צפייה בגרסה מלאה : מחפש אופנוע אחרי ויסטרום 650 (כ"ע)
שלום לכולם,
אני רוצה להתחדש באופנוע כשהאחרון שלי היה ויסטרום ונהניתי ממנו מאד.
תוך כדי שוטטות וסקירות נתקלתי ב SV650 שעולה 20,000 ש"ח פחות ואני תוהה למה? האם ההפרש מוצדק או שמא מדובר בעסקה טובה יותר?
כמו כן מתלבט בין הויסטרום להונדה NC750X?
בקיצור - אשמח לתובנותיכם
ירון
פרט למנוע משותף, הויסטרום וה SV הם כלים שונים לגמרי.
מה הדרישות שלך מהכלי ומה אופי הרכיבה?
פרט למנוע משותף, הויסטרום וה SV הם כלים שונים לגמרי.
מה הדרישות שלך מהכלי ומה אופי הרכיבה?טיולים בכבישים פתוחים. קצת שבילי קקל
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
ההונדה תיתן לך מעטפת שימושיות טובה, עם אמינות מצוינת ויש שיגידו משעממת.
הויסטרום ייתן לך יכולת טובה קצת יותר בשטח, חיסכון בדלק ושוק ער.
ה-SV שימושי בכביש מעטפת ביצועים לא רעה.
כל אחד מכוון לכיוון קצת שונה, אתה חייב לרכב על כולם בכדי לראות מי פוגע בצרכים שלך
יותר.
ההונדה תיתן לך מעטפת שימושיות טובה, עם אמינות מצוינת ויש שיגידו משעממת.
הויסטרום ייתן לך יכולת טובה קצת יותר בשטח, חיסכון בדלק ושוק ער.
ה-SV שימושי בכביש מעטפת ביצועים לא רעה.
כל אחד מכוון לכיוון קצת שונה, אתה חייב לרכב על כולם בכדי לראות מי פוגע בצרכים שלך
יותר.תודה!
עדיין לא לגמרי ברור... למה 20,000 הפרש על אותו מנוע?
TRACER 700
I HAVE ONE FROM FEB 2017. I ALSO THOUGHT BUYING THE NC750 WHICH I LIKED VERY MUCH. BUT I THINK THE TRACER IS BETTER
TRACER 700יכול להיות... אבל יש לי בעיה עם השרות של ימאהה
I don't know which service problems you have with Yamaha , but its a fun, strong and light bike .
I'm not expert but I enjoy very much riding it .
also I think its 13 000 less then v strom.
אדון שושני, האנסי יותר חסכוני בדלק מהסטרום
I don't know which service problems you have with Yamaha , but its a fun, strong and light bike .
I'm not expert but I enjoy very much riding it .
also I think its 13 000 less then v strom.או קיי. תודה רבה
good luck with any choice you will make
Dresdner
01-12-2017, 17:47
תודה!
אותו מנוע לא אותו אופנוע, VW משתמשת באותם מנועים כמעט בכל הדגמים ועדיין ההפרשים גדולים, לפי דעתי בתוך ה20000 ש"ח האלו יש מיתוג (אפשר לגבות על אופנועי אדוונצ'ר יותר) אבל גם תוספת בחומרים, למשל שילדת זנב צריכה להיות חזקה יותר כדי לשאת מורכב עם ציוד כך גם הבולם האחורי, יש יותר חלקי פיירינג ועוד
אל תחפש היגיון בתמחור של אופנוע אצל יבואן ישראלי, לפחות אצל רובם. לא במחיר של האופנוע ולא במחיר החלקים והטיפולים.
Dresdner
01-12-2017, 19:22
אל תחפש היגיון בתמחור של אופנוע אצל יבואן ישראלי, לפחות אצל רובם. לא במחיר של האופנוע ולא במחיר החלקים והטיפולים.
גם בגרמניה ה SV עולה 6500 יורו לעומת הוי סטרום 650 שעולה 8500 יורו, לא בדקתי אבל נראה לי שבאחוזים זה זהה
גם בגרמניה ה SV עולה 6500 יורו לעומת הוי סטרום 650 שעולה 8500 יורו, לא בדקתי אבל נראה לי שבאחוזים זה זהה
קול ההיגיון :cheers2:
תודה!
רוצה לבדוק הפרש מחיר בין מרצדס C קלאס ל-S קלאס בעלות אותו מנוע?
רוצה לבדוק הפרש מחיר בין מרצדס C קלאס ל-S קלאס בעלות אותו מנוע?לא... זה מורכב לי מדי ולא רלוונטי לי מרצדס... אבל אם תוכל לפשט לי לגבי הסוזוקי בשני משפטים למה הפרש של 150% זה יעזור לי לקבל החלטה
כבר ענו לך, אני לא מבין אילו תשובות אחרות אתה מחפש. דרזדנר כתב - מיתוג + הפרשי חלקים בין אדוונצ'ר לכביש-זול. אני בכלל לא מבין איך זה נכנס למערכת השיקולים, למה זה עולה יותר וזה פחות. מספק אותך מה שעולה פחות? זה טוב, אין עם זה בעיות? אז למה לא?
ואם כבר התעקשת, הדבר הראשון שתקבל ממני זאת הערה על כותרת השרשור. "התייעצות מפי מומחים" - זאת הכותרת שחשבת לתת? זה מתאים בערך לכל שרשור בפורום. מה היית חושב על פורום שאתה נכנס אליו ורואה מיליון שרשורים בשם "התייעצות...", בלי פרטים ובלי כלום? היית קורא בפורום כזה?
בפורום יש דרישה לכותרות אינפורמטיביות. לשרשור הזה ערכתי אותה, שרשור הבא עם כותרת כזו עלול להינעל.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft