מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מסלול פלאט-טראק - האם קיים דבר כזה בארץ?

TundraOG
21-11-2017, 18:51
אהלן חברים.
סתם מסקרנות, חייב לשאול - האם יש בארץ מסלול פלאט טראק? לא מדבר על מסלולי אנדורו כמו וינגייט או מסלולים כמו דלתון, אלא flat-track, מסלול עפר שטוח שבו מתאמנים עם אופנועים מותאמים, בדרך כלל קרוזרים מוסבים לספורט ואופנועי רטרו. יש משהו דומה או מקום שבו אפשר לקבל חוויה דומה עם אופנוע משלך?

Dresdner
21-11-2017, 22:07
אופנועי פלאט טראק אומנם מיוצרים ע"י הארלי לפחות מבחינה היסטורית אבל הם ממש לא קרוזרים מוסבים או רטרו, אלו אופנועים שיוצרו במיוחד לזה.

לגבי מסלולים אני בספק, גם באירופה קשה למצוא בדיוק כמו שקשה למצוא מגרש לשחק בו פוטבול אמריקאי.

אישית גם לי יש חשק לעשות סיבוב במסלול פלאט טראק

danielk
21-11-2017, 22:15
שנה שעברה התקיימה תחרות פלאט טרק בפצאל (לפני שהאספלט שם נסלל)
לא באמת פלאט כי היה מדובר בפודרה, ולא באמת קרוזרים אלא אופנועי מוטוקרוס\אנדורו.

Dresdner
22-11-2017, 00:15
שנה שעברה התקיימה תחרות פלאט טרק בפצאל (לפני שהאספלט שם נסלל)
לא באמת פלאט כי היה מדובר בפודרה, ולא באמת קרוזרים אלא אופנועי מוטוקרוס\אנדורו.

וואלה אתם, בסוף עוד מישהוא יקנה קרוזר ויבוא איתו למסלול פלאט טראק 😀
בחייאת תעשו גוגל על flat track racing

TundraOG
23-11-2017, 22:24
אופנועי פלאט טראק אומנם מיוצרים ע"י הארלי לפחות מבחינה היסטורית אבל הם ממש לא קרוזרים מוסבים או רטרו, אלו אופנועים שיוצרו במיוחד לזה.

לגבי מסלולים אני בספק, גם באירופה קשה למצוא בדיוק כמו שקשה למצוא מגרש לשחק בו פוטבול אמריקאי.

אישית גם לי יש חשק לעשות סיבוב במסלול פלאט טראק
אני יודע טוב מאוד מה זה אופנועי פלאט טראק (הפרונט השטוח, המושב המורם לאחור, האגזוז שבד"כ על הצד, אופנועים כמו ה-FTR750 של הארלי שמוכנים למסלול), פשוט בד"כ במירוצים ה"אזרחיים" שראיתי זה בד"כ אופנועים כמו הספורטסטר או הסקאוט שמוסבים לפלאט טראק.

Dresdner
24-11-2017, 10:37
אני יודע טוב מאוד מה זה אופנועי פלאט טראק (הפרונט השטוח, המושב המורם לאחור, האגזוז שבד"כ על הצד, אופנועים כמו ה-FTR750 של הארלי שמוכנים למסלול), פשוט בד"כ במירוצים ה"אזרחיים" שראיתי זה בד"כ אופנועים כמו הספורטסטר או הסקאוט שמוסבים לפלאט טראק.

לפי מה שראיתי שעושים חיפוש של פלאט טראק וחובבים מקבלים רוכבים שעולים למסלול עם אופנוע שטח מונמך.

SM26
26-11-2017, 23:21
סופרמוטו באתר בנייה.

צמיגי הכביש מחליקים כמו סקס בשמן.
אתר בנייה אז יש שטח חולי רחב ומיושר.

רק לסרוק טוב טוב למסמרים וכו

Sent from my MI 6 using Tapatalk