צפייה בגרסה מלאה : איפה מתקנים שריטות
NinjaRider
12-12-2017, 15:11
שלום,
לפני חצי שעה החלקתי עם האופנוע החדש שלי (בן פחות משבוע). ברוך השם לא קרה לי כלום וגם האופנוע יצא שלם רק עם קמה שריטות, אבל אין צורך להסביר כמה הלב נשבר מהמחזה של השריטות אלו.
השאלה היא איפה צריך לתקן את הצבע? האם זה חשוב לעשות זאת במוסך מורשה של קווסאקי (האופנוע שלי הוא נינג'ה)? או כל מוסך של אופנוע או רכב רגיל יכול לעשות את התיקון?
תודה
lokimonster
12-12-2017, 15:19
כעקרון כל צבעי טוב ידע לעשות את העבודה.
אני חושב שכן עדיף מישהו שמתמחה באופנועים.
לא הייתי הולך למטרו אתה עשוי לגלות מחירים הזויים.
קח בחשבון שיתכן שחלק מהצביעה היא בכלל מדבקות ודרך הרשת יהיה לך זול עשרות מונים להביא אותן.
אם אתה לא מחפש ממש מראה פיקס, יש מצב שכל ה"טושים" האלו למילוי שריטות יעשו את העבודה מספיק טוב.. (אפילו עם מדבקות חדשות כהמלצת לוקי לעיל)
מה גם שלפי ההודעה הקודמת שלך אתה חדש על על הכביש יחסית (מקס' חודשיים-שלוש) אז ההחלקה הבאה בלתי נמנעת כמעט.. (קורה לכולם..) אז תחסוך את ההחלפה בינתיים..
ותתקין חמסה על האגזוז, נגד נפילות נוספות לאופנוע החדש..
NinjaRider
12-12-2017, 23:00
שלום,
לפני חצי שעה החלקתי עם האופנוע החדש שלי (בן פחות משבוע). ברוך השם לא קרה לי כלום וגם האופנוע יצא שלם רק עם קמה שריטות, אבל אין צורך להסביר כמה הלב נשבר מהמחזה של השריטות אלו.
השאלה היא איפה צריך לתקן את הצבע? האם זה חשוב לעשות זאת במוסך מורשה של קווסאקי (האופנוע שלי הוא נינג'ה)? או כל מוסך של אופנוע או רכב רגיל יכול לעשות את התיקון?
תודה
תודה רבה לשניכם. האם יש המלצה על מקום טוב בירושלים לצביעה?
lokimonster
12-12-2017, 23:10
אחת הבעית שלנו בעיר הקודש שאין צבעי אופנועים ( לפחות למיטב ידיעתי אני גם מירושלים)
אם תרצה אשמח להעיף מבט ונחשןב ביחד מה אפשר לעשות.
בגדול בתל אביב יש את יניב גולן שהוא עתיר נסיון .
בירושלים לרכב יש את 2 האומנים ( לא יודע אם הם יעבדו עם פלסטיקה של אופנוע).
תנסה להתייץ עם גיא מ apex אולי הוא ידע על צבעי באזור החנות שלו.
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
אחת הבעית שלנו בעיר הקודש שאין צבעי אופנועים ( לפחות למיטב ידיעתי אני גם מירושלים)
אם תרצה אשמח להעיף מבט ונחשןב ביחד מה אפשר לעשות.
בגדול בתל אביב יש את יניב גולן שהוא עתיר נסיון .
בירושלים לרכב יש את 2 האומנים ( לא יודע אם הם יעבדו עם פלסטיקה של אופנוע).
תנסה להתייץ עם גיא מ apex אולי הוא ידע על צבעי באזור החנות שלו.
Sent from my LG-H870DS using Tapatalkתוכל אולי להעלות תמונות של הנזק?
כמו כן אם יש לך הזדמנות קפוץ אלי לחנות ואוכל לתת חוו''ד יותר רצינית,
האם זה נזק שניתן לטפל בקלות יחסית או שיצריך בעל מקצוע (נמליץ בהתאם)
בהצלחה!
Sent from my SM-N910L using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft