התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש לרכוש קסדה, אודה להמלצתכם...

R
12-12-2017, 11:48
הקסדה הקודמת שלי היתה ARAI איתה רכבתי על סופר-ספורטים למינהם.
הייתי מאד מרוצה כיוון שהקסדה הרגישה איכותית מכל בחינה, התאימה כמו כפפה והיתה מאד נעימה.

היום אני עתיד לרכוב על קטנוע, רוב הנסיעות בעיר בינעירוני.
מחפש קסדה מלאה (בוודאי) חשוב לי שהקסדה תהיה מאווררת ושקטה ובלי לשבור את הכיס.

ראיתי שיש קסדות עם משקף שמש פנימי.
כמה הוא מועיל והאם מומלץ?

לא חייב קסדה עם משקף אך נראה לי כמו פיצ'ר נחמד.

תודות

asafie
12-12-2017, 12:27
הקסדה הקודמת שלי היתה ARAI איתה רכבתי על סופר-ספורטים למינהם.
הייתי מאד מרוצה כיוון שהקסדה הרגישה איכותית מכל בחינה, התאימה כמו כפפה והיתה מאד נעימה.

היום אני עתיד לרכוב על קטנוע, רוב הנסיעות בעיר בינעירוני.
מחפש קסדה מלאה (בוודאי) חשוב לי שהקסדה תהיה מאווררת ושקטה ובלי לשבור את הכיס.

ראיתי שיש קסדות עם משקף שמש פנימי.
כמה הוא מועיל והאם מומלץ?

לא חייב קסדה עם משקף אך נראה לי כמו פיצ'ר נחמד.

תודותמשקף שמש פנימי זה תמיד נחמד, מה התקציב שלך?
ועוד דבר, מאווררת ושקטה לא הולך יד ביד, כל עוד יש כניסת אויר לקסדה יש רעש.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

Busy
12-12-2017, 12:37
משקף שמש פנימי זה נחמד אבל בדרך כלל כל המנגנון מוסיף למשקל של הקסדה

rusty james
12-12-2017, 13:01
אני עכשיו עם LS2 חדשה שעולה כאלף ש"ח, שקטה יחסית, מאווררת יחסית, יש סך שמש מובנה וה SHELL קטנה - מזכירה לי את האראי שהיו לי באופן שבו היא יושבת על הראש (עניין ספציפי).

תכל'ס, לתוך העיר ובין הפרברים, מספיקה כל קסדה שלמה שעומדת בתקן.
* יבואן שוברט החל לאחרונה לשווק גם ליין זול במיוחד (סביב ה-300 ש"ח) לקסדות סבירות בהחלט ועם סך שמש מובנה. שווה בדיקה לדעתי.

tanin
12-12-2017, 13:26
מנגנון המשקף מוסיף למשקל בנוסף אחרי כמה חודשים המשקף נופל למטה גם כשלא רוצים באמצע נסיעה ברוב הקסדות. לדעתי עדיף בלי.
יש לי SUOMY APEX (http://www.ofnonet.co.il/prodtxt.asp?id=3740&s=89&tcat=35) שקניתי באלף שקל זה קסדות אחרונות במלאי. שקטה ונוחה. אם תרצה קישור בפרטי...

AsafA
12-12-2017, 14:02
רוכב עם agv k3 sv בעלת משקף שמש מובנה.לפני רכבתי עם ls2 זולה שהרגה אותי מחום.

ה-agv מאווררת ונוחה. על האופנוע הקודם שהיה בלי משקף רוח, היא היתה שקטה במהירויות שרכבתי (סביב 110 קמ"ש). על האופנוע החדש היא רועשת מאד. ככל הנראה בגלל שהמשקף הגבוה לא מספיק גבוה, כך שהוא מכוון את כל הרוח ישר לצוואר/ לקסדה.

קניתי בחו''ל בערך ב-1000 שח. לא יודע מה המחיר בארץ.

Meirson
12-12-2017, 21:40
תבדוק דגמים של hjc, יש להם כמה קסדות לא רעות בין אלפיה לאלפיה וחצי. xlite גם נחמדות מאוד, למרות שהן די מינימליסטיות (בדומה לאראי)... המחירים לכיוון ה1.5-2k

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

ayalzo
12-12-2017, 22:18
מנגנון המשקף מוסיף למשקל בנוסף אחרי כמה חודשים המשקף נופל למטה גם כשלא רוצים באמצע נסיעה ברוב הקסדות. לדעתי עדיף בלי.
יש לי SUOMY APEX (http://www.ofnonet.co.il/prodtxt.asp?id=3740&s=89&tcat=35) שקניתי באלף שקל זה קסדות אחרונות במלאי. שקטה ונוחה. אם תרצה קישור בפרטי...

כשקונים קסדת מדבקה בשקל תשעים, המשקף מתחיל ליפול. כשקונים קסדה נורמלית זה לא קורה.
רוכב עם קסדה של שואי שעובדת קשה מאוד כבר מעל שנה, ומנגנון המשקף כמו ביום שיצאה מהקרטון.

tanin
12-12-2017, 23:00
כשקונים קסדת מדבקה בשקל תשעים, המשקף מתחיל ליפול. כשקונים קסדה נורמלית זה לא קורה.
רוכב עם קסדה של שואי שעובדת קשה מאוד כבר מעל שנה, ומנגנון המשקף כמו ביום שיצאה מהקרטון.

היה לי airoh שעלה אלף שקל.. לא סתם מדבקה. אחרי כמה חודשים למשקף רצונות משלו

Meirson
13-12-2017, 01:03
לדעתי אתה לא צודק. באראי שלי המשקף כמו חדש גם אחרי כמעט 4 שנים

b1tskyfall
13-12-2017, 04:25
מה אתם אומרים על הקסדה הזאת (https://www.aliexpress.com/item//32247469686.html)?

asafie
13-12-2017, 08:37
מה אתם אומרים על הקסדה הזאת (https://www.aliexpress.com/item//32247469686.html)?Thh קסדה זולה ולא ממש איכותית.
בכל מקרה זו שהסתכלת עליה בתקן אמריקאי DOT, ואתה עלול להתקל בקשיים להכניס אותה לארץ, אתה צריך לחפש קסדה בתקן אירופאי ECE.
כל או כך, בתור רוכב לשעבר עם אראי ה thh היא נפילה קשה מידי ברמת הקסדה.
שוב אני שואל, מה התקציב שלך? יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך אם נדע מה התקציב שלך.
אניבאופן אישי לקסדה על קטנוע הייתי מתקצב את עצמי על טווח ה 1500 פלוס מינוס כדי לרכוש משהו טוב. אבל גם בפחות יש לך אופציות לא רעות בכלל.

R
13-12-2017, 10:16
Thh ...
אניבאופן אישי לקסדה על קטנוע הייתי מתקצב את עצמי על טווח ה 1500 פלוס מינוס כדי לרכוש משהו טוב. אבל גם בפחות יש לך אופציות לא רעות בכלל.

התקציב הוא כ 1500-2000 ש"ח
אין לי בעיה לרכוש מחו"ל אם הפרש המחיר משמעותי.
ראיתי שמטרו עורכים לילה (יום) לבן, אולי יהיה שווה לרכוש באותו יום במקום לבצע רכישה מחו"ל.

asafie
13-12-2017, 10:30
התקציב הוא כ 1500-2000 ש"ח
אין לי בעיה לרכוש מחו"ל אם הפרש המחיר משמעותי.
ראיתי שמטרו עורכים לילה (יום) לבן, אולי יהיה שווה לרכוש באותו יום במקום לבצע רכישה מחו"ל.עד 2000 שח יש לך המון אופציות איכותיות במחירי הארץ, ובטח בחול.
אני עובד באופנוסנטר היבואן של agv ואצלנו אני ממליץ לך על ה k3 sv ב 1900 שח אתה יכול לצאת עם קסדה ודיבורית (מבצע שיש אצלינו).
יש לך את hjc שיכנסו לך בתקציב, לדעתי גם x lite יכנסו בתקציב (קסדה מעולה), shark ועוד...
יש לך אחלה תקציב.
אני ממליץ לך להגיע לשוקן ולטייל בין החנויות ולהרגיש מה נוח לך.
באופן אישי אני מזמין אותך לאופנוסנטר להתרשם.

Meirson
13-12-2017, 16:10
לפי מה שראיתי בפייסבוק בלילה לבן יש מחירים נחמדים לקסדות xlite. שווה לך ללכת למדוד

UnKnOwN
13-12-2017, 18:12
NOLAN N87 ממשה בכלבוטקס ת"א

asafie
14-12-2017, 07:57
לפי מה שראיתי בפייסבוק בלילה לבן יש מחירים נחמדים לקסדות xlite. שווה לך ללכת למדוד

Sent from my SM-A520F using Tapatalkשווה בדיקה בהחלט, קסדות מעולות.

כלבוטקס
14-12-2017, 09:20
ה XLITE קסדה מעולה, אבל היא ספורטיבית ללא משקף שמש ומבנה צפוף, היא מרגישה מעולה על הראש
רוכב עם XLITE ב 3 שנים האחרונות ולחלוטין זו הטובה ביותר שיצא לי לרכב איתה.
לטעמי היא OVERKILL עבור קטנוע למרות המחירים המעולים שיהיו מחר אמלי לך על ה NOLAN N87 ללא היסוס.
קסדה מדהימה בכל פרמטר שזכתה ב 4 אתרי אינטרנט בעולם כקניה הנכונה והטובה ביותר לצד קסדות יקרות ממנה פי 2
אין לקוח שלא מחזיר ביקורת של WOW ממליץ לך למדוד ולהרגיש לצד ה XLITE

tomerma2017
14-12-2017, 14:21
אני מאוד אוהב את שארק. הקסדה שלי כוללת שטח פנים גדול יותר מקסדה רגילה ורואים הרבה יותר מאשר קסדות אחרות בלי לפגוע בבטיחות. אני מעדיף ללא משקף פנימי. יש לי משקפי שמש מספיק טובים. מאוד נעימה בחום וקור ולא מצטברים עדים.

diesel
14-12-2017, 14:40
ה XLITE קסדה מעולה, אבל היא ספורטיבית ללא משקף שמש ומבנה צפוף, היא מרגישה מעולה על הראש
לטעמי היא OVERKILL עבור קטנוע למרות המחירים המעולים שיהיו מחר אמלי לך על ה NOLAN N87 ללא היסוס.
קסדה מדהימה בכל פרמטר שזכתה ב 4 אתרי אינטרנט בעולם כקניה הנכונה והטובה ביותר לצד קסדות יקרות ממנה פי 2

תוכל לשתף בחוויה שלך מה- XLITE בכל הקשור לרעש? (ברור שאין קסדה שקטה) נגיד בהשוואה ל- SHOEI או בכלל?
תתאים לספורט-טורינג? או רק לספורט הארד-קור?

kanter.m
14-12-2017, 17:05
תרשו לי להשתחל לשירשור ולשאול מה ההבדל בין קסדה לאופנוע או לקטנוע? היא לא עולה על אותו ראש יקר וחשוב שצריך לשמור עליו?
אם ARAI היה לך נוח, למה לא להמשיך עם מה שיש לך ונוח לך?

כלבוטקס
14-12-2017, 22:35
תרשו לי להשתחל לשירשור ולשאול מה ההבדל בין קסדה לאופנוע או לקטנוע? היא לא עולה על אותו ראש יקר וחשוב שצריך לשמור עליו?
אם ARAI היה לך נוח, למה לא להמשיך עם מה שיש לך ונוח לך?

ברור שההגנה חשובה באותה מידה אך יש הבדל באפיון תכונות הקסדה על ידי היצרן, אוירודינמיות למשל, קסדות סופרספורט בדרך כלל צפופות יותר ופחות פיצרים

כלבוטקס
14-12-2017, 22:36
תוכל לשתף בחוויה שלך מה- XLITE בכל הקשור לרעש? (ברור שאין קסדה שקטה) נגיד בהשוואה ל- SHOEI או בכלל?
תתאים לספורט-טורינג? או רק לספורט הארד-קור?

לא הכי שקטנ שיש אך מאווררת בהתאם, לעולם לא רכבתי באמת עם שואי לפרק זמן שאוכל לתת חוות דעת אך מרוכבים שעברו אליה טוענים שהיא שקטה רועשת באותה מידה כמו רוב הקסדות כולל שואי.
היא לחלוטין תתאים לספורט וספורט תיור ותוכנותיה יבואו לידי ביטוי ברכיבות מהירות

מצמץ
17-12-2017, 18:52
נשמע שיש לך קצת ניסיון בקסדות אז ארשה לעצמי להמליץ לך בכ״ז להזמין מחו״ל. לדעתי תוכל עכשיו בסוף השנה למצוא דיל מצחיק לMT KRE מספרד (או מאנגליה אם אתה מתקשה בקטע של המשלוחים אבל זה ייקר את העסק. אם תשתמש במאסטופ עניין המכס יעבור חלק אבל תכין חופשי איזה 300-500₪ על שילוח+מיסוי. יש מצב שזה שווה את זה על מנת שלא להיתקע בקטע של אישורי התקינה שלפעמים צצים באופני משלוח אחרים גם אם הקסדה עם DOT, ECE ושות׳).

משה
17-12-2017, 19:15
קצת מוזר שאף אחד לא דיבר על בטיחות.
בכל מקרה חפש קסדה עם כמה שיותר כוכבי בטיחות של מדד שארפ.

דוגמא טובה זה hjc is-17
קסדה מלאה עם משקף פנימי, הכנה לpinlock ואולי אפילו insert כלול (תוסף שמונע אדים שבחינתי זה חובה) עולה סביב 1100 בארץ וקיבלה 5 כוכבי בטיחות של שארפ(ציון מקסימאלי).

אפשר להניח שקסדה יקרה יותר גם יהיו לה 5 כוכבי בטיחות, אבל זה לא המצב. ממליץ לבדוק:)

ayalzo
17-12-2017, 21:55
בנאדם מחפש קסדה טובה,
למה להמליץ לו על mt?

מצמץ
17-12-2017, 22:42
אומנם אני חסיד קסדות פרימיום, אבל בסה״כ ה-KRE (שאגב אינה נמכרת בארץ :/), מודרנית, בטוחה, בעלת רפידות פריקות כנדרש, מספיק מאווררת ליום יום, בעלת משקף פנימי כמבוקש, בעלת תקנים ראויים ותהיי סבבה בתקציב הנתון. כך שמרגיש שלם עם ההמלצה.

Danny
18-12-2017, 17:45

I was about to come to you to buy the n87. but now with the new rpha 70 I'm note sure what to do .
as an expert on n87 , do you think the rpha 70 is much better and that it worth the nis 700 difference ???

Dresdner
18-12-2017, 22:33
קצת מוזר שאף אחד לא דיבר על בטיחות.
בכל מקרה חפש קסדה עם כמה שיותר כוכבי בטיחות של מדד שארפ.

דוגמא טובה זה hjc is-17
קסדה מלאה עם משקף פנימי, הכנה לpinlock ואולי אפילו insert כלול (תוסף שמונע אדים שבחינתי זה חובה) עולה סביב 1100 בארץ וקיבלה 5 כוכבי בטיחות של שארפ(ציון מקסימאלי).

אפשר להניח שקסדה יקרה יותר גם יהיו לה 5 כוכבי בטיחות, אבל זה לא המצב. ממליץ לבדוק:)

זה כי נושא שארפ כבר לעוס, בסופו של יום לא כולם קונים את מה שיש להם להגיד לכן גם שארפ לא הוזכרה

כלבוטקס
20-12-2017, 08:58
I was about to come to you to buy the n87. but now with the new rpha 70 I'm note sure what to do .
as an expert on n87 , do you think the rpha 70 is much better and that it worth the nis 700 difference ???

i cant to tell you as i don know the HJC RPHA70
all most all HJC top helmets are ok and give you good value for our money
you need to put it and decide in which helmet you feel good and if
the different in piece is fair
as for the NOLAN n87 i think that for the last 6 month is pretty put the stump for quality on a very good price
if you want the RPHA70 we can arrange it for also