התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצות על ציוד לאופנוע חדש (cb650f)

gal.l
22-12-2017, 12:29
מעוניין בציוד, בעיקר בטיחותי בעיניי, בשביל האופנוע החדש.
צופר- מאיפה כדאי לקנות? כמה דציבלים עדיין חוקי להרכיב על האופנוע? הצופר המקורי חלש מאוד.
סליידרים- האופנוע הוא CB650F, רצוי מחברה מוכרת אבל לא חייב, מישהו קנה ויכול להמליץ מאיפה?
פסי לד- להרכיב בצידי האופנוע כדי שלא יפספסו אותי בחושך. לחלופין פנס בלימה שמתחבר לקסדה. יש המלצות על משהו מהם?

תודה רבה לעוזרים!

Paz
22-12-2017, 13:15
צופר- מאיפה כדאי לקנות? כמה דציבלים עדיין חוקי להרכיב על האופנוע? הצופר המקורי חלש מאוד.
סליידרים- האופנוע הוא CB650F, רצוי מחברה מוכרת אבל לא חייב, מישהו קנה ויכול להמליץ מאיפה?
פסי לד- להרכיב בצידי האופנוע כדי שלא יפספסו אותי בחושך. לחלופין פנס בלימה שמתחבר לקסדה. יש המלצות על משהו מהם?

תודה רבה לעוזרים!

לא שהאביזרים האלה לא חשובים וכמובן גם המיגון, ממליץ לך במידה ולא עשית לעשות קורס רכיבה מתקדמת.

אברי
22-12-2017, 13:38
לדים בצד האופנוע זה לא חוקי למיטב ידיעתי.
בנוגע לצופר - זה לא מאוד עוזר.
הצופר אצלי מאוד חזק ועדיין אתמול מישהי ראתה לנכון לסטות עליי מהימין לשמאל וכמה שתצפור לאנשים כאלה זה לא משנה.

סליידרים - תקנה רק מחברה מוכרת ( פויג,טוראטק וכדומה)
אל תתפתה לקנות באיביי זולים, הם במקרה הטוב לא יעבדו, ובמקרה הרע יעקמו או יקרעו לך את השלדה.
שבוע טוב!

airwolf
22-12-2017, 16:06

תודה רבה לעוזרים!

גל - ראשית תתחדש על הכלי. תהנה, ורק נסיעות בטוחות.
למען האמת הייתי ב-BBT ביום שני וראיתי את הכלי שלך מוכן למסירה. הזמנתי אותו דבר ואפילו באותו הצבע.
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית בנוגע לשאלות שלך אבל ראיתי שאין אפשרות כזו - האם נטרלת אותה? אם תרצה ייעוץ שלח לי הודעה, יש לי גם שאלות אליך.

סער666
22-12-2017, 16:49
מגן רוח קדמי תמיד עוזר
פריים סליידרים מומלץ
לאחרונה שמתי ידיות מקוצרות

gal.l
22-12-2017, 20:09
גל - ראשית תתחדש על הכלי. תהנה, ורק נסיעות בטוחות.
למען האמת הייתי ב-BBT ביום שני וראיתי את הכלי שלך מוכן למסירה. הזמנתי אותו דבר ואפילו באותו הצבע.
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית בנוגע לשאלות שלך אבל ראיתי שאין אפשרות כזו - האם נטרלת אותה? אם תרצה ייעוץ שלח לי הודעה, יש לי גם שאלות אליך.

אני אבדוק את האפשרות לשלוח בפרטי, לא חושב שביטלתי. שמח לדעת שקנית את אותו כלי! רק להתחלה, הוספתי לאופנוע משקף, מעמד לטלפון, סבל וארגז, ותיקי צד. בהמשך מתכנן סליידרים, צופר מחוזק, ואורות איתות ובלימה שמתלבשים על הקסדה.... זה לבינתיים. אשמח להתייעץ איתך!

gal.l
22-12-2017, 20:10
מגן רוח קדמי תמיד עוזר
פריים סליידרים מומלץ
לאחרונה שמתי ידיות מקוצרות

מאיפה הסליידרים וכמה עלו? אתה מרגיש שינוי לטובה עם ידיות מקוצרות?

סער666
22-12-2017, 20:51
מאיפה הסליידרים וכמה עלו? אתה מרגיש שינוי לטובה עם ידיות מקוצרות?
הידיות דורשות הסתגלות-בינתיים ההתרשמות חיובית
סליידרים קניתי של R&G עלו בארץ 850 ש"ח
אה, ואקרפוביץ יעלה לך חיוך שלא תוכל למחוק

סער666
22-12-2017, 20:52
*יש לי זוג סליידרים נוסף-דבר איתי בפרטי

airwolf
23-12-2017, 00:05
אני אבדוק את האפשרות לשלוח בפרטי, לא חושב שביטלתי.

כשאני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית מתקבלת הודעת השגיאה הבאה:

gal.l has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
אם אתה לא יודע איך לטפל בזה תפנה לתמיכה הטכנית.

מצמץ
23-12-2017, 20:43
מאחר ומדובר בנייקד, הייתי בודק היתכנות הרכבה של צופר Steble Nautilus שאפשר לפעמים למצוא במחירים מצחיקים... המינוס הוא שמדובר בצופר שהוא לא קליל כמו השבלולים הקטנים והזולים. לדעתי שדרוג צופר הוא כן הכרחי ובהחלט מסייע במרבית המקרים כאשר הוא נדרש.

לגבי מיגונים כבר השיבו לך אז לא אחפור.

AsafA
23-12-2017, 20:59
אה, ואקרפוביץ יעלה לך חיוך שלא תוכל למחוק

בתאוצה הוא מוסיף. כשמגיעים למהירות רכיבה בין עירונית, אני כבר לא מצליח לשמוע אותו בכלל. אתה מצליח לשמוע אותו מעל 100/120?

סער666
23-12-2017, 21:24
בתאוצה הוא מוסיף. כשמגיעים למהירות רכיבה בין עירונית, אני כבר לא מצליח לשמוע אותו בכלל. אתה מצליח לשמוע אותו מעל 100/120?

מה הכוונה אתה לא שומע אותו?

AsafA
23-12-2017, 21:31
שבועיים עם אקרפוביץ על f700gs , היום טיפסתי מכיוון ים המלח לירושלים, האגזוז מפיק סאונד יפה ולא חזק מידי עד 100/120 ואחר כך כבר לא שמעתי אותו בכלל.

סער666
23-12-2017, 21:54
שבועיים עם אקרפוביץ על f700gs , היום טיפסתי מכיוון ים המלח לירושלים, האגזוז מפיק סאונד יפה ולא חזק מידי עד 100/120 ואחר כך כבר לא שמעתי אותו בכלל.
שלך 2 צילינדרים?
שלי 4 צילינדרים - אני מבסוט

AsafA
23-12-2017, 22:20
800 סמק 2 צלינדרים.

סער666
23-12-2017, 23:29
800 סמק 2 צלינדרים.

אחת התוספות המהנות ששמתי היה האקרפוביץ
השנייה היתה הוואן סיט6142

gal.l
27-12-2017, 17:44
כשאני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית מתקבלת הודעת השגיאה הבאה:

gal.l has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
אם אתה לא יודע איך לטפל בזה תפנה לתמיכה הטכנית.
אני חושב ששיניתי את ההגדרות וכעת אפשר לשלוח לי הודעות

gal.l
27-12-2017, 17:48
מאחר ומדובר בנייקד, הייתי בודק היתכנות הרכבה של צופר Steble Nautilus שאפשר לפעמים למצוא במחירים מצחיקים... המינוס הוא שמדובר בצופר שהוא לא קליל כמו השבלולים הקטנים והזולים. לדעתי שדרוג צופר הוא כן הכרחי ובהחלט מסייע במרבית המקרים כאשר הוא נדרש.

לגבי מיגונים כבר השיבו לך אז לא אחפור.

מה הכוונה שהוא לא קליל? אתה משתמש בצופר הזה? הוא חוקי מבחינת טסט? אתה יכול לשלוח לי קישור מאיפה הזמנת?
תודה

gal.l
27-12-2017, 17:49
אחת התוספות המהנות ששמתי היה האקרפוביץ
השנייה היתה הוואן סיט6142

יפהפה!

סער666
27-12-2017, 18:31
יפהפה!
:biggrin:

מצמץ
29-12-2017, 00:47
מה הכוונה שהוא לא קליל? אתה משתמש בצופר הזה? הוא חוקי מבחינת טסט? אתה יכול לשלוח לי קישור מאיפה הזמנת?
תודה

מתנצל על העיכוב במענה.

משקלו גבוהה (כ 650 גרם), בנפח קרוב לשל שקית/קופסאת מלח (של 1 ק״ג) והוא בעל חזות מאסיבית ואיכותית. אני סקפטי שהוא חוקי למרות שספק שיעשו לך עמו בעיות בטסט.

יושב אצלי באחסון עם עוד כמה פנינים. טרם התקנתי על האופנוע (זה לא שכיום יש לי צופרים חלשים) אבל מתישהו יותקן/ו.

מאחר שבעניינך מדובר בצופר חשוף אז שווה לשקול את העניין, אחרת כלל לא הייתי מציין אותו. לגבי לינק, אצטרך לבדוק אבל ממי רכשתי אבל ראיתי שיש כיום מחירים נוחים מבעבר ברשת.