מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על בנלי 300/TNT250

nirtz
18-12-2017, 18:21
היי חברים,
אני מחפש לקנות אופנוע בדרגת רשיון A1ץ נתקלתי באופנועים של/Benli TNT250/300.
האם יש למישהו חוות דעת בנודע לכלים הנ"ל.
קראתי שבעבר היה לבנלי שם רע מאוד באופנועים, אך בשנים האחרונות הם השתפרו והכלים שלהם טובים (אמינים וגם מחירים נוחים).
האם בכלל להיכנס להרפתקה עם כלי איטלקי (שהוא לא דוקאטי) שווה את המאמץ?

תודה לעונים.

KKatkov
18-12-2017, 18:56
היה שרשור בפורום מתחילים, הגבתי שם לפני כמה ימים.
ה-TNT לא איטלקי, הוא מיוצר בסין.
ממה שיצא לי לראות - איכות המכלולים לא משהו. אולי זה מאפיין את הכלי הספציפי שריאיתי, ואולי זה מייצג.
הבעלים גם התלונן על רמת שירות ירודה ומחירי חלקים מופקעים אצל היבואן.

Dresdner
18-12-2017, 22:29
אין שום קשר בין זה לבנאלי, החברה הייתי על סף סגירה ונקנתה ע"י חברה סינית שהעבירה את היצור והתיכנון לסין (יכול להיות שנשאר משהוא קטן באיטליה)
האופנוע שאתה רוצה לקנות הוא אופנוע סיני לכל דבר.

Maxi
19-12-2017, 14:50
חשבתי עליו בזמנו ובגלל חלק ממה שנאמר כאן הלכתי בסוף על KTM. ה 250 שלהם נמכר עכשיו ב 24900.

כRובי
20-12-2017, 07:46
היי חברים,
אני מחפש לקנות אופנוע בדרגת רשיון A1ץ נתקלתי באופנועים של/Benli TNT250/300.
האם יש למישהו חוות דעת בנודע לכלים הנ"ל.
קראתי שבעבר היה לבנלי שם רע מאוד באופנועים, אך בשנים האחרונות הם השתפרו והכלים שלהם טובים (אמינים וגם מחירים נוחים).
האם בכלל להיכנס להרפתקה עם כלי איטלקי (שהוא לא דוקאטי) שווה את המאמץ?

תודה לעונים.
אחרי שקיבלת את התשובות - יש לי שאלה אלייך מתוך עניין אמיתי: מה קורץ לך בהם? המחיר? הלוק? אשמח לפירוט

KKatkov
20-12-2017, 12:53
אחרי שקיבלת את התשובות - יש לי שאלה אלייך מתוך עניין אמיתי: מה קורץ לך בהם? המחיר? הלוק? אשמח לפירוט
ה-250 נראה טוב, מרגיש גדול יחסית לנפחו, הגימור הנראה לעין באיכות טובה. המחיר לא גבוה, והחלקים (בחו"ל, לא בארץ) מאוד זולים.
אבל שוב - הכלי הספציפי שעבר אצלי, פיתח כמות מוגזמת של בעיות ב-10 אלף ק"מ הראשונים.
עם זאת...
אתה מכיר אינזומות, שחצו את רף ה-50 אלף ק"מ עם תיעוד טיפולים ותיקונים מלא?
הייתי שמח לזרוק מבט. משום מה, נראה לי שגם שם לא הכל יהיה דבש.

כRובי
21-12-2017, 06:10
ה-250 נראה טוב, מרגיש גדול יחסית לנפחו, הגימור הנראה לעין באיכות טובה. המחיר לא גבוה, והחלקים (בחו"ל, לא בארץ) מאוד זולים.
אבל שוב - הכלי הספציפי שעבר אצלי, פיתח כמות מוגזמת של בעיות ב-10 אלף ק"מ הראשונים.
עם זאת...
אתה מכיר אינזומות, שחצו את רף ה-50 אלף ק"מ עם תיעוד טיפולים ותיקונים מלא?
הייתי שמח לזרוק מבט. משום מה, נראה לי שגם שם לא הכל יהיה דבש.

א. לא שאלתי אותך. שאלתי את פותח האשכול מאחר ונראה שהוא עושה צעדים ראשונים בעולם האופנועים ועניינה אותי מערכת השיקולים שלו. אתה כבר רוכב עם יותר ניסיון, ומהבחינה הזו אתה כבר "מקולקל" :-)
ב. מה הקשר לאינזומות?
ג. העניין שלי בעולם האופנועים לא כולל איסוף מידע על תקלות טכניות. לא של אינזומות ולא של כל דגם אחר. יש לי שריטות אחרות כשזה מגיע לאופנועים. אבל בכיף שלך - כל אחד וה-FETISH הפרטי שלו...