מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : כ״ע: מחפש מקום לשטיפה עצמית של הקטנוע

R
20-12-2017, 11:15
היי,

ברשותי קטנוע שאני מעוניין לשטוף.
להשתמש במים של הבניין קצת בעיה כיוון שהשכנים מתלוננים ובלה בלה בלה...

לרדת עם דליים נראה לי מסובך.

האם יש מקום שבו אוכל לשלם לשטיפה?
או אולי מקום שישמח להשאיל (בתשלום) גרניק + פינה לשטיפה ואבצע את הניקוי בעצמי.

yyt
20-12-2017, 11:54
מעניין, גם אני הייתי מוכן תמורת תשלום סמלי לשטוף עם גרניק במקום מסודר.
ראיתי ביוון שיש שטיפה עצמית שתמורת יורו מקבלים זמן עבודה עם גרניק או שואב, העסק עובד נפלא שם.
ולגביי השכנים, שיחפשו.. או אתה יכול להוסיף להם 10ש"ח בועד.

Bar-RR
20-12-2017, 12:07
יורד עם דליים? מה אתה שוטף 3 גולדווינגס?
יורד עם דלי, סבון יעודי, ותקנה גם ג'ילדה, ויש אחלה חומר של מוטול שנקרא WASH AND WAX
אני מעביר סיבוב אחד של צינור מים, בדיוק 3 דקות, אחר כך דלי עם סבון וספוג, לא סקוץ'! ספוג יעודי, שוטף תסבון עם הצינור מים, בדיוק עוד דקה,
מייבש עם הג'ילדה, מעביר סיבוב של הספריי הנ''ל של מוטול, מנגב עם חולצה 100% כותנה.
נראה פצצה, לי זה מספיק.
לגבי הגאנטים, לפני מעבר ראשוני עם הצינור מים - אני מתיז חומר יעודי על הגאנטים ועובר עם מברשת.

כל העסק, חצי שעה גג...

בהצלחה.

עמיר
20-12-2017, 12:21
יורד עם דליים? מה אתה שוטף 3 גולדווינגס?
יורד עם דלי, סבון יעודי, ותקנה גם ג'ילדה, ויש אחלה חומר של מוטול שנקרא WASH AND WAX
אני מעביר סיבוב אחד של צינור מים, בדיוק 3 דקות, אחר כך דלי עם סבון וספוג, לא סקוץ'! ספוג יעודי, שוטף תסבון עם הצינור מים, בדיוק עוד דקה,
מייבש עם הג'ילדה, מעביר סיבוב של הספריי הנ''ל של מוטול, מנגב עם חולצה 100% כותנה.
נראה פצצה, לי זה מספיק.
לגבי הגאנטים, לפני מעבר ראשוני עם הצינור מים - אני מתיז חומר יעודי על הגאנטים ועובר עם מברשת.

כל העסק, חצי שעה גג...

בהצלחה.

+1

דלי אחד עם סבון, חולצה ישנה מכותנה, דלי אחד עם מים לשטיפה, עוד חולצה לניגוב וגם כמו הנ"ל חצי שעה גג כולל כוס קפה...

נקודה למחשבה: זהירות עם הגרניק - זרם חזק מידי מוריד (בחלק מהכלים) מלבד לכלול עקשן גם צבע פחות עקשן :number1:

R
20-12-2017, 12:26
זה בדיוק מה שרציתי למנוע, ירידה עם דליים.

חשבתי שאולי יש מקום שמאפשר שטיפה אופנוע.

uriar
20-12-2017, 13:18
אני גם יורד עם דלי בלי בעיה. יש מקומות לשטיפה עצמית, אני מכיר אחד באזור התעשייה בכפר סבא. מאיפה אתה? בלי המידע הזה איך נעזור לך? והכותרת הכללית והלא מושקעת לא עוזרת - ערכתי.

moonshield
20-12-2017, 13:23
אני די בטוח שיש אחד גם ביציאה מהרצליה מול קניון שבעת הכוכבים.

mastery
20-12-2017, 13:59
יש מכונה ששוטפת בקיטור עדין זה בסדר להשתמש עם אחת כזאת?

R
20-12-2017, 14:30
אני גם יורד עם דלי בלי בעיה. יש מקומות לשטיפה עצמית, אני מכיר אחד באזור התעשייה בכפר סבא. מאיפה אתה? בלי המידע הזה איך נעזור לך? והכותרת הכללית והלא מושקעת לא עוזרת - ערכתי.

אזור פתח תקווה

ayalzo
20-12-2017, 15:51
יש מכונה ששוטפת בקיטור עדין זה בסדר להשתמש עם אחת כזאת?

לא במיוחד

TundraOG
20-12-2017, 16:27
אני אישית מנקה רק בצורה יבשה. עם צינור - מים יכולים להכנס לאגזוז או למערכות, להוריד גריז וכו'.

אני מנקה עם ספריי מיוחד להברקת פלסטיקה עם מטלית מיקרופייבר את הפלסטיקה והמיכל, את המנוע והג'נטים (מטליות מסויימות לחלקים מסויימים). מרסס עם ספריי סיליקון את חלקי הפלסטיק, ידיות, לוח שעונים וכו' כדי להפחית בלאי מהשמש. בחורף - עובר גם עם WD40 על השלדה וכל חלקי המתכת למניעת חלודה ואז מרסס עם הסיליקון.
שרשרת - מנקה עם דגריזר מיוחד וייעודי של putoline, מוריד בעדינות עם צינור גינה, מייבש ומשמן.

chase
20-12-2017, 16:51
אתה לא מנקה, אתה מורח את החול והאבק ושורט את הצבע יותר מאשר עם צינור. גריז טוב שירד עם הזמן, זה נותן סיבה למרוח גריז חדש ונקי מידי פעם.

משה
20-12-2017, 19:10
יש באזור תעשייה כפר סבא :
10ש"ח 2.5 דקות
גרניק מים, אקדח סבון, ומים רגילים

toto
21-12-2017, 13:59
איך זה נקרא?או איפה זה בדיוק?

10ש"ח 2.5 דקות

R
21-12-2017, 14:32
10ש"ח 2.5 דקות

הייתי שמח אם היה לי כזה דבר כאן בפתח תקווה.
מחיר סביר עבור השכרת גרניק + סבון.

JohnnyDee
21-12-2017, 17:24
לא יודע מה נסגר איתכם, השכחתם לתקשר עם אנשים?
כנס לכל שטיפה של רכב כמו שאני עושה ותבקש גרניק ל10דק'..
לא היה אחד שסירב לי אני שוטף לבד ובסוף משאיר 20 ש"ח לבעל הבית
לוקח לי 10 דק' בלחץ יש סבון מברשות וכל מה שתרצה ואפילו לפעמים בעל הבית מפנק בספריי סקאיי

Paz
21-12-2017, 19:00
אני אישית מנקה רק בצורה יבשה. עם צינור - מים יכולים להכנס לאגזוז או למערכות, להוריד גריז וכו'.

אני מנקה עם ספריי מיוחד להברקת פלסטיקה עם מטלית מיקרופייבר את הפלסטיקה והמיכל, את המנוע והג'נטים (מטליות מסויימות לחלקים מסויימים). מרסס עם ספריי סיליקון את חלקי הפלסטיק, ידיות, לוח שעונים וכו' כדי להפחית בלאי מהשמש. בחורף - עובר גם עם WD40 על השלדה וכל חלקי המתכת למניעת חלודה ואז מרסס עם הסיליקון.
שרשרת - מנקה עם דגריזר מיוחד וייעודי של putoline, מוריד בעדינות עם צינור גינה, מייבש ומשמן.

בול! גם אני.

iceman
21-12-2017, 23:26
בייק ספא, הרצל פינת שלמה, תל אביב

lokimonster
24-12-2017, 13:23
תבוא לירושלים תשטוף אצלי יש גרניק וסבון מקציף.
אני אשתדל להתעלם מנושא הקטנוע :-)

המבצע מוגבל לימי שבת ולפעמים שישי

משה
27-12-2017, 00:56
השטיפה נמצאת ליד מוסך אלכס, התע"ש 9 כפר סבא.
לא מכיר את השם אבל זאת רחבה גדולה עם מקום ל2 מכוניות בשטיפה ועוד כמה בייבוש, קשה לפספס.

mastery
27-12-2017, 11:01
לא יודע מה נסגר איתכם, השכחתם לתקשר עם אנשים?
כנס לכל שטיפה של רכב כמו שאני עושה ותבקש גרניק ל10דק'..
לא היה אחד שסירב לי אני שוטף לבד ובסוף משאיר 20 ש"ח לבעל הבית
לוקח לי 10 דק' בלחץ יש סבון מברשות וכל מה שתרצה ואפילו לפעמים בעל הבית מפנק בספריי סקאיי
כן הבעיה שהם לא מסכימים כי כשאתה משתמש זה אומר שהרכבים שממתינים לשטיפה צריכים לחכות.. יש גרניק אחד

JohnnyDee
27-12-2017, 16:14
כן הבעיה שהם לא מסכימים כי כשאתה משתמש זה אומר שהרכבים שממתינים לשטיפה צריכים לחכות.. יש גרניק אחד
מה אחד?
כל שטיפה בקריות יש שניים-שלושה..
בכל מקרה לפעמים אני מחכה כמה דק..
היה מקרה אחד שהבעל הבית אמר לי סע מי צריך ת'20 ש"ח שלך!
(מי שירצה לדעת היכן בדיוק אשלח לו בהודעה פרטית, אפילו שמגיע לו שאפרסם שמו בפומבי)