמה של השרשור שנפתח, אם באה לי המוזה להשתתף.
או שאתה מצפה להשתמש ב"שפת רחוב" (כינוי גרוע לעברית עילגת), לשאול שאלות של "ילד מתלהב" (כינוי לא פחות גרוע לשאלות שמעידות על אפס מאמץ להבין א' ב' של הנושא, לפני שאתה שואל על ג' וד') - ולקבל תשובות מעמיקות ורציניות?
Tilbalisti
21-11-2017, 18:25
אני באמת לא מבין מה זה א ב של הנושא
אני מנסה מאוד להבין למה אתה מתכוון ולא מצליח.
אני באמת לא מבין מה זה א ב של הנושא
אני מנסה מאוד להבין למה אתה מתכוון ולא מצליח.
למשל:
אתה מעוניין להיכנס לעולם השטח. מברוכ, החלטה מעולה. עכשיו צריך להתאפס על איך עושים את זה.
מה הדרך שאני רואה כנכונה?
לקרוא כתבה או שתיים על אופנועי שטח. להבין, מה נחשב מתאים למתחילים ומה לא. להבין, איזה סוגי רכיבת שטח יש, ולבחור כיוון שנראה לך מבטיח להתחלה. להבין איזה שטחים יש באיזור שלך. לראות כמה סרטונים שמסבירים טכניקות בסיסיות. להבין כיצד מתמגנים.
מכאן - נגזרות הדרישות לאופנוע (מתאים בעיקר לשבילים מהירים/דיונות, מתאים לסלעים, מתאים לרכיבות קצרות/ארוכות, כלי ממוקד למטרה ספציפית או כלי רב-תכלתי ככל הניתן). לזה מוסיפים תקציב, ואז אפשר באמת לדבר על הכלי שיענה לדרישות שלך בצורה הטובה ביותר.
ה"שעורי בית" האלה הם הא'-ב', שמראים שיש עסק עם אדם רציני שבא לבקש עצה, ולא עם ילד שמצפה שיאכילו אותו במידע על כפית זהב.
ואז, אתה תגלה שאנשים מוכנים להשקיע מזמנם כדי לעזור לך, ולחלוק מניסיונם.
Tilbalisti
22-11-2017, 00:34
למשל:
אתה מעוניין להיכנס לעולם השטח. מברוכ, החלטה מעולה. עכשיו צריך להתאפס על איך עושים את זה.
מה הדרך שאני רואה כנכונה?
לקרוא כתבה או שתיים על אופנועי שטח. להבין, מה נחשב מתאים למתחילים ומה לא. להבין, איזה סוגי רכיבת שטח יש, ולבחור כיוון שנראה לך מבטיח להתחלה. להבין איזה שטחים יש באיזור שלך. לראות כמה סרטונים שמסבירים טכניקות בסיסיות. להבין כיצד מתמגנים.
מכאן - נגזרות הדרישות לאופנוע (מתאים בעיקר לשבילים מהירים/דיונות, מתאים לסלעים, מתאים לרכיבות קצרות/ארוכות, כלי ממוקד למטרה ספציפית או כלי רב-תכלתי ככל הניתן). לזה מוסיפים תקציב, ואז אפשר באמת לדבר על הכלי שיענה לדרישות שלך בצורה הטובה ביותר.
ה"שעורי בית" האלה הם הא'-ב', שמראים שיש עסק עם אדם רציני שבא לבקש עצה, ולא עם ילד שמצפה שיאכילו אותו במידע על כפית זהב.
ואז, אתה תגלה שאנשים מוכנים להשקיע מזמנם כדי לעזור לך, ולחלוק מניסיונם.
אוקי.
סוג הרכיבה שלי הוא שבילים בארצנו ובעזרת השם גם יציאות למסלולי מוטוקרוס מורשים.
אני גר בירושלים ואני רוצה להביא נגרר שאני אהיה נייד עם האופנוע.
סרטונים אני רואה כבר מגיל 14 חח:D
הציפיות מהאופנוע.
אני רוצה אופנוע לקפוץ איתו קפיצות משמעותיות (במסלולי מוטוקרוס וא צריך בולמים רצינים) או לדוגמא שבשטח אני עולה על סלע שלוש מטר ויורד עם האופנוע (מקווה ללמוד מהר)
אני עכשיו מאוד פוחד ללמוד ווילי על הR3 שלא יקרה לו משהו ואני גם שונא לזרוק קלאץ כי כבר שילמתי ביותר על זה.
לכן אני רוצה שהאופנוע שלי ירים ווילי במכת גז ושהיה נוח ללמוד עליו (כרגע יודע רק לשניה-2 ונמוך מאוד)
ואני רוצה להתעלם מהאזהרה שצריך להתחיל עם אופנוע למתחילים כי אם אני אקנה משהו פחות בכוח (או אפילו מפחות מפי2) מR3 הוא מאוד ישעמם אותי....
ושאלה נוספת.
המעיל כביש שלי לא מתאים לשטח לכן אני רוכש מותאם לשטח.
https://www.ebay.com/itm/Adult-Man-Body-Armor-Jacket-Motorcycle-Guard-Chest-Protector-S-M-L-XL-XXL-XXXL/361368196260?hash=item54233914a4:m:m6C6b1ID7lv0OBC ZVOQSh8w&vxp=mtr
האם זה מספיק?
מגיני ברכיים יש לי.
ונעלי רכיבה יש לי לכביש.. הבנתי שחייב מותאמים לשטח נכון?
אז איך אלה?
https://www.ebay.com/itm/Leather-Mens-Motorcross-Off-Road-Racing-Boots-Wear-resistant-Motorcycle-Shoes/142534772926?hash=item212fbc08be:m:mkOnjQqbv3-Jf-_jIqTwAaw&vxp=mtr
תודה
אם אתה רוצה לקפוץ - על הציוד הרגיל (צביצב, מגני ברכיים/ברייסים, מגפיים, מכנס, קסדה, כפפות) תוסיף מגן צוואר.
בדוק את עצמך שנית לגבי התוואי שבו אתה מתכוון לרכב. דיונות וחולות אין בקרבתך, לעומת זאת יש שפע סלעים בדרגות קושי שונות. לא יצא לי לשמוע על מסלולי מוטוקרוס בסביבה. אם תחליט לטייל ליד הבית, עדיף לך להתרחק ממוטוקרוסים, וללכת לכיוון של אופנוע אנדורו 250-300.
אבל אם אתה נעול על הכיוון של המוטוקרוס ושבילים ומהירים - אני מציע לך לחפש YZ250 ברישוי אפור (וקח בחשבון שלא תוכל לרכב איתו בכביש).
הוא מאוד חזק ועצבני בתגובות (יהיה לך קשה בהתחלה) ועם זאת אמין ופשוט לתחזוקה. להרים וילי ולקפוץ איתו זה קלי קלות, בשבילים מסולעים או חלוקי נחל הוא יעשה לך חיים קשים, כי לא לזה מערך המתלים ותגובות המנוע שלו נועדו.
אם אתה רוצה אופנוע חוקי לכביש וקצת יותר "אוניברסאלי", אבל באותו סגנון - חפש KL250, הם הגיעו ברישוי צהוב.
אבל אם אתה נעול על הכיוון של המוטוקרוס ושבילים ומהירים - אני מציע לך לחפש YZ250 ברישוי אפור (וקח בחשבון שלא תוכל לרכב איתו בכביש).
הערה חשובה - על אופנוע אפור הוא לא יוכל (מבחינה חוקית) לרכב בשום מקום שהוא לא מסלול סגור, בקטע הזה אין שום הבדל בין כביש לבין סלע בהרי ירושלים.
אם התכוונת שהוא לא יוכל לרכב איתו בכביש כי שם יש משטרה, אז זה נכון חלקית כי אני אישית נעצרתי לבדיקת רישיונות כמה וכמה פעמים באמצע סינגל ביער.
חשוב מכך - אופנוע ברישוי אפור לא ניתן לבטח בביטוח חובה ולכן אם הוא קונה כזה הוא מסתכן בהכנסת כל המשפחה שלו לחובות עצומים, בעיקר אם הוא מגיע בגישת "לתרגל ווילי ולקפוץ מסלעים בגובה 3 מטר על אופנוע שהוא מפלצת", שייתכן שהיא לגיטימית אבל בסבירות גבוהה תגרום לנפילות ולא עלינו פציעות.
בקיצור - מה שאתה ממליץ לו הוא גם עברה פלילית וגם מאד מסוכן כלכלית.
פותח השרשור - תקנה כלי צהוב, או תתמקד ברכיבה במסלול סגור בלבד.
הערה חשובה - על אופנוע אפור הוא לא יוכל (מבחינה חוקית) לרכב בשום מקום שהוא לא מסלול סגור, בקטע הזה אין שום הבדל בין כביש לבין סלע בהרי ירושלים.
אם התכוונת שהוא לא יוכל לרכב איתו בכביש כי שם יש משטרה, אז זה נכון חלקית כי אני אישית נעצרתי לבדיקת רישיונות כמה וכמה פעמים באמצע סינגל ביער.
חשוב מכך - אופנוע ברישוי אפור לא ניתן לבטח בביטוח חובה ולכן אם הוא קונה כזה הוא מסתכן בהכנסת כל המשפחה שלו לחובות עצומים, בעיקר אם הוא מגיע בגישת "לתרגל ווילי ולקפוץ מסלעים בגובה 3 מטר על אופנוע שהוא מפלצת", שייתכן שהיא לגיטימית אבל בסבירות גבוהה תגרום לנפילות ולא עלינו פציעות.
בקיצור - מה שאתה ממליץ לו הוא גם עברה פלילית וגם מאד מסוכן כלכלית.
פותח השרשור - תקנה כלי צהוב, או תתמקד ברכיבה במסלול סגור בלבד.
אתה חושב שלי או לאחד מחבריי יש ביטוח חובה לכלים ה"צהובים" שלנו?
אגיד לך שלא.
לרכוש כלי אפור לרכיבות בבן-שמן זה לא חכם, מסכים.
אבל אם אתה רוכב במסלולים סגורים או בשטח מבודד יחסית, ללא נוכחות משטרתית - זאת בהחלט אופציה למי שמוכן לקחת את הסיכון.
אם אתה מחזיק אופנוע אינדורו מקצועי, עושה לו טסט פעם בשנה (ללא קומבינות, כמובן) ומבטח בביטוח חובה - כל הכבוד לך, אתה אזרח שומר חוק והולך על בטוח.
אבל, כמו שאומרים, "בתוך עמי אני חי". המציאות היא שכך מתנהלים אולי 10% מרוכבי השטח, והשאר נוסעים על כלים לא חוקיים ברמה כזאת או אחרת.
יש הבדל גדול בין רכיבה על כלי אפור או צהוב בלי ביטוח, לבין "קומבינה בטסט" כמו החלפת צמיגים לצמיגים במידה או התקנת צמת חשמל ומראות רק בשביל הטסט.
ההבדל המשמעותי הוא שאם חס וחלילה תפצע ותצטרך טיפול משמעותי כזה או אחר, אם יש לך ביטוח אתה מכוסה ואם אין לך אתה עלול להרוס את החיים שלך ושל כל המשפחה שלך.
גם אני מכיר רוכבי שטח שרוכבים ללא ביטוח, וזה אכן חבל מאד, אבל זה רחוק מלהיות 90% מהרוכבים.
רוב הרוכבים בעלי כלים צהובים מבטחים בביטוח חובה. יש סטטיסיטיקות ברורות (זה לא ממש קשה, יודעים כמה כלים יש וכמה מבטחים) שאני לא זוכר כרגע. מספרי הלא מבוטחים אכן עדיין גדולים בין היתר בגלל מחירי הביטוח הגבוהים אבל הם לא 90% ואפילו לא הרוב.
ולאחר שאמרנו את כל זה, בא נדבר על המקרה הספציפי שלנו.
מגיע לכן ילד שכמו שאתה אמרת לא יודע את הא' ב' של רכיבת שטח, ובעצם בא לקבל מאיתנו את כל המידע.
יותר מזה, הוא מגיע בגישה שהיא על הצד היותר "מסתכן" של רוכבי השטח - הוא מודה שהוא אוהב את תחושת הסכנה, ומחפש קפיצות, ווילים, כח, מהירות וריגושים.
אני חושב שזהו בדיוק המקרה בו צריך להמליץ על כלי צהוב בלבד, או לפחות לדאוג להבהיר לו טוב טוב (מאחר וכאמור הוא לא יודע כלום) מה עלולה להיות המשמעות מרחיקת הלכת של רכיבה על כלי אפור, לפני שממליצים לו על כזה.
יש הבדל גדול בין רכיבה על כלי אפור או צהוב בלי ביטוח, לבין "קומבינה בטסט" כמו החלפת צמיגים לצמיגים במידה או התקנת צמת חשמל ומראות רק בשביל הטסט.
ההבדל המשמעותי הוא שאם חס וחלילה תפצע ותצטרך טיפול משמעותי כזה או אחר, אם יש לך ביטוח אתה מכוסה ואם אין לך אתה עלול להרוס את החיים שלך ושל כל המשפחה שלך.
גם אני מכיר רוכבי שטח שרוכבים ללא ביטוח, וזה אכן חבל מאד, אבל זה רחוק מלהיות 90% מהרוכבים.
רוב הרוכבים בעלי כלים צהובים מבטחים בביטוח חובה. יש סטטיסיטיקות ברורות (זה לא ממש קשה, יודעים כמה כלים יש וכמה מבטחים) שאני לא זוכר כרגע. מספרי הלא מבוטחים אכן עדיין גדולים בין היתר בגלל מחירי הביטוח הגבוהים אבל הם לא 90% ואפילו לא הרוב.
ולאחר שאמרנו את כל זה, בא נדבר על המקרה הספציפי שלנו.
מגיע לכן ילד שכמו שאתה אמרת לא יודע את הא' ב' של רכיבת שטח, ובעצם בא לקבל מאיתנו את כל המידע.
יותר מזה, הוא מגיע בגישה שהיא על הצד היותר "מסתכן" של רוכבי השטח - הוא מודה שהוא אוהב את תחושת הסכנה, ומחפש קפיצות, ווילים, כח, מהירות וריגושים.
אני חושב שזהו בדיוק המקרה בו צריך להמליץ על כלי צהוב בלבד, או לפחות לדאוג להבהיר לו טוב טוב (מאחר וכאמור הוא לא יודע כלום) מה עלולה להיות המשמעות מרחיקת הלכת של רכיבה על כלי אפור, לפני שממליצים לו על כזה.
בפסקה הראשונה שלך יש אי-דיוקים משמעותיים. כך למשל, שהסטטיסטיקה שמציינת את אחוז ה"רוכבים ללא ביטוח" כוללת את כל סוגי האופנועים - אבל באופנועי כביש, נדיר מאוד שרוכב לא מבטח את עצמו בביטוח חובה.
לעומת זאת, אני מאמין שרוב הכלים הצהובים המקצועיים אינם מבוטחים. לא מדבר על WR250R או DRZ, אלא על מכונות אנדורו שמשמשות אך ורק לשטח בסופ"ש.
ועכשיו לפסקה השניה.
אני (למזלי) לא אבא ולא אמא של הבחור הזה. יתרה מזאת, אני נוטה להאמין שהוא עבר את גיל 18, ולכן גם ההורים שלו לא בדיוק יכולים להגיד לו מה לעשות עם החיים שלו. אם חסרה לו אחריות אישית, יכולת להעריך סיכונים ולשאת באחריות על ההחלטות הכלכליות שהוא מקבל - זאת לא בעיה שלי.
אני גם יוצא מנקודת הנחה, שהאדם הסביר עושה מחקר קצר על המינוחים בתחום חדש שאליו הוא נכנס, כמו למשל אופנוע "צהוב" ו-"אפור", ומבין מה יותר מתאים לו לפני שהוא מוציא כסף מהכיס. ואם האדם לא יודע כלום - אז סליחה, אני לא מורה ביסודי. גם זאת לא בעיה שלי - "תעשה שיעורי בית, תחזור".
אני גם לא סוכן ביטוח, ולא תפקידי לשכנע אנשים לרכוש ביטוח. בטח לא אחד כזה, שאני בעצמי ויתרתי עליו (בשטח. הדוקאטי מבוטח ללא השתתפות עצמית).
ואפרופו כלים "אפורים" - YZ "אפור" מוסב לאינדורו היה בחבורה שנתיים. אחלה אופנוע לשטחים פתוחים, לא הכי כיף ברכיבה טכנית איטית.
אז למי שמוותר על נושא הביטוח והרישוי, זאת אחלה אופציה בתקציב נמוך (הם מאוד זולים היום כמשומשים), כל עוד התוואי מתאים (חולות, מסלולים או שבילים פתוחים).
Tilbalisti
22-11-2017, 17:09
מעדיף מוטוקרוס. אינדורו יקר לטיפולים ופחות מהיר ומסלולים.
מאמין שאלך על הYZ או הRMZ
בקשר למיגון לא ענית לי, המגפיים והמעיל בסדר?
https://www.ebay.com/itm/Scoyco-Racing-Motocross-Motorcycle-Adult-Neck-Protector-Guard-Collar-Brace-P0N5/112185358465?epid=632710695&hash=item1a1ec4b881:g:iPcAAOSwa~BYb0Zb&vxp=mtr
והתכוונת למגן צוואר הזה?
אינדורו יקר לטיפולים ופחות מהיר
אתה יכול לנמק את הטענה הזאת?
המגפיים הם מגפי כביש ולא שטח. על השאר לא הסתכלתי.
אני מציע לך לגשת לחנות ציוד, ולרכוש את כל הציוד במקום אחד - כך תוכל לבקש הנחה, ועל הדרך תקבל ייעוץ על מה מתאים לך ומה לא.
Tilbalisti
22-11-2017, 18:00
אתה יכול לנמק את הטענה הזאת?
המגפיים הם מגפי כביש ולא שטח. על השאר לא הסתכלתי.
אני מציע לך לגשת לחנות ציוד, ולרכוש את כל הציוד במקום אחד - כך תוכל לבקש הנחה, ועל הדרך תקבל ייעוץ על מה מתאים לך ומה לא.
זה ידוע שהוא פחות מהיר. לגבי המחירים ככה שמעתי
זה ידוע שהוא פחות מהיר. לגבי המחירים ככה שמעתי
"זה ידוע" זה הטיעון הכי חזק שיש...
Tilbalisti
22-11-2017, 21:57
"זה ידוע" זה הטיעון הכי חזק שיש...
חח מה זה לא נכון? כל בנאדם ששאלתי אותו ענה לי ככה
חח מה זה לא נכון? כל בנאדם ששאלתי אותו ענה לי ככה
לא. ההבדלים העיקריים בין אינדורו למוטוקרוס הם לא ב"מהירות".
ההבדל הכי משמעותי הוא במתלים. אופנוע אינדורו צריך "לגהץ" שיבושים ולעבור מכשולים, אופנוע מוטוקרוס צריך לנחות מקפיצות גבוהות בלי לשבור את המתלה (או השלדה).
קשה לי להאמין ש-YZ250 מגיע למהירות סופית גבוהה יותר מ-WR450F, כך שהטיעון (שמשווה תפוחים לאגסים) פגום מיסודו.
אני יכול לעודד אותך, שלא תגיע למהירות "סגירה" לא עם YZ250 ולא עם WRF (באותו נפח, עזוב את ה-450 הבהמה לצורך הדיון), אלא אם תחליט לעשות את זה על שביל מהודק או אספלט - בזבוז של אופנוע שטח, כי ה-R3 שלך "סוגר" יותר.
סביר להניח שאתה לא רוכב ברמה של אליפות ישראל, כך ש"מהירות" זה לא הפרמטר שבו תרגיש מחסור. ואם כן - אני רוצה לבוא לראות את זה. אני כבר תקופה רוכב על 125 דו"פ, ולא מרגיש שחסר לי כוח במישור. יכול להיות שאתה יותר מוכשר ממני ותצליח לרכב 120 איפה שאני משקשק ב-60. קשה לי להאמין, אבל לא שולל על הסף. תראה.
בפסקה הראשונה שלך יש אי-דיוקים משמעותיים. כך למשל, שהסטטיסטיקה שמציינת את אחוז ה"רוכבים ללא ביטוח" כוללת את כל סוגי האופנועים - אבל באופנועי כביש, נדיר מאוד שרוכב לא מבטח את עצמו בביטוח חובה.
לעומת זאת, אני מאמין שרוב הכלים הצהובים המקצועיים אינם מבוטחים. לא מדבר על WR250R או DRZ, אלא על מכונות אנדורו שמשמשות אך ורק לשטח בסופ"ש.
ועכשיו לפסקה השניה.
אני (למזלי) לא אבא ולא אמא של הבחור הזה. יתרה מזאת, אני נוטה להאמין שהוא עבר את גיל 18, ולכן גם ההורים שלו לא בדיוק יכולים להגיד לו מה לעשות עם החיים שלו. אם חסרה לו אחריות אישית, יכולת להעריך סיכונים ולשאת באחריות על ההחלטות הכלכליות שהוא מקבל - זאת לא בעיה שלי.
אני גם יוצא מנקודת הנחה, שהאדם הסביר עושה מחקר קצר על המינוחים בתחום חדש שאליו הוא נכנס, כמו למשל אופנוע "צהוב" ו-"אפור", ומבין מה יותר מתאים לו לפני שהוא מוציא כסף מהכיס. ואם האדם לא יודע כלום - אז סליחה, אני לא מורה ביסודי. גם זאת לא בעיה שלי - "תעשה שיעורי בית, תחזור".
אני גם לא סוכן ביטוח, ולא תפקידי לשכנע אנשים לרכוש ביטוח. בטח לא אחד כזה, שאני בעצמי ויתרתי עליו (בשטח. הדוקאטי מבוטח ללא השתתפות עצמית).
ואפרופו כלים "אפורים" - YZ "אפור" מוסב לאינדורו היה בחבורה שנתיים. אחלה אופנוע לשטחים פתוחים, לא הכי כיף ברכיבה טכנית איטית.
אז למי שמוותר על נושא הביטוח והרישוי, זאת אחלה אופציה בתקציב נמוך (הם מאוד זולים היום כמשומשים), כל עוד התוואי מתאים (חולות, מסלולים או שבילים פתוחים).
חייב להצטרף לדוטש - הטיעונים של סטטיסטיקות בכביש ובשטח לא מעניינות, בפועל רכיבה ללא ביטוח היא מסוכנת לרוכב ולסובבים אותו.
נכון, זה לא התפקיד שלך לשכנע או לגרום לרוכב חדש לעשות את הבחירה ה"נכונה".
כל אדם יעשה כרצונו ואף אחד לא מצפה ממך חס ושלום להיות מורה דרך או שתיקח אחראיות על מעשים של אחרים אבל חשוב להבין שבחירה של הסובבים אותך (כן, גם בכביש) בכלים ללא ביטוח או טסט משפיעים עליך ישירות.
מחר אותו ילד יוצא מהבית בדרכו אל השטח על הכביש, הסבירות שיהיה מעורב בתאונה זהה באותו שלב לכל כלי רכב אחר לא פחות ולא יותר.
הרוכב מאבד שליטה, בתאונה מעורב רכב\אופנוע אחר, הולך רגל...יכול להיות שהנפגע תהיה אתה, חבריך ואחרים היקרים לליבך.
כנראה שאתה לא תהיה בצד הפוגע אלא הנפגע, תהיה בטוח שזה לא יגמר בטוב (לשים בצד את המהפך שהמשפחה של הפוגע תאכל קש - אבל כמו שציינת - זה פחות מעניין אותך וזאת זכותך להרגיש כך).
אם כלים ברישוי אפור הרוכבים שלא במסלול מאושר פוגעים במישהו, זה רק בך. זה שתעצום עיניים לא אומר שהבעיה תיעלם.
Tilbalisti
28-11-2017, 02:02
הבנתי אז המתלים של של האינדורו בעצם פחות חזקים משל המוטוקרוס? אז בעצם הוא אמור לעלות פחות....
ואינדורו זה 2 פעימות או שיכול להיות גם 4?
כי אמרתי יקר יותר מכיוון שה2 פעימות צורך הרבה טיפולים ואני די בטוח שאינדורו זה 2.
לגבי הביטוח חברה יש לי רכב ענק שהאופנוע נכנס לבאגז אז אין מה לדאוג אני לא רוכב בכביש פתוח אתאמן על ווילי או בכפרים (שטחים) או בכביש ריק וחסום..
הבנתי אז המתלים של של האינדורו בעצם פחות חזקים משל המוטוקרוס? אז בעצם הוא אמור לעלות פחות....
ואינדורו זה 2 פעימות או שיכול להיות גם 4?
כי אמרתי יקר יותר מכיוון שה2 פעימות צורך הרבה טיפולים ואני די בטוח שאינדורו זה 2.
לגבי הביטוח חברה יש לי רכב ענק שהאופנוע נכנס לבאגז אז אין מה לדאוג אני לא רוכב בכביש פתוח אתאמן על ווילי או בכפרים (שטחים) או בכביש ריק וחסום..
יש אופנועי אינדורו גם 4 פעימות וגם 2 פעימות.
אותו דבר לגבי מוטוקרוס.
אופנוע 2 פעימות דורש טיפולים יותר צפופים אבל עלות הטיפולים בו היא לא גבוהה.
אני מציע לך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאתה רוכש אופנוע, האופנוע החזק ביותר הוא לא בהכרח המתאים ביותר בשבילך.
רכיבת שטח שונה מרכיבת כביש.
מוסיף על דברי ליעד -
המתלים של אופנועי אינדורו לא "פחות חזקים" משל מוטוקרוס, הם פשוט בעלי ייעוד שונה. אין קשר למחיר.
אם כבר כהכללה, תחזוקה ל-2 פעימות יותר פשוטה ויותר זולה מלארבע פעימות, אבל זה תלוי בהרבה גורמים.
לגבי הביטוח - ביטוח חובה לאופנועי שטח הוא לא בשביל פגיעה באחרים, אלא בעיקר בשביל עצמך. רובנו רוכבים במקומות שאין בהם כמעט אנשים אחרים.
גם אם תתאמן בכביש ריק וחסום, אתה עדיין עלול לפול ולהזדקק לטיפול רפואי, ואם אין לך ביטוח זה עלול לעלות הרבה הרבה הרבה הרבה כסף.
לעשות ביטוח לשנה לכלי שנוסע פעם בשבוע זה לא מסתדר בדיוק
לא מסתדר מאיזו בחינה?
אם קשה לך עם הקונספט, תדמיין שזה ביטוח שפועל רק בימי שישי-שבת
לא מסתדר מאיזו בחינה?
אם קשה לך עם הקונספט, תדמיין שזה ביטוח שפועל רק בימי שישי-שבתמבחינה שזו הוצאה כספית מיותרת .
בכלל כל העניין הזה של רישוי צהוב, עושים טסט ובסוף מובלים אותו בעגלה לשטח כמו כלי אפור.
וינקרים מראות?מס' (למעט דושים) חרתה ברתה כלי שטח מועד לנפילות .
צריך להתיר לכלים אפורים לטייל חופשי
אין לי איך לשכנע אותך אם אתה חושב שביטוח זו הוצאה מיותרת.
מקווה שלא תווכח מיד ראשונה עד כמה ביטוח חובה הוא לא מיותר כשצריך אותו.
יש כמה משפחות בישראל שנהרסו בגלל שאחד מבני המשפחה נפצע ללא ביטוח.
Tilbalisti
30-11-2017, 21:00
מה דעתכם על גאס גאס 300 2 פעימות ?
למה ישר לקפוץ ל 300 כתום 125 יכול לספק לך את הסחורה
אם תקרא את ההודעות שלו תבין ש300 תפור עליו.
"אל תחסום שור בדישו" 🤔
אין לי איך לשכנע אותך אם אתה חושב שביטוח זו הוצאה מיותרת.
מקווה שלא תווכח מיד ראשונה עד כמה ביטוח חובה הוא לא מיותר כשצריך אותו.
יש כמה משפחות בישראל שנהרסו בגלל שאחד מבני המשפחה נפצע ללא ביטוח.לשכנע אותי? ורוכבים כמוני וכמוך שבסך הכל מה ביקשו?יותר נכון לשכנע את חברות הביטוח הגזנליות שגורמות לזה שרוכבים יסעו בלי ביטוח בגללם ורק בגללם וצר לי על כל רוכב ששילם
כפול בשל אטימותם גם בכביש וגם בשטח כן זו הוצאה מיותרת לא צריך להתכחש לזה כלי שנוסע פעם ביום ביטוח ל שנה שלמה
מבחינה שזו הוצאה כספית מיותרת .
בכלל כל העניין הזה של רישוי צהוב, עושים טסט ובסוף מובלים אותו בעגלה לשטח כמו כלי אפור.
וינקרים מראות?מס' (למעט דושים) חרתה ברתה כלי שטח מועד לנפילות .
צריך להתיר לכלים אפורים לטייל חופשי
עזוב, עוד לא הבנת שזה פורום של צדקנים?
הם לא רוכבים מטר בלי ביטוח. ואם צריך לרכב מטר - 4500 שקל למטר זה מחיר הגיוני למרי. שמעתי שבענף הבניה המחירים אפילו יותר גבוהים :)
Tilbalisti
01-12-2017, 11:12
בגלל שראיתי עעשיו גאס גאס 2014 300 שתי פעימות במחיר מציאה 13000....
ולגבי מי שאמר שצריך לעשות ביטוח - אם אתה נופל ומתפרק בשטח חבר שלך מזמין אמבולנס ואומרים שנפלת מאופני הרים והביטוח (ביטוח מכבי/כללית) משלם הכל
מבלי להתייחס לנושא החוקי. ביטוח בריאות מכסה רק את ההוצאות הרפואיות ולא את כל מה שמסביב. מה עם אובדן כושר עבודה,
נכות?! לא כל תאונה מסתכמת רק ברגל או יד שבורה, יש נזקים שהם לכל החיים.
אגב, יכול להיגרם גם נזק כזה גם להולך רגל / רוכב אופניים שיפגע מהאופנוע ויהיה זכאי לפיצוי מלא. לשלם למישהו 10,000 ש"ח לחודש, למשך כל החיים זה לא הדבר הכי נחמד או הדרך הנכונה להתחיל את החיים הבוגרים.
אפשר לחשוב שהרגולטור לא מבין מה הוא עושה ואפשר להפנים שביטוח חובה זה דבר חשוב שאסור לוותר עליו.
מה שבטוח, צריך להבין שהעולם השתנה, הוא הרבה פחות תמים ממה שהוא היה והרבה יותר טכנולוגי, יש מצלמות בכל מקום (גם בשטח יש מצלמות קסדה ומצלמות בטלפונים) ואי אפשר יותר לספר סיפורים. אולי רק לעצמך.
Tilbalisti
02-12-2017, 20:53
אז זהו שאיפה שאני נוהג זה שטח ואם מישהו מסתובב שמה זה רק פלסטינים
בגלל שראיתי עעשיו גאס גאס 2014 300 שתי פעימות במחיר מציאה 13000....
ולגבי מי שאמר שצריך לעשות ביטוח - אם אתה נופל ומתפרק בשטח חבר שלך מזמין אמבולנס ואומרים שנפלת מאופני הרים והביטוח (ביטוח מכבי/כללית) משלם הכל
בהצלחה עם זה, בעיקר שכתבת כאן את התוכנית המפורטת שלך.
הרי ידוע שחברות הביטוח הן פראייריות ואוהבות לשלם בלי שום בדיקה, בעיקר כשמדובר בתביעה גדולה.
רק תגיד לחבר שלך שלפני שהאמבולנס מגיע, יחביא את האופנועים של כולכם ויוריד ממך את כל הציוד רכיבה (אז מה אם זה עלול לגרום לך נזק במקרה של שברים ובעיות בעמוד השדרה, העיקר שיחשבו שרכבת על אופניים).
והנה סיפור עדכני בדיוק בנושא הזה, שהיה נגמר אחרת לגמרי אם רק לרוכבים היה ביטוח חובה...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=680058759048471&id=100011330597027
Tilbalisti
04-12-2017, 10:23
דוטש
יש לי ניסיון אישי בזה ,
לא רק שלא היה לא ביטוח - גם נסעתי ללא רישיון לפני כמה שנים בגיל 16 וקניתי בזכרון דברים קטנוע מורד מהכביש.
החלקתי איתו וריסקתי תרגל
לקחו אותי לטרם וטענתי שמדובר באופניים וזהו .
מסכים שאם אתה עושה תאונה זה משהו אחר אבל באמת שביער שאני נוסע אין אף אחד חוץ מערבים מהכפר הסמוך וגם זה עוברים אחד פעם ביום
ממליץ לך בחום לבקש מהמנהל כאן בפורום למחוק כמה שיותר מהר את ההודעה המטופשת שכתבת עכשיו.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft