התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קניית סט גלגלי שיניים ושרשרת באינטרנט

Orrabi
28-12-2017, 20:37
שלום,
ברשותי Cb500f כאופנוע ראשון, החיים של השרשרת קרובים לסופם ואני רוצה להזמין שיהיה לי בבית מוכן סט. מאיפה מומלץ לקנות והאם יש איזה חברה מומלצת? יש כל כך הרבה חברות והכל נראה אותו הדבר.
והאם זה משהו שאפשר לעשות יחסית בקלות בבית או שיש צורך ללכת למוסך בשביל לעשות את ההחלפה של שני גלגלי השיניים והשרשרת?

תודה מראש.

Bengolan
29-12-2017, 01:31
לגבי קלות הרכבה
ממליץ לך לעיין בספר הרכב ראשית
(תוכל למצוא קישור כאן באתר)
בספר תוכל לראות את התהליך
התהליך עצמו לא מאד מורכב.

שנית תצטרך כלי עבודה, מקום וכלים מיוחדים (בעיקר ג'ק אחורי)

ולגבי סט, זה נכון שיש הרבה יצרנים תלך על היותר מוכרים / מה שמומלץ בספר רכב.

תוכל בפעם הראשונה למוסך שעליו אתה סומך ולראות איך מבצעים את התהליך בידיים מקצועיות

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

JohnnyDee
29-12-2017, 19:03
עדיף למצוא מחיר סביר בארץ.

אברי
30-12-2017, 05:23
אם אתה צריך לשאול אז לא קל.

הפלג הצפוני
06-01-2018, 16:56
קח בחשבון שההחלפה לא פשוטה אם אין לך מושג איך פועלים,לדוגמא,
תצטרך כלים כבדים כדי לעשות את העבודה כיאות.
גגש קידמי ייצא רק עם פטיש אוויר.
תצטרך ג'ק כדי להרים את האחורי,לפרק גלגל.
מלחציים כדי לפרק גגש אחורי מהנאבה.יש גגשים שמחוברים ישירות ויש כאלה שרוכבים על חצי נאבה משלהם.
תצטרך גם דיסק חיתוך כדי לנתק את השרשרת או פלייר במידה ויש נועל קפיצי.
חתכת? דע איך להרכיב ולסמרר או להרכיב חוליה עם נועל קפיצי.

ALF
06-01-2018, 22:29
תקנה באופנועית ברחוב סלמה בתל אביב.

eranb
07-01-2018, 08:53
כאחד שהיה בדילמה דומה לשלך, קניתי בסוף בארץ את הסט והרכבתי במוסך למרות שאני מטפל באופנוע בעצמי ברוב הדברים.
בדיעבד זה היה מעשה חכם כי אכן יש צורך בכלים ייעודים וקצת נסיון , מבחינת המחיר -יכולתי לחסוך אם הייתי פונה למוסך ורוכש ממנו את הסט כי הייתי מקבל מחיר טוב יותר כחבילה (סט גג"ש ושרשרת כולל עבודה).
בכל מקרה מנצל את ההזדמנות להגיד
תודה לשרון ממוסך "הסדנה לאופנועים " שעשה לי את ההרכבה במחיר הגון ועבודה מקצועית כתמיד!

ערן

Orrabi
09-01-2018, 11:23
תודה לכולם על התשובות,
אז הבנתי שעדיף לקנות בארץ ולא לעשות זאת לבד, יש מקום מומלץ שהמחירים שלו סבירים לקנייה של שרשרת והחלפה?
ראיתי את האתר moto-depot המחירים שם נראים סבירים, השאלה אם לא עדיף לקנות ולהתקין באותו המקום?

eranb
09-01-2018, 22:16
תודה לכולם על התשובות,
אז הבנתי שעדיף לקנות בארץ ולא לעשות זאת לבד, יש מקום מומלץ שהמחירים שלו סבירים לקנייה של שרשרת והחלפה?
ראיתי את האתר moto-depot המחירים שם נראים סבירים, השאלה אם לא עדיף לקנות ולהתקין באותו המקום?
ראה תשובתי מעליך-מוסך מומלץ והגון