צפייה בגרסה מלאה : דוד חיים נהרג בתאונה דרכים בכביש 5
*** הלוויה תעודכן ***
דוד חיים בתחילת שנות ה 20 לחייו .
תאריך ושעת מוות 27/08/15 22:02 נקבע בזירת המקום.
ברוך דיין האמת
פורפיל : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005526212548
גלריית תאונה : http://www.hnn.co.il/gallery29782.html
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11205050_359545920906279_178292004713317878_n.jpg? oh=20ae47c663f534b07da0f7bef07905d8&oe=568447A7&__gda__=1449621658_2991e09099fd4a96a8a6400936e860a a
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/11934534_10206106318150984_7281409728739755206_o.j pg
http://www.hnn.co.il//pics/gal29782/220080811_125547352.jpg
http://www.hnn.co.il//pics/gal29782/1025196494_805779935.jpg
ההלוויה של דוד חיים מחר בשעה 11 בבוקר
הצבי 19 קריית הרצוג.
ת.נ.צ.ב.ה.
מצמרר.
יהי זכרו ברוך.
Sent from my iPhone
ronen_sch
28-08-2015, 06:26
מסכנה המשפחה, אבל צריך להבין שהכביש אינו מגרש משחקים. לא יודע אם זה נכון באחד מהאתרים נטען כי הוא התרסק תוך כדי ווילי בכביש.
nihrider
28-08-2015, 08:24
יש שם תמונה של bmw עם פגיעה מקדימה
זה לא אומר שלא היה ווילי
תנחומיי למשפחה.
לפני יומיים הייתה תאונה קטלנית בחדרה גם כן על ג'קסיר.
ברוך דיין האמת
מישהו יודע מה קרה שם?
מסכנה המשפחה, אבל צריך להבין שהכביש אינו מגרש משחקים. לא יודע אם זה נכון באחד מהאתרים נטען כי הוא התרסק תוך כדי ווילי בכביש.
ממש לא נכון!
הוא נפגע מרכב.
אגב לגבי מה שציינת ב"ווילי" הכרתי אותו
ותמיד הוא היה נגד מקומות עם הרבה אנשים
ופחד ולא נכנס למקומות כאלה כדוגמת בית אריה, ועוד...
בכל מקרה הוא היה תמיד עם מיגון מלא ורכב
בזהירות.
עוד ילד, עוד סופר ספורט.
מתי תבינו? יש מסלול שצריכים לעבור לפני שמגיעים לרכב על הכלים האלו. ולאו דווקא מקצועי.
אלו כלים שדורשים בגרות, שיקול דעת, ואחריות. שמה לעשות? קיימים פחות אצל החבר'ה הצעירים. שמה רק שולטים הורמונים וטטסטורון גבוה.
וכמובן, יש גם דרך ללמוד רכיבה על כלים יותר סלחנים, לצבור ניסיון וידע ולהתקדם לאט ובנפחים ובקיצוניות של הכלים. וגם אז, זה לא כלי ליום יום לנסוע לעבודה. זהו כלי פנאי.
תדעו שמחכים לכם בבית, יש אנשים שדואגים לכם. וכשקורה לכם משהו אתם מרסקים אותם לחתיכות.
ההרוג השבוע בחדרה היה חבר טוב, ומשפחה של אישתי. לפני מספר שבועות הוא היה אצלי בביקור, בא להשויץ ברכש החדש שקפץ אליו מ cbr250. (כאמור gsxr600) כל מה שכתבתי למעלה, אמרתי לו כשהוא היה פה. כשהוא יצא מהדלת, ידעתי שזה עניין של זמן ולא עניין של אם.
כואב לעבור על דף הפייסבוק, לראות אורך חיים של אדם עם כל מיני נקודות ציון וזמן. ופתאום, הכל נגדע ברגע. ואת התמונות מחליפים הספדים של חברים.
https://www.facebook.com/tom.t.per?fref=ts
הסטטיסטיקה לא משקרת.
משתתף בצער המשפחה. תשמרו על עצמכם.
johnny drama
28-08-2015, 10:32
מאיפה הוא?
אני חושב שראיתי אותו מס' פעמים בפ"ת
בכל מקרה
תנחומי שלא ידעו עוד צער המשפחה.
YoniSlash
28-08-2015, 11:40
יהי זכרו ברוך.
ronen_sch
28-08-2015, 13:28
ממש לא נכון!
הוא נפגע מרכב.
אגב לגבי מה שציינת ב"ווילי" הכרתי אותו
ותמיד הוא היה נגד מקומות עם הרבה אנשים
ופחד ולא נכנס למקומות כאלה כדוגמת בית אריה, ועוד...
בכל מקרה הוא היה תמיד עם מיגון מלא ורכב
בזהירות.
לא באתי להתווכח, אבל הבחור עצמו העלה תמונות שלו בוויחי ברחוב ועוד אחרות, והפרסום היה באחד האתרים, זה באמת לא משנה הוא כבר מת, וגם אם הוא הרוכב הכי זהיר, אז האמרה שלי היא לאחרים בעלי אופנועים דומים
דוד נקבר ,תודה למי שבא לחלוק כבוד.
עוד ילד, עוד סופר ספורט.
מתי תבינו? יש מסלול שצריכים לעבור לפני שמגיעים לרכב על הכלים האלו. ולאו דווקא מקצועי.
אלו כלים שדורשים בגרות, שיקול דעת, ואחריות. שמה לעשות? קיימים פחות אצל החבר'ה הצעירים. שמה רק שולטים הורמונים וטטסטורון גבוה.
וכמובן, יש גם דרך ללמוד רכיבה על כלים יותר סלחנים, לצבור ניסיון וידע ולהתקדם לאט ובנפחים ובקיצוניות של הכלים. וגם אז, זה לא כלי ליום יום לנסוע לעבודה. זהו כלי פנאי.
תדעו שמחכים לכם בבית, יש אנשים שדואגים לכם. וכשקורה לכם משהו אתם מרסקים אותם לחתיכות.
ההרוג השבוע בחדרה היה חבר טוב, ומשפחה של אישתי. לפני מספר שבועות הוא היה אצלי בביקור, בא להשויץ ברכש החדש שקפץ אליו מ cbr250. (כאמור gsxr600) כל מה שכתבתי למעלה, אמרתי לו כשהוא היה פה. כשהוא יצא מהדלת, ידעתי שזה עניין של זמן ולא עניין של אם.
כואב לעבור על דף הפייסבוק, לראות אורך חיים של אדם עם כל מיני נקודות ציון וזמן. ופתאום, הכל נגדע ברגע. ואת התמונות מחליפים הספדים של חברים.
הסטטיסטיקה לא משקרת.
לא באתי להתווכח, אבל הבחור עצמו העלה תמונות שלו בוויחי ברחוב ועוד אחרות, והפרסום היה באחד האתרים, זה באמת לא משנה הוא כבר מת, וגם אם הוא הרוכב הכי זהיר, אז האמרה שלי היא לאחרים בעלי אופנועים דומים
אין קשר שום דבר ממה שכתבתם.
הבוחר היה תותח היו לו פנים של תינוק , הוא היה בין הרוכבים הכי טובים שיש תמיד עם מיגון כבד.
התמונות שלו עם ווילי או פניות גוף וכאלה הם בכבישים ריקים.
הבנאדם מת , כולם מספיק הרוסים . במקום לבוא ולהיות חכמי חלם סייג לחוכמה שתיקה.
גם אם זה היה טעות שלו התאונה לא באים ואומרים "אשמתו מגיע לו" למשפחה ולחברים .
הגופה עדיין חמה , תרגעו .
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/l/t1.0-9/11954728_515013598652004_7882359679955942740_n.jpg ?oh=b3e5c480f78e641c7d8a327fcee1e86d&oe=566ABCDB
בכל מקרה שיהיה ברור .
הוא לא נפגע מויילי וחארטה בארטה ואין ל bmw פגיעה מקדימה יש לה בפגיעת צד.
תוצאה של עוד נהג ישראלי ממוצע שעובר נתיב בלי להסתכל.
הם היו מקבילים אחד לשני ובשיירה.
התאונה התחילה במשקוף הנוסע לייד הנהג , הדלת , הצד והפנס הקידמי.
הסיבה לכך שאזור הפנס נראה מקור התאונה.
מכיוון שבפגיעה הרכב עבר ימינה וגרם לאופנוע במכה לפנות שמאל ככה יצא שהוא דרס את האופנוע אחרי שפגע בו.
זה כמו שאני אכנס למישהו מאוחרה בצד [מהצד] ואגרום לו לעשות פניה או סחרור.
אפרופו המיגון
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/11884655_514638505356180_2250954711242346046_o.jpg
תוצאה של עוד נהג ישראלי ממוצע שעובר נתיב בלי להסתכל.
זה כלכך מרגיז. מפחיד לדעת שיש בנינו רוצחים שמסתובבים חופשי בכבישים. הנהג יישפט?
Sent from my iPhone
זה כלכך מרגיז. מפחיד לדעת שיש בנינו רוצחים שמסתובבים חופשי בכבישים. הנהג יישפט?
Sent from my iPhone
הועלה להארחת מעצר , אבל אין לי מידע מה נסגר שם יש צווים.
טכנית היה אפילו אסור לפרסם את שמו של ההרוג חבירנו "דוד חיים" [בתקשורת]
עוד ילד, עוד סופר ספורט.
הסטטיסטיקה לא משקרת.
מילים כדורבנות. ילד בן 19 על ג׳יקסר זה כרטיס לגן עדן.
אני בן 31, רוכב כבר 4 שנים בערך, היום על ימאהה xj6, ועדיין חושב שאני לא בשל לג׳יקסר.
יהי זכרו ברוך.
צביטה ענקית בלב שלי! פשוט כאב לב... זה הזמן שלנו להזכיר לעצמנו שכל רגע יכול לקרות משהו, ואנחנו חייבים לרכב בצורה שקולה ומודעת שבכל טעות קטנה שלנו, בשילוב טעות קטנה של נהג אחר, אנו עלולים לשלם על כך בחיים... ואף יותר גרוע - לרסק את לב המשפחות שלנו ולבם של אלה שאוהבים אותנו....
לאחרונה יצא לי לשמוע על יותר מדיי רוכבים שנהרגו, ממש יותר מדי, אני מקווה שזה לא יהפוך לתופעה. בכל השנה שעברה נהרגו 38 רוכבים על הכבישים,
השנה נראה שהמספר יהיה גבוהה משמעותית, וזה מלחיץ.
אני מדבר בתור אחד שהיה לו כמה אופנועי ספורט: נינג'ה 600- נינג'ה 636, ג'קסר 750, וספורט תיור פייזר 1000.
אני חושב שצריך לאסור על רוכבים צעירים לקנות כלים כאלה, או לפחות למנוע מהם לרכב איתם על כביש ציבורי, עד גיל די בוגר, לפחות 25.
כי כלים כאלה דורשים הרבה ניסיון, רכיבה על קטנועים או CBR250 במשך שנה בהחלט לא תספיק כדי לצבור מספיק ניסיון ולעבור בגיל 21 לכלי לא מוגבל ממשפחת הספורטיביים, זה פשוט יהיה צעד קל להתאבדות.
היום אני בן 33 רוכב על וי סטרום 650, כן כן ירדתי מהספורטיביים והפייזר 1000, למה? כי אני חושב שזה פשוט too much, נכון לפחות לארץ, אך ברור לי שיש הרבה רוכבים שעדיין מעוניינים לרכב על כלים עתירי מומנט כאלה, מעולה אך עדיף שיהיו די בוגרים ומנוסים.
כלי דו"ש או כלי קטן כמה שתהנה ממנו ועוד עם ניסיון, הסיכוי ממש נמוך להעבור תאונה די קשה.
להריץ בyou tube:
cb500x crash או dl650 crash או כל אופנוע דו"ש או כלי שימושי בנפח קטן, ואפשר לראות שיש בקושי תאונות ורובן קלות או בינוניות.
ואחרי זה להריץ gsxr crash או ninja , R1 וכו... , פה תקבלו אינסוף תאונות מפחידות וקשות.
זה אומר כמה דברים, חלק מהם, זה שבדר"כ רוכבים בוגרים ומנוסים עם כלים בינונים או קטנים הם די זהירים, נכון שאין מושלם חוץ מאלוהים, וגם כאן יש תאונות, אך לא מתקרבות לכמות ולסדר גודל שיש באופנועי ספורט גדולים או עם רוכבים טריים.
מאוד מומלץ לרוכבים מתחילים להתחיל לצבור ניסיון בצורה שקולה ונכונה, לעלות קומה קומה, לא לקפוץ ישירות לאחרונה.
humble55
28-08-2015, 16:47
לא יודע למה האירוע הזה מזכיר את חן אגוז ז"ל.
יהיה זכרו ברוך.
שמעתי איך קרתה התאונה ולמה - עדיף שלא אפרסם פה, לא יאמן.
אני חושב aצריך לאסור על רוכבים צעירים לקנות כלים כאלה, או לפחות למנוע מהם לרכב איתם על כביש ציבורי, עד גיל די בוגר, לפחות 25.
גיל איננו קשור ליכולות ונסיון .
זה כמו שעליתי למשפט תעבורה [במקרה של רכב] וביקשתי לדעת למה הקצין פסל אותי 30 יום , הקצין בטענה אמר כי אני צעיר וחסר נסיון.
במקרה הוכחתי לו שהנסיון שלי על הכביש הוא כזה גדול שגם אם הוא יחיה ויתפגר פעמיים הוא עדיין לא יגיע אליו.
אני עושה בסביבות ה 350 אלף קילומטר בשנה תחשב 4 שנים שבהם ספרתי.
הכל תלוי במזל/גורל ובזיהירות של הנהג.
אין קשר לחוזק הכלי ולעוצמתו אם אתה נוסע ולא מתפרע.
חוץ מזה cbr250 וגם 300 ואפילו ה 500 בתי שימוש .
אני יודע כי יש לי cbr500 הם בכלל לא בקטגורית מהירים וכו.. אין בהם שום דבר שיכול לנצח רכב אז לדעתי מדובר בכלים חמודים.
אני לא מרגיש בהם הבדל ענק מה 250 של השיעורי נהיגה.
נגיד על ה r6 זה הבדל פסיכי.
התחלתי עם 500אגב ולא היתי תלמיד מצטיין ברשיון עד שעברתי מורה.
אני מודע למגבלות שלי על הכביש ושיש לי חלב על השפתיים , לעזאזל אני NEW BORN בכלל בקטע של אופנועים.
אבל בואו לא נגזים ברכיבה סביר שאני נוסע במהירות של הכביש או עד 20 יותר הכל פאנן.
שומר על עצמי מנהגי הרכבים והכל טוב
לא יודע למה האירוע הזה מזכיר את חן אגוז ז"ל.
יהיה זכרו ברוך.
שמעתי איך קרתה התאונה ולמה - עדיף שלא אפרסם פה, לא יאמן.
מה שלא צריך לפרסם לא לפרסם , ואני יודע על מה אתה מדבר.
תנחומי למשפחה והחברים.
אני לא חושב שצריך לאסור על ילדים לרכב על כאלה כלים. אבל אין ספק שסופרספורט בכביש ציבורי הוא מתכון לצרות למי שלא מאוד בוגר.
ronen_sch
28-08-2015, 19:52
.
סליחה שאני שואל , אתה כל יום נוסע קרית שמונה אילת ובחזרה?
אמת , מגבולות המדינה לקציים האחרים
אביעד אברהמי
28-08-2015, 22:59
גיל איננו קשור ליכולות ונסיון .
זה כמו שעליתי למשפט תעבורה [במקרה של רכב] וביקשתי לדעת למה הקצין פסל אותי 30 יום , הקצין בטענה אמר כי אני צעיר וחסר נסיון.
במקרה הוכחתי לו שהנסיון שלי על הכביש הוא כזה גדול שגם אם הוא יחיה ויתפגר פעמיים הוא עדיין לא יגיע אליו.
הכל תלוי במזל/גורל ובזיהירות של הנהג.
אין קשר לחוזק הכלי ולעוצמתו אם אתה נוסע ולא מתפרע.
חוץ מזה cbr250 וגם 300 ואפילו ה 500 בתי שימוש .
אני יודע כי יש לי cbr500 הם בכלל לא בקטגורית מהירים וכו.. אין בהם שום דבר שיכול לנצח רכב אז לדעתי מדובר בכלים חמודים.
אני לא מרגיש בהם הבדל ענק מה 250 של השיעורי נהיגה.
נגיד על ה r6 זה הבדל פסיכי.
התחלתי עם 500אגב ולא היתי תלמיד מצטיין ברשיון עד שעברתי מורה.
אני מודע למגבלות שלי על הכביש ושיש לי חלב על השפתיים , לעזאזל אני NEW BORN בכלל בקטע של אופנועים.
אבל בואו לא נגזים ברכיבה סביר שאני נוסע במהירות של הכביש או עד 20 יותר הכל פאנן.
שומר על עצמי מנהגי הרכבים והכל טוב
מה שלא צריך לפרסם לא לפרסם , ואני יודע על מה אתה מדבר.
אתה רוכב 1,000 ק"מ ביום, כל יום, ב-4 שנים האחרונות?!?!
לא רוכב אלא רץ
יחף
עם ריקשה קשורה מאחורי הגב
נ-ו-ה-ג.
משאית , מסחרי וטנדרי משא .
לא כל יום אבל ביום יכול לעשות יותר מ 1200.
זה מגבול סוריה עד לגבול ירדן ומשם עד אילת ויש תחנות ביינים.
ושקללתי גם את הקילומטר רכב פרטי בטוטאל ועוד.
תל אביב חזור יוצא לפחות 400.
אני רק הוצאתי רשיון לאופנוע איזה 1000 ביום.
האופנוע עדיין בהרצה חחחח .
אני רק אמרתי שגיל לא קובע נסיון ויכולות .
אגב עברתי את המליון קילומטר מזמן אז איפשהו שם הפסקתי לספור.
על הספרינטר יש 400 אלף שלי
על הסילווראדו 120
על ה הויטו 140
על המשאית 560
כל זה ב 4 ו שנים.
תאונה מצערת, יהי זכרו ברוך.
עוד לא התבררו הפרטים במלואם והישראלים קופצים עם הצעות חקיקה להגבלת זכויות רישוי על אופנועים.
שמחוקקים מתחילים להגביל זכויות הם לרוב לא עוצרים בדיוק איפה שתיכננתם.
אופנובנקיסט
29-08-2015, 07:30
מתי בפעם האחרונה שמעתם על בחורה שנהרגה על אופנוע/קטנוע(רוכבת, לא מורכבת!)??? בדיוק. אף פעם!
מסקנה: סע כמו בחורה, תחייה עוד יום
מתי בפעם האחרונה שמעתם על בחורה שנהרגה על אופנוע/קטנוע(רוכבת, לא מורכבת!)??? בדיוק. אף פעם!
מסקנה: סע כמו בחורה, תחייה עוד יום
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4094485,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750725,00.html
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=819982
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=128409
http://news.walla.co.il/item/888001
ממוצע של 2-4 בשנה .
אל תשכח את היחס המטורף בין רוכבות לרוכבים .
הוא בערך 1:10,000 בלי הגזמה.
מעניין לראות סטטיסטיקה מדויקת של היחס בין נשים לגברים.
Sent from my iPhone
אופנובנקיסט
29-08-2015, 12:45
אל תשכח את היחס המטורף בין רוכבות לרוכבים .
הוא בערך 1:10,000 בלי הגזמה.
אחי, אתה חי בסרט. אין בארץ 10,000 רוכבי אופנועים.
לפי הלמ"ס, למעשה יש בארץ למעלה מחצי מיליון איש המחזיקים ברשיון לכלי דו"ג. בערך 100,000 מהם הינם רוכבים ורוכבות בפועל...
http://widgets.bestmoodle.net/images/lolcat/numerireguntmundum.jpg
AUTOTECH
29-08-2015, 16:41
עצוב :(
יהיה זכרו ברוך!
נהגים ורוכבים, אנא השארו עירניים.
לרכב על אופנוע ספורט ולהגביל את עצמך במהירות סבירה-. זה קשה. בערך כמו להיות עם אישה ולא לגמור.. מסקנה תגביל את עצמך עם כלי רגוע או תחליף את האישה. !
http://40.media.tumblr.com/76d1880316827b19c0ff2cbef37f3b24/tumblr_n2xd53mYsL1rpf9sro1_1280.jpg
Better you than me
לרכב על אופנוע ספורט ולהגביל את עצמך במהירות סבירה-. זה קשה. בערך כמו להיות עם אישה ולא לגמור.. מסקנה תגביל את עצמך עם כלי רגוע או תחליף את האישה. !
אין קשר בין אחד לשני
למי שאין שליטה עצמית שום דבר לא יעזור אם זה מתבטא בכביש, אופנוע כזה או אחר.
Sniper434
29-08-2015, 20:24
בן 20 עם ג׳יקסר 600 ? הכלי היה מוגבל?
בן 20 עם ג׳יקסר 600 ? הכלי היה מוגבל?
לא , נהיגה שלא כחוק ברשיון.
למיטב ידעתי אין gsx מוגבל זה אופנוע של 100+hp
עדיין , תאונה שלא באשמת הרוכב.
יש מעל ל חצי מליון בעלי רשיון דו"ג בארץ.
האמת שמסכים
לא , נהיגה שלא כחוק ברשיון.
למיטב ידעתי אין gsx מוגבל זה אופנוע של 100+hp
יש ג'יקסר מוגבל.
הרבה (אם לא הרוב) מסירים את ההגבלה פיראטית אחרי חודשיים שלוש.
וגם המוגבל פותח חזק ומתנהג קרבי.
יש ג'יקסר מוגבל.
הרבה (אם לא הרוב) מסירים את ההגבלה פיראטית אחרי חודשיים שלוש.
וגם המוגבל פותח חזק ומתנהג קרבי.
אז כן זה מה שהיה לו , עשו הגבלה ל a1 אבל פתחו אותה.
הויכוחים האלה בידיוק מזכירים לי את הויכוחים בימים האחרונים של החזקת נשק בארה"ב.
צד אחד טוען שאין פיקוח על הנשק והצד השני טוען שהרשויות מתעלמות מבעיות נפשיות של אנשים (שחלקם מחזיקים בנשק).
לא יודע מה היה שם בידיוק אבל כשבחור בן 20 מחזיק אופנוע ספורט קיצוני - זה לא נשמע טוב.
עקומת למידה שלו, הידע שהוא יונק - יותר מידיי בוסר בשביל להחזיק. מעבר לזאת, זה גם עניין של אופי, שליטה עצמית, גם בן 30 יכול לבצע טעויות אם באופי שלו הוא לא מסוגל לשלוט ביד ימין. וברמה היותר בסיסית וכללית - לבצע קורס רכיבה מתקדמת.
ולמען מניעת מקרים כאלה אפשר להסביר לאותם צעירים שהם יכולים לקנות אופנוע ספורט ולהשוויץ, אבל הם לא ינצלו את הכוח שלו ויפחדו ממנו ופחד זה חוסר ביטחון וחוסר ביטחון יכול להוביל למוות.
אפשר להיכנס לעומק הדיון הזה אבל אין לזה סוף.
אופנובנקיסט
29-08-2015, 22:41
יש מעל ל חצי מליון בעלי רשיון דו"ג בארץ.
אני אמרתי שאין 10,000 רוכבי אופנוע ואתה עונה לי עם "יש 500,000 עם רשיון"...וואלה יופי.
הויכוחים האלה בידיוק מזכירים לי את הויכוחים בימים האחרונים של החזקת נשק בארה"ב.
צד אחד טוען שאין פיקוח על הנשק והצד השני טוען שהרשויות מתעלמות מבעיות נפשיות של אנשים (שחלקם מחזיקים בנשק).
לא יודע מה היה שם בידיוק אבל כשבחור בן 20 מחזיק אופנוע ספורט קיצוני - זה לא נשמע טוב.
עקומת למידה שלו, הידע שהוא יונק - יותר מידיי בוסר בשביל להחזיק. מעבר לזאת, זה גם עניין של אופי, שליטה עצמית, גם בן 30 יכול לבצע טעויות אם באופי שלו הוא לא מסוגל לשלוט ביד ימין. וברמה היותר בסיסית וכללית - לבצע קורס רכיבה מתקדמת.
ולמען מניעת מקרים כאלה אפשר להסביר לאותם צעירים שהם יכולים לקנות אופנוע ספורט ולהשוויץ, אבל הם לא ינצלו את הכוח שלו ויפחדו ממנו ופחד זה חוסר ביטחון וחוסר ביטחון יכול להוביל למוות.
אפשר להיכנס לעומק הדיון הזה אבל אין לזה סוף.
אבל היה פיקוח, פיקוח בצורה של הגבלת הספק אלקטרונית על האופנוע.
האיש בחר להסיר אותה ובכך גם להפוך את ביטוח החובה שלו ללא תקף.
זה שהמדינה סומכת על אנשים שיעמדו במילה שלהם בלי להיכנס להם לחיים זה לא דבר רע,גם אם לעיתים אותם אנשים לא עומדים במילה שלהם.
הבעיה ידועה- אן מסלולים. לרכב על סופרספורט איפוא? מה לא לפתוח.? לרכב 90/100.!? צריך סופר שליטה. ובגיל שהבייצים נפוחות, בלתי אפשרי כמעט. אז מה נשאר? /
להחליף אישה. ראיתי רוכבים באירופה על כלים סופר סופרטיבים. רוכבים בסבבה רגוע עם פה ושם עקיפות . אפשר גם אחרת אבל קשה הייצר ויד ימין..
הבעיה ידועה- אן מסלולים. לרכב על סופרספורט איפוא? מה לא לפתוח.? לרכב 90/100.!? צריך סופר שליטה. ובגיל שהבייצים נפוחות, בלתי אפשרי כמעט. אז מה נשאר? /
להחליף אישה. ראיתי רוכבים באירופה על כלים סופר סופרטיבים. רוכבים בסבבה רגוע עם פה ושם עקיפות . אפשר גם אחרת אבל קשה הייצר ויד ימין..
האמת? קצת נמאס מהמנגינה הזאת.
גם אם היה מסלול - רק העשירים היו יכולים להרשות לעצמם להתאמן עליו בצורה מספקת.
ובכל מקרה אין קשר לילד עם ג'יקסר שהתרסק בכביש חמש, בין נהגים מחורבנים שלא מסתכלים על הכביש.
אני אמרתי שאין 10,000 רוכבי אופנוע ואתה עונה לי עם "יש 500,000 עם רשיון"...וואלה יופי.
אין 10 אלף רוכבים בארץ? תזכיר לי כמה כלים יש על הכביש כיום?
מה מספר המכירות בשנה?
רק היום עברה אותי שיירה של קוואסקי בכביש החוף .
שיירה של מעל 20 כלים וזה עוד כשהפסקתי לספור שכולם z750 ו z800
אתה מדבר על הגיון? אין שום הגיון במה שאתה בעצמך אומר ומכוון .
ואני אסביר ומקווה שאני אהיה ברור כי אני לא מתכוון להמשיך בריקוד הזה.
יש בארץ מעל ל 500 אלף מחזיקי רשיון דו"ג.
באופן "פלא" , ממש פלא! פלא פלאים!
99.99% מהם הם זכרים .
0.0001% נקבות וגם זה יותר מדי גבוה אם היה אפשר לתת יותר נמוך מ0.0001 היתי נותן.
גם אם יש 10 אלף רוכבים בלבד , קטנועים אופנועים גרביים נעליים סנדליים , כל מה שיש שנחשב דו"ג.
מתוכם זה 20 גג נשים [בהגזמת יתר].
כשאני יודע ש 4 מהן נהרגות בשנה.
לא נראלי שכדי להמליץ על להיות "רוכבת" אופנוע ולא רוכב אופנוע.
מכל 20 , 2-4 נהרגות השאר נפצעות ולא ידוע.
זה כמו פיגוע שרושמים רק מספר הרוגים אבל אף פעם לא אומרים כמה נכים .
2-4 מתוך , 20 ?! זה 10-25%.
ככה שלא משנה אם אני אגיד לך שיש מעל ל 500 אלף בעלי רשיון דו"ג.
או שיש 100 כלים בלבד כיום בישראל [סתם נתון מוגזם בשביל שיהיה לך שקט נפשי , כנראה לא יצאת מהקיבוץ].
עדיין 0.000001% מהם , הן נשים.
שגם אז יש להם 20% סיכוי להתרסק .
יש כפיש? די עם הסטיגמות של נשים נוהגות/רוכבות/נושמות/אוכלות/חכמות יותר טוב.
כי זה לא נכון , פשוט לא.
רוב ההריגות בארץ בדריסות הן נשים .
5 שוטרים נדרסו השנה בגלל שסיועו לרכב בצד וכל הדורסים היו *דורסות*.
להחזיק את ההגה כאילו עוד שניה הוא מתנתק לך מהמקום ולכוון את המושב לתוך השמשה לא עושה מישהו נהג טוב.
מי שלא שולט בעצמו שישא בתוצאות.
כל עוד הוא היחיד שנושא באותן תוצאות הכל הוגן.
אין 10 אלף רוכבים בארץ? תזכיר לי כמה כלים יש על הכביש כיום?
מה מספר המכירות בשנה?
רק היום עברה אותי שיירה של קוואסקי בכביש החוף .
שיירה של מעל 20 כלים וזה עוד כשהפסקתי לספור שכולם z750 ו z800
אתה מדבר על הגיון? אין שום הגיון במה שאתה בעצמך אומר ומכוון .
ואני אסביר ומקווה שאני אהיה ברור כי אני לא מתכוון להמשיך בריקוד הזה.
יש בארץ מעל ל 500 אלף מחזיקי רשיון דו"ג.
באופן "פלא" , ממש פלא! פלא פלאים!
99.99% מהם הם זכרים .
0.0001% נקבות וגם זה יותר מדי גבוה אם היה אפשר לתת יותר נמוך מ0.0001 היתי נותן.
גם אם יש 10 אלף רוכבים בלבד , קטנועים אופנועים גרביים נעליים סנדליים , כל מה שיש שנחשב דו"ג.
כשאני יודע ש 4 מהן נהרגות בשנה.
לא נראלי שכדי להמליץ על להיות "רוכבת" אופנוע ולא רוכב אופנוע.
מכל 20 , 2-4 נהרגות השאר נפצעות ולא ידוע.
זה כמו פיגוע שרושמים רק מספר הרוגים אבל אף פעם לא אומרים כמה נכים .
2-4 מתוך , 20 ?! זה 10-25%.
ככה שלא משנה אם אני אגיד לך שיש מעל ל 500 אלף בעלי רשיון דו"ג.
או שיש 100 כלים בלבד כיום בישראל [סתם נתון מוגזם בשביל שיהיה לך שקט נפשי , כנראה לא יצאת מהקיבוץ].
עדיין 0.000001% מהם , הן נשים.
שגם אז יש להם 20% סיכוי להתרסק .
יש כפיש? די עם הסטיגמות של נשים נוהגות/רוכבות/נושמות/אוכלות/חכמות יותר טוב.
כי זה לא נכון , פשוט לא.
רוב ההריגות בארץ בדריסות הן נשים .
5 שוטרים נדרסו השנה בגלל שסיועו לרכב בצד וכל הדורסים היו *דורסות*.
להחזיק את ההגה כאילו עוד שניה הוא מתנתק לך מהמקום ולכוון את המושב לתוך השמשה לא עושה מישהו נהג טוב.
אפשר לקבל אסמכתא לנתונים לגבי הפרטים "הגאוניים" שהבאת בנושא הרוכבות?
וואללה, תראו איזה "מזל" יש לי, היום בדרך ראיתי כמעט 50% מכל רוכבות הדו"ג בישראל...
שטויות כאלו לא קראתי כבר הרבה זמן!
וואללה, תראו איזה "מזל" יש לי, היום בדרך ראיתי כמעט 50% מכל רוכבות הדו"ג בישראל...
גם אני! מה הסיכוי שזה יקרה?
האופנוע התפתח במהלך העשורים האחרונים כמו כל כלי הרכב האחרים בצורה מדהימה
שלא מצליחה להדביק את קצב חקיקת החוקים ולימוד הנהיגה/רכיבה שתקועים עמוק בתפיסה
מנדטורית עתיקה וישנה.
הרבה מהטכנולוגיה מיועדת לטובת הרוכב אבל גם לרעתו. האופנועים המודרניים צריכים התייחסות
אחרת הן מבחינת החוק והן מבחינת לימוד הרכיבה עליהם.
דמו לעצמכם טייס ממלחמת העולם השנייה שיעלה על מטוס קרב חדיש ללא הדרכה מתאימה והוראות
בטיחות טיסה...
כיוון שאין היום מי שמתכלל את נושא לימוד הרכיבה והתאמת החוק ליכולת המשתנה של הכלים האחריות
עוברת לרוכב עצמו, הבעיה שלא כולם מסוגלים לעמוד באחריות הזו.
צריך לבוא שינוי מיידי בחיקוק ובנושא הדרכת הרכיבה, אחרת המחיר בדם רק יגדל.
בינתיים אין תחליף לאחריות אישית, ראש גדול, ורכיבה בוגרת ואחראית.
רכבו בזהירות. - רן
אתמול בערב נהרג רוכב נוסף בן 20 במחלף מורשה, כלומר השלישי בגילאים האלה בשבוע האחרון. לפי התמונות הוא רכב על R1...
http://hnn.co.il/gallery29786.html
כל כך הרבה שטויות על עוד ילד שנמחק.
מה עוזר לכם לשפוט אותו? סיבה אחת - באופן הזה כל אחד מצדיק, בדרכו שלו, את האופן שבו הוא פועל.
בסופו של דבר כל אחד אחראי למעשיו ולתוצאותיהם.
להיות רוכב טוב בלי שיקול דעת, שקול ללהיות לוחם שיודע לירות ולפגוע טוב אבל לא יודע לתפוס מחסה. זה פשוט לא מספיק בשביל להישאר בחיים.
מי שרוצה שיתמגן, מי שלא רוצה - שלא.
מי שרוצה לשפר את יכולות הרכיבה שלו שיעשה זאת, מי שלא רוצה - לא צריך.
ומי שרוצה להפעיל את הראש ולהישאר בחיים מצוין, לא יזיק. ומי שלא...
ובנימה אופטימית זו: רכבו בזהירות.
mudale222
30-08-2015, 16:40
אני חייב רק להגיד דבר אחד בקשר לכל אלה שמדברים על שליטה עצמית ושזה לא עניין של גיל וכל החרטא הברטא הזה.
אז.. למי שיש שליטה עצמית - לא קונה סופרספורט. ובזה מסתכם העניין. מי שקנה - אין לו שליטה עצמית, ולסובב סיבובים ולספר סיפורים הוא יכול עד מחר - זה רק לעבוד על עצמך.
עצוב ,תנחומי למשפחה
יהי זכרו ברוך
כל הברברת כאן לא תמנע את ההרוג הבא. צעירים ימשיכו לרכוש אופנועי סופרספורט, חלקם ימשיכו להשתולל בכבישים, חלקם יזכו להתבגר וחלקם לא.
ducati boy
30-08-2015, 17:44
חודש מקולל... סעו בזהירות
Sniper434
30-08-2015, 18:20
http://hnn.co.il/gallery29796.html
עוד תאונה מרגיזה מהיום..
כל הברברת כאן לא תמנע את ההרוג הבא. צעירים ימשיכו לרכוש אופנועי סופרספורט, חלקם ימשיכו להשתולל בכבישים, חלקם יזכו להתבגר וחלקם לא.
אז?
mudale222
30-08-2015, 19:34
אז עולם כמנהגו נוהג. כל מי שעולה על אופנוע יודע את הסיכונים ולוקח אותם בחשבון ואנשים ימשיכו למות. לא כזה קשה.
אפשר לקבל אסמכתא לנתונים לגבי הפרטים "הגאוניים" שהבאת בנושא הרוכבות?
כן , קוראים לזה "תקרא שרשור".
אתה לא יודע לקורא, זאת הבעיה שלך.
טמטום נכנס מהעין , עובר לחוט שמחזיק את האוזניים ויוצא מהקצוות של הידיים.
במדינת ישראל יש מעל ל 500 אלף בעלי רשיון דו"ג.
היחס הוא בין זכרים לנקבות 1000 : yxz.1.
כמה נקבות יש בארץ עם רשיון טיס/דיג/ג'ט סקי/סירה קטנה - בינונית - יאכטה?
עכשיו לך תתווכח עם משרד הרישוי , ותקדם.
אבל לא., אתם הישראלים שהאוכלוסיה שלכם בכל המדינה היא עיר אחת בארה"ב. חיים בסרט שכל אישה פה טייסת ורוכבת על אופנוע ושזה בתרבות שלכם הארלי דווידסון.
כמובן ישראל הפצפונת עברה את הסטטיסטיקה של האמריקאים ביחס בין רשיון לאופנוע של זכר לנקבה [בחישוב לפי אוכלוסיה].
פייייי איזה יופי
כן , קוראים לזה "תקרא שרשור".
אתה לא יודע לקורא, זאת הבעיה שלך.
טמטום נכנס מהעין , עובר לחוט שמחזיק את האוזניים ויוצא מהקצוות של הידיים.
במדינת ישראל יש מעל ל 500 אלף בעלי רשיון דו"ג.
היחס הוא בין זכרים לנקבות 1000 : yxz.1.
כמה נקבות יש בארץ עם רשיון טיס/דיג/ג'ט סקי/סירה קטנה - בינונית - יאכטה?
עכשיו לך תתווכח עם משרד הרישוי , ותקדם.
אבל לא., אתם הישראלים שהאוכלוסיה שלכם בכל המדינה היא עיר אחת בארה"ב. חיים בסרט שכל אישה פה טייסת ורוכבת על אופנוע ושזה בתרבות שלכם הארלי דווידסון.
כמובן ישראל הפצפונת עברה את הסטטיסטיקה של האמריקאים ביחס בין רשיון לאופנוע של זכר לנקבה [בחישוב לפי אוכלוסיה].
פייייי איזה יופי
בלי להכנס לעניינים סטטיסטים על דמוגרפיה, אבל מהשימוש שלך במילה נקבה אני מניח שאתה מיזוגן שיורה סרק, מאיזה דילינג'ר.
בכל מקרה, בכנות, לי לא כואב שהבחור נהרג.
זה דוויניזם חברתי.
הוא לא קורבן, והוא לא מסכן, ועדיף שהוא גמר את עצמו מאשר שהיה גומר את החיים לאיזה מישהו אחר. הוא רכב על כלי שהיה אסור לו לעלות איתו לכביש. סיכן אנשים, עשה רייס עם רכב. ( מצחיק איך הדברים האלה שאף אחד לא מדבר עליהם רצים, רצים הא?)
הוא קיבל מה שהוא ביקש. תתמגן כמה שתרצה ותתפלל כמה שתרצה, ברגע שתגיע לקצה של מעטפת הביצועים שלך ותדחוף אותו, אתה תידחף חזרה. וזה יכאב.
https://www.youtube.com/embed/Kk8eJh4i8Lo
בלי להכנס לעניינים סטטיסטים על דמוגרפיה, אבל מהשימוש שלך במילה נקבה אני מניח שאתה מיזוגן שיורה סרק, מאיזה דילינג'ר.
בכל מקרה, בכנות, לי לא כואב שהבחור נהרג.
זה דוויניזם חברתי.
הוא לא קורבן, והוא לא מסכן, ועדיף שהוא גמר את עצמו מאשר שהיה גומר את החיים לאיזה מישהו אחר. הוא רכב על כלי שהיה אסור לו לעלות איתו לכביש. סיכן אנשים, עשה רייס עם רכב. ( מצחיק איך הדברים האלה שאף אחד לא מדבר עליהם רצים, רצים הא?)
הוא קיבל מה שהוא ביקש. תתמגן כמה שתרצה ותתפלל כמה שתרצה, ברגע שתגיע לקצה של מעטפת הביצועים שלך ותדחוף אותו, אתה תידחף חזרה. וזה יכאב.
https://www.youtube.com/embed/Kk8eJh4i8Lo
אתה נבלת אדם .
בהמה , צחנה , גזען יהיר.
עלוב נפש מתוסכל שלא שווה תגובה
קצת הגזמתם עם השפה,במיוחד בשרשור מהסוג הזה.
תעבירו את התגרה הזאת ל מיי ספייס או משהו דומה
ובכל זאת הגבת.
הבחור קיבל מה שהוא ביקש. על טעויות שעשיתי כמו גבר אל תבכה כמו ילד.. וכל השטויות האלה.
מצטער שהמוות לא נותן לאנשים פס על בסיס כמה הם היו אחוקים. יש לי כמה אחוקים בראש שלא יחזרו שהיו בחורים טובים בהרבה ממר חוליגן על הכביש של סבתא שלו פה..
זה היה ממש נחמד.
אבל המוות לא כזה מגה גבר גבר בחזקת עשר ואין אצלו פרוטקשן.
מסתבר שהוא לא עובד בנמל אשדוד.. אבל זה סיפור לשרשור אחר.
השבעה לא נגמרה .
וכבר אנשים רושמים מגיע לו , עדיף שיתרסק.
אחר כך גאונים באים ואומרים שאם הוא היה בחורה זה לא היה קורה לו וxxx ומתווכחים עם נתונים של משרד הרישוי.
איך לא להתעצבן?
מה זה מייספייס? ושום תגרה, זה פורום ציבורי.
הבעתי דעה על מישהו שהרג את עצמו בזמן שהוא סיכן אנשים אחרים על הכביש הציבורי, רק כי הוא חשב שהוא רוכב טוב כי הוא על מכונה טובה. מסתבר שאין קשר.
מיי ספייס זה עוד שיט שיש ברשת
לפי מה שאני הבנתי עדיין לא יודעים בדיוק למה נגרמה התאונה
נכון זה פורום ציבורי אבל שמירה על רמת דיבור סבירה מאפשרת זרימת מידע יעילה יותר
מכונה טובה? בינונית במקרה הטוב
מיי ספייס זה עוד שיט שיש ברשת
לפי מה שאני הבנתי עדיין לא יודעים בדיוק למה נגרמה התאונה
נכון זה פורום ציבורי אבל שמירה על רמת דיבור סבירה מאפשרת זרימת מידע יעילה יותר
מכונה טובה? בינונית במקרה הטוב
המכונה טובה.. לא פרקטית, לא ידידותית למשתמש. אבל טובה.
איפה ראית מצידי רמת דיבור לא סבירה? אם תראה, יש בתחתית ההודעה " דווח למנהל " .
ימחקו אותה.
אני לא מחפש להעליב אנשים.
אבל אני רואה את הצד החיובי בכל העסק פה.
הוא לא הרג אף אחד אחר חוץ מאת עצמו, ומצחיק אותי שבגלל שהוא כביכול היה בחור נחמד אז אוי למה הוא מת.
הוא הרג את עצמו, ורוב הרוכבים לא מבינים את זה.
אף אחד לא חסין כדורים, ובסוף היום דין ג'וירייד כדין היאבוסה.
לא פרקטית+לא ידידותית למשתמש=לא משהו.
ללא ספק תרמת להתדרדרות המצב מבחינה מילולית
"דווח למנהל" אני שומר להסתה לרצח ולקידום מוצרים חסר מצפון וללא גילוי נאות.
עדיין לא יודעים מה קרה בתאונה
מעבר לזה שעבריין כביש ישאר עבריין כביש, עדיין לא יודעים מה קרה בתאונה.
חוץ מהעדים.
ובישראל כולם מדברים.
ידוע מה קרה בתאונה , זה תחת "צו איסור פרסום"
ואם היתה לי היכולת החוקית , היתי משתיק את היצור.
אבל מה אני אעשה שאני מכבד את החלטת בית המשפט ושאני אנושי ולא בהמה כמו "אברי".
תאכיל את הטרול.
אני שמעתי מה ששמעתי.
shaykram1989
31-08-2015, 06:01
בלי שום קשר לבחור שנהרג, כל כמה זמן נהרג רוכב? פעם בשבוע?
למה לכל אחד מההרוגים האחרים לא מגיע כזה שרשור? לא היו מספיק טובים? אחוקים?
אם במקרה שלו קרה משהו יוצא דופן, שאסור לספר ולפרסם, אז למה מלכתחילה השרשור?
משהו פה לא ברור, כבוד להרוג זה בוודאי לא מוסיף.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אופנובנקיסט
31-08-2015, 06:26
זה רק בגלל שלג׳ון פה יש חיבה מיותרת לזכרים ונראה שהוא רגיש בכל מה שנוגע לחבר שלו שנהרג שהיה בביכול מלאך שרת נהג מושלם ושומר חוק (על ג׳יקסר 1000 בגיל 19... לך תבין)
אז?
אז כמו אצל רוכבי אופני כביש, זו מציאות שנמשיך לחיות איתה. מיגון גדרות הבטיחות יעזור מאוד אבל הוא נעשה בקצב איטי יותר מהרכבת בתל אביב
אביעד אברהמי
31-08-2015, 10:15
אני מבקש מכולם להרגיע את מפלס העצבים והאגו.
לא מכובד באופן כללי, ובטח שלא בשרשור כזה.
אתמול שמעתי את נסיבות התאונה בצורה מפורטת, וזה די מחריד מה שהיה שם.
ובכל זאת הגבת.
הבחור קיבל מה שהוא ביקש. על טעויות שעשיתי כמו גבר אל תבכה כמו ילד.. וכל השטויות האלה.
מצטער שהמוות לא נותן לאנשים פס על בסיס כמה הם היו אחוקים. יש לי כמה אחוקים בראש שלא יחזרו שהיו בחורים טובים בהרבה ממר חוליגן על הכביש של סבתא שלו פה..
זה היה ממש נחמד.
אבל המוות לא כזה מגה גבר גבר בחזקת עשר ואין אצלו פרוטקשן.
מסתבר שהוא לא עובד בנמל אשדוד.. אבל זה סיפור לשרשור אחר.
האמת עד עכשיו הערכתי אותך, מהשירשור הזה....
טיפה כבוד לא יזיק (לא זה לא רק אתה, ואני בכלל בן 18) בן אדם מת מכל סיבה בעולם, תן כבוד.
אגב לפי איך שדיברת עד עכשיו ניראה כאילו אתה מושלם ובחיים לא עשית אף דבר לא חוקי.
בכל מקרה זה לא ויכוח, סתם רציתי להעיר (ולהאיר) לך.
יום טוב לך.
אם יש איסור פירסום על תאונת דרכים זה אומר שנסיבות התאונה חריגות אחרת אין בעיה לפרסם,עדיין לא יודע מה קרה אבל קשה לי להאמין שזה עוד התרסקות רגילה אחרי ווילי.
זה רק בגלל שלג׳ון פה יש חיבה מיותרת לזכרים ונראה שהוא רגיש בכל מה שנוגע לחבר שלו שנהרג שהיה בביכול מלאך שרת נהג מושלם ושומר חוק (על ג׳יקסר 1000 בגיל 19... לך תבין)
אמר האדם שחיי בסרט רע שהוא איזה פורע חוק , גאאנגסטאר אכבר גבר.
שודד בנקים וחי על הקצה .
בפנים 1.55 גובה עם 2 ס"מ למטה.
בלי שום קשר לבחור שנהרג, כל כמה זמן נהרג רוכב? פעם בשבוע?
למה לכל אחד מההרוגים האחרים לא מגיע כזה שרשור? לא היו מספיק טובים? אחוקים?
אם במקרה שלו קרה משהו יוצא דופן, שאסור לספר ולפרסם, אז למה מלכתחילה השרשור?
משהו פה לא ברור, כבוד להרוג זה בוודאי לא מוסיף.
לצערי אתה צודק.
השבוע נהרגו כבר 3 צעירים .
אף אחד לא יותר טוב מהשני.
הפסוט במקור נפתח כדי להזמין את הקהל הרחב אשר מעוניין לבוא לחלוק כבוד ברגעו האחרון וזהו.
אחר כך הגיעו כל הספקולציות הדביליות ודברי הנאצה .
ירדו לגמרי מפואנטת השרשור.
עדיף לנעול אותו כדי לסגור פיות שנפתחים באוטמטת דרך מקלדת.
כבוד למת כבר אין פה .
אני מבקש מכולם להרגיע את מפלס העצבים והאגו.
לא מכובד באופן כללי, ובטח שלא בשרשור כזה.
אתמול שמעתי את נסיבות התאונה בצורה מפורטת, וזה די מחריד מה שהיה שם.
עדיף שתסגור את הפוסט.
חרג לגמרי מהכוונה שהוא נפתח.
גועל נפש מה שיוצא לאנשים דרך מקלדת.
אביעד אברהמי
31-08-2015, 14:58
עדיף שתסגור את הפוסט.
חרג לגמרי מהכוונה שהוא נפתח.
גועל נפש מה שיוצא לאנשים דרך מקלדת.
האחריות להתדרדרות של הפוסט היא גם שלך, באותה מידה שהיא גם של אחרים.
הפוסט לא יינעל, אבל אני שוב אומר - לכולם - להרגיע.
shaykram1989
31-08-2015, 15:02
שאלה בקשר לנושא, תמיד עניין אותי מה קורה לנהג הפוגע בדקות ובשעות שלאחר התאונה שהסתיימה במוות? במקרה הזה, של רוכב אופנוע?
אני מניח שרשיונו נשלל מנהלית באופן אוטומטי, והאם הוא נכנס למאסר עוד באותו יום? מה קורה עם הרכב?
מה קורה אם היו עוד נוסעים ברכב?
mudale222
31-08-2015, 16:10
עובד בדיקת אלכוהול, מחכים לקצין, שלילה מנהלתית כמעט אוטומטית של 60-90 יום, חקירה שטחית במקום, בדיקת טפסים רישיון ביטוח וכו', חקירה בתחנה, זימון לבית משפט בהתאם לצורך.
אין חובת מאסר - תלוי בנסיבות, אם למשל יש סרטון שיראה שהוא דרס אותו בכוונה או ברשלנות מטורפת כי הוא סטה ונכנס לו לנתיב אז יהיה מעצר אם לא.. בהתאם למה שקרה.
הדו"ג והרכב אמורים להיגרר ע"י המשטרה. אם יש נוסעים הם עדים ונלקחים מהם הפרטים להמשך חקירה. זהו בגדול.
svechinsky
31-08-2015, 20:58
לאף אחד לא מגיע למות על שטות כזאת. למרות שזה טימטום מוחלט לרכב על אופנוע כזה עם ניסיון וידע מועט, בלי קשר לנסיבות הספציפיות של המקרה (שאפשר לנחש ממה שהיה כתוב פה). בכל מקרה אותי אישית, שלושת המקרים האלה. החל בתום פר שנהרג 300 מטר מהבית שלי, שכנעו לא לקנות סופרספורט בגיל 21 כמו שרציתי קודם לכן.
זה לא האופנוע זה אתה או אני.
על מנת לרכב על מפלצת צריך קודם לאלף אותה.
ואולי לפני לאלף את עצמך.
צריך ניסיון ועוד ניסיון הדרגתי. קחו למשל את המוטוgp. יש את המוטו 3 .
אחר כך את ה2 ובסוף את המוטו gp . מי שעושה קיצורי דרך משלם. [-דוגמא מילר שקפץ מה3 לקטגורייה הבכירה.
יש שלבים בחיים שצריך לעבור.
ולא משנה באיזה ענף ספורט מדובר.
זה לא האופנוע - זה קודם כל הרוכב.
דע את המגבלות שלך.
humble55
31-08-2015, 23:09
מזל שאתם לא מדברים על התאונה האחרונה שבנאדם נחתך ל2.
חלאס עם התגובות,ותנו למנוח לנוח למעלה.
ראיתי את התמונות של התאונה הזו, חשבתי שזה מפוברק
האמת עד עכשיו הערכתי אותך, מהשירשור הזה....
טיפה כבוד לא יזיק (לא זה לא רק אתה, ואני בכלל בן 18) בן אדם מת מכל סיבה בעולם, תן כבוד.
אגב לפי איך שדיברת עד עכשיו ניראה כאילו אתה מושלם ובחיים לא עשית אף דבר לא חוקי.
בכל מקרה זה לא ויכוח, סתם רציתי להעיר (ולהאיר) לך.
יום טוב לך.
קודם כל קיבלתי.
אני לא פעם חוטא ברכיבה שחורגת מגבולות החוק. אני לא עושה את זה בכביש - לא ציבורי ולא בכלל.
אתה מוזמן לקחת את זה לאיפה שתרצה.
אני לא מושלם. אני רחוק שנות אור מזה.
פשוט מבחינתי אנשים שעושים שטויות על הכביש ומסכנים את עצמם - הם בני מוות.
הם מבשלים את הדייסה שלהם, וכשמגיע הזמן לטעום..שיהיה להם רק לבריאות.
לא תראה אותי מכה חטא על סליידר ( מה גם שסליידרים זה לנמושות שלא יכולים לספוג שריטה בפיירינג - ראה ערך שרשור " מחפש מקום להזמין פיירינג " שלי. )
גם אני! מה הסיכוי שזה יקרה?
גדול. צחקתי בקול.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
ג'וני אתה לא יכול להתנסח בצורה כזאת ואז להתלונן שלא מכבדים את כבוד המת. האצבעות שלך רופפות על המקלדת ויש לך התבטאויות שוביניסטיות.
ואברי גם לא טלית שכולה תכלת
לא תאמין אבל אני בכלל לא תלית, למעשה אם היינו משחקים חי צומח דומם, לפי מצב הגב שלי הייתי נמצא בצומח. לא בדומם
אני מקווה שאני תגובה אחרונה פה.
באמת בושה מה שהלך פה.
דוד חבר יקר ז"ל .
תכבדו!
ג'וני אתה לא יכול להתנסח בצורה כזאת ואז להתלונן שלא מכבדים את כבוד המת. האצבעות שלך רופפות על המקלדת ויש לך התבטאויות שוביניסטיות.
ואברי גם לא טלית שכולה תכלת
איפה רשמתי משהו שובניסטי?
"נקבה" ליד זה ציינתי "זכר" .
זה תעתיק ממשרד הרישוי .
שום דבר שובניסטי לא רשמתי.
תלמדו לקרוא .
השאר דוגמאות היחס הקיצוני הייה בהגזמת יתר עבור הגברים הפמנסטים פה.
בכל מקרה .
"נקבה" זה לא שובניסטי , זאת הגדרה .
ואין לי על מה להווכח פה עם אדיוטים שחיים בסרט שהסטטיסטיקה של רוכבות נקבות בארץ לבין רוכבים זכרים בארץ [ביחס לאוכלוסיה].
גבוה משל ארה"ב.
מפה לשם , הגעתי למסקנה שאת הפעילות שלי בפורום זה אני מפסיק.
כמות הבורות פה של אנשים שחושבים שהם יודעים על מה הם מדברים עוברת כל גבול , לא נתקלתי בזה בשום מקום.
יודעים מה , כולכם צודקים אני טועה בהכל.
אתם ישראלים מושלמים צודקים בהכל ויודעים הכל .
אחר כך אתם מתפלאים למה לא סובלים אותכם , הזהירו אותי מזה ישראלים ומיום ליום אני מבין את זה יותר.
במקום העבודה שלי תלו בכל חור פתקים בנוגע למודעות להטרדה מינית ותתלונני! אין לך מה לחשוש!
לא נותר לי אלא להתנחם בעובדה שעל דלת השירותים של הגברים יש ציור של שור ועל דלת השירותים של ציפי ורבקה (הנקבות היחידות בקומה) יש ציור של פרה.
אבל אני בכלל מיזוגן טרסג'נדר
https://www.youtube.com/watch?v=j-HjeWuJasw
מרגע שפורסם שרשור בכל נושא אין לפותח השרשור שליטה או יכולת להביע דעה על התפתחות הדיון.
למעט במקרים בהם עוברים על חוקי הפורום.
נכון ישנם הרבה מקרים של תגובות שלא תואמות את דעת פותח השרשור ולא לרוחו, נכון יש הרבה תגובות
לא מקצועיות, לא נכונות, מטעות, ישנם אמוציות מחשבות הרהורים ומשאלות לב, אבל זו מחירה של הדמוקרטיה.
בדיוק בגלל המגוון הזה נפתחים השרשורים, לשמוע דעות של אחרים ולא רק להשמיע את דעתנו.
למי שמגיב רצוי לבדוק את העובדות ולשמור קצת על תרבות דיון ולפעמים עדיף להחריש גם אם אתם יודעים בטוח
את התשובה, אבל התשובה הזאת כבר לא תעזור למישהו. - רן
קראתי קצת את התגובות. אלה שאומרים שאין קשר בין ניסיון לגיל אתם חצי טועים. חשיבה של ילד בגיל 19-20 שונה מחשיבה של אדם בוגר יותר בגיל 30~, כמובן יש יוצאים מן הכלל אבל אני מעדיף להכליל במצב כזה. ידוע גם שיש אנשים בוגרים עם חשיבה של ילדים וגם להם יד ימין קלה על הגז. לא יודע מה קרה ולא שופט את המנוח ז''ל אבל לדעתי אופנועי סופרספורט לא מתאימים לילדים ומיגון מלא לא מראה על כך שהבן אדם שקול וחושב בצורה בטיחותית.
Sent from my Be Pro using Tapatalk
אחד השליחים שעובד איתי בג'פניקה שלח לנו את התמונה המחרידה הזו בקבוצת וואטסאפ של העבודה ללא התראה או אזהרה מוקדמת. כולנו רצינו להקיא את נשמתנו. אתה רוצה להגיד לי שההרוג בתמונה זה בחור ישראלי? שזה מהארץ? אם כן מתי זה קרה?
johnny drama
04-09-2015, 09:47
כפי שזה נראה,מדובר באותו אחד...גם ג'יקסר אותו צבע.
אביעד עדיף לסגור את השרשור הזה וזהו.
ktm690smc
04-09-2015, 10:38
טוב אז עברתי את כל התגובות בשירשור, לזה שהגבי מעליי- עדיף שתמחק את הציטוט, למה זה טוב? מי שיודע את תוצאות התאונה יודע.. מי שלא, זה לא כזה חשוב
ולא מוסיף לכבוד המת. אז לכל הילדודס שקוראים פה - הנה זו תוצאה של ילד בן 19 חסר ניסיון ובגרות עם כלי מלחמה ביד.
לפותח השירשור - גם אני, כמו אברי, לא חש רחמים על הבחור. ואל תבוא לספר לנו פה סיפורים, אני מאורה בפרטי המקרה ויודע בדיוק מה הלך שם
(כן כן, גם זה שהם נסעו חבורה שלמה, הבחורים ברכב היו חברים של דוד חיים, היו עסוקים בדברים אחרים ולא בנהיגה, נהגו בקלות ראש, ולבסוף גם התנגשו בו)..
אז עכשיו אחרי שנוהג הרכב צפוי לשלם בחופש שלו לכמה שנים טובות קמים כל מיני צדיקים מפרדס כץ שרוצים לחפות עליו וחלק שלא, ועל זה מתנהלת המלחמה מול מ.התנועה.
אז תעשה לנו טוב.. במקום להתווכח ולומר שהם נהגו בסדר כל החבורה על הכביש - אל תעשה את זה.
עברייני תנועה כאלה דינם כדין רוצח.
עברייני תנועה כאלה דינם כדין רוצח.
הרוכב היה מעורב לא פחות מהם.
בהחלט. אין הצדקה לרכישה שכזו.
בהחלט. אין הצדקה לרכישה שכזו.
לא הכוונה שלי.
מי שרוצה ויכול לקנות מכונת קצה - בכיף.
ברגע שזה הופך למגרש משחקים שלך ושל האחוקיאדה שלך, פה נגמר המשחק.
וכשאתה הכי חלש בכביש חובת הזהירות היא עלייך, ואם בא לך להתחרות או לשחק בקוביה עם מכוניות, אתה אשם במוות שלך יותר מהנהג הפוגע.
ktm690smc
04-09-2015, 16:25
לא הכוונה שלי.
וכשאתה הכי חלש בכביש חובת הזהירות היא עלייך, ואם בא לך להתחרות או לשחק בקוביה עם מכוניות, אתה אשם במוות שלך יותר מהנהג הפוגע.
+1. ולצערנו מעוצמת הפגיעה הבחור נקבר "קבורת ארון" והמבין יבין את כוונתי (בנוסף למראה שהיו צריכים בני משפחתו להתמודד איתו לפני הקבורה).
johnny drama
04-09-2015, 22:43
טוב אז עברתי את כל התגובות בשירשור, לזה שהגבי מעליי- עדיף שתמחק את הציטוט, למה זה טוב? מי שיודע את תוצאות התאונה יודע.. מי שלא, זה לא כזה חשוב
ולא מוסיף לכבוד המת. אז לכל הילדודס שקוראים פה - הנה זו תוצאה של ילד בן 19 חסר ניסיון ובגרות עם כלי מלחמה ביד.
לפותח השירשור - גם אני, כמו אברי, לא חש רחמים על הבחור. ואל תבוא לספר לנו פה סיפורים, אני מאורה בפרטי המקרה ויודע בדיוק מה הלך שם
(כן כן, גם זה שהם נסעו חבורה שלמה, הבחורים ברכב היו חברים של דוד חיים, היו עסוקים בדברים אחרים ולא בנהיגה, נהגו בקלות ראש, ולבסוף גם התנגשו בו)..
אז עכשיו אחרי שנוהג הרכב צפוי לשלם בחופש שלו לכמה שנים טובות קמים כל מיני צדיקים מפרדס כץ שרוצים לחפות עליו וחלק שלא, ועל זה מתנהלת המלחמה מול מ.התנועה.
אז תעשה לנו טוב.. במקום להתווכח ולומר שהם נהגו בסדר כל החבורה על הכביש - אל תעשה את זה.
זה לא חדש.
רק אמרתי.
חבריה התמונות שצצות ברשת של רוכב אופנוע חתוך לשניים זה שלא המנוח הנ"ל. אפשר לראות כאן :
http://www.hnn.co.il/gallery29782.html
בקישור ששמתי זה לא אחר מדוד חיים המנוח שרוע על הריצפה עם הגוף שלו שלם, בזמן שכונניות מד"א ואיחוד והצלה מנסים להציל אותו. מעבר לזה, שימו לב שהבגדים שהוא לובש שונים בתכלית מאלה של הרוכב שנחתך בתמונה המזעזעת.
בקיצור, התמונה המזעזעת שרצה לאחרונה ברשת כנראה כלל לא צולמה בארץ.
נ.ב
עקב הספוקלציות הרבות של מה קרה שם, לא יודע כמה המידע אמין, אך שימו לב לתגובות של האנשים בקישור למטה. יש להם סיפור מעניין לספר על מה שבאמת קרה באותו לילה נורא.
Yadin Tal
05-09-2015, 01:16
השבוע גיליתי שהוא היה עובד איפה שאני :ooooooooo
ktm690smc
05-09-2015, 14:35
חבריה התמונות שצצות ברשת של רוכב אופנוע חתוך לשניים זה שלא המנוח הנ"ל. אפשר לראות כאן :
http://www.hnn.co.il/gallery29782.html
בקישור ששמתי זה לא אחר מדוד חיים המנוח שרוע על הריצפה עם הגוף שלו שלם, בזמן שכונניות מד"א ואיחוד והצלה מנסים להציל אותו. מעבר לזה, שימו לב שהבגדים שהוא לובש שונים בתכלית מאלה של הרוכב שנחתך בתמונה המזעזעת.
בקיצור, התמונה המזעזעת שרצה לאחרונה ברשת כנראה כלל לא צולמה בארץ.
נ.ב
עקב הספוקלציות הרבות של מה קרה שם, לא יודע כמה המידע אמין, אך שימו לב לתגובות של האנשים בקישור למטה. יש להם סיפור מעניין לספר על מה שבאמת קרה באותו לילה נורא.
טוב ששפכת אור על העניין אם כי כן נראה לי שהתמונה המזעזעת שרצה בווצאפ היא של בחור מהארץ וגם היה על זה דיבור ברשת ש"הבחור בתמונה המזעזעת
עשה גם הוא תאונה שבוע שעבר בסמוך לתאונה של הבחור מקרית הרצוג".
חבר'ה.. תיזהרו תיזהרו תיזהרו.....
טוב ששפכת אור על העניין אם כי כן נראה לי שהתמונה המזעזעת שרצה בווצאפ היא של בחור מהארץ וגם היה על זה דיבור ברשת ש"הבחור בתמונה המזעזעת
עשה גם הוא תאונה שבוע שעבר בסמוך לתאונה של הבחור מקרית הרצוג".
חבר'ה.. תיזהרו תיזהרו תיזהרו.....
שם ההרוג הוא חרבי גושה, בן 32, היה מאמן כושר בהולמס פלייס.
רכב על r1 ומצא את מותו בתאונה מחרידה במפגש עם מעקה הבטיחות הקטלני בצומת מורשה
יהי זכרו ברוך
מהשרשור הזה אפשר לפחות לקוות שכל אחד ייקח את הרצון להימנע מלהיות תמונת סנאפ שרצה ברשת או מושא הויכוח על מי אשם ופשוט להיות קצת יותר זהירים.
אופנוע זה כייף רק כל עוד לא עושים תאונות. ממכונת חלומותינו למכונת מוות עובר רק שבריר שניה
מהשרשור הזה אפשר לפחות לקוות שכל אחד ייקח את הרצון להימנע מלהיות תמונת סנאפ שרצה ברשת או מושא הויכוח על מי אשם ופשוט להיות קצת יותר זהירים.
אופנוע זה כייף רק כל עוד לא עושים תאונות. ממכונת חלומותינו למכונת מוות עובר רק שבריר שניה
+100
יהי זכרו ברוך
תודה על המידע. הנה הבחור עם האופנוע שלו לפני התאונה הקשה:
https://www.facebook.com/harbi.ghuosheh
הודעת האבלים בהולמס פלייס עם תמונה:
http://www.holmesplace.co.il/clubs_services/club/570/news/663786
וזירת התאונה: (אין תמונות קשות, לא לדאוג)
http://www.hnn.co.il/gallery29786.html
johnny drama
05-09-2015, 17:48
יהי זכרו ברוך
פשוט מזעזע....
כולם חושבים שהם זהירים בדרכם שלהם. ואני לא חושב שמישהו יוריד 30 קמ''ש בעקבות עוד פרסום זוועתי. (כי אולי זה לא כ''כ ''פשוט'').
כי זה סוג של רולטה... כי אם נפלת על הגדר... אכלת אותה חזק.
nihrider
06-09-2015, 00:00
לי זה לא יקרה.
אם תגיד לי שלי זה בטוח יקרה, אני לא אאמין לך.
אם אני אאמין לך, אני יותר בחיים לא עולה על אופנוע!
אז לי זה לא יקרה
תכתבו את זה על המצבה שלי
כולם חושבים שהם זהירים בדרכם שלהם. ואני לא חושב שמישהו יוריד 30 קמ''ש בעקבות עוד פרסום זוועתי. (כי אולי זה לא כ''כ ''פשוט'').
כי זה סוג של רולטה... כי אם נפלת על הגדר... אכלת אותה חזק.
למדיה יש תפקיד משמעותי בעיצוב שלי כרוכבת.
הרבה מהמודעות שפיתחתי לצורך במיגון, בהדרכות רכיבה, בבקרות באופנוע, חשיבות הצמיגים ועוד ועוד.
כל הדיון, הויכוחים, המאמרים, השאלות מילאו לאט לאט מאגר של ידע שאחרת לא היה מתמלא.
פעם הייתי רוכבת על אופנוע ללא abs, ללא מיגון ובלי שטרחתי לבדוק שהביטוח בתוקף.
היום לרכב מטר בלי כל אלא לא עולה בדעתי כי קראתי מניסיונם ( לפעמים המר) של אחרים.
לצערי הרב כך זה גם עם תאונות.
החברים שאיבדתי בדרך, שרשורי הנרות, התעמקות בשאלות מה ולמה זה קרה עיצבו את סגנון הרכיבה שלי לא פחות.
מאז שנהג עשה את הבלתי נתפס ולקח את טל שביט אני לא סומכת על אף נהג בשול, מצפה להיות מופתעת. בלי להתעמק בתאונה, בשאלה מה קרה ולמה זה לא היה קורה. זו רק דוגמא אחת.
מכל תאונה אני לוקחת משהו ולאט לאט זה משפיע.
אני לא אומרת שיש איזה פיתרון קסם ולפעמים זה בא למרות הכל, אבל אני כן מאמינה שההתעסקות בשאלות מחלחלת פנימה ועושה שינוי.
יש כאלה שבעקבות תאונה של חבר יורדים מאופנועים ויש כאלה שעוברים לקאסטום ויש כאלה שמשהו בתוכם לאט לאט משתנה והם מגלים שהם הופכים להיות רוכבים אחרים.
אז אולי לא יורידו 30 קמ"ש, אבל כן יורידו 3 ויקוו שהשרשור הבא לא יהיה עליהם, וגם זה משהו.
ככה לאט לאט משתנים.
המהירות יורדת הצלקות מצטברות....
נקווה שהבחור האחרון לא הרגיש כלום.
" נקווה שהבחור האחרון לא הרגיש כלום,". נקווה שהוא הבחור האחרון...
הרגיש או לא , כבר לא חשוב . אדם לא חי בחלל ריק. יש משפחה . אבא אמא . אחים.
והם מרגישים ועוד איך מרגישים. אתה יודע מה זה לאבד בן.. הכאב ענק. חלל ריק. שלא נדע.
אז בפעם הבאה אולי תחשבו גם על זה.
במקום לשחק במכונות קטלניות על 4 ועל שניים.
לי זה לא יקרה.
אם תגיד לי שלי זה בטוח יקרה, אני לא אאמין לך.
אם אני אאמין לך, אני יותר בחיים לא עולה על אופנוע!
אז לי זה לא יקרה
תכתבו את זה על המצבה שלי
על שלי: "תכף אשוב" או "שוטר, פקח, אני מעמיס סחורה"....או "נולד ומת בגלל חור בגומי"
דוגמא ממצבות מצחיקות .---- { יש גם תמונות להוריד} ," כאן קבור גונתן בלייק , שלחץ על דוושת הגז במקום על הברקס.".
" כאן קבורה אישתי היקרה ברונגילדה ," אלוהים קבל אותה בבקשה באותה שמחה בה אני שולח אותה אלייך ."...
הילדים יושבים למעלה, קוראים את הדאחקות שלכם ונקרעים.
אבל החברים שלהם לא.
לא עליהם הדחקות אלא על החיים ועל הקלות הבלתי נסבלת של המוות המחכה .
יש כאלה שלוקחים את ומסתכלים על זה קצת בחיוך.
ובאותו הזמן לוקחים מההומור גם את הפחד וכך גם זוכים אולי עוד כמה רגעים בעולם הזה...
יש תופעה בפסיכולוגיה שכאשר אתה נתקל באסון, אתה מנסה להבין (או ליתר דיוק לתרץ) למה זה קרה לבחור השני, ולמה לך זה לא קרה ולא יקרה.
ktm690smc
06-09-2015, 12:52
יש תופעה בפסיכולוגיה שכאשר אתה נתקל באסון, אתה מנסה להבין (או ליתר דיוק לתרץ) למה זה קרה לבחור השני, ולמה לך זה לא קרה ולא יקרה.
ומה צריך להבין או להסיק לאחר מכן? ימשיך כבודו...
כלום - להמשיך לעשות מה שעשית קודם לטוב ולרע - הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה לא השתנה בגלל המקרה הזה.
אכן לא השתנה כלום אבל:
מי שבעקבות המקרים האלה יבחר לסגל לעצמו סגנון רכיבה הגנתי משפר את הסיכוי שלו
לא הכוונה שלי.
גם לא הכוונה שלי. רציתי לכתוב "רכיבה" הפלאפון חשב שיהיה מצחיק לשנות ל"רכישה"
תחביב קסום בחרנו לעצמנו
כן......
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft