מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה במציאת ג'אנט קדמי

HaimCo
15-12-2017, 19:34
שלום לכולם. לפני כחודש זכיתי לפגוש את התעלה בצד הכביש ומאז האופנוע במוסך עם ג'אנט קדמי עקום. מדובר ב Kawasaki ninja 300. העניין הוא כזה, במטרו רוצים מעל ל6000 שקלים(!) לג'אנט חדש, ומשומש שאינו עקום אני לא מוצא בשום מקום. אשמח אם מישהו מחברי הפורום שמכיר מישהו שמחזיק ג'אנט במחיר שפוי יוכל להפנות אותי אליו.

תודה מראש!

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

AsafA
15-12-2017, 22:58
http://www.aburus-tire.co.il/article/2382/יישור-גאנטים-לאופנועים.html

בדקת אפשרות ליישר את הג׳נט?
לא יודע אם זה מומלץ או לא, כנראה שזה תלוי בחומרת הפגיעה.

HaimCo
16-12-2017, 10:58
במוסך אמרו לי שהג'אנט עקום מדי ליישור, אבל אני אתקשר לבית העסק ששלחת לי

אברי
16-12-2017, 13:07
אסור ליישר ג'אנטים של אופנוע.
מופעל עליהם הרבה יותר סטרס מג'אנט של רכב. (גם ברכב זה לא רעיון גדול).

תייבא מחול

Ritalin
16-12-2017, 14:00
איזה שנה האופנוע?
יש ABS?

HaimCo
16-12-2017, 16:57
איזה שנה האופנוע?
יש ABS?2016 דגם abs

HaimCo
16-12-2017, 16:58
אסור ליישר ג'אנטים של אופנוע.
מופעל עליהם הרבה יותר סטרס מג'אנט של רכב. (גם ברכב זה לא רעיון גדול).

תייבא מחולמכיר אתר אמין ששולח לישראל?

mudale222
18-12-2017, 07:35
אם אתה מזמין אז רק חדש.
זה אביזר בטיחות ובחיים לא ייכנס משומש לארץ.

HaimCo
23-12-2017, 11:43
עדכון

לבסוף מצאתי ג'אנט ישר, קניתי והרכבתי.
החלק המבאס, שהוא נקנה מבן דוד שכמעט בוודאות גנב אותו ואני תרמתי את חלקי בתדלוק שוק החלפים הגנובים. אבל מה אפשר לעשות כשמטרו רוצים יותר מ6 אלפיות.

בכל אופן תודה לכם על העצות

אברי
23-12-2017, 17:22
עדכון

החלק המבאס, שהוא נקנה מבן דוד שכמעט בוודאות גנב אותו ואני תרמתי את חלקי בתדלוק שוק החלפים הגנובים. אבל מה אפשר לעשות כשמטרו רוצים יותר מ6 אלפיות.

בכל אופן תודה לכם על העצות

תמחק את ההודעה הזאתי.

HaimCo
23-12-2017, 17:27
תמחק את ההודעה הזאתי.מאיפה ההחלטיות הזאת?! אם היית שומע את הסיפור שלו מאיפה הגיע החלק, גם אתה היית מגיע לאותה מסקנה.
שפת גוף מכיר? מבט מושפל מכיר? דיבור מגומגם מכיר?

Shasha127
23-12-2017, 17:36
לא נורא גבר אל תתבאס. גם כששלך יגנב ומישהו יקנה חלקים גנובים שירדו ממנו הוא גם יגיד מה אפשר לעשות.

HaimCo
23-12-2017, 17:42
לא נורא גבר אל תתבאס. גם כששלך יגנב ומישהו יקנה חלקים גנובים שירדו ממנו הוא גם יגיד מה אפשר לעשות.אני לרגע לא מתנצל או מתחרט, היחידים שצריכים להתנצל הם היבואנים החזירים.
ובנימה אישית, אני מאחל לך שיהיה לך את הסכומים לשלם ליבואן ושלעולם לא תצטרך לחפש חלקים מפירוק, כי זאת האופציה השפויה היחידה במדינה הזאת.

jkob.s
23-12-2017, 18:00
אני לא יכול לדון אף אחד על רכישה ממקור מפוקפק. בפרט לא כשמדובר בכאלו סכומים.

אבל אני מבקש מהמנהלים למחוק את ההודעות האחרונות בשרשור בכדי שלא יעלה בחיפושים ויגרום לעוד אנשים ללכת לחפש בפרוקיות לא חוקיות.

בתקווה להבנה, אחד שגנבו לו אופנוע.

HaimCo
23-12-2017, 18:16
אני לא יכול לדון אף אחד על רכישה ממקור מפוקפק. בפרט לא כשמדובר בכאלו סכומים.

אבל אני מבקש מהמנהלים למחוק את ההודעות האחרונות בשרשור בכדי שלא יעלה בחיפושים ויגרום לעוד אנשים ללכת לחפש בפרוקיות לא חוקיות.

בתקווה להבנה, אחד שגנבו לו אופנוע.אתה ממש ממעיט בערכם של אנשים. כשצריך חלק יקר כוללללם הופכים את יד 2, פשפשוק ומפעילים כל קומבינה אפשרית רק לא לגשת למוסך יבואן.
אני לא הראשון ולא האחרון שנקלע לסיטואציה מייאשת כזו ואני האחרון שיעודד שוק שחור לחלפים, אבל זו המציאות ואל לנו להתעלם ממנה. אנחנו (או לפחות אני) אנשים שעובדים קשה, חוסכים שקל לשקל לאופנוע ולביטוחים, מחכים לסופ"ש כדי לעלות על הכלי, ולבסוף כשמחליקים נדרשים לשלם 3/4 משכורת לחלק.
אז יבואו המצקצקים ויגידו "אם אין לך כסף לשלם, אל תקנה אופנוע". אז שיגידו.

ayalzo
23-12-2017, 22:14
זכותך לעשות מה שבא לך, אבל יש הבדל בין חלקים מפירוק לבין חלקים מ"פירוק".
כשאני הגעתי למישהו שמכר חלקים לxt זצ"ל והיה לי ספק יותר מסביר שזה לא כשר, גם ויתרתי על העניין, וגם העברתי את הפרטים של הבחור למשטרה.
זה מה שאני עשיתי, ספציפית באותו מקרה,
מה שמישהו אחר יעשה במקרה אחר זה עניניו, רק אל תכתוב ש"כולם עושים את זה" כי זה התירוץ היחיד שלא מקובל.

lokimonster
24-12-2017, 15:28
לצערנו למדינת ישמעאל משתלם כל נושא הגניבות.
ובכלל כאשר רובנו גם לא מבטחים במקיף את הדו"ג אז בכלל נוצר גן עדן לרווחים.
נוסיף על זה את הרפיסות של החוק באכיפת עבירות ריכוש, השוק המצומצם והסגור שנשלט על-ידי קרטל היבואנים, חוסר היכולת שלנו ( או הקושי לחילופין) לייבא חלפים מהשכנים או מהעולם הרחב בחזקת עושים לנו את המוות כאשר אנו כבר מייבאים משהו (קשר הון שלטון בו הייבואנים מנסים למנוע באמתלות כאלו ואחרות את היכולת לייבוא אישי) התוצאה של המשוואה הנהדרת היא גן עדן לעבריינים שוק חלפים גנובים חיי ובועט ( וזה בלי לקחת בחשבון גניבות מ"הצד השני של הקו הירוק" לצורך שימוש אישי).